ankara metro saat kaça kadar / Ankara Metro Durakları ve Çalışma Saatleri

Ankara Metro Saat Kaça Kadar

ankara metro saat kaça kadar

Ankara Metro Durakları ve Çalışma Saatleri

Haberler

Seyahat

Ankara Metro Durakları ve Çalışma Saatleri

Başkent Ankara'da trafik çekmeden bir yerden bir yere gitmek istiyorsanız, şehrin dört bir yanına giden metrolar tam size göre! Yer altından giden metrolar sayesinde trafik derdi çekmez, hızlı bir şekilde dilediğiniz konuma gidebilirsiniz. Ankarada ki metrolar ve metro duraklarının isimleri nelerdir, metroların çalışma saatleri nasıldır? Sizler için derledik. 

(M1) Batıkent Kızılay Metrosu Durak İsimleri

(M1) Batıkent Kızılay Metrosu Durak İsimleri

M2 Kızılay- Çayyolu Metrosu Durak İsimleri

M2 Kızılay- Çayyolu Metrosu Durak İsimleri

M3 Batıkent- Sincan/ Törekent Metrosu Durak İsimleri

M3 Batıkent- Sincan/ Törekent Metrosu Durak İsimleri

M3 Batıkent- Sincan/ Törekent Metrosu Çalışma Saatleri

OSB

  • İlk metro:

  • Son metro:

Koru

  • İlk metro:

  • Son metro:

M4 Keçiören - Atatürk Kültür Merkezi- Kızılay Metrosu Durak İsimleri

M4 Keçiören - Atatürk Kültür Merkezi- Kızılay Metrosu Durak İsimleri

A1 Ankaray (Dikimevi-Aşti) Metrosu Durak İsimleri

A1 Ankaray (Dikimevi-Aşti) Metrosu Durak İsimleri

A1 Ankaray (Dikimevi-Aşti) Metrosu Çalışma Saatleri

Aşti

  • İlk metro:   

  • Son metro:

Dikimevi

  • İlk metro:

  • Son metro:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Ankara metro &#;alışma saatleri (G&#;ncel) - Ankara metrosu ka&#;ta a&#;ılıyor, ka&#;ta kapanıyor, en son sefer saat ka&#;ta?

Haberin Devamı

Büyükşehirlerde kullanılan metrolar vatandaşlar için ulaşım açısından büyük kolaylık sağlıyor. Ankara metrosu da haftanın her günü vatandaşların hizmetinde. Peki, Ankara metrosu kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor, en son sefer saat kaçta? İşte Ankara metro çalışma saatleri

Ankara Metrosu Çalışma Saatleri

Ankara metrosu, Kızılay’dan her iki yöne (Sincan-Çayyolu) saat son hareket saati olarak belirlenmiştir. Çayyolu’ndan Sincan (OSB-Törekent) yönüne son hareket saati , Sincan (OSB-Törekent)’ten Çayyolu yönüne ise son sefer saati ‘dur.

Ankara metrosu 24 saat açık mı?

Ankara metro hatları akşam saat ‘da Kızılay’dan son seferini gerçekleştirir ve ertesi günü saat ‘a kadar çalışmamaktadıseafoodplus.info metrosunun ile arası seferleri bulunmamaktadır.

Haberin Devamı

Hafta sonu Ankara metrosu çalışıyor mu?

Metro hafta içi olduğu gibi hafta sonu ve resmi tatillerde de ile arası seferlerine devam ediyor. Ancak belirli günlerde yapılan duyurularla birlikte Ankara metrosu çalışma saatleri değişiklik gösterebilmektedir. 

Bayramlarda Ankara metrosu çalışıyor mu?

Ankara metrosu bayramlarda ücretsiz olarak hizmet vermektedir. Çalışma saatleri herhangi bir durumda yapılan duyurularla birlikte değişiklik gösterebilir. 

Ankara'da gece ulaşımına saat düzenlemesi

Ankara Büyükşehir Belediyesi, gece ulaşımında hizmet saatlerinde yeni bir düzenlemeye gitti. EGO (Elektrik Gaz Otobüs) Genel Müdürlüğü’nün yaptığı düzenlemeyle, pandemi sürecinde ara verilen ancak normalleşme sürecine girilmesi ve üniversitelerin tekrar açılmasının ardından 27 Eylül Pazartesi gününden itibaren EGO otobüslerinin normal hatlarda son sefer saati ’ten ’a, metro seferleri saat ’ten ’e, otobüslerin metro ring hatları ise ’ten ’a kadar uzatıldı.

Pandemi sürecinde toplu ulaşım araçlarının gündüz eksiksiz hizmet vermesi için saat ’ten ’a kadar araçların bakım, temizlik ve dezenfeksiyon işlemlerinin yapılmasından dolayı Başkent’te gece seferlerine ara veren EGO Genel Müdürlüğü, normalleşme dönemine geçilmesi ve okulların açılmasıyla birlikte hizmet saatlerinde değişiklik yaptı.

Buna göre, EGO otobüslerinin normal hatlarda son sefer saati ’ten ’a, metro seferleri saat ’ten ’e, otobüslerin metro ring hatları ise ’ten ’a kadar uzatıldı.

Gece seferlerinin sona ermesinin ardından, araçlarda ve vagonlarda pandemi nedeniyle yapılacak hijyen çalışmalarının tamamlanacağı ve araçların sabah servislerine hazırlanacağı belirtildi.

YENİ DÜZENLEME 27 EYLÜL'DE BAŞLAYACAK

Bu kapsamda 27 Eylül Pazartesi gününden itibaren 27 gece servisi güzergaâından Ulus-Sıhhiye ve Kızılay duraklarından semtlere ’da hareket edecek şekilde 54 servis ile hizmet verecek.

Raylı sistemlerde de sefer saatlerinde değişikliğe giden EGO Genel Müdürlüğü, Metro ve ANKARAY işletmelerinin Kızılay’dan uç istasyonlara olan son hareket saatini ’e uzatırken, metro istasyonlarına entegre ring servisi hizmeti vermekte olan 28 güzergahta ise saat ’a kadar 56 adet servisin hizmet vereceğini bildirdi.


nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir