panorama gezinti / Merak ettiğin yerlerin panoramaları sana gelsin!

Panorama Gezinti

panorama gezinti

Sanal Tur Panorama Çekim

Onaylı GOOGLE STREET VIEW SERTİFİKASI ile
Google MAPS işletme kayıtlarınıza Sanal Tur çekimlerimizi ekliyoruz.

Google Street View Trusted Photographer


Kolay Navigasyon: Sahnelerin geçişi, kullanıcıların kolay kullanımı için kullanıcı dostu menü navigasyonu oluşturulur.

Uyumluluk: Derece Sanal Tur çalışmalarımız HTML5 alt yapısı ile tüm platformlara % uyumluluk sağlar PC, Tablet ve Mobil cihazlara % uyumludur. Flash Player yüklü olmayan cihazlarda IOS, Android, Windows Phone kolaylıkla görüntülenebilir.

Koordinat - Konum: Sanal Tur yapılan mekanın harita üzerinde konumu gösterilebilir.

Kullanım Alanları:Turizm Otel ve konaklama hizmeti veren tesisler. İnşaat, Mimari ve Dekorasyon, Emlak proje, Showroom ve Galeriler, Kültür Sanat Eğlence aktivite mekanları, Fuar Standları, Hastane, Şehir, Müze, Alışveriş Merkezi, Okul, Fabrika ve gezilebilmesini istediğiniz tüm mekanlar.
 

Kayseri derece panorama sanal tur çekimleri ile firmamız türkiye geneli sanal gezinti, 3D, derece sanal tur hizmeti sağlar.

İç / dış mekanların ve etkinliklerin bilgisayar ekranından interaktif şekilde Sağa / Sola - Yukarı / Aşağıya hareketlilik vererek derece 3 Boyutlu açı sayesinde rahatlıkla mekanlarınız gezilebilmektedir.

Kayseri 'de Panoramik çekimlerle gerçekleştirilen bu işlem, Firmamız tarafından düzenlenerek son kullanıcının rahat kullanımı için sanal tur gezintisi tamamlanmaktadır. Sanal gezinti, sanal tur, panorama, sanal tur.

 

Sanal Tur

Kurumsal bir firma, marka ya da yeni bir oluşum için tanıtım alanlarında farklı reklam çalışmaları yapılmaktadır. Reklam çalışmaları sunulan hizmetlerin ve ürünlerin değerini gösterse de çok akılda kalıcı bir hizmet değildir. Ancak doğru ve profesyonel ekipmanlarla yapılmış olan  sanal tur ile hem daha fazla ilgi çekebilir hem de müşterilerinize sizleri daha da yakından tanıma imkânı oluşturabilirsiniz. 

Sanal Tur Nedir? 

Profesyonel ve bu sistem için yer alan özel ekipmanlar ile yapılan fotoğraf çekim hizmetleri olarak bilinmektedir. Kurumunuzun her alanı özel bir sistem üzerinden fotoğraflanır. Bu fotoğraflar optimize edilir ve belirli program kodları ile birleştirilerek, 3 boyutlu gerçek görüntü elde edilir. Kayseri ve çevresinde sunduğumuz hizmetlerle birlikte alanınızı daha iyi tanıtmak ve web sitenizde görüntülenmesi adına sanal tur hizmetinden yararlanabilirsiniz. 

Sanal tur, 3D çizim programlarının aksine daha gerçekçi görüntüler elde edilmesini sağlar. Bu nedenle kurumunuzun tüm detaylarını, çalışma alanlarını ve hizmet verdiğiniz bölgeleri özel olarak tanıtabilirsiniz.  sanal tur, yalnızca kurumsal firmalar ya da markalar özelinde yapılan bir çalışma değildir. Aynı zamanda müze ve tarihi eser değeri taşıyan alanlar içinde özel olarak yapılabilen bir işlemdir. Günümüzde çoğu müze yapısı internet üzerinden sanal tur yapısını kullanıma açmaya başlamıştır. 

Sanal Tur Özellikleri 

Dijital dünyanın teknoloji ile birleşmesi ile birlikte her geçen gün yeni bir sistem ve özellik bizleri karşılıyor. Alanında profesyonel bir ekip ile sizlere sunduğumuz  sanal turhizmetimiz, kullanıcılarınıza ya da sizi ziyaret etmek isteyen kişilere özel bir alan sunuyor. Aktarım yaptığınız dijital mecra üzerinden kullanıcılar yalnızca mouse hareketi ile belirlenen konumları gezme imkânına erişebiliyor. 

Kayseri sanal tur, günümüzün en özel ve teknolojik hizmetlerinden biridir. Kullanıcılarınıza ya da ziyaretçilerinize kendinizi daha iyi tanıtmak adına onları sanal ortamda ufak bir gezintiye çıkarabilirsiniz. Bu sayede marka değerinizin daha iyi anlaşılmasını ve çalışma ortamınızın verdiği sıcaklığı gösterme imkânınız bulunacaktır. Sizlerde bu özel hizmetten yararlanmak isterseniz bizimle iletişime geçmeniz yeterli olacaktır.

Panorama

Panorama - 3D Sanal Tur

Panorama için hazırlanan sanal tur sayfasında bulunuyorsunuz. Hareketli görüntüye tıklayarak açılan sayfada veya buradan indireceğiniz programlarla kendinizi Panorama 'te gibi hissedeceksiniz. Kurulum gerektirmeyen programları çalıştırdığınızda fareyi bakmak istediğiniz yöne doğru kaydırmanız yeterlidir. Detaylara zumlamak için farenizin tekerleğini çevirin. İndirdiğiniz mekanların listesini görmek için F9 tuşuna basın. Listelenen mekanları ekran koruyucu yapmak için F5 tuşuna basın. Tavsiyemiz Panorama dahil tüm mekanları ekran koruyucu yapmanızdır. Ekran koruyucu devreye girdiğinde rastgele bir mekan seçilir ve otomatik olarak etrafı seyrettirir (adeta HD kalitesinde bir belgesel izliyormuşsunuz hissini verir). Diğer tuşların işlevini öğrenmek için F1, çıkmak için Esc tuşuna basın.

———

Panorama Müzesi Resim Taslağı
Panorama Tarih Müzesi'nde sanal tur çekimleri yılında, Kültür A.Ş.'nin izniyle yapıldı. Çekimlerde Nikon D90 dijital kamera, mm balıkgözü lens, panoramik tripod kafası ve tripod kullanıldı. Çekilen diğer mekanlara nazaran Panorama müzesi, özellikle ufuk çizgisi boyunca çok daha fazla detay içeriyor. Bu detayların balıkgözü lensle çekilen fotoğraflarda istenilen netlikte olmaması bizi değişik bir uygulamaya itti. Daha önce çekilen geniş açı fotoğraflara ek olarak ufuk çizgisi boyunca dar açılı bir lensle ekstra fotoğraflar çekildi. Çekilen bu detay fotoğrafları daha sonra sanal tur içine entegre edildi. Görüntüyü farenizin scroll tekerleğini ileri kaydırarak çok daha yakına getirebilir, mesela Fatih Sultan Mehmet'le burun buruna gelebilirsiniz. Tüm detay fotoğraflar eklendiğinde sanal turların dosya boyutu bir çok bilgisayarın kaldıramayacağı boyutta olacağından sadece çekilen noktaya yakın olan bölüm detaylı verildi. Bulunduğunuz noktaya uzakta kalan bölümlerin detayını görebilmek için farenizin sol tuşuna tıklayarak o noktaya atlamanız gerekiyor.

İstanbul'un fethinin canlandırıldığı bu müzede hoparlörlerden gelen savaş sesleri ve mehter marşları ziyaretçilerin kendilerini savaşın ortasında hissetmelerinde büyük etki yapıyor. Bu nedenle ilk kez bir 3D Mekan çalışmasına sesleride entegre ettik. Dört ayrı noktadan çekilen Panorama Müzesi için yine dört farklı mehter marşı kullanıldı. Farenizin sol tuşuna tıklayarak bir noktadan diğer noktaya sıçradığınızda çalan marş yarıda bırakılmaz; bittikten sonra diğerine geçilir.

Panorama Tarih Müzesi resmedilen sahneye yakın bir noktaya inşa edilmiş. Müze Topkapı'da, eskiden Trakya Otogarı'nın olduğu yere kurulan “Topkapı Kültür Parkı”nda. Fethin gerçekleştiği sabah, surlarda top güllelerinin açtığı gediklerden Osmanlı askerlerinin şehre girdikleri, Ulubatlı Hasan'ın surlara şanlı bayrağımızı diktiği, Peygamber efendimizin “Konstantiniyye (İstanbul) muhakkak fetholunacaktır! Onu fetheden komutan ne güzel komutan, onu fethedan asker ne güzel askerdir." sözleriyle asırlar öncesinde müjdelediği an resmedilmiş.

38 metre çapında bir yarım küre içine 8 sanatçının yaptığı resim 3 senede tamamlanmış. Resimde figüran çizimi yapılmış. Resmin gerçeğe yakın olması için tarihi veriler sıkı bir araştırmadan geçirilmiş. Surların yıkılmış bölümleri dahi rastgele çizilmemiş, belgelere dayanıyor. İstanbul'un ilk belediye başkanı Hızır Bey'e sunulan surların tamir raporuna göre çizilmiş.

Panorama Müzesi Kubbe Çalışması Ziyaretçiler panoramik resmin bulunduğu platforma çıktıklarında kısa süreli bir şok yaşıyorlar. Hoparlörlerden gelen top sesleri, at kişnemeleri, savaş naraları ve nereye dönseniz sizi kuşatan bir savaş sahnesi Yuvarlak platformun çevresinde, ziyaretçilere yakın olan yerlerde resimde kullanılan objelerin gerçekleri (daha doğrusu strafordan imal edilmiş kopyaları bulunuyor). Bu da derinlik algısını güçlendiriyor.

Dünyada derece panoramik resimlerin dairesel biçimde sergilendiği yerler çok. Ancak gökyüzününde resme dahil edilerek yarım kürenin tamamının bu boyutlarda sergilendiği tek yer Panorama müzesi. (Tabi burada IMAX tarzı küresel bir perdeye projekte edilen film veya fotoğraftan bahsetmiyoruz!)

Panorama içine ressamların gizlediği bazı sürprizlerde var. Bunlardan bildiklerimiz şunlar: Gökyüzünde bulutlarla çizilmiş Fatih'in yandan bir portresi, balta sapına latin harflerle oyulmuş ressamlar'dan birinin ismi, askerler arasında eski Roma giysileriyle resmedilmiş bir Bizans askeri. Bakalım bunları bulabilecekmisiniz!

Size tavsiyemiz İstanbul'a yolunuz düştüğünde bu müzeyi ziyaret etmeyi ihmal etmemenizdir. Biz sitemizdeki sanal turlar vasıtasıyla şimdilik İstanbul'a gitmeye fırsat bulamayanlar için Panorama Müzesi'ni, bir nebze olsun, inceleme fırsatını sunmaya çalıştık. Ancak bu kesinlikle bizzat orada bulunmanın yerini tutamaz.

Kültür A.Ş. Logosu

Kültür A.Ş.'ye değerli katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası