alligator boya modelleri / Tüm Ürünler - Trendyol

Alligator Boya Modelleri

alligator boya modelleri

YEPYENİ BİR RENK KOLEKSİYONU ALLIGATOR PALAZZO

YEPYENİ BİR RENK KOLEKSİYONU

ALLIGATOR PALAZZO

Alligator Boya Palazzo renk koleksiyonu, minimalizm ve sadeliğin ön plana çıktığı İskandinav tarzından esintiler taşıyor. Tasarımcılar tarafından en çok tercih edilen renklerin başında gelen Palazzo serisi modern bir dekorasyonun olmazsa olmazı. Mart ayı itibariyle tüm tasarımcıların ve tüketicilerin beğenisine sunulan yeni renk koleksiyonu, dekorasyonda hiçbir zaman modası geçmeyecek sadeliği ön plana çıkartıyor.Günümüz koşuşturmalı hayatı içinde özellikle evinde huzur ve sadeliği arayanların kendilerinden izler bulacağı Palazzo serisi renkleri toprak ve gri tonlarını bünyesinde barındırıyor. 


Sektördeki yeri ve konumlandırması itibari ile Tüketici Odaklı, Sağlıklı ve Çevreci, Profesyonel Çözüm yaklaşımı ile yenilikçi ve gelişmeleri sektöre sunmayı görev edinmiş bir marka olma yolunda ilerleyen Alligator Boya, yılından beri daha iyi ve prestijli ürünlere arzu duyan tüketici grubunun ihtiyaçlarını karşılayarak, üst düzey hizmet anlayışı ile yaşam alanlarına değer veren, tüketicisine dekorasyon özelinde de seçimler sunarak zevkli mekânlar sunuyor.

Alligator Boya’nın nötral toprak ve gri tonlarından oluşan yepyeni Palazzo renkleri serisinin tercih edildiği mekanlarda öncelik, İskandinav ülkelerinde olduğu gibi doğal ışık kullanılmasından yana. Mum ya da abajur gibi soft ışık veren aydınlatmalar da bu alanlar için iyi birer alternatif oluşturuyor.

Alligator Boya’nın Palazzo renklerini; İpeksi Mat parlaklıktaki iç cephe boyası Alligator Leona veya Mat dokusuyla Alligator Moss ürünleriyle yaşam alanlarınıza taşıyabilirsiniz.

Habere Ait Görseller

  • 18 Mart Pazartesi18 Mart Pazartesi


bi_özet Bülteni Mailinize Gelsin!

Yıllardır özel fonksiyonlu boya çeşitleriyle tüketicisiyle buluşan Filli Boya Alligator, “İlham Veren Renkler” Koleksiyonunda yaza ilham veren renkleri harmanlayarak beğeniye sunuyor. Renk seçimini kolaylaştırmak, renklerin geniş alanda nasıl durduğunu daha kolay hayal edebilmek için renk çipleri standart ebatların ötesinde hazırlanıyor.

Güneşin en can alıcı sarısı A, fark yaratan turuncu A, kırmızı tonlarında A, toprak tonlarında A, A gibi daha büyük ölçekli ayraçlarla ayrılan kartela, sektörde renk kartelalarına farklı bir soluk getiriyor.

İç cephelerde Türkiye’de Greenguard belgeli, sağlıklı boya ELF serisi ürünlerinin dışında, Alligator Leona İpeksi Mat İç Cephe Boyası, Alligator Moss Mat İç Cephe Boyası, Aliza Plastik İç Cephe Boyası ürünlerine ait renkleri de bu karteladan seçmek mümkün.

Bunun yanı sıra dış cephelerde de % saf akrilik yapıda Alligator Neon Saf Akrilik, Alligator Neon Silk, dış cephelerde çatlak köprüleme özelliğine sahip Alligator Neon Elastic Texture ürünleri ile silikon esaslı yapıda Alligator Aquatic, Alligator Aquatic Grenli, Alligator Orbis ürünleri için de ‘İlham Veren Renkler’ kartelasından seçim yapılabiliyor.


Alligator:
Avrupa’nın önde gelen boya markası olan Alligator, sınırsız renk seçenekleri, özel dokulu ürünleri, üstün kalitesi ve üst düzey hizmet anlayışıyla artık Türkiye’de! Avrupa’da 40 yılı aşkın süredir yaşadığı mekanı kalite ve zevkle yaratmak isteyenlerin tercihi olan Alligator, dekorasyonda yaratıcı çözümler arayanlar için farklı bir bakış açısı getiriyor. Alligator, özel dokulu ve efektli boyalarıyla, Türk Boya sektöründe bir çığır açıyor. Tüketici sağlığını ön planda tutan, kurşunsuz-aromatsız ve hijyenik ürünleri de Türkiye pazarına sunan Alligator; mat, yarı mat ve ipeksi mat boyalarının yanı sıra, özel dokulu ve efektli boyalarıyla da tüketiciye yaratıcı çözümler sunuyor.

Like this:

LikeLoading

Related

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası