kaş piercing nasıl yapılır / Piercing - Umut Kıran

Kaş Piercing Nasıl Yapılır

kaş piercing nasıl yapılır

Pıano Jewellery

PANİK YAPMAYIN!

İlk delimden sonra uygulama yapılan alan çerçevesinde kanama ve/veya morarma olması gayet normal bir durumdur. İyileşme sürecinde kaşıntı piercing’in üzerinde bir miktar kabuk oluşacak beyazımsı-sarı bir sıvının salgılanması yaşanabilecek bir durumdur.

Piercing’iniz dışarıdan iyileşmiş gibi görünebilir. Bunun nedeni cildin dışarıdan iyileşmesidir. ama deri altı, deri üstüne göre daha geç iyileşir. Sabırlı olun ve tüm iyileşme sürecinde size önerilen bakım talimatları ile bakım ve temizliğinizi yapmaya devam edin.

Delim işlemi bittikten uzun bir süre sonra hatta birkaç yıl içinde piercing’inizi çıkardığınızda çok kısa bir süre içinde deliğiniz küçülüp kapanabilir. Bu kişiden kişiye göre değişir. Çok uzun bir süre piercing’inizi çıkartmamanızı öneririz.

KAÇINILMASI GEREKENLER

Antibiyotikli kremleri önermediğimiz sürece kullanmayınız çünkü antibiyotikler gerekli hava sirkülasyonunu önlediği için iyileşme sürecini yavaşlatabilir. Alkol hidrojen peroksit veya triklosan içeren sabunlarla temizlik yapmaktan kaçının.

Size önerilen ürünler dışında başka ürünler kullanmaktan kaçının. Bunlar iyileşme süresini uzatabilir ve yara bakımı için uygun değildir.

Aşırı temizlemekten kaçının piercing’iniz tahriş edebilir ve iyileşme süresini uzatabilir.

Uygulamadan sonra hamam, havuz jakuzi vb. gibi hijyenik olmayan su kaynaklarından kaçının.

Kozmetik ürünleri, losyonlar ve spreyler dahil olmak üzere piercing’in çevresinde kullanacağınız tüm güzellik ve kişisel bakım ürünlerinden kaçının.

Yeni piercing’inizi temizlemek basit bir konudur ve önerilen talimatları yerine getirirseniz hızlı ve ağrısız bir iyileşme süreci yaşarsınız.

PIERCING BAKIMI NASIL YAPILIR?

Piercing işleminden sonraki ilk 2 ay yeni piercingler için oldukça hassas bir dönemdir. Piercing bakımı için sadece piercing bakım solüsyonu (serum fizyolojik) kullanılmalıdır.  Bu dönemde düzenli olarak kullanılması gereken piercing bakım solüsyonu, 2 ay sonunda da yara tamamen iyileşene dek bakım amaçlı kullanılmalıdır. Piercinginizin temizliği ve bakımı için piercing bakım solüsyonu harici bir şey kullanmayın. Kantaron yağı, çay ağacı yağı, antibakteriyel sabun, cilt antiseptiği vb. şeyler yeni yarayı tahriş edeceğinden kullanılmamaları gerekmektedir.

PIERCING BAKIM SOLÜSYONU NASIL KULLANILIR?

Solüsyonun kapağını kırarak kulak çubuğuna damlatıp bölgeyi temizleyebilirsiniz. Kulak çubuğunu solüsyonla iyice ıslattığınızdan emin olmalısınız. İyice ıslanmamış olan kulak çubuklarının tüyleri piercinge takılarak bölgede kalabilir.

PIERCING İYİLEŞME SÜRECİNDE NELERE DİKKAT EDİLMELİ?

İlk delimde bölge şişebileceğinden daha uzun barlı bir takı tercih edilir. Bu süreçte bölgenin üstüne yatmamalısınız. Üzerine uyuduğunuz takı uzun barı yüzünden yamulacağından, yaranın açısı da bozularak iyileşmeyi zorlaştırır, hatta bazen imkansız hale getirir. Piercingin temas edeceği tüm yüzeyleri (çarşaflar, yastık kılıfları vb.) düzenli olarak değiştirmelisiniz. Evcil hayvanlrarınızla uyumamalısınız. Yeni piercinglerinizi alabilecekleri tüm darbelere karşı korumanız gerekiyor. Piercinge baskı yapacak kulaklıkları kısaltma işlemi (tüm şişlik/hassaslık geçtiğinde uzun takınızın kısasıyla değiştirilmesi) yapılana dek takmamalısınız.

PIERCING YAPTIRDIKTAN SONRA NE ZAMAN SONRA DUŞ ALINABİLİR?

İşlemden sonraki gün duş alabilirsiniz. Duştan çıkmadan önce bölgeyi suyla iyice durulayın. Sabun, şampuan, duş jeli gibi şeylerin bölgede kalmadığına emin olun. Duştan çıktığınızda bölgeyi steril gazlı bez ile hassasça kurulayın, ıslaklık kalmadığından emin olun.

PIERCING HAREKET ETTİRİLMELİ MİDİR?

Piercinginiz etinize yapışmaz bu sebeple piercinginizi hareket ettirmeyin, döndürmeyin ya da çıkarıp yeniden takmayın. Tamamen doğal olan akıntılar, bölgede kuruduklarında takı hareket etmeyebilir. Bu durumda takının etinize yapıştığını düşünebilirsiniz fakat serum fizyolojik ile bölgeyi ıslatarak kuruluğu hassasça bölgeden alırsanız bu durumdan kurtulabilirsiniz.

TAVSİYE İPUÇLARI

Piercing’i bedeninizde herhangi bir alerjik reaksiyon göstermedikçe çıkarmayınız. Eğer piercing’inizi değiştirmek isterseniz piercer’ınız ile iletişime geçiniz.

Tıbbi bir işlem gerekiyorsa piercing’inizi çıkarmak için piercer’ınız ile iletişime geçiniz.

Piercing’inizi çıkarmak istediğinizde piercer’ınızdan destek isteyiniz ve deliğiniz kapanana kadar gerekli bakımı yapınız.

Piercing’inizin enfekte olduğundan şüpheleniyorsanız enfeksiyonun drenajını sağlamak için piercing’i çıkarmayınız. Eğer çıkarırsanız yüzey hücreleri kapanacağından enfeksiyon içeride kalır ve apse olabilir. Eğer enfekte olduğunu düşünüyorsanız piercer’ınız ile iletişime geçiniz.

KAŞ

Yasal Uyarı : Bu yazılar ve resimler &#; Eagle Tattoo Theatre &#; Cenk Çelikağ&#;a aittir. Noterden onaylıdır, internet sayfalarında iznimiz olmadan yayınlanması, kopyalanması veya değiştirilmesi halinde yasal işlem yapılacaktır.

Piercing Tasarımlarımız Başlamıştır

 Uygulamalarımız turkiye,istanbul,en,iyi,piercing,cesitleri standartlarının   &   Çeşitlerimiz  best,piercer,on,the,earth standartlarınınpiercing,tasarim,kupeleri,cesitleri,istanbul üzerindedir piercing,tasarim,kupeleri,cesitleri,istanbul

Dünya&#;da Sadece Bizde Olan Çeşitlerimize

INSTAGRAMadresimizden bakabilirsiniz

kas,kaş,piercing,delim,yerleri,bölgeleri
Kaş Piercingleri Eyebrow, Teardrop, Third Eye, Horizontal, Crow&#;s Feet, Eyelid, Butterfly Kiss, Microdermal Anti Eyebrow, Inner eyebrow adını verdiğimiz kaş etrafındaki bölgelerin tümüne yapılan delme işlemidir. Her bir kaş delimi bölgesinin iyileşme süreci yapıldığı yere ve kişinin kendi dokusuna göre farklılık gösterir.
Kaş piercingleri için stainless steel&#;den üretilmiş özel piercing iğneleri kullanıyoruz, kullandığımız iğnelerin hepsi kapalı paketlerde ve hava ile teması bulunmamaktadır. Kesinlikle iğneleri steril etmiyoruz, tamamı tek kullanımlıktır! Ayrıca hiçbir piercing için amatörlerin yaptığı gibi dışı plastik olan, damar yolu açma iğnesi olarakta bilinen anjioket kullanmıyoruz.

Kaş Piercingi tarihte ilk olarak yaklaşık yıl önce Ortadoğu&#;da kaydedildi. Burun piercinginin aksine kaş piercingi nispeten daha yenidir. Kaş Piercingleri &#;lerde başlayan Punk hareketi ile son birkaç yılda popüler olmuştur. Eski Aşiretlerde ve Kültürlerde izine rastnamamıştır. Günümüzde Kaş piercingi gelişen modanın bir parçası olmuş ve tüm sosyal sınıftaki insanlar arasında çok popüler hale gelmiştir. Özellikle görsel çekicilik için piercing yaptırmak isteyen erkeklerin en çok tercih ettiği bölgedir.

horizontal,kas,piercingtoplu,kas,piercingsiyah,titanyum,kaş,piercing

rainbow,eyebrow,piercingkaş,piercing,resimleristeril,kaş,piercing,yapan,yerler

titanium,kas,piercing,besiktassivri,uclu,kas,piercingisiyah,kaş,piercing,modelleri

steril,kaş,delimisiyah,toplu,kaş,piercingikaş,piercing,çeşitleri

sağlıklı,kaş,piercing,resimlerititanyum,beşiktaş,kaş,piercingsteril,kaş,delimi,istanbul

siyah,kaş,piercing,besiktas,istanbultitanyum,piercing,kaş,beşiktaşsteril,kaş,delimi,istanbul,besiktas

siyah,toplu,kas,piercingkas,piercing,fiyatlarisaglikli,kas,delimi,istanbul

spike,kas,piercing,fiyatlaritoplu,kas,piercingsiyah,toplu,kas,piercing

toplu,kas,piercing,resimlerisiyah,toplu,kas,piercingtitanyum,kas,piercing

kaş,piercing,besiktas,istanbultitanyum,kaş,piercing,delimi,beşiktaşsteril,kaş,piercing,delimi,istanbul,besiktas

beşiktaş,kaş,piercingbesiktas,eyebrow,piercingkaş,altı,piercing,delimi

kaş,piercing,çeşitleri,istanbulsağlıklı,kaş,piercing,delimi,istanbulsiyah,kaş,piercing,küpesi,istanbul,besiktas

titanyum,kaş,piercing,beşiktaşeyebrow,piercings,besiktas,istanbulsiyah,renkli,kaş,piercingleri

titanium,kaş,piercing,istanbultitanyum,kaş,piercing,beşiktaş,istanbulsteril,kaş,piercingi,küpesi,fiyatlari

temiz,steril,kaş,piercing,yapanlarsiyah,titanyum,kaş,piercing,kupeleri,istanbulprofesyonel,kaş,piercing,delen,yerler

konik,kas,piercing,kupelerikaş,piercing,resimleri,fiyatlari,beşiktaşsiyah,toplu,kaş,piercing,küpe

kaş,delim,fiyatıcerrahi,çelik,kaş,piercing,besiktasistanbulda,kaş,delen,yerler

kas,piercing,kupelerikaş,piercing,cesitleri,fiyatlarisiyah,titanyum,kaş,piercing,yapan,istanbul

siyah,toplu,kas,piercing,kupelerikaş,piercing,fiyatbeyaz,titanium,kaş,piercing

siyah,kas,piercing,kupelerikaş,piercing,resimleri,fiyatlarien,iyi,kaş,piercing,yapan,yerler,istanbul

en,iyi,kaş,piercingi,nerde,nerede,yapılırblackline,kas,piercingisivri,uçlu,kaş,piercingi

siyah,titanium,kaş,piercingyan,yana,kaş,piercing,delimi,istanbultitanyum,kaş,piercing,küpesi,istanbul,besiktas

besiktas,kas,piercing,cesitlerikaş,piercing,modelleritoplu,kaş,piercingleri

toplu,kas,piercing,istanbulcerrahi,celik,kas,piercingtitanyum,kas,piercing,fiyatlari,yapan,yerler

titanyum,kaş,piercing,fiyatsiyah,toplu,kaş,piercingkaş,piercing,resimleri,fiyatlari,istanbul

siyah,spike,kas,piercinggumus,toplu,kas,piercing,cesitlerisivri,uclu,kas,piercing,fiyatlari

sivri,kaş,piercing,besiktastitanium,kas,piercing,besiktashalka,kaş,piercing

sağlıklı,kaş,delimikaş,delim,video,resimkaş,piercing,delim,fiyati

toplu,kaş,piercingkas,piercing,,delim,nasil,yapilirkaş,piercing,cesitleri,acirmi

kas,piercing,delimi,nasil,yapilir,acirmikaş,piercing,uygulamalarıen,iyi,kaş,delen,yer

çoklu,kaş,delimikaş,piercing,resimlerititanyum,kaş,piercingi,beşiktaş

2,adet,kaş,delimibeşiktaş,kaş,delen,yerlerkas,piercing,modelleri,besiktas

kaş,piercing,çeşitlerikaş,piercing,resimlerierkek,kaş,piercingleri

 

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası