kamupersonel alimi 2019 / 520 kamu personel alımı yapılacak! İşte başvuru şartları - Takvim

Kamupersonel Alimi 2019

kamupersonel alimi 2019

Kamu Memur Personel Alımı İlanları  <div><h2>KPSS'siz memur alımı ilanı yayınlandı 2019! İşte memur-personel alımı başvuru tarihleri</h2><div><p></p><p><h3>KPSS şartı olmadan memur alımı ilanı yayınlandı.Memur-personel alımı başvuru tarihleri ne zaman? Kamuya on binlerce memur-personel alımı yapılacak. Devlet Personel Başkanlığı kamu bünyesinde istihdam edilecek personel alımı için ilan yayınladı. Memur-personel-işçi alımında hem KPSS hem sözleşmeli hem de sürekli işçi alımları yapılacak. Peki KPSS'siz personel alımı ne zaman? Hangi kamu kurumuna kaç sözleşmeli memur alınacak? Kamu personel alımı son başvuru tarihi ne zaman? İşte merak edilen soruların yanıtları...</h3></p><div><p>Giriş Tarihi: 07.04.2019  08:59Güncelleme Tarihi: 17.04.2019 07:58</p><div>BU ALBÜMÜ PAYLAŞ <ul><li></li><li></li><li><img src=
  • ABONE OL

    GALERİ DEVAM EDİYOR
    İşin Olsa">

    Ülkemizdeki kamu kurumları veya kamu kuruluşları bünyelerindeki memur personel eksikliğini karşılamak üzere farklı pozisyonlarda Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı aramaksızın personel alımı gerçekleştiriyorlar. Bu doğrultuda bizde İşin Olsa ekibi olarak personel adaylarının ihtiyaçları ve istekleri doğrultusunda 2019 yılı içerisinde KPSS şartı aramaksızın personel alımı yapacak olan kurumları sizlerle paylaşıyor ve bu yönde detayları sizlere aktarıyoruz.

    ADAYLARDAN HANGİ ŞARTLAR ARANIYOR!

    KPSS Şartı olmadan personel alımı yapacak kurumlar KPSS dışında adaylardan bazı nitelikler aramaktadırlar. Bu sebeple, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar doğrultusunda, Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak gibi genel nitelikler aranacaktır.

    Ayrıca adayların KPSS dışında özel olarak yerine getirmeleri gereken niteliklerden olan, Askeri personel alımları için 20 ile 25 yaşları arasında olmak, Bekçi alımları için 31 yaşından gün almamış olmak, memur alımları için 35 yaşından gün almamış olmaları gereklidir. En az ilköğretim mezunu olan adayların başvuru yapabileceği bu ilanlara, Lise, Ön lisans ve Lisans mezunu olan adaylarda başvuru yapabileceklerdir. Bunun dışında adaylardan Yabancı dil sınavı şartı da aranıyor. Adayların son beş yıl içerisinde yapılmış olan Yabancı Dil sınavından İngilizce ve diğer dillerden puan almış olmaları da gerekebilir.

    HANGİ KURUMLAR ALIM YAPACAK?

    Nisan ayı içerisinde kamuya KPSS şartı aramadan alım yapacak kurumları, Devlet Demiryolları ( TCDD ) , Milli Savunma bakanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü, TÜBİTAK, Jandarma genel Komutanlığı, Dışişleri Bakanlığı şeklinde sıralayabiliriz.

    BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

    KPSS siz memur alımları ve personel alımları ilanlarına başvuru yapacak adaylar başvurularını mutlaka kurumların belirttiği süre içerisinde gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre başvurular elektronik ortamda, şahsen veya e-posta yolu ile yapılabilmektedir. İşin Olsa ekibi olarak hazırladığımız bu haberimizde alım yapacak kurumların listesine, Başvuru şartlarına, Başvuru tarihlerine, ilanların detaylarına ulaşarak başvuru yapabileceksiniz.

    KPSS ŞARTI OLMADAN PERSONEL ALIMI YAPAN KURUMLARIN LİSTESİ:

    Aşağıda sizlerle paylaşacağımız bağlantıları kullanarak KPSS şartı aranmaksızın personel alımı yapan kurumlara ulaşacaksınız.

    TCDD KPSS'siz 356 İşçi Alımı Yapacak! İŞKUR Üzerinden Alım Yapılacak

    Milli Savunma Bakanlığı ( MSB ) 13 Bin Askeri Personel Alımı Yapıyor! Askerlik Şartı Yok

    EGM Polis Akademisi 8 Bin 187 Çarşı ve Mahalle Bekçisi Alımı Başvuru Ekranı Açıldı! İşte Şartlar

    Dışişleri Bakanlığı AB Daimi Temsilciliği KPSS'siz Personel Alım İlanı Yayımlandı

    Jandarma 2019 Yılı 22 Bin Uzman Erbaş Alımı Başvuruları Başladı! Nasıl Başvur Yapılır?

    TÜBİTAK KPSS Şartı Olmadan 55 Personel Alımı İlanı Yayımlandı! İşte Kadrolar

    NİSAN AYI KPSS'Lİ KPSS'SİZ MEMUR PERSONEL ALIMLARI İLANLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ. ( İlköğretim, Lise, Ön Lisans ve Lisans )

    Ayrıca yayımlanacak yeni kpss'siz personel alım ilanlarından haberdar olmak için İşin Olsa mobil uygulamasını telefonunuza indirerek ilanlardan anında haberdar olabilirsiniz. Veya bizleri sosyal medya üzerinden takip ederek ilanları ana sayfanız üzerinde görebilirsiniz.

    İnstagram Hesabımız İçin Buraya Tıklayınız.

    Facebook Grubumuz İçinBuraya Tıklayınız.

    Twitter Hesabımızı Takip Etmek İçin Buraya Tıklayınız

    İşin Olsa Android Uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

    İşin Olsa İOS uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

    Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2019, 21:12

    Yorumunuz Onaylanmak Üzere Gönderildi

    nest...

    oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır