manifesting ne demek / İngilizce › Azerice çeviri: Manifesting ne demek

Manifesting Ne Demek

manifesting ne demek

İngilizce - Azerice çeviri (v1.4 yeni)

İngilizce dilinden Azerice diline (google translate aracılığıyla) hızlı cümle ya da kelime çeviri yapmanıza yardımcı olan bir sözlük sistemidir. Dünya dilleri arasında yapılacak olan cümle ve kelime çevirilerinizi kolaylaştırır. ÇevirSözlük.com Dünya'da en yaygın olarak kullanılan bir çok dili içinde barındırmaktadır. Bu diller arasında herhangi bir ücret ödemeden ve sınırlama olmaksızın istediğiniz cümle ya da kelime çevirilerinizi hızlı bir şekilde yapmanız mümkündür.

Kullanım ve Gizlilik

Cevirsozluk.com aracılığıyla yapılan tüm çeviri verileri toplanmaktadır. Toplanan veriler herkese açık, anonim olarak paylaşılır. Dolayısıyla Çevir Sözlük kullanarak yapacağınız çevirilerde kişisel bilgi ve verilerinizin yer almaması gerektiğini hatırlatırız.

Cevirsozluk.com kullanıcılarının çevirilerinden oluşturulan içerikte argo, küfür vb. uygun olmayan öğeler bulunabilir. Oluşturulan çeviriler her yaş ve kesimden insanlar için uygun olamayabileceğinden dolayı, rahatsızlık duyulan hallerde siteminizin kullanılmamasını öneriyoruz. Kullanıcılarımızın çevirilerle eklediği içeriklerde telif hakkı ya da kişiliğe hakaret vb. öğeler bulunuyorsa site yönetimiyle iletişime geçilmesi halinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.

Sitenize ya da blogunuza İngilizce Azerice çeviri ekleyin:
l

Manifesting, Diğer Bir Deyişle ''Çekim Yasası'' Nedir?

Yaşam Tarzı - 06 Haziran, 2022 - Okuma Süresi: 4 Dk.

06 Haziran, 2022

Manifesting, Diğer Bir Deyişle ''Çekim Yasası'' Nedir?

Çekim yasasıyla hayallerimizi hayatımıza davet edebiliriz. Her şey enerjiden oluşur, bu nedenle yaydığın enerji türünüz ne ise sana geri döner. O halde hayatımızı tamamen tersine döndürebilir mi? Mutluluğun sırrı manifest etmek midir? Cevapları yazımda!

Manifest etmek, "çekim yasasına" veya dünyaya yaydığınız şeyi elde ettiğiniz fikrine dayanır. Tezahür etmek, en çok istediğiniz şeyi çekmek için düşünce kalıplarınızı, zihniyetinizi ve öz inançlarınızı kullanmakla ilgilidir. Düşünceleriniz ve inançlarınız, realitenizi şekillendirmek için muazzam bir güce sahiptir. Olumsuz bir bakış açısına sahipseniz veya engellere odaklanırsanız, düşünme şekliniz sizi geride tutabilir. Ancak daha olumlu olmak için düşünce şeklinizi değiştirirseniz bu sizi ciddi anlamda inanılmaz şekillerde ilerletmenize yardımcı olabilir. Bir hedef belirlemek ve ardından oraya ulaşmanıza yardımcı olması için zihninizi o şey gerçekten olmuş gibi hayal etmeyi düşünün. Düşüncelerinizi ve enerjinizi en çok elde etmek istediğiniz şeye odaklamak ve bunun sizin için mümkün olduğuna inanmak onun size çekim yasası sayesinde gelmesini sağlayacaktır.

Çekim Yasasının 5 Kolay Adımı


1. Hedef Belirleyin
İlk adım bir hedef belirlemektir. En çok neyi başarmak istediğinizi belirleyin. Aşkı bulmak, kariyerinizde bir değişiklik yapmak, sağlığınızı iyileştirmek veya yeni bir hobide başarılı olmak, ne isterseniz. Örneğin her zaman peşinden koşmak istediğin şey nedir? Hayatınızın bu noktasında, dünyada en çok ne istiyorsunuz?

Manifesting, Diğer Bir Deyişle ''Çekim Yasası'' Nedir?

2. Ne İstediğinizi Dile Getirin
Bazen gerçekten dünyaya ne istediğinizi söylemek istersiniz. Bazı insanlar araştırma yapmayı, bunun hakkında yazılar yamayı, dua etmeyi veya hedeflerini sevdikleriyle tartışmayı sever. En önemli şey, neyi başarmak istediğinizi dışa dönük olarak ifade etmek ve bunun sonucunda hayatınızın nasıl değişeceğini hayal etmenize izin vermektir. Bunun için kendine soracağını 2 soru var: bu hedefe ulaştığımda hayatım nasıl görünecek ve nasıl hissedeceğim?

Manifesting, Diğer Bir Deyişle ''Çekim Yasası'' Nedir?

3. Bir Eylem Planı Hazırlayın
Tezahür etme, düşüncelerinize ve zihniyetinize büyük ölçüde odaklansa da hedefinize ulaşmak için gereken somut eylemleri düşünmek yine de önemlidir. En yüksek hedef bile daha küçük, basit adımlara bölünebilir. Örneğin, bir kariyer değişikliği yapmak istiyorsanız ilk adım yeni bir sektör araştırmak ya da bu alanda deneyimi olan birine ulaşmak olabilir. Basitce, bu hedefi gerçekleştirmek için atmam gereken ilk küçük adım nedir? Öğrenmem gereken yeni beceriler var mı?
Tavsiye isteyebileceğim herhangi bir uzman tanıyor muyum? gibi sorularla başlanılabilir.

Manifesting, Diğer Bir Deyişle ''Çekim Yasası'' Nedir?

4. Zihniyetinizi Ayarlayın
‍Şimdi asıl önemli kısım şu: farkındalık çalışması. Hedeflerinizi tezahür ettirmek için çalışırken, pozitifliğe ve minnettarlığa konsantre olmalısınız. ''İyi hisler elde etmek için iyi hisler yaymak.'' Bu, düşünce kalıplarınız üzerinde düşünmek için zaman harcamanızı gerektirir. Kendinize yeterli olmadığınızı söylediğinizi fark ederseniz, derinlere inin ve neden bu inançlara sahip olabileceğinizi düşünün ve daha yeni, daha sağlıklı olanları oluşturun. Bunu kendi düşüncelerinizin direksiyonuna geçmek gibi düşünün: onları hedeflerinizi ilerletmede size hizmet edecek şekilde yönlendirmelisiniz. Sormanız gereken sorular ise şunlar: İstediğim şeyi hak ettiğime tamamen inanmak için hangi değişiklikleri yapmam gerekiyor? Düşüncelerimi nasıl değiştirebilirim ve kendime olan inancım peşinde olduğum şeyle eşleşiyor mu?
Manifesting, Diğer Bir Deyişle ''Çekim Yasası'' Nedir?

5. Açık Fikirli Olun
Bazen bir fırsat ortaya çıkar ve "İşte bu! İşte bunu istiyordum!" diye düşünürsünüz. Ama bu iş beni aşar, uygun değilim diyerek geri tepersiniz. Fakat doğru fırsat geldiğinde işinize yarayacağına güvenin. Bu yüzden gözlerinizi dört açın bazen "mükemmel fırsat" beklediğinizden farklı görünür! 

Manifesting, Diğer Bir Deyişle ''Çekim Yasası'' Nedir?

Toparlayacak olursak manifest etmek, farkındalığın önemini vurgulayan bir hedef belirleme uygulamasıdır.
Düşünceleriniz gerçekliğinizi şekillendirir. Olumsuz kendi kendine konuşma ve engellere odaklanma, ilerleme kaydetmenizi engelleyebilir. Ancak olumsuz düşünceleri yeniden çerçevelemek için çalışmaya başladığınızda, gelecekteki başarınız konusunda daha kendinden emin ve umutlu hissedersiniz. Tüm bu pozitiflik ve güven, almayı en çok istediğiniz fırsatları kendinize çekmenize yardımcı olabilir.
Manifesting, Diğer Bir Deyişle ''Çekim Yasası'' Nedir?

Her şeyi değiştirme gücüne sahipsiniz, çünkü düşüncelerinizi seçen ve duygularınızı hisseden sizsiniz. İlerledikçe kendi evreninizi yaratırsınız.

-Rhonda Byrnes, The Secret'ın yazarı

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası