archimommies halı / funduszeue.info at WI. Kids & Kits Store

Archimommies Halı

archimommies halı

Her köşenin başrolünde renk var

Her köşesinden başka bir rengin bize göz kırptığı neşe dolu bir evdeyiz. Ev sahibesi Melek İçmeli, renklere olan tutkusunu, yaşam alanlarının her detayına yansıtmış.

3+1 EV METREKARE

Dört kişilik İçmeli ailesi metrekarelik bu evde kendilerine rengarenk bir dünya kurmuşlar. Üç oda bir salondan oluşan eve yılında taşınmışlar. “Muhit olarak her yere yakın olduğu için tercih ettik. Sahile, sevdiğim yerlere, E5’e ve en önemlisi aileme yakın” diye anlatıyor ev sahibesi Melek Hanım.

DUVARLARDA DUVAR KAĞIDI TERCİH EDİLDİ

Zaman içerisinde evde bir çok değişiklik yapmışlar. Melek Hanım duvarlarda özellikle duvar kağıdını tercih etmiş: “Duvar kağıdını ev dekorasyonunda çok seviyorum. Aydınlatma olarak her yere spot yaptırdım. Ve yerlerde kırmızı epoksi boya tercih ettim.”

Evi dekore ederken renkler ilham kaynağı olmuş. Bunun sebebi ise sahibesinin renk tutkusu: “Renkleri çok seven bir insanım. Hayatımın her alanında her renk vardır. Gerek kıyafetlerimde, gerekse evimde&#; Bu yüzden evimde de her renk olsun istiyorum. Hem şık, hem spor olmasını tercih ediyorum.”

HER RENK KULLANILDI

Mobilyalar ve duvarlarda bu sebeple hemen her renge yer verilmiş ve her odada farklı tonlar göze çarpıyor: “Kızımın odası pembe ağırlıklı, oğlumun odası siyah-gri-mavi tonlarında. Salonumda daha modern olduğunu düşündüğüm için sarıkırmızı-siyah-yeşil tercih ettim. Yatak odasında ise rahatlatıcı etkisinden dolayı tamamen beyaz mobilya kullandım.”

Evin dekorasyonu Melek Hanım’a ait: “Salonda sevgili arkadaşım Benan (@benonunblogu) yardımcı oldu. Diğer odalar ise benim ve sevdiklerimin fikirlerinin birleşimi oldu diyebilirim.”

OTURMA ODASI ÇOCUK ODASINA DÖNÜŞTÜ

Salon ailenin en küçük üyesi Ömer Alp aralarına katıldıktan sonra tamamen yenilenmiş. Oturma odası Ömer Alp’e oda yapıldığı için salon hem günlük, hem de misafirlerin kullanımına göre yeniden düzenlenmiş.

Salonda canlı renklere ağırlık verilmiş. Duvar kağıdı özel basım. Koltuklar, ort sehpa, TV ünitesi, masa, sandalyeler ve puf Benosaldekorasyon’a ait. Odak noktası halı ise bir Karabağ kilimi.

Ömer Alp&#;in odasındaki mobilyalar Archimommies marka. Oyun çadırı ise Happy Joy Kids.

Ayşe Nil&#;in odası renkleriyle dikkat çekiyor. Duvarlarda kağıt kullanılmış. Mobilyalar ise Ayşe Nil’in boyuna uygun ölçüde seçilmiş ve güvenlik önlemleri alınarak odaya yerleştirilmiş.

Odada oyun alanları da oluşturulmuş. Ayşe Nil’in minik oyuncaklardan oluşan küçük pastanesi de onlardan biri.

HAZIRLAYAN GÜNSELİ BÜYÜKSAĞİŞ FOTOĞRAFLAR FEVZİ ONDU

Monokrom Renkler Eğlenceye Engel Değil. Harika Bir Çocuk Odası

Şimdi konuk olduğumuz bu bebek odası, evin genelinin renkli dekorunun aksine monokrom renklerde bir oda. Minik Ömer Alp'in odasının konuğuyuz. Fotoğraflarda ise modelimiz Ömer Alp'in tatlı ablası Ayşe Nil.

Melek hanımın çok takipçili bir moda ve anne/bebek yaşam blogu var. Bayıl dığımız evinde ise renk ve desenler konusunda çok cesur. Giyiminde olduğu gibi evinde de renklerin yüksek enerjisinden faydalanmış ev sahibimiz.

Ailelerine yeni katılan Ömer Alp'in ileride muhtemelen oyuncaklarla kalabalıklaşacak odası için oldukça sade bir tasarım tercih edilmiş. Melek hanım hem çocukların zaman geçirmekten mutlu olacağı, hem de düzeni ve kullanışı oldukça kolay bir oda dekore etmiş.

Duvarda üç renk var. Grinin açık ve koyu iki tonu ve beyaz, zigzag şeklinde boyanmış. Bu uygulamayı bantlarla siz de kolaylıkla yapabilirsiniz. Mobilyalar ve aksesuarlar Archi Mommies'den. Abajur ve sepetler Lal Avize, halı Racuun Kids ve son olarak odanın renklerine uyumlu bir kumaştan seçilip, özel hazırlanmış çadır Happy Joy Kids'den.   

Çocuk Odası, Siyah ve beyaz çocuk odası, Zigzak desen

Çocuk Odası, Siyah ve beyaz çocuk odası, Zigzak desen

Çocuk Odası, Siyah ve beyaz çocuk odası, Zigzak desen

Çocuk Odası, Siyah ve beyaz çocuk odası, Zigzak desen

Çocuk Odası, Çocuk Odası Çadırı, Siyah ve beyaz çocuk odası

Çocuk Odası, Çocuk Odası Çadırı, Siyah ve beyaz çocuk odası

Çocuk Odası
Çocuk Odası
Çocuk Odası, Zigzak desen, Siyah ve beyaz çocuk odası

Çocuk Odası, Zigzak desen, Siyah ve beyaz çocuk odası

Siyah ve beyaz çocuk odası, Çocuk Odası

Oyuncakları kolaylıkla ortadan kaldırmak için sepet.

Siyah ve beyaz çocuk odası, Çocuk Odası

Siz de paylaşın!

Evinizin dekoru ile ilgili siz de fikir ve yorum almak ister misiniz?

HEMEN PAYLAŞ

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası