uygun fiyatlı yunan adaları / Yunan Adaları Feribot Bileti ve Seferleri - FeribotBiletim

Uygun Fiyatlı Yunan Adaları

uygun fiyatlı yunan adaları

Yunan Adaları Turu

Yunan adaları turu sayesinde Ege'nin huzur veren havasına, masmavi denizine, saklı cennet olarak tabir edilen koylarına ve büyüleyici manzaraya sahip köylerine erişme fırsatı yakalayabilirsiniz. Binlerce yıllık olmasıyla bilinen Yunan adalarında istediğiniz tura katılarak eşsiz bir tatil yapabilirsiniz. Yunan adalarının öne çıkan özellikleri arasında muhteşem denizi, huzur verici atmosferi, romantizmle yoğrulmuş sokakları ve birbirinden güzel şehirleri yer almaktadır.

 

Yunan adaları turu ile hayalinizdeki Yunan adasını görme fırsatı yakalayabilirsiniz. Bu noktada, kaliteli bir seyahat için firmamızı tercih etmelisiniz. yılında İzmir'de kurulan Ertürk Turizm; saygınlığı, deneyimi, müşteri memnuniyetini ön planda tutması, işinin ehli çalışanları, uygun fiyatları ve çeşitli turlarıyla müşterilerinin tüm ihtiyaçlarını yıllardan bu yana karşılamaktadır.

 

Firmamızı tercih ettiğiniz takdirde Yunan adaları turu deneyiminizi yıllar sonra bile anlatacaksınız! Firmamız Sakız Adası, Samos Adası, Midilli Adası, Kos Adaları'na turlar düzenlemektedir. Firmamızın sunduğu uygun fiyat ve taksit imkanlarıyla istediğiniz Yunan adaları turuna katılabilirsiniz.

 

Yunan Adaları Tur Fiyatları

Yunanistan; medeniyete yapmış olduğu katkılar ile bilinen bir ülkedir. Yunanistan'ın MÖ 'lü yıllara kadar uzanan tarihi; bu ülkenin ne kadar zengin bir geçmişe sahip olduğunu ispat etmektedir. Yunanistan'ın yalnızca geçmişiyle değil günümüz güzellikleriyle de bir hayli konuşulduğundan bahsetmek gerekir.

 

Yunanistan; sahip olduğu Yunan adalarıyla adından her zaman bahsettirmektedir. Yunan adalarının dünyanın dört bir yanından ziyaretçileri bulunmaktadır. Birbirinden güzel Yunan adalarını gördüğünüz takdirde deyim yerindeyse dünyadaki cennetle tanışma fırsatını elde edeceksiniz!

 

Yunan adaları gemi turları kapsamında bir çok destinasyona sefer yapmaktayız. Üstelik vizesiz yunan adaları veya günübirlik kapı vizesi şeklinde seyahat edebilmektesiniz. Erken rezervasyon yapmanıza gerek kalmadan gemi seyahati yaparak Avrupa nın bu güzel ada ülkesine gitme fırsatını en uygun fiyatlarla yakalayabilirsiniz.

 

Yurt dışı Yunan tatili turları tıpkı bir mavi yolculuk gibi sürmektedir. Yunan adası turları deyince akla Ertürk olarak uzun yıllar olduğu gibi biz gelmekteyiz. Bir çok müşterimiz vizesiz yunan adaları gemi turu sormakta ve bu konuda bilgi almak istemektedir. Biz günübirlik kapı vizesini önermekteyiz. Sizde unutulmaz bir tatil yaşamak isterseniz bizim aşağıda belirttiğimiz seferlerimize göz atabilirsiniz.

 

Yunan adaları turu denilince akla gelen en iyi adalara seferlerimiz vardır. Bu adalar bir birinden farklı doğa güzelliği ile tatil yapanların tercihi olmaktadır. Firmamız ada tur paketleri düzenlemekte ve tatil yapmak isteyenler için çeşitli ek özellikler ile seçenekler sunmaktadır. Aynı zamanda otel, araç kiralama ve vize alımı gibi hizmetleri tatil severler için sunmaktadır. Yunan adaları turları denilince sakız adası, samos adası, midilli adası gelmektedir. Yunan adaları feribot seferlerimiz ve yine yunan adaları paket turları kaliteli hizmetimiz gereği olarak tatil yapmak isteyenlerin memnun olabileceği düzeyde oluşturulmaktadır.

 

Adaların içerisinde en çok rağbet gören turlardan biriside sakız adası turudur. Firmamızın sunmuş olduğu paket turlara katılarak istediğiniz Yunan adalarını görme fırsatı elde edebilirsiniz.

 

yunan adası gemi turu

Sakız Adası

Sakız Adası; Yunanistan'ın tartışmasız en güzel adalarının başında gelmektedir. Firmamızın Sakız Adası için sunmuş olduğu turlar, bir hayli çeşitlidir.

 

Sakız Adası günübirlik paket turu ; yoğun ilgi görmektedir. Yunanistan kapıda vize uygulaması sayesinde hiçbir sorun yaşamadan Sakız Adası günübirlik turlarına katılabilirsiniz. Çeşme limanından kalkan feribotlar, kısa bir yolculuğun ardından Sakız Adası'na ulaşmaktadır.

 

Sakız Adası günübirlik paket turu için Ulusoy Limanı'ndan feribotlar kalkmaktadır. Firmamızın Sakız Adası günübirlik paket turları için fiyata dahil ettiği hizmetler arasında Çeşme- Sakız- Çeşme hızlı kataraman geçişleri, Güney Ada turu ve Türkçe rehberlik hizmeti yer almaktadır.

 

Bunun dışında, devlete ödenen yurtdışı çıkış harcı, vize ücreti ve öğle yemeği; firmamızın günübirlik paket turlarının fiyatlarına dahil değildir. Firmamız; Sakız Adası Pitios Köyü- Keçi Peyniri Festivali için uygun turlar düzenlemektedir. 27 Temmuz ile 28 Temmuz arasında gerçekleşen organizasyon için bir gece konaklamalı uygun paket bulunmaktadır.

 

27 Temmuz Cumartesi günü saat 'da başlayacak organizasyon, Pitios köyündeki festivale katılımın ardından 28 Temmuz Pazar günü geri dönüşle sonlanmaktadır. İsteyenlerin firmamız tarafından ekstra olarak sunulan Kuzey Ada Turu'na katılması mümkündür. Firmamız tarafından Sakız Adası Kurban Bayramı Paketi Turu sunulmaktadır. 10 Ağustos 'dan başlayarak 18 Ağustos 'a kadar uzanan bir gece konaklamalı paketler sunulmaktadır.

 

Kurban Bayramı paket turlarına katıldığınız takdirde Kurban Bayramı'nın üç gününü dolu dolu ve her yeri görerek geçirme şansına sahip olabilirsiniz. Firmamız, Sakız Adası Kurban Bayramı Paketleri - 2 Gece paket turuyla iki gece konaklamalı eşsiz bir tatil imkanı sunmaktadır. Sakız Adası Kurban Bayramı paket turlarında Güney Ada turu, Ionussa Adası turu, bilinmeyen köyler ve plaj turu gibi aktiviteler gerçekleştirilmektedir.

 

Samos Adası

Firmamızın düzenlediği yunan adaları turu ve feribot seferleri kapsamında Samos Adası için sunduğu çok özel bir aktivite bulunmaktadır. Kuşadası Samos haftasonu paketi kampanyası sayesinde Samos Adası'nda harika bir haftasonu geçirebilirsiniz. Cumartesi günü Kuşadası'ndan Samos Adası'na gidilmesiyle başlayan gün, Samos City Hotel'de gecenin geçirilmesi ve ertesi gün tekrar Kuşadası'na dönülmesiyle devam etmektedir. Bu aktiviteye katılanların pazar günlerini serbest olarak geçirmesi planlanmıştır.

 

Kos Adası

Firmamızın yine yunan adaları içinde farklı bir yeri olan Kos Adası için sunmuş olduğu Kos Adası Konaklamalı Ekonomik Paket Turu bulunmaktadır. Bir gece konaklamalı olarak sunulan bir gezi rehberidir. İlk gün sabah saatlerinde Bodrum Cruise Port Limanı'ndan kalkan feribot, Kos Adası'na doğru yolculuk yapmaktadır.

 

Merkezdeki otelde bir gece konaklamalı olarak gerçekleşen aktiviteye katılanlar, çevredeki güzellikleri görmeleri için serbest zamana sahip olurlar. İkinci gün, sabah kahvaltısıyla başlayan güne çevre gezileri ve adanın güzel plajlarında deniz keyfinin çıkarılmasıyla devam edilir.

 

Midilli Adası

Yunan adaları turu olarak Midilli Adası Paketi Turu ile ilgili bahsetmek gerekirse. Midilli Adası günübirlik paket turu; yoğun ilgi görmektedir. Bir gece konaklamalı olarak gerçekleşen bir organizasyondur. İlk gün, Ayvalık Limanı'ndan kalkan feribot, Midilli Adası'na doğru yol almaktadır. Konaklama, Midilli Adası'nın tam merkezindeki otelde yapılacaktır. İkinci günde ise katılımcılar, çevre gezileri yapmaları ve adanın birbirinden güzel plajlarında denizin keyfini çıkarmaları adına serbest zamana sahip olurlar. İsteyenler ise alışveriş yapabilirler.

 

Günübirlik Sakız Adası Turları

Firmamız, Sakız Adası için paket turlar düzenlemekle kalmayıp Sakız Adası günübirlik turu da düzenlemektedir. Firmamız; Sakız Adası için Güney Ada turu, Orta Batı Ada turu ve Kuzey Deniz turu aktivitelerini değerli müşterilerine sunmaktadır.

 

Sakız Adası Güney Ada turu; saat 'da başlamaktadır. Adanın güneyine doğru otobüslerle gidilerek birçok köy ziyaret edilmektedir. Sakız Adası Orta Batı Ada turunda ise Sakız Adası'nın kuzeyinde bulunan kiliseye ve köylere gezi düzenlenmektedir. Kuzey Deniz turu içeriğinde ise birçok köyün ziyaret edilmesi ve Lagada'da öğle yemeği yenmesi mümkün olmaktadır.

 

Sakız Adası Fırsat Paketleri

Sakız Adası'na paket turlar ve günübirlik turlar sayesinde gitmek mümkün olduğu gibi firmamız tarafından birtakım fırsat paketleri; müşterilere sunulmaktadır. Sakız Adası Babis Taverna; firmamızın sunmuş olduğu ekstra hizmetler arasında yer almaktadır.

 

Unutulmaz bir gece geçirmek isteyenler için ideal bir aktivitedir. Ionusses Adası turu; firmamızın özel olarak düzenlediği bir turdur. Armatörler adası olarak bilinen Yunussa Ada turu; birçok kişinin ilk tercihi olmaktadır. Bu tur esnasında Balıkçı kasabası olan Lagada'ya ziyaret gerçekleştirilmektedir.

 

Yunan Adaları Neler Vaat Ediyor?

Firmamızın yunan adaları paket turları ve günübirlik turlarını ayrıca ekstra hizmetlerini kullanarak istediğiniz Yunan adasını gidip görebilirsiniz. Yunan adalarını görmek için birçok sebebiniz bulunmaktadır. Dünyanın her yerinden binlerce insanın görmek için can attığı Yunan adaları turu hakkındaki en doğru bilgileri, Ertürk firması üzerinden edinebilirsiniz.

 

Sakız Adası ve Özellikleri

Sakız adası turu yapmadan önce adanın özelliklerini bilmekte yarar var. Sakız Adası; Çeşme'nin tam karşısında bulunmaktadır. Feribotla ulaşım, 45 dakika sürmektedir. Yunanistan'ın en büyük beşinci adası olarak bilinen Sakız Adası; adını almış olduğu sakız ağaçlarıyla ünlü bir yerdir. Bunun yanı sıra, kendine özgü mimariye sahip olan ortaçağ köyü ve taş evleri dikkat çekmektedir. Sakız Adası'na gittiğiniz takdirde güzergahınızı Çeşme ve Alaçatı ile birleştirerek eşsiz bir tatil deneyimi yaşamış olursunuz.

 

Sakız Adası'nda gezilecek yerlerin başında adanın seramik merkezi Armolia gelmektedir. Bunun yanı sıra, Olympi köyü, Pirgi, Mesta köyü, Anavatos, Vessa, Lithi, Avgonima gibi yerler; mutlaka ziyaret edilmelidir. Sakız Adası'nın merkezi Chios olarak bilinmektedir.

 

Burada, Sakız Valiliği, Melek Paşa Çeşmesi, Homeros Kültür Merkezi, Aya Iakovos gibi önemli yerlerin mutlaka görülmesi gerekmektedir. Ayrıca, Mecidiye Cami'sini gezmeyi unutmamak gerekir. Bunun yanı sıra, Sakız Adası'nda herkese hitap eden, genellikle çakıl ve taşlık olan plajlar bulunmaktadır. Karfas, Komi, Lithi ve Eleniti plajlarını gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

 

Sakız Adası'nda yemek kültürü; genel olarak balık ve deniz ürünleri üzerine kuruludur. Her daim taze balık bulunmaktadır. Ayrıca, meşhur Yunan adaları içinde sunulan mezeleri çok beğenilmektedir. Sakız Adası'nda her şeyin el yapımı olduğu birçok restoran bulunmaktadır.

 

Sakız Adası gece hayatı ise genellikle Karfas sahilinde ve adanın merkezinde yoğunlaşmaktadır. Birçok şık bar ve geleneksel taverna bulunmaktadır. Bunun yanı sıra, yalnızca yaz aylarında açık olan gece kulüpleri vardır. Canlı müzik dinlemek isteyenler için birçok alternatif bulunmaktadır. Ayrıca, rıhtım manzarasına bakan ve gecenin geç saatlerine kadar açık olan barlar mevcuttur.

 

Samos Adası ve Özellikleri

Samos Adası'nı tek kelimeyle ifade etmek gerekirse burası tam anlamıyla bir cennettir. Ertürk Turizm sayesinde Samos Adası'nı gezip görebilir ve hayranlıkla geçen bir tatil deneyimine sahip olabilirsiniz. Samos; Türkiye kıyılarına en yakın Yunan adası olarak bilinmektedir.

 

Kısa süren feribot yolculuğu sayesinde Samos Adası'na ulaşmak mümkündür. Yunan adaları mutfak kültürü ve Ege mezelerinin en lezzetli versiyonları; Samos'ta bulunmaktadır. Samos Adası'ndaki restoranlarda karides, kalamar, ahtapot ve diğer balık çeşitleri, oldukça uygun fiyatlara satılmaktadır.

 

Samos Adası'na gittiğiniz takdirde turkuaz denizi ve şahane koylarına hayran kalacaksınız. Lemonakia ve Tsamadou gibi eşsiz güzellikteki plajlara mutlaka uğramalısınız. Samos Adası; sessizliğin hakim olduğu bir adadır. Gece hayatının ve geç saatlere kadar süren eğlencenin pek yaygın olmadığı bilinmektedir.

 

Huzur istiyorsanız tercihiniz mutlaka Samos Adası olmalıdır. Samos Adası'nda çılgın partiler yoktur. Bunun yerine araba kiralayıp koyları gezebilirsiniz. Bunun dışında, Manolates Köyü'nü mutlaka görmelisiniz. Dağın zirvesinde yer alan bu küçük köy sizleri mutlaka çok etkileyecektir. Samos Adası'nın en iyi lokantası ise hiç şüphesiz Stella'dır.

 

Kos Adası ve Özellikleri

Kos Adası; Yunan adalarının en büyükleri arasında bulunmaktadır. Bodrum'a oldukça yakındır. Kos Adası'na günübirlik veya bir gece konaklamalı olarak gitmek istiyorsanız firmamızı tercih edebilirsiniz. Kos Adası'nda gitmeniz gereken yerlerin başında Asklepion gelmektedir. Burada, Roma Hamamı, Apollon Sunağı ve tarihi tapınak bulunmaktadır.

 

Bunun dışında, Kos Adası'nda mutlaka görülmesi gereken yerler arasında Hipokrat Ağacı, Yel Değirmenleri, Şövalyeler Kalesi ve tabiki eşsiz plajlar bulunmaktadır. Kos Adası'nda Yunan adaları denilince eğlence geceleri gelir. Bu eğlence gecelerine katılarak eğlenceli dakikalar geçirebilirsiniz. Bunun yanı sıra, 12 Ada turu yapabilirsiniz. Kos Adası'nda deniz ürünleri, meze çeşitleri, salatalar, ot yemekleri mutlaka denenmelidir. Ayrıca, Kos Adası'nda alışveriş yapmayı unutmamalısınız.

 

Midilli Adası ve Özellikleri

Midilli Adası; gitmesi en kolay olan Yunan adalarının başında gelmektedir. Ayvalık üzerinden rahatlıkla gidebilirsiniz. Bu noktada, firmamızın Midilli Adası için sunmuş olduğu turlardan ve hizmetlerden faydalanabilirsiniz. Midilli Adası; tam anlamıyla cennet gibi bir yerdir. Mytillini; bu adanın merkezidir. Burada, Agios Therapon Kilisesi'ni ve Midilli Kalesi'ni mutlaka görmelisiniz.

 

Ayrıca, Ermou Caddesi; Midilli merkezin en uzun caddesidir. Yeni Camii ve Midilli Arkeoloji Müzesi'ni mutlaka ziyaret etmelisiniz. Molivos kasabası; bilhassa turistler tarafından büyük ilgi gören bir kasabadır. Burada bulunan Molivos Kalesi'ni mutlaka görmelisiniz.

 

Midilli; Akdeniz mutfağının en güzel halini barındırmaktadır. Yemekler, en kaliteli zeytinyağıyla yapılmaktadır. Birçok deniz mahsulünün ve mezenin en kaliteli hali, Midilli'de bulunmaktadır. Midilli Adası'nın süt ürünleri oldukça lezzetlidir.

 

Et restoranları, ahtapot yemekleri ve peynirleri oldukça meşhurdur. Midilli Adası'nda eğlenmek için tavernaları tercih edebilirsiniz. Bunun yanı sıra, adada birçok bar bulunmaktadır. Ancak, aktif bir gece hayatının varlığından bahsetmek mümkün değildir. Tüm adalar hakkında detaylı bilgi almak için Ertürk Turizm olarak firmamızın sitesini inceleyebilirsiniz.

Euro ne kadar yükselirse yükselsin, Türkiye&#;ye yakın kıyılardaki Yunan adaları, hâlâ en ekonomik yurtdışı alternatiflerinden diyebiliriz. Ortalama €&#;ya alacağınız bir biletle yakın ama aynı zamanda çok da uzak olan bu adaları keşfetmeye başlayabilirsiniz. Biz de bu yıl en az bir Yunan Adası seyahati yapalım diyorsanız, hadi gelin şimdi en büyüğünden başlayarak, Türkiye kıyılarına en yakın Yunan adalarına nasıl ulaşabiliriz birlikte keşfedelim. Ayrıca bu adalar için indirimli bilet almak ve seyahatinize dair başka noktalarda da yardım talep etmek için bana buradan ulaşabilirsiniz. Hadi başlayalım! 😉

Yıl boyunca direkt sefer bulunan adalar

Midilli (Λέσβος) ( km² ile ülkenin üçüncü büyük adası) 

Türkiye&#;ye komşu en büyük Yunan adası olan Midilli, son yıllarda ulaşım açısından da en avantajlı ada konumunda&#; Adaya yıl boyunca Ayvalık&#;tan ulaşım sağlanıyor. Buna ek olarak artık yaz aylarında İzmir&#;den ve Küçükkuyu&#;dan da seferler yapılıyor. Turyol ve Jalem Tur&#;un tekneleri ile yine Jalem Tur&#;un katamaranları tüm yıl boyunca Ayvalık-Midilli arasında düzenli çalışıyor. Buna ek olarak yaz aylarında Dentur&#;un bir teknesi de Küçükkuyu&#;dan Petra&#;ya sefer yapıyor(du) Pandemiden sonra bu hattın seferleri askıya alındı. Öte yandan İzmir Büyükşehir Belediyesi ise yazında Alsancak&#;tan direkt sefer başlatmıştı. Bu sene devam edip etmeyeceğini göreceğiz.

Sefer süresi Midilli&#;nin merkezi için teknelerle yaklaşık 95 dakika, katamaranla ise 45 dakika. Küçükkuyu-Petra sefer süresi ise dakika. İzmir&#;den geliş ise yaklaşık 3 saat sürüyor. Adaya aracınızla geçmek isterseniz, yalnızca Ayvalık-Midilli arasında çalışan tekneleri kullanabiliyorsunuz (Turyol ve Jalem Tur).

Rodos (Ρόδος) ( km² ile ülkenin dördüncü büyük adası) 

Ulaşım Marmaris&#;ten, Bodrum&#;dan ve Fethiye&#;den sağlanıyor. Yeşil Marmaris Lines&#;ın deniz otobüsü Marmaris&#;ten, Tilos Travel&#;ın ve Ocean Ferry&#;nin deniz otobüsleri Fethiye&#;den tüm yıl boyunca; Bodrum Feribot İşletmeciliği&#;nin tekneleri ise Bodrum&#;dan  yaz aylarında haftanın belli günlerinde sefer yapıyor.

Sefer süresi deniz otobüsü ile Marmaris&#;ten yaklaşık 60 dakika, Fethiye&#;den yaklaşık dakika, Bodrum&#;dan yaklaşık dakika; tekne ile Marmaris&#;ten yaklaşık dakika, Bodrum&#;dan ise yaklaşık dakika. Bu arada adaya hiçbir noktadan aracınızla geçemiyorsunuz ama bazı teknelere rezervasyon yapmış olmanız durumunda, bisikletle binmeniz mümkün.

Sakız (Χίος) ( km² ile ülkenin beşinci büyük adası) 

Ulaşım Çeşme&#;den sağlanıyor. Turyol, Ertürk ve Sunrise firmalarının tekneleri ile Ertürk&#;ün katamaranı tüm yıl boyunca düzenli sefer yapıyor. Teknelerin sefer süresi dakika, katamaranın sefer süresi ise yaklaşık 20 dakika. Bu arada teknelerle adaya aracınızla geçebiliyorsunuz.

Sisam (Σάμος) ( km² ile ülkenin dokuzuncu büyük adası)

Ulaşım Kuşadası&#;ndan ve Sığacık&#;tan sağlanıyor. Tilos Travel ile Meander Travel&#;ın tekneleri Kuşadası&#;ndan sefer yaparken Samos Star ise yaz aylarında Sığacık Limanı&#;nı kullanıyor. Teknelerin sefer süresi şirkete göre değişmekle birlikte Kuşadası&#;ndan dakika arasında, Sığacık&#;tan ise dakika.

İstanköy (Κως) ( km² ile ülkenin on altıncı büyük adası)

Ulaşım Bodrum&#;dan ve Turgutreis&#;ten sağlanıyor. Tilos Travel&#;ın katamaranı Bodrum&#;dan tüm yıl düzenli olarak, Turgutreis&#;ten ise yaz aylarında; Yeşil Marmaris Lines&#;ın katamaranı ise  Turgutreis&#;ten yaz aylarında sefer yapıyor. Sefer süresi iki taraftan da yaklaşık 20 dakika.

Meis (Καστελόριζο) (12 km²)

Ulaşım Kaş&#;tan sağlanıyor. Meis Ferry Lines&#;ın, Meis Express&#;in ve Ocean Ferry&#;nin tekneleri yaz aylarında sefer yapıyor. Teknelerin sefer süreleri yaklaşık dakika.

Yalnızca yaz aylarında direkt sefer bulunan adalar

Limni (Λήμνος) ( km² ile ülkenin sekizinci büyük adası)

Eski yıllarda Çanakkale&#;den direkt seferler yapılmıştı. Yaklaşık seyahat süresi dakikaydı. Ancak şu anda adaya yalnızca Kavala&#;dan veya Midilli&#;den ulaşmak mümkün. Kavala&#;dan sefer süresi yaklaşık 3,5 saat; Midilli&#;den ise 4,5 saat. Hali hazırda Türkiye&#;den direkt sefer bulunmuyor.

Kalimnos (Κάλυμνος) ( km²) 

Ulaşım pandemi öncesinde Turgutreis&#;ten sağlanıyordu. Sefer süresi ise yaklaşık 45 dakikaydı. 

Simi (Σύμη) (66 km²)

Ulaşım pandemi öncesinde yaz aylarında haftanın belli günlerinde Bodrum&#;dan sağlanıyordu. Sefer süresi ise yaklaşık dakikaydı.

Leros (Λέρος) (54 km²)

Ulaşım pandemi öncesinde yaz aylarında haftanın belli günlerinde Turgutreis&#;ten sağlanıyordu. Sefer süresi ise yaklaşık 75 dakikaydı. 

Bunu beğen:

BeğenYükleniyor

Yunan Adaları Feribot Bileti

Yunan Adaları Feribot Bileti, Feribot ve Seferleri

Son yılarda tatil için Türkiye'den oldukça ziyaretçi çekmeye başayan Yunan Adalarına ulaşım genel olarak feribot ile sağanmaktadır. Sakız Adası, Samos, Rodos, Meis, Kos, Simi, Kalimnos, Midilli gibi Yunan Adaları'na gitmek için feribot biletlerinizi sitemizden olarak sorgulayabilir ve satın alabilirsiniz. Yunan Adaları Feribot Bileti almayı düşündüğünüzde, fitarları ve seferleri sorgulayıp size en uygun olan feribot biletini alabilirsiniz.

Yunan Adaları Seferler ve Rotalar 

  • Ayvalık - Midilli
  • Bodrum - Kalimnos - Kos - Leros - Rodos - Simi
  • Çeşme - Sakız Adası
  • Fethiye - Rodos
  • Kaş - Meis
  • Kuşadası - Samos
  • Marmaris - Rodos
  • Seferihisar - Samos
Yunan Adaları, Feribot Bileti, Gemi Bileti, Rodos, Midilli, Samos, Chios, Leros, Kalimnos, Kos, Mykonos, Rhodos, Santorini, Thasos, Symi, Kastellorizo, Patmos, Milos,  Paros, Naxos, Cyros, Corfu Island, Leros, Los,  Kalymnos, Zakynthos Island,  Andros, Crete,  Leipsio, Delos,  Skiathos,  Folengandros,  Iceria,  Lefkada,  ve diğer adalar. Sitemizden yukarıdaki rotalar için bilet fiyatlarını sorgulayabilir ve size en uygun bileti online satın alabilirsiniz.

yunan adaları feribot bileti

Greek Islands Ferry Tickets

You can buy Greek Islands ferry tickets from funduszeue.info with your credit card easily and safely. funduszeue.info is the leading providers of Greek Island ferry tickets. You can also check ferry schedule, time tables from Turkish ports to Greek Island Samos, Chios, Rhodes,.  

Kapıda Vize Uygulaması

Kapıda vze uygulaması son yıllarda uygulanmaya başlanan ve seyahat işlemlerini kolaylaştırma amacıyla yürürlüğe giren bir sistemdir. Bu vize Yunanistan tarafından Türkiye, Rusya, Belarus ve Ukrayna vatandaşlarına veriliyor. Türk vatandaşları için, Türkiye’ye en yakın altı ada olan Sakız, Samos, Kos, Rodos, Meis ve Midilli adasına gidiş sağlıyor. Kapı vizesi almak için en az 3 gün öncesinden bir turizm acentasına başvurmanız ve gerekli belgeler olan Pasaport fotokopisi, varsa Schengen vizesi fotokopisi, kimlik fotokopisi, 2 adet vesikalık fotoğraf, Yunan vizesi başvuru formu  gerekiyor.

Bu belgeler dışında gidiş dönüş bileti ile konaklamalı gitmeniz halinde otel rezervasyon konfirmesi isteniyor. Bu huşuları acenteler de halledebilmektedir. Kapı vizesi almanız halinde maksimim 15 güm süreyle ve çift giriş için vize alabiliyorsunuz.

Ertürk Lines Biletleri

funduszeue.info Ertürk Lines anlaşmalı bilet acentesidir. funduszeue.info biletlerini funduszeue.info'dan güvenle satın alabilirsiniz. Biletlerinizi kredi kartıyla veya banka kartıyla satın alabilirsınız. Bilet iptal ve değişiklik için Erturk lines çağrı merkezini aranız yeterlidir.
Yunan Adalarına Egeden sadece yarım saat içinde geçebileceğinizi biliyor muydunuz? Bozulmamış kasabaları, işin köy v koyları, ucu ve hesaplı yeme-içme yerleri ve farklı kültürüyle Yunan Adaları size unutulmaz bir tatil yapma fırsatı sağlıyor. Rodos, Midilli, Samos, Chios, Leros, Kalimnos, Kos, Mykonos, Rhodos, Santorini, Thasos, Symi, Kastellorizo, Patmos, Milos,  Paros, Naxos, Cyros, Corfu Island, Leros, Los,  Kalymnos gibi isimleri ıngilizce yazılışlarıyla ve Türkçe okunuşlarıyla verdiğimiz bu adalar Ege sahillerine çok yakın ve kaşıya geçmek için funduszeue.info'dan alacağınız feribot bileti siziyarım saatle 2 saat arasında varmak istediğiniz adaya ulaştıracak.

Yunan Adaları Vizesi

Yunanistan Avrupa Birliği üyesi olduğundan Yunan Adalarına gitmek için vize alınması zorunlu. Şengen vizeniz zaten varsa o zaman vize sizin için değil. Ama Pasaportunda KKTC damgazı olanları Yunanistan sınıran geri çeviriyor ve yeni vize başvurularını reddediyor. Vize almak için gerekli evrak ve işlemler var. Bu konuda feribot veya tur firması size yardımcı oluyor. vize başvursunun da ücretli olduğunu unutmamak lazım.

Daha Fazla Göster

Yunan Adaları Gemi Turları

Celestyal Crystal ile Yunan Adaları, Atina Turu 7 Gece7 Gece - 8 Gün Kalkış Yeri:AydınRota:Kuşadası, Girit (Heraklion), Santorini, Mikonos, Milos, Atina, Selanik, Kuşadası

Kişi Başı,00 EUR,00

Vizeli

Celestyal Olympia ile Yunan Adaları, Atina 4 Gece Yaz4 Gece - 5 Gün Kalkış Yeri:AydınRota:Kuşadası, Patmos, Rodos, Girit (Heraklion), Santorini, Atina (Lavrion), Mikonos, Kuşadası

Kişi Başı,00 EUR,00

Vizeli

Celestyal Olympia ile Yunan Adaları, Atina 4 Gece Kış4 Gece - 5 Gün Kalkış Yeri:AydınRota:Kuşadası, Patmos, Rodos, Santorini, Atina (Lavrion), Mikonos, Kuşadası

Kişi Başı,00 EUR,00

Vizeli

Celestyal Journey ile Yunan Adaları , Atina Turu 7 Gece7 Gece - 8 Gün Kalkış Yeri:AydınRota:Kuşadası, Girit (Heraklion), Santorini, Mikonos, Milos, Atina, Selanik, Kuşadası

Kişi Başı,00 EUR,00

Vizeli

  • Popülerliğe Göre
  • Ada Göre
  • Fiyata Göre
Celestyal Crystal ile Yunan Adaları, Atina Turu 7 Gece

Celestyal Crystal ile Yunan Adaları, Atina Turu 7 Gece

IA İ&#; Kabin

Celestyal Crystal ile - Kuşadası Hareket

7 gece 8 gün

Tur Kalkış Yeri:Aydın

Kuşadası, Girit (Heraklion), Santorini, Mikonos, Milos, Atina, Selanik, Kuşadası

Tur Periyotları
  • - Talep Et
  • - Talep Et
  • -
  • - Talep Et
  • - Talep Et
  • - Talep Et
  • -
  • -
  • -
  • - Talep Et
  • -
  • -
  • -
  • -
  • - Talep Et
  • -

Herşey Dahil

,00 EUR,00

Celestyal Olympia ile Yunan Adaları, Atina 3 Gece Kış

Herşey Dahil

,00 EUR,00

Celestyal Olympia ile Yunan Adaları, Atina 4 Gece Yaz

Celestyal Olympia ile Yunan Adaları, Atina 4 Gece Yaz

IA İ&#; Kabin

Celestyal Olympia ile Kuşadası hareket

4 gece 5 gün

Tur Kalkış Yeri:Aydın

Kuşadası, Patmos, Rodos, Girit (Heraklion), Santorini, Atina (Lavrion), Mikonos, Kuşadası

Tur Periyotları
  • - Talep Et
  • - Talep Et
  • -
  • - Talep Et
  • -
  • -
  • -
  • - Talep Et
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -

Herşey Dahil

,00 EUR,00

Celestyal Olympia ile Yunan Adaları, Atina 3 Gece Yaz

Celestyal Olympia ile Yunan Adaları, Atina 3 Gece Yaz

IA İ&#; Kabin

Celeystal Olympia - Kuşadası Hareket

3 gece 4 gün

Tur Kalkış Yeri:Aydın

Kuşadası, Patmos, Girit (Heraklion), Santorini, Atina (Lavrion), Mikonos, Kuşadası

Tur Periyotları
  • - Talep Et
  • - Talep Et
  • -
  • -
  • -
  • - Talep Et
  • -
  • -
  • - Talep Et
  • -
  • -
  • -
  • - Talep Et
  • - Talep Et
  • -
  • -
  • -
  • -

Herşey Dahil

,00 EUR,00

Celestyal Olympia ile Yunan Adaları, Atina 4 Gece Kış

Celestyal Olympia ile Yunan Adaları, Atina 4 Gece Kış

IA İ&#; Kabin

Celestyal Olympia ile Kuşadası hareket

4 gece 5 gün

Tur Kalkış Yeri:Aydın

Kuşadası, Patmos, Rodos, Santorini, Atina (Lavrion), Mikonos, Kuşadası

Tur Periyotları
  • -
  • -
  • -

Herşey Dahil

,00 EUR,00

Celestyal Journey ile Yunan Adaları , Atina Turu 7 Gece

Celestyal Journey ile Yunan Adaları , Atina Turu 7 Gece

IA İ&#; Kabin

Celestyal Journey ile - Kuşadası Hareket

7 gece 8 gün

Tur Kalkış Yeri:Aydın

Kuşadası, Girit (Heraklion), Santorini, Mikonos, Milos, Atina, Selanik, Kuşadası

Tur Periyotları
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -

Herşey Dahil

,00 EUR,00

M/V Gemini ile Yunan Adaları 3 Gece

M/V Gemini ile Yunan Adaları 3 Gece

Ros Kabin

M/V Gemini - Çeşme Hareket

3 gece 4 gün

Tur Kalkış Yeri:İzmir

Çeşme, Pire (Atina), Santorini, Mikonos, Çeşme

Tur Periyotları
  • - Talep Et
  • - Talep Et
  • - Talep Et
  • - Talep Et
  • - Talep Et
  • - Talep Et
  • - Talep Et
  • - Talep Et
  • - Talep Et
  • - Talep Et
  • - Talep Et
  • - Talep Et

Tam Pansiyon

,00 EUR,00

Yunan Adaları Gemi Turları Hakkında

Patmos, Girit, Santorini, Atina ve Mikonos gibi birbirinden güzel adaları gezip görebilir ve keyfini çıkaracağınız seçenekleri değerlendirebilirsiniz. Bu yılın en güzel yaz tatili seçeneklerinden olan Yunan Adaları arasından şimdi seçimlerinizi yapmalısınız. Kendiniz için hangisinin daha eğlenceli olacağı konusunda seçim yapmakta zorlanıyorsanız, tur seçeneklerini tarih ya da fiyatlarına göre sıralayarak tercihlerinizi yapabilirsiniz.

Yunan Adaları Gemi Turları hem kendine özel seçenekleri hem de Gezinomi’nin size sunduğu birbirinden kolay ödeme fırsatları ile sizi bekliyor. Yaz sezonu boyunca Akdeniz’in en çok ziyaret edilen noktalarından olan Yunan Adalarını kesinlikle keşfetmelisiniz.

Gezip görüp dinlenebileceğiniz ve her gün farklı bir limanda güne başlayacağınızı düşünürsek; ne kadar keyifli olabileceğini siz de anlayacaksınız. En keyifli tatil planlarını hayata geçirmek için size sunulan birbirinden farklı turları hemen incelemelisiniz.

Tatil Danışmanı

Size en uygun tatili seçmek için tatil danışmanımızdan destek almak ister misiniz?

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası