gelin mevlüdü pastası / Damat Pastası Tarifi, Nasıl Yapılır? (Resimli) | Yemek Tarifleri

Gelin Mevlüdü Pastası

gelin mevlüdü pastası

GELİN DAMAT PASTASI

Harika bir kutlama için ister web sitemizde ki modeli ister sizin seçtiğiniz pasta modelini bize 2 gün önceden bildirip, sipariş formunu doldurmanız yeterli. İstanbul Avrupa Yakası’nın hangi ilçesinde olursanız olun ürünlerimiz tam vaktinde ve ücret talep edilmeksizin size ulaştırılıyor. Sipariş vereceğiniz pasta modeli için özel isteklerinizi sipariş formunda yer alan açıklama kısmında belirtebilirsiniz. Pastalarımız modeline göre kişilik olarak tasarlanmaktadır ve içerik olarak fıstık çikolata, frambuaz çikolata, mevsim meyve, krokan çikolata, latte , çikolata, frambuaz ve muz çikolata seçenekleri sunulmaktadır. Daha fazla bilgi almak isterseniz 68 90 numaralı telefondan bizimle iletişime geçebilirsiniz. Önemli Uyarı: Pasta modelini korumak adına ve kaplamanın dayanıklı yapılabilmesi için pastalarımız dondurularak hazırlanmaktadır. Bu nedenle pastalarımızın teslim edildikten 30 ile 45 dakika sonra tüketilmesini tavsiye ederiz.

E Bülten

Kampanya ve indirimlerimizden haberdar olmak için bültenimize üye olabilirsiniz.

Şirin ve sevimli tasarımlarıyla dikkat çeken butik pasta modellerimiz çocuklarınızın doğum günlerinin çok daha keyifli geçmesini sağlayacaktır.  Gelin Damat Pasta modellerimiz de özenle hazırlanmakta ve görüntüsü, tadı ve tazeliği sayesinde sıklıkla tercih edilen ürünlerimizden birisidir. Gelin Damat pastamız konseptine rağmen daha çok küçük çocukların doğum günlerini kutlamak için yapılan partilere istenen bir modeldir.

 

Bu Gelin Damat Pasta modelimizi 15, 20, 25, 30, 35, 40 ya da 45 kişilik olacak şekilde sipariş edebilirsiniz. Sipariş formuna hangi tarih, hangi saat ve hangi adrese istediğinize dair bilgileri girmeyi unutmamalısınız. Pastanın modelinde, kullanılan figürlerde, renklerde ya da ürün içeriğinde yapmak istediğiniz değişiklikleri de bize bildirmelisiniz.

 

Sizler de Gelin Damat Pasta siparişi vermek isterseniz ürün sayfasındaki sipariş formunu doldurmalısınız. Ürünümüz hakkında ayrıntılı bilgiler almak istediğinizde ise Whatsapp seçeneğini veya aşağıda verdiğimiz iletişim telefon numarasını kullanabilirsiniz.  

 

İstanbul’un her ilçesine ücretsiz kargo imkânı ile siparişlerinizi sizlere teslim etmekteyiz. Unutmayın ki pastalarımız özenle, tertemiz bir ortamda, sizlerin istek ve arzularınıza göre hazırlanmaktadır.

 

Gelin Damat Konseptli Nişan pastamız, isteğe bağlı pasta modelinde değişiklik yapabilirsiniz. Gelin Damat Konseptli Nişan pastamız İstanbul Anadolu ve Avrupa Yakası'na ücretsiz kargo imkanıyla beraber, dilediğiniz tarih ve saatte teslim ediyoruz.

 

Daha fazla bilgi almak isterseniz  68 90 iletişim hattımızdan bizimle iletişime geçebilirsiniz. Pastalarımız sipariş teslim günü sabahı tasarlanıp ve hazırlanıp teslim edilmek üzere yola çıkmaktadır.

 

Önemli Uyarı: Pasta içerik seçeneklerinde meyveli seçilmesi durumunda pasta modelini korumak adına ve kaplama yapılması için meyvelerimiz dondurularak hazırlanmaktadır. Bu nedenle meyveli pastamız teslim edildikten sonra 30 ile 45 dakika sonra tüketilmesini tavsiye ederiz.

 

Nefis Yemek Tarifleri en çok okunan yemek tarifi paylaşım sitesi. Üye ol, tariflerini paylaş.
Gelin Mevlüdü
  • Kısır
  • Makarna salatası
  • Sarma
  • Yufkadan patatesli ve peynirli tepsi börek
  • Frambuazlı Trileçe
  • Çörek otlu kurabiye
  • Tahinli kurabiye
  • Kahve çekirdeği kurabiyesi
  • Truffler
  • Damla çikolatalı kek
  • Meyve parçalı cupkek
  • Butik kurabiye
  • Reyhan şerbeti

Gelin mevlutume 30 kişi geldi gelenler hazır zannetti ikramliklarimi çok beğendiler

Kaç Kişilik: kişilik

Gelin mevludu

Gelin mevludu

Gelin mevludu

Gelin mevludu

Gelin mevludu

Gelin mevludu

Gelin mevludu

Gelin mevludu

Gelin mevludu

Gelin mevludu

Gelin mevludu

--

5 milyon'dan fazla kişinin takip ettiği Youtube kanalımızda videolu tariflerimizi bulabilirsiniz.

15 milyondan fazla kişinin indirdiği Nefis Yemek Tarifleri uygulaması ile 'den fazla denenmiş tarif her zaman yanınızda. Hemen siz de indirin.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
Ara
  • Yükleniyor..
Üye OlSiz de nefis yemek tariflerinin paylaşıldığı bu ortama katılın
Hemen Kayıt Ol
Haberdar olmak ister misiniz?
Popüler tariflerden ilk siz haberdar olmak ister misiniz?
Evet seçeneğini seçtiğinizde sitede en çok ilgi gören tariflerle ilgili bildirim alacaksınız. Bu bildirimleri istediğiniz zaman buradan katabilirsiniz.

Gelin Damat Pastası

Ürün Açıklaması

Gelin Damat Pastası en az 40 kişilik yapılmaktadır. Butik  Pastası siparişinizi teslim almadan en az 10 gün önce sipariş vermeniz gerekmektedir. Acil pasta siparişiniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz.  

Pastalarımızın içleri Vanilyalı veya Kakaolu Kekli yapılmaktadır.

Pastaların iç kreması Sütlü Belçika Çikolatalı Ganaj Kreması olarak yapılır.

Şeker hamuru kaplanmadan en dışı yine Bitter Belçika Çikolatasıyla sıvanır ve şeker hamuruyla kaplanır.

İçlerine ayrıca çikolata parçası, Muz, Çilek, Fıstık isteğe göre tek çeşit konulabilir.

  • İçinin neli istediğinizi sipariş notunuza mutlaka belirtiniz.

Seçeneklerde 40,45,50 arası kişi sayısına göre fiyat verilmiştir. Daha çok kişi sayısına göre sipariş vermek isterseniz bizimle iletişim numaramızdan bize ulaşabilirsiniz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası