kıbrısta günlük kiralık villa / Kıbrıs Günlük Kiralık Villa Fiyatları - Hangi Ev

Kıbrısta Günlük Kiralık Villa

kıbrısta günlük kiralık villa

Yavru Vatan Kıbrıs, Akdeniz ikliminin en güzel yönlerine tanık olabileceğiniz, kendi halinde şirin bir ada ülkesi. Tarihiyle, kültürüyle ve hareketli eğlence hayatıyla bilinen Kıbrıs’ta aileniz ve sevdiklerinizle çok güzel bir tatil yapabilirsiniz. Kıbrıs kiralık villaları ile de bilinen bölgede, Akdeniz manzarasının yanı sıra, Beşparmak Dağları’nın tertemiz havasını içinize çekebileceğiniz birbirinden güzel adresler var. Kıbrıs villa kiralamayı düşünüyorsanız, bölgede yapılabilecekler nelerdir bakalım.

Küçük bir ülke olan Kıbrıs, uçak ya da deniz yoluyla gidebileceğiniz, ortalama 1 saatlik yolculuğun adından varabileceğiniz bir yer. Harika deniziyle ünlü, köklü tarihi ile birbirinden önemli eserleri barındıran Kıbrıs, herkesin görmesi gereken, deneyimlemesi gereken bir coğrafya. Kıbrıs kiralık villa fiyatlarının uygun olması nedeniyle de tercih edilen ülkede Türk lirası kullanılıyor. Kıbrıs villa tatilinizde yapacağınız o kadar çok şey var ki kısa süre içinde hepsini sığdırmanız zor. 

Kıbrıs günlük villa kiralamayı düşünüyorsanız, görmeniz gereken ilk yer ülkenin başkenti olan Lefkoşa.Osmanlı döneminden kalma birçok eserin bugün hala ayakta kaldığı Lefkoşa’nın Dereboyu Caddesi’nde yürüdüğünüzde farklı bir atmosfer hissedeceksiniz. Osmanlı döneminden kalma camiiler, oturup zaman geçirebileceğiniz kafeler ve Akdeniz mutfağının en güzel örneklerini tadabileceğiniz yemekler sizi burada bekliyor.

Kıbrıs tatilinizde, adanın kuzey doğu kısmında en uç noktası olan Zafer burnu görülmesi gereken bir yer. Şehrin karmaşasından uzakta, tamamen doğa içinde olan bu bölge son derece popüler. Kısa bir yolculuğun ardından varabileceğiniz Zafer Burnu’nda aynı zamanda Akdeniz’in en güzel plajlarından biri olan Salamis de sizi bekliyor. Binlerce yıllık tarihi ile Salamis Antik kentinin yanı sıra harika bir plaj sunan Altın Kumsal, bölgede görülmesi gereken bir yer.

Zafer Burnu gezisinde aynı zamanda Salamis’i gezerken, ’lü yıllarda yapılmış olan Apostolos Manastırı’nı görmeye gidebilirsiniz. Karpaz Milli Parkı’nda doğal güzellikleri keşfedebilir ve doğada özgür bir şekilde gezen ünlü eşekleri görünce şaşırabilirsiniz. Zafer Burnu kısmında aynı zamanda Kantara Kalesi de yer alıyor, Kıbrıs bahçeli villa kiralamayı düşünenler için bu bölge görülmesi gereken bir yer. 

 

Kıbrıs lüks villa kiralamada sunulan imkanlar, size ayrıcalıklı, kaliteli bir tatil yaşatacak. Buna ek olarak bölgede yer alan güzelliklere de zaman ayırmak isteyeceksiniz. Adanın en büyük şehirlerinden biri olan ve kuzey kısmında yer alan Girne, görülmesi gereken yerler arasında. Kuzey Kıbrıs’ın Lefkoşa’nın ardından 2. büyük şehri olan Girne’de Kıbrıs ucuz villaların yanı sıra Kıbrıs haftalık villaları da bulabilirsiniz. Gerek Girne merkezde gerek de Lapta tarafında birbirinden güzel havuzlu ve bahçeli villa yer alıyor.

Girne merkezi, tarihi yüzlerce yıla dayanan eserler barındırıyor. Girne’ye ulaştığınızda, kordon hattında bir yürüyüş yapmak isteyeceksiniz. Meşhur Girne Kalesi’ni görebilir ve denizin kenarında turlayabilirsiniz. Bölgede yer alan birbirinden güzel kafe ve restoranlarda güzel zaman geçirebilirsiniz. Kıbrıs’ın en sevilen yerlerinden Girne’de balık restoranlarında yemek yerken denizde gün batımının tadına varmak harika bir deneyim. 

Girne’nin diğer bir yönü de denize girmek için harika seçenekler sunması. Kıbrıs muhafazakar villalarda havuzun tadını çıkarırken ya da Kıbrıs balayı villalarında romantik atmosferde eşinizle zaman geçirirken denize de girmek isterseniz, Girne bunun için doğru adres. Kıbrıs kapalı havuzlu villalarda havuz keyfi yaparken, deniz için Girne’de çok seçenek var. Bölgede hem halk plajları hem de beach club’lar yer alıyor. 

Farklı mahallelere, köylere sahip bölgede en çok tercih edilen plajlara gelirsek Escape, Camelot ve Mare Monte öne çıkıyor. Sapsarı ince kumları ile Acapulco Plajı da en güzel adreslerden biri. Karaoğlanoğlu Plajı ve Lapta Plajı da bulunduğunuz bölgeye göre tercih edebileceğiniz yerlerden. Girne Liman’a yakın konumda olan bu planlar eşsiz bir deneyim sunacak. Şunu da belirtmek gerekiyor, deniz sıcaklığı yaz aylarında çok yüksek olan Kıbrıs’ta, yazın denize girerken kendinizi adeta bir termal su havuzunda hissedebilirsiniz.

 

Ada ülkesinde zaman geçirirken yapılabilecek aktiviteler içinde tabii ki tekne turları da geliyor. Kıbrıs jakuzili villada lüksü her anlamda hissederken ya da Kıbrıs evcil hayvan kabul eden villalarda köpeğinizle eğlenceli bir şekilde günü tamamlarken yapmanız gerekenlerden biri de tekne turuna çıkmak. Girne merkezde acenteler üzerinden rezervasyon yapabileceğiniz tekne turları size harika bir ortam sunacak. Yemekli ve müzikli olan turlarda Kıbrıs’ın en bakir koylarını görebilir, Akdeniz’in tadını çıkarabilirsiniz.

Tarihle iç içe geçmiş ada ülkesi Kıbrıs’ta görülmesi gereken yerler arasında Kapalı Maraş da yer alıyor. Kıbrıs Barış Harekatı’ndan sonra askeri bölge olarak ilan edilen yer, geçtiğimiz yıllarda sivillere açıldı. Dönemin en lüks bölgelerinden olan ve 30 sene önce bile, ’li yıllara kadar rezervasyonların dolu olduğu Kapalı Maraş, 30 yıldır dokunulmamış evleri ile hayalet bir şehir gibi. Bugünlerde turizme açık olan bölgede dilerseniz yürüyüş yapabilir ya da bisiklet parkurunda bisiklet sürebilirsiniz. Geçmişte fotoğraf çekilmenin dahi yasak olduğu Maraş, bugün herkese açık.

Kıbrıs’ın en önemli doğal güzelliklerinden olan Beşparmak Dağları da görülmesi gereken yerler içinde. Beşparmak Dağları’na doğru tırmanmak isterseniz St. Hilarion Kalesi’ne gidebilirsiniz. Buna ek olarak Bella Pais Manastırı ve Mavi Köşk de görülmesi gereken yerler arasında. Kıbrıs deniz manzaralı villalarda kalırken bu birbirinden önemli bölgeleri keşfetmek size harika bir tatil deneyimi sunacak. 

 

Yemek kültürünün de öne çıktığı Kıbrıs’ta özel lezzetleri denemelisiniz. Kıbrıs denize sıfır villalarda kalırken, Kıbrıs mutfağının özel tatları sizi bekliyor olacak.Şef Ali Kebabı adanın en özel lezzetlerinden biri. Buna ek olarak hellimli kahvaltılar, tadına doyum olmayan bir lezzet sunuyor. Herkese hitap eden Kıbrıs çocuk havuzlu villaların yanı sıra, özel konumda Kıbrıs denize sıfır villalar güzel bir tatil imkanını sunuyor.

Eğlencenin asla sona ermediği Kıbrıs’ta Merit, Acapulco, Cratos gibi otellerin açık casinolarına giderek eğlenebilir, yerel restoranlardan Mezze’de ocakbaşı eğlencesine katılabilir, keyifli bir yerel kahvaltı içinse Dereboyu Caddesi’nin girişindeki Hamur’u denebilirsiniz. Ucuz tatil villalarında güzel bir deneyim için Kıbrıs’ı tercih edin. 

Türkçe Villa Kiralama Sitemiz - funduszeue.info

Gruplar halinde turlara katılmayı, planlı ve programlı bir tatil yapmayı artık unutun! Aileniz veya arkadaş grubunuzla Kıbrıs’ta güzel ve rahat bir tatil geçirmeyi planlıyorsanız artık Kıbrıs’ta villa kiralamak çok kolay ve çekici bir seçenek. Evinizin konforunu aratmayan bir kiralık villada kalarak Kıbrıs’ın doğal güzellikleri, el değmemiş plajları, harika havası, tarihi mekânları, lezzetli yemekleri ve hareketli gece yaşantısını istediğiniz zaman ve istediğiniz şekilde keşfedebilirsiniz! Tatil amaçlı kiralık villanızın havuzunda tembellik yapabilir veya kiralık villanızın nefes kesen manzarasında Akdeniz’in mavi suları ve altın kumsalını seyrederek tatilin tadını çıkarabilirsiniz.

Tatilinizi Kuzey Kıbrıs’ta kurulan ve merkezi Girne’de olan Villakolik ile planlayabilirsiniz. Turizm sektöründe 13 yıldır faaliyet gösteren, KITSAB (Kıbrıs Türk Turizm ve Seyahat Acenteleri Birliği) tarafından onaylı Villakolik ile villa kiralamanın size sunacağı en önemli artı size vereceği 7/24 müşteri desteği olacaktır.

Kıbrıs'ta villa kiralamada güvenilir marka Villakolik web sitesine gitmek için tıklayınız

Kıbrıs'ta Kiralık Villa Portföyümüz

Her istek ve ihtiyaca yönelik geniş bir villa portföyü olan Villakolik sitesinde Kıbrıs’ın gözde tatil şehri Girne ve beldelerinde konumlanmış çok sayıda tatil amaçlı özel havuzlu kiralık villa seçenekleri bulunmaktadır. Özenle seçilmiş bu bakımlı kiralık villalarda tatil yapmanın tadına doyamayacaksınız. İstek ve ihtiyaçlarınızı karşılayacak bir tatil villası kiralamanız size aradığınız konforu sağlayacağı gibi tatilinizi özel kılacaktır. Kiralık villalarımız müşterilerimizin rahat bir tatil geçirebilmesi için gerekli donanıma sahiptir. Bazı kiralık villalarımızda ücretsiz kablosuz internet bulunmaktadır. Birçok kiralık villamızın özel havuzu bulunmaktadır. Yine bazı kiralık villalarımızda karşılama sepeti bulunmaktadır. Karşılama sepeti misafirlerimizin kiralık villaya geç bir saatte giriş yapmaları halinde yiyecek ve içecek olarak ihtiyaç duyacakları temel gıda ürünlerini kapsamaktadır.

Ercan Havalimanından villanıza VIP transfer

Villakolik ile villa kiralayan misafirlerimize sitemizden Ercan havaalanı transferlerini de yapmalarını tavsiye ediyoruz. Belli bir ücret karşılığında şirketimiz tarafından yapılan havaalanı transferleri hem güvenli olup hem de şoförlerimizin kiralık villaların adreslerini iyi bilmeleri sebebi ile misafirlerimizin kiraladıkları villaya rahatça ulaşmalarını sağlıyoruz. Uçağın herhangi bir rötar yapması halinde ise şoförlerimiz misafirlerimizi mutlaka beklemekte, misafirlerimiz gelmeden havaalanından ayrılmamaktadır. Arzu edilmesi halinde, kiraladığınız villadan Ercan havaalanına dönüş transferinizi de Villakolik ile yapabilirsiniz.

Villakolik ile tatil villası kiralayan misafirlerimize arzu etmeleri halinde kiralık araba konusunda yardımcı olmaktayız. Kıbrıs’ın el değmemiş plajlarını, büyüleyici tarihi mekânlarını, hareketli gece yaşantısını özgürce yaşayabilmek için kiralık arabaya ihtiyaç duyabilirsiniz. Bu konuda misafirlerimize elimizden gelen her türlü desteği vermekteyiz.

Villakolik websitesine git

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası