n64 android apk / Android için N64 Emulator APK latest İndir

N64 Android Apk

n64 android apk

Android Free Download i&#;in N64 Emulator APK

N64 Emulator APK icon

App By:
Emulator Publisher

versiyon:
Android i&#;in

Tarihinde g&#;ncellendi:
Eyl 28,

İndir APK ( MB)

Download N64 Emulator APK, Simulation kategorisinde bulunur ve Emulator Publisher's tarafından geliştirilmiştir. Sitemizdeki ortalama derecelendirme sayısı dışında ile derecelendirilmişfunduszeue.info, bu uygulama farklı derecelendirme platformlarına göre 5 yıldız üzerinden 3 olarak değerlendirilmiştir. Uygulama hakkında daha iyi bir fikir edinebilirsiniz. N64 Emulator APK hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız, daha fazla bilgi için resmi geliştirici web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Ortalama derecelendirme kullanıcıları tarafından derecelendirildi. Uygulamaya 49 kullanıcıları tarafından 1 yıldız ve kullanıcıları tarafından 5 yıldız verildi. Uygulama en az kere indirildi, ancak indirme sayısı 'e ulaşabilir (funduszeue.info_views * 20). N64 Emulator APK'i indirin Eylem cihazınız için ücretsiz bir uygulamaya ihtiyacınız varsa, ancak bu uygulamayı yüklemek için Android (Donut, API 4) sürümüne veya daha fazlasına ihtiyacınız var.

Google Play Uygulama i&#;in Ek Bilgiler:

Gerekli Android:
Android (Donut, API 4)

Boyut:

Kurulum:

İ&#;in puan

We believe you have reached your destination to find out N64 Emulator APK. We recommend you try out other apps as well which are popular on the web. These are the apps, you will love to use Car Parking Hack APK ,Only Up APK ,Techno Vikram APK , BeesTV P2P APK ,Life in Woodchester APK , .

Package namefunduszeue.infon64
MD5eedeb06f7dfef89
SHA1a05b6a4da3fa44c3abe2c2ed
Download it on play storeDownload N64 Emulator from Play Store

Uygulama Eyl 28, adresinde yayınlandı ve o zamandan beri ApkResult'da kullanıma sunuldu. Mevcut sürüm ve o zamandan beri platformumuzdan zamanından daha fazla indirildi. Uygulamanın İngilizce ve diğer 15 dilde indireceğiniz tam sürüm ile bu dilde kullanılabilir. APK'yi indirin ve en sevdiğiniz dosya yöneticisi ile açın. Yüklenecek dosya adına dokunun. Yükleme başlamazsa, Android ayarlarınızda bilinmeyen kaynakları etkinleştirmeniz gerekir. Uygulama Eyl 28, tarihinde güncellendi. Bir inceleme yazmak istiyorsanız, bu uygulamayı yükleyin ve web sitemize oy verin. İndirme bizim hızımız kadar doğrudan ve N64 Emulator APK 'in mevcut tüm sürümlerine doğrudan bağlantılar sağlıyoruz. Lütfen hem temel hem de saf APK dosyaları sağladığımızı ve N64 Emulator APK için indirme hızını arttırdığımızı unutmayın. Ayrıca N64 Emulator APK APK'sini indirebilir ve popüler Android Emulators ile çalıştırabilirsiniz.

sürümüne güncellendi!

Mupen64Plus FZ Edition

Mupen64Plus FZ Edition, Nintendo 64 bit konsolunuzdaki oyunların büyük çoğunluğunun keyfini çıkarmanıza izin vermek için tasarlanmış bir Nintendo 64 emülatörüdür. Bazı oyunlarda ufak tefek böcekler var, ancak neredeyse hepsi çok fazla sorun olmadan oynanabiliyor.

Emülatör, cihaz belleğinizde sakladığınız herhangi bir ROM'u yüklemenizi sağlar. N64, .v64 ve .z64 gibi formatlar Mupen64Plus FZ Edition ile tamamen uyumludur ve hatta .zip formatında bile istediğiniz video oyununu çalıştırabilirsiniz. Ayrıca, emülatörü depolamak ve ROM'ları bir bellek kartında tutmak için dahili bellek cihazınızı kullanabilirsiniz.

Mupen64Plus FZ Edition sayesinde Android cihazınızda Super Mario 64, Super Smash Bros, Pokemon Stadyumu ve Goldeneye gibi oyunları oynayabilirsiniz. Başlangıçta, dokunmatik ekranınızı kullanarak oynamak biraz rahatsız edici olabilir, ancak bir süre sonra emülatörün kendisi kontrol panellerinizi kişiselleştirmenize izin veren ayar seçenekleri sunacaktır.

Grafikler açısından, çoğu isim pratik olarak aynı bitişlere sahiptir ve orijinalleri kolayca geçebilir. Bazı durumlarda, Mario 64 ve Super Smash Bros'da olduğu gibi, daha yüksek çözünürlüklü ve süper akışkan animasyon dizilerine sahip modeller bulacaksınız. Her durumda, video ayarlarınız kolayca ayarlanabilir ve ayarlar menüsünün içinde birkaç parametre bulunur.

Mupen64Plus FZ Edition, tam özellikli ve etkili bir Nintendo 64 emülatörüdür. İyi bir uyumlu isimler listesine sahiptir ve genel arayüzü zariftir, erişimi de kolaydır.
Andrés López tarafından incelendi. Uptodown Localization Team tarafından çevrildi.

Gereksinimler (son sürüm)

  • Android ya da üstü sürümünü gerektirir
İndir, keşfet, paylaşandroid
androidwindowsmac
Önceki sürümler
N64 Emulator adından da anlaşılacağı gibi Android cihazınızdan direkt olarak klasik Nintendo oyunlarını oynayabileceğiniz bir Nintendo 64 emülatörüdür.

Mario 64, Super Smash Bros, Pokemon Stadium, Zelda: Ocarina of Time, Resident Evil 2, Doom sorun olmadan cep telefonunuzda oynayabileceğiniz düzinelerce oyundan bazılarıdır. Ancak uygulamanın emülatör olduğu unutulmamalıdır çünkü oyunları oynamak için her birini ayrı olarak aramalısınız.

Emülatörü ayarlamak biraz baş ağrısı olabilir ancak seçenekleriyle biraz oynadığınızda çok iyi bir hızda çalıştıracaksınız. Bu aslında sizin telefonunuzla alakalıdır, bazı telefonlar diğerlerinden daha iyi performans sergiler.

N64 Emulator tamamen ücretsiz olmasının yanında ayarlaması çok zor olmayan mükemmel bir emülatördür. Eğer 64 bit Nintendo klasiklerini oynama modundaysanız çekinmeyin ve deneyin.
Andrés López tarafından incelendi. Uptodown Localization Team tarafından çevrildi.

Gereksinimler (son sürüm)

  • Android Tiger ya da üstü sürümünü gerektirir

Daha fazla bilgi

Paket Adıfunduszeue.infon64
LisansÜcretsiz
İşletim SistemiAndroid

Önceki sürümler

apkAndroid + Tiger29 Nis

apkAndroid + May

apkAndroid + Nis

Oylama

Best Emulators for Android

MAME4droid icon

MAME4droid

Akıllı telefonunuzda sayısız Mame romunu taklit edin

nds4droid icon

nds4droid

Android için açık kod Nintendo DS emülatörü

N64 Emulator benzer

PPSSPP icon

PPSSPP

Androidi PSP&#;ye benzetmenin en iyi yolu

AetherSX2 icon

AetherSX2

Android için güçlü bir PlayStation 2 emülatörü

Skyline icon

Skyline

Android için bir Nintendo Switch emülatörü

Bu oyunları keşfedin

Draw N Road icon

Draw N Road

Bu basit arcade oyununda yola çizim yaparak arabanızı park edin

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası