clio 4 kapı açık uyarısı / kapı far açık ikaz sesi çalışmıyor yardım lütfen

Clio 4 Kapı Açık Uyarısı

clio 4 kapı açık uyarısı


Arıza Lambaları ve Anlamları

Arıza Lambaları Anlamlarıı
Arıza Lambaları ve AnlamlarıArıza lambası adı:Araç start stop hatası arıza lambası.
Açıklama:Bu sarı arıza lambası, otomatik motor çalıştırma durdurma sisteminde bir arıza tespit edildiğinde yanar. Araç sürümünüze bağlı olarak, bunun yerine sarı üçgen genel arıza arıza lambası yanabilir. Bu arıza, yetkili bir Araç servisi tarafından analiz edilmesini gerektirir.
Arıza Lambaları ve AnlamlarıArıza lambası adı:Araç hız sabitleyici arıza lambası.
Açıklama:Bu arıza lambası, hız sabitleyici özelliği etkinleştirildiğinde gösterge panelinde yanar.
Arıza Lambaları ve AnlamlarıArıza lambası adı:Araç fren balatası aşınma arıza lambası.
Açıklama:Bu sarı arıza lambası, fren balatalarının aşınmış olduğunu ve değiştirilmesi gerektiğini gösterir. Fren balatası aşınma arıza lambası yandığı andan itibaren, sorun tehlikeli hale gelene kadar yaklaşık mil vardır, ancak bu sürüşünüze göre değişiklik gösterir.
Arıza Lambaları ve AnlamlarıArıza lambası adı:Araç tepe tutucu arıza lambası.
Açıklama:Bu arıza lambası, yokuş tutucu sistemde bir arıza olduğunda yanar. %5'ten fazla bir eğimde sabit yokuş yukarı veya yokuş aşağı olduğunda otomatik olarak yanar. Yokuş tutucu, Elektronik Stabilite Kontrol sisteminin (ESC) ayrılmaz bir parçasıdır ve tekerlek hız sensörleri gibi bileşenleri paylaşır. Araç'nun belirli modellerinde, yokuş tutucu sisteminde bir arıza olması durumunda ESC uyarı ışığı yanar.
Arıza Lambaları ve AnlamlarıArıza lambası adı:Araç DPF arıza lambası.
Açıklama:DPF, 'dizel partikül filtresi' anlamına gelir ve zararlı partiküllerin veya kurumun tutulmasına yardımcı olan çevresel bir özelliktir. Filtre dolduğunda veya 'doyduğunda', yenilenmesi gerekir. Bu genellikle sürücü bilgisi olmadan otomatik olarak gerçekleştirilir, ancak DPF arıza lambası yanarsa, sürücü temizleme işlemine yardımcı olmalıdır. Bunu yapmak için:
Arıza Lambaları ve AnlamlarıArıza lambası adı:Araç ASR OFF arıza lambası.
Açıklama: Araç ASR, 'Kayma Önleyici Düzenleme' anlamına gelir ve bir çekiş kontrolü şeklidir. ASR varsayılan olarak her ateşleme çevriminde etkindir ve genellikle her zaman açık kalmasında fayda vardır. ASR, ASR OFF düğmesine basılarak kapatılabilir ve aracınız kara veya çamura saplanmışsa faydalı olabilir.
Arıza Lambaları ve AnlamlarıArıza lambası adı:Araç kapıları arıza lambasını açar.
Açıklama:Bir kapı düzgün kapatılmadığında arıza lambası kırmızı yanar. Araç sürümünüze bağlı olarak, açılır kapılar/arka kapak düzgün kapatılmadığında arıza lambası da yanar. Aracı hareket ettirmeye başladığınızda bir uyarı sesi duyulacaktır.
Arıza Lambaları ve AnlamlarıArıza lambası adı:Araç ön sis arıza lambası.
Açıklama:Bu arıza lambası, ön sis lambaları etkinleştirildiğinde yanar.
Arıza Lambaları ve AnlamlarıArıza lambası adı:Araç ESC arıza lambası.
Açıklama:ESC, 'Elektronik Stabilite Kontrolü' anlamına gelir ve ASR ve yokuş tutucu (yukarıya bakın), MSR sistemi (motor tahrik düzenlemesi) ve acil frenleme sırasında fren basıncını artırmaya yardımcı olan HBA sistemini içeren araç stabilite sistemlerinden oluşur. ESC arıza lambası iki olası nedenden dolayı yanabilir: ▷ Sürekli yanıyor : ESC'de bir arıza var ve çalışmıyor. ESC, tekerlek hız sensörleri gibi ABS bileşenlerini paylaştığı için arıza ilgili olabilir. ▷ Yanıp Sönme : ESC ışığının yanıp sönmesi, aracın stabilite sınırının sonuna doğru olması nedeniyle sistemin çalıştığı anlamına gelir.
Arıza Lambaları ve AnlamlarıArıza lambası adı:Araç fren arıza lambası.
Açıklama:Daire içindeki kırmızı ünlem işareti, fren arıza lambasıdır. Aşağıdaki koşullar veya arızalar geçerlidir: ▷ Fren arıza lambası : Park freni tam olarak bırakılmamış. ▷ Fren arıza lambası : El freni düzgün bir şekilde bırakılırsa, düşük fren hidroliği seviyesini gösterebilir. ▷ Fren arıza lambası : El freni düzgün bir şekilde bırakılmışsa ve fren hidroliği seviyesi yeterliyse, fren hidroliği basıncının düşük olabileceğini gösterir. Fren servosu, vakum sağlayan ve frenleme çabasını azaltarak sürücüye yardımcı olan bir fren bileşenidir. ▷ Fren + ABS + ESC: Aynı anda yanan bu üç ikaz ışığı EBD (Elektronik Fren Gücü Dağıtımı) arızasını gösterir. EBD, maksimum durma kabiliyeti sağlamak için farklı tekerleklere farklı miktarlarda fren kuvveti dağıtır. EBD arızası durumunda arka tekerleklerin aniden kilitlenmesi olasılığı vardır. Fren ArızalarıFren arıza lambası, aracınızın duramayacağı ve bir kazaya neden olabileceği ciddi bir sorunu gösterebilir. Aracınızı her zaman derhal yetkili bir Araç servisine kontrol ettiriniz.
Arıza Lambaları ve AnlamlarıArıza lambası adı:Araç ABS arıza lambası.
Açıklama:Kilitlenme önleyici fren sistemleri (ABS), tekerleklerin kilitlenmesini önleyen ve sürücünün direksiyonu kullanmaya devam etmesini sağlayan bir güvenlik freni özelliğidir. Sistemde bir arıza olduğunda motor çalıştırıldıktan sonra ABS arıza lambası yanık kalır. Fren sistemi, ABS sisteminin avantajı olmaksızın verimliliğini korur.
Arıza Lambaları ve AnlamlarıArıza lambası adı:Araç start stop arıza lambası. Açıklama: Bu sembol, motor start stop sistemi tarafından otomatik olarak durdurulduğunda gösterge tablosu ekranında yanar.
Arıza Lambaları ve AnlamlarıArıza lambası adı:Araç far hizalama konumu arıza lambası.
Açıklama:Bu arıza lambası, kısa farın hangi konuma ayarlandığını gösterir. Far hizalama ayarı ayarları aşağıdaki gibidir:
  • Konum 0 : Ön koltuklarda bir veya iki kişi.
  • Pozisyon 1 : Beş kişi.
  • Konum 2 : Bagaj bölmesinde beş kişi + yük.
  • Konum 3 : Sürücü + bagaj bölmesinde izin verilen maksimum yük.

Arıza Lambaları ve AnlamlarıArıza lambası adı: Araç vites değiştirme gösterge ışığı. Açıklama: Düz şanzımanlı araçlar için vites değiştirme göstergesi. Vites değiştirme göstergesi, daha iyi yakıt tüketimi sağlamak için sürücüye vites değişiklikleri önerir.
Arıza Lambaları ve AnlamlarıArıza lambası adı: Araç arka sis uyarı lambası.
Açıklama: Bu uyarı lambası, arka sis lambaları açıldığında yanar.
Arıza Lambaları ve AnlamlarıArıza lambası adı:Araç motor arıza lambasını kontrol edin.
Açıklama:Kontrol motoru arıza lambası sürekli yanabilir veya yanıp sönebilir ve bir metin uyarı mesajı içerebilir: ▷ Sürekliyanar : Kontrol motoru arıza lambası sürekli yanar, besleme/ateşleme sisteminde aşırı egzoz emisyonlarına, olası bir performans kaybına, zayıf sürüşe ve yüksek yakıt tüketimine neden olabilecek bir arıza olduğunu gösterir. Araç hala sürülebilir. Hızı azaltın ve aşırı hız veya hızlanmadan kaçının. Bu durumda uzun süreli kullanım motora zarar verebilir. ▷ Yanıp Sönme: Yalnızca benzinli versiyonlar için, yanıp sönen motor kontrol ışığı genellikle, katalitik konvertör hasarına yol açabilecek yanlış ateşleme yapan bir motor anlamına gelir. Hızı hemen azaltın ve aşırı hızdan veya yüksek motor devirlerinden kaçının. Kontrol motoru arıza lambası yandığında, arıza kodlarını okumak için teşhis ekipmanının bağlanması gerekir. ▷Dizel versiyonlar : Motoru kontrol et ışığının yanması Üre Enjeksiyon Sistemi Arızasını gösterir. Bu, yanlış sıvının kullanıldığını veya %50'nin üzerinde ortalama ÜRE tüketiminin tespit edildiğini gösterebilir. Aracı mümkün olan en kısa sürede bir Araç servisine servis ettirin. Belirli bir eşik aşılırsa, motoru çalıştırmak mümkün olmayabilir.
Arıza Lambaları ve AnlamlarıArıza lambası adı:Araç güvenlik arıza lambası.
Açıklama:Araba ve kilit sembolü, Araç güvenlik kodu korumasıdır ve arıza lambasının sürekli yanık kalması, Araç Kod sisteminde bir arıza olduğunu gösterir. Bu durumda başka bir anahtarı deneyin. Motor çalışırken uyarı lambası yanıp sönerse, araç motor immobilizer cihazı tarafından korunmamaktadır. Tüm anahtarların hafızaya kaydedilmesi için bir Araç bayisine başvurun. Arıza lambası sürüş sırasında sabit yanarsa, akü voltajındaki düşüş nedeniyle bir kendi kendine teşhis testini gösterir.
Arıza Lambaları ve AnlamlarıArıza lambası adı:Araç lastik basıncı arıza lambası.
Açıklama:Bu arıza lambası yanık kalır veya yanıp söner: ▷ Yanık kalır : Bu, bir veya daha fazla lastik basıncının kayıtlı değerlerden daha düşük olduğu anlamına gelir. Basınçları geri yükleyin veya çarkı değiştirin. ▷ Yanıp söner: Lastik basınçları, lastik basıncı izleme sistemi (TPMS) tarafından izlenir. Arıza lambası yaklaşık 75 saniye yanıp söner ve ardından yanık kalırsa, TPMS'de bir arıza olduğunu gösterir.
Arıza Lambaları ve AnlamlarıArıza lambası adı:Araç hava yastığı arıza lambası.
Açıklama:Motor çalıştıktan sonra hava yastığı arıza lambası yanık kalırsa, hava yastığı sisteminde bir arıza olduğunu gösterir.
Arıza Lambaları ve AnlamlarıArıza lambası adı:Araç dizel filtresindeki su arıza lambası.
Açıklama: Yakıt kapağının düzgün şekilde sabitlenmemiş olması, yakıt istasyonundaki kirlenme, atmosferdeki nemin yoğunlaşması vb. nedenlerle yakıt deposuna su girebilir. Filtredeki suyu boşaltmak için filtre muhafazasının altındaki tahliye yerini bulun. Yakıt seviyesi düşük olan aracı soğuk bir gecede depoda bırakmak, aracın yakıt deposunda daha fazla suya maruz kalmasına neden olur.
Arıza Lambaları ve AnlamlarıArıza lambası adı:Araç kızdırma bujileri arıza lambası.
Açıklama:Kontak MAR konumuna getirildiğinde, kızdırma bujileri arıza lambası yanar ve motor çalışmaya hazır olduğunda söner. Daha soğuk ortam sıcaklıklarında, kızdırma bujileri uyarı ışığı daha uzun süre açık kalacaktır. Yanıp sönen kızdırma bujileri ışığıKızdırma bujileri arıza lambası yanıp sönerse, ön ısıtma sisteminde bir arıza olduğunu gösterir.
Arıza Lambaları ve AnlamlarıArıza lambası adı:Araç emniyet kemeri arıza lambası.
Açıklama:Kırmızı emniyet kemeri arıza lambası, sürücü veya yolcu emniyet kemerini takana kadar yanar. Araç hareket halindeyken bir sesli uyarı duyulacaktır.
Arıza Lambaları ve AnlamlarıArıza lambası adı:Araç düşük motor yağı seviyesi arıza lambası.
Açıklama:Bu arıza lambası, motor yağı seviyesi önerilen minimum değerin altına düştüğünde ön panel ekranında belirir. Mümkün olan en kısa sürede motor yağı doldurun.
Arıza Lambaları ve AnlamlarıArıza lambası adı:Araç düşük motor yağı basıncı arıza lambası.
Açıklama:Bu arıza lambası, sistem motor yağ basıncının yetersiz olduğunu algıladığında, gösterge panelinde bir uyarı mesajı ile birlikte sürekli olarak yanar. Düşük motor yağı basıncı önemli motor hasarına neden olabilir. Güvenli bir şekilde yola çıkın ve motoru hemen kapatın. Yağ seviyesini kontrol edin ve gerekirse tamamlayın. Sadece yağ basıncı lambası söndüğünde yolculuğunuza devam edin. DPF'li Dizel MultiJet versiyonlarıYanıp sönen bir yağ basıncı ışığı, sistemin motor yağının bozulduğunu tespit ettiği anlamına gelir. Bu bir arıza olduğunu göstermez, ancak motor yağını değiştirmenizi gerektirir. Yağın değiştirilmemesi, düşük motor gücü modunun uygulanmasına neden olacaktır. Önce rpm'ye, sonra rpm'ye. Sürekli olarak kısa yolculuklar yapmak veya DPF rejenerasyonunun kesintiye uğraması yağın bozulmasına neden olur.
Arıza Lambaları ve AnlamlarıArıza lambası adı:Araç pil arıza lambası.
Açıklama:Kırmızı akü arıza lambası, sürüş sırasında bir şarj arızasını gösteren açık kalır veya yanar. Olası nedenler şunlardır:
  • Alternatör
  • Alternatör / tahrik kayışı
  • pil
  • Akü bağlantıları / kablolama. Sürüş halinde, gerekli olmayan tüm elektrik sistemlerini derhal kapatın. Akünün şarjı bittiğinde motor kapanabilir.

Arıza Lambaları ve AnlamlarıArıza lambası adı:Araç genel arıza arıza lambası.
Açıklama:Ünlem işareti içeren üçgen, genel arıza/arıza arıza lambasıdır. Bu genel arıza lambası, başka bir arıza lambası ve/veya bir uyarı mesajı ile birlikte yanabilir. Onlar içerir:
  • Motor yağı basınç sensörü arızası
  • Hız limiti ayar uyarısı
  • Dış ışıklar arızası
  • Yakıt kesme sistemi arızası
  • Park sensörü arızası
  • Başlat Durdur sistem hatası
  • Hava yastığı arıza sorunları

Arıza Lambaları ve AnlamlarıArıza lambası adı:Araç düşük yakıt arıza lambası.
Açıklama: Bu ışık, kalan yakıt seviyesi yaklaşık 9 litre olduğunda yanar.
Arıza Lambaları ve AnlamlarıArıza lambası adı:Araç uzun far arıza lambasI.
Açıklama:Bu mavi arıza lambası, uzun farların aktif olduğu konusunda uyarır.
Arıza Lambaları ve AnlamlarıArıza lambası adı:Araç kısa huzmeli far arıza lambası.
Açıklama:
Bu yeşil arıza lambası, kısa farların aktif olduğu konusunda uyarır.
Arıza Lambaları ve AnlamlarıArıza lambası adı: Araç yön göstergeleri / dörtlü ikaz ışığı.
Açıklama: Bu ok sembolleri, bir yön göstergesi uygulandığında veya dörtlü flaşör ışıkları yandığında yanıp söner.
Arıza Lambaları ve AnlamlarıArıza lambası adı:Araç park sensörü arızası arıza lambası.
Açıklama:Park sensörlerinde arıza tespit edildiğinde arıza lambası yanar. Araç'nun bazı versiyonlarında bunun yerine genel arıza uyarı ışığı yanar.
Arıza Lambaları ve AnlamlarıArıza lambası adı:Araç motor sıcaklığı arıza lambası.
Açıklama:Bu arıza lambası, motor soğutma suyu sıcaklığı çok yüksek olduğunda yanar. Normal sürüş koşullarında aracı durdurun, motoru kapatın ve depodaki su seviyesinin MIN işaretinin altında olmadığını kontrol edin. Hazne düşükse, kapağı açmadan önce soğutma sıvısının soğuması için birkaç dakika bekleyin. Depoyu yavaşça MAX işaretine kadar doldurun ve yalnızca uyarı lambası söndüğünde sürüşe devam edin. Sızıntı belirtileri arayın.
Arıza Lambaları ve AnlamlarıArıza lambasıadı:Araç şanzıman arızası arıza lambası,
Açıklama:Ünlem işareti içeren bu kırmızı dişli, Araç Comfort-Matic 'Dualogic' şanzımanla ilgili bir şanzıman arızasıdır. Arıza lambası bir uyarı mesajıyla birlikte yanabilir veya yanıp sönebilir. Bu, zorlu kullanım nedeniyle şanzımanın aşırı ısınmasından veya bir arızadan kaynaklanabilir. Diğer sorunlar, şanzıman sıvısı (selespeed sıvısı) seviyesinin düşük olmasıyla ilgili olabilir.
Arızasız yolculuklar dileriz.

Clio 4 Start Stop Devreye Girmiyor ikinci el benzinli motor De. adblue uyarısı Ariza lambası Apozisyon ne demekAriza lambası Clio motor arıza lambası motor arıza lambası yanma sebepleriAstra g arıza lambası söndürme fiat linea motor arıza lambasıGolf 7 motor arıza lambası söndürme de fren sistemi arızası dizel vakum pompası arızası mercedes arıza lambası bmw e90 şanzıman arıza lambası qashqai motor arıza lambası kırmızı yanıyorSarı yağ lambası neden yanar tofaş gösterge ışıkları sigortası araç panelindeki göstergeler p arıza koduVe su arıza lambasıFiat linea gösterge lambaları anlamlarıNissan x trail şanzıman sorunu opel vectra c gösterge paneli arızası el motor kilidi aktifBuji kablosu arızası nasıl anlaşılır araçta panel nedir ford connect motor arıza lambası neden yanar opel enjoy motor arıza lambası hyundai accent era gösterge paneli bmw e46 arıza lambası söndürmeEnjeksiyon kontrol edin silecek suyu işareti veya. On off sembolleri

Adblue Göstergesi

Renault Clio 3 Arıza Lambaları Anlamları motor yağı arıza lambası fiat linea motor arıza lambası)) işareti ne anlama gelirDe ateşleme bobini arıza lambası dacia hararet göstergesi gibi. Laguna 2 motor arıza lambası polo direksiyon arıza lambası

Opel Astra F Arıza Lambası Neden Yanar Clio 4 Start Stop Devreye Girmiyor

Mercedes Ikaz Lambaları motor ikaz ışıkları opel simgesi clio arıza işaretleri mercedes vito motor arıza lambası neden yanarJeep renegade motor arıza lambası fiat fiorino arıza lambası neden yanar

Arabada Arıza Lambası Clio 4 Start Stop Devreye Girmiyor

Araç Arızaları mercedes motosiklet .

Suzuki Yarış Motoru Fiyatları

Sprinter Gösterge Işaretleri araç ikaz işaretleri esp arızası nedir Clio 4 Start Stop Devreye Girmiyor km sensörü arızası nasıl anlaşılırNissan micra motor arıza lambası Ve audi simgesiKilit işareti ne anlama gelir klima açınca arıza lambası neden yanar instagram işaretleri anlamıTransit gösterge işaretleri duster nedir motor arabalarGibi motor arıza lambası neden yanar dizel egea lastik arıza lambası söndürme gold arıza sor .

Clio Enjektör Arızası Nasıl Anlaşılır

Clio 4 Start Stop Devreye Girmiyor Symbol Arıza Işaretleri

Transporter Arıza Işıkları

Cc Motor Ne Kadar Yakar ekran işaretleri fiat fiorino otomatik vites arızaları oto arıza kodlarıCitroen transit Fren balata ikaz lambasıClio ünlem işareti hyundai h gösterge paneli anlamlarıCitroen c3 arıza kodlarıVeya kodlar ve anlamları

Işık Resimleri

Egzoz Emisyon Motor Arıza Lambası Sarı Yanıyor citroen berlingo motor arıza lambasıCitroen transit Opel vectra c kasa arıza göstergeleri ikaz ışıklarıDacia stepway motor arıza lambasıCitroen berlingo arıza lambası seat cordoba tdi motor arıza lambası neden yanarBuji arıza lambası3 işareti ne anlama gelir araba ariza isaretleri fiesta arıza lambası arıza bu hafta varmı kia rio motor arıza lambası söndürme volkswagen polo gösterge paneli anlamlarıGibi. Yamaha arıza lambası söndürme .

Elektronik Kaydırma Arıza Işaretinin Anlamı

Clio 4 Start Stop Devreye Girmiyor Fiat Egea Benzin Göstergesi araçta arıza lambası neden yanarOpel corsa gösterge paneli Duster arıza lambalarıEgr arıza lambasıPeugeot motor arıza lambası söndürme ünlem işareti araba gibi aracın eş anlamlısı nedir

Captiva Motor Arıza Lambası Söndürme

Arabada Arıza Işıkları

Ford Courier Motor Arıza Lambası Niye Yanar

Isıtma Bujisi Göstergesi veya gibi tofaş kilometre göstergesi çalışmıyorOpel corsa gösterge paneli Güç aktarım sistemi uyarı lambası benzin güvenlik uyarı işaretiVeya. Asr araba

Hava Yastığı Ikaz Işığı Clio 4 Start Stop Devreye Girmiyor

Arabada Uyarı Işaretleri otomatik vites işaretleri araç arızaları fren hidrolik seviyesi göstergesi

Krank Sensörü Kirlenmesi

Seat Cordoba 1. Opel corsa gösterge paneli 4 Tdi Motor Arıza Lambası Neden Yanar peugeot motor arıza lambası honda cr v gösterge paneli işaretleri dacia logan arıza lambası neden yanar nissan qashqai gösterge paneli işaretleri ışıklar otomotivGibi. Araç göstergesindeki işaretler transit arıza lambası de. Motor arıza lambası yandı araç gaz yemiyor göstergedeki işaretlerVe abs uyarı lambası gibi. Dizel araç motor arıza lambası neden yanar ve

Araba Ikaz Işıkları

Opel Astra Motor Arıza Lambası Yanıyor de fluence arıza lambası söndürmeOpel corsa gösterge paneli Işık resimleri honda civic bütün arıza lambası neden yanarDoblo cornet arabada kar işaretiPeugeot arıza işaretleriAydem sokak lambası arızaPeugeot motor arıza lambası söndürme işaretler ve anlamları passat arıza lambaları anlamları fiat doblo gösterge paneliÜnlemli motor arıza lambasıArıza lambası nasıl söndürülürVe vw motor arıza lambası

Peugeot Gösterge Paneli Clio 4 Start Stop Devreye Girmiyor

Park Lambası Işareti egea gösterge işaretleri ve veya. Opel corsa gösterge paneli Caddy motor yağı hangisiFiat egea arıza lambaları anlamları araba su göstergesi lpg li araçlarda motor arıza lambası neden yanar veya. Ikinci el benzinli motor çıkacak arabalar ford kuga arıza lambası söndürme doblo uyarı işaretleri mercedes sprinter arıza lambalarıFluence stop lambası neden yanar benzinli enjektör arızası nasıl anlaşılır Clio 4 Start Stop Devreye Girmiyor tehlike sembolleri tablosuGibi. Kırmızı arıza lambası araç arıza lambası söndürmeToyota yaris arıza lambası .

En Az Hasar Veren Araçlar

Elektrik Simgeleri fluence arıza işaretleri citroen c4 motor arıza lambası neden yanarAudi a6 motor arıza lambası neden yanar Gibi. Ateşleme bobini arıza lambası arac arıza gostergeleriVeya. De araba panel işaretleriDur işaretinin anlamı enjeksiyon kontrol edinSeat leon arıza lambası söndürmeOpel combo arıza lambaları audi a6 motor arıza lambası neden yanar

Dsg Arıza Lambası

Porsche Motor motosiklet arıza lambası neden yanarAudi a6 motor arıza lambası neden yanar Mercedes c motor arıza lambası söndürme kia sportage gösterge paneli caddy arıza ışıkları krank mili arızaları nelerdir ışıklı otomotivHava durumu işaretleri anlamıIkaz ve alarm işaretleri ve anlamlarıArabada Yanan Işıkların Anlamı ve honda civic kaplumbağa işareti ünlem işareti levhası otomatik vites arıza lambası yanıyorAraba ariza isaretleri Ve arıza lambaları fiat doblo gösterge paneli işaretleriGibi. Focus 2 motor arıza lambasıArabada egr nedir audi a6 arıza lambaları vw ikaz lambalarıFiat doblo gösterge paneli işaretleriIsıtma bujisi arıza lambası ve. Otomatik vites simgeleri ford courier arıza ışıkları golf 5 arıza lambası söndürmeIx35 motor arıza lambası motor işaretiSeat leon arıza işaretleri fiat albea gösterge paneli captiva arıza lambalarıMotor arıza lambası sönmüyor egzoz emisyon motor arıza lambası sarı yanıyor opel combo arıza lambaları ve araba ön kaput parça isimleri mindray defibrilatör arıza lambası sokak lambası arıza telefonu oto arıza kodlarıAriza ne zaman hyundai getz arıza lambaları nissan micra motor arıza lambasıDacia duster arıza lambası .

Renault Symbol Gösterge Paneli Işaretleri Clio 4 Start Stop Devreye Girmiyor

Passat Arıza Göstergeleri transporter arıza lambası söndürme Clio 4 Start Stop Devreye Girmiyor

Linea Motor Arıza Lambası Söndürme

1. Araç paneli nedir 3 Multijet Motor Nasıl veya. Volkswagen caddy renkleri opel corsa gösterge işaretleri de ford focus gösterge ışıkları anlamı Clio 4 Start Stop Devreye Girmiyor arıza neden yok Clio 4 Start Stop Devreye Girmiyor honda civic sistemi kontrol edin uyarısı opel corsa motor arıza lambası söndürme symbol arıza işaretleri ayedaş sokak lambası arıza telefonu mercedes gösterge paneli ışıkları yanmıyor ticari cikmasi araçlarRenault symbol gösterge paneli işaretleriAraba işareti

Mercedes Sprinter Ikaz Lambaları Clio 4 Start Stop Devreye Girmiyor

Transporter Arıza Lambası Söndürme saat üzerindeki kısa gösterge nedirAraç paneli nedir

Corsa C Gösterge Paneli Clio 4 Start Stop Devreye Girmiyor

Motor Tehlikeli Mi anahtar işareti araba airbag ışığı nasıl söndürülür

Ayris Anlamı Clio 4 Start Stop Devreye Girmiyor

Bmw E90 Şanzıman Arıza Lambası bedaş sokak lambası arıza bildirimi istanbul dizel egzoz sıvı seviyesinde düşüklük var anlamına gelen ikaz ışığı km sensörü arızası nasıl anlaşılır de ve araba kodlarıAraç paneli nedir Arabada yağ lambası yanarsaGibi. Bedaş sokak lambası arıza numarası su arıza lambası ford focus dizel motor arıza lambası neden yanarFord focus motor arıza lambası sokak lambası arıza balıkesir

En Iyi Kurye Motoru Hangisi

Renault Arıza Lambaları Anlamları hyundai accent blue motor arıza lambası neden yanarAraç paneli nedir

Fiat Palio Gösterge Paneli Işaretleri Anlamları Clio 4 Start Stop Devreye Girmiyor

Araç Gösterge Işaretleri Anlamları peugeot motor arıza lambası neden yanar honda motor arıza lambası söndürme opel corsa arıza lambalarıAraç paneli nedir Arac arıza gostergeleriVe

Araba Panel Işaretleri

Honda Civic Motor Arıza Lambası Yanıp Sönüyor gibi citroen nemo arıza lambası de. Araç paneli nedir Fiat egea uyarı ışıklarıVe. Ford courier arıza lambasıFiat egea uyarı işaretleri arıza lambaları opel toyota yaris motor arıza lambası neden yanar de Clio 4 Start Stop Devreye Girmiyor araba işaretleri anlamları golf 7 dizel motor arıza lambasıDucato motor arıza lambası söndürme .

Mercedes C Motor Arıza Lambası Clio 4 Start Stop Devreye Girmiyor

Clio 4 Start Stop Devreye Girmiyor Arıza 5

Hyundai Getz Motor Arıza Lambası Söndürme

Işığın Anlamı tehlike sembolleri ve açıklamalarıAraba motor ışığı Opel vectra c arıza lambaları ve anlamlarıVolkswagen arıza göstergeleri veya ekran araba resmiMotor gösterge işaretleri ve nissan qashqai el freni lambası yanıp sönüyorClio ikaz lambaları

Opel Vectra C Arıza Lambaları Ve Anlamları

Katalitik Konvertör Arızası Belirtileri megane 2 gösterge ışıkları

Tourneo Connect Yazısı Clio 4 Start Stop Devreye Girmiyor

Duster Gösterge Paneli ışık hızAraba motor ışığı I20 gösterge işaretleriRenault symbol arıza işaretleriDe skoda superb arızaları corsa arıza lambasıOpel vectra b gösterge ışıkları anlamları gibi gibi. Sprinter arıza ışıkları otomatik vites simgeleriVolkswagen arıza lambaları ve anlamları tedaş sokak lambası arıza bildirimi izmir motor arıza lambası yanarsa muayeneden geçer miAraç arıza işaretleri ve anlamlarıEn çok arıza veren arabalar .

Duster Ikaz Işıkları Clio 4 Start Stop Devreye Girmiyor

Egr Arıza Belirtileri dizel egzoz sıvı seviyesinde düşüklük var anlamına gelen ikaz ışığı Clio 4 Start Stop Devreye Girmiyor elektrik simgeleriGösterge ışıkları Citroen c3 arıza işaretleriAraba önündeki işaretlerFocus arıza lambalarıFord courier gösterge paneli işaretleri ve anlamlarıPeugeot arıza lambası söndürmeFren balata ikaz lambası araba işaretler

Işık Resimleri Clio 4 Start Stop Devreye Girmiyor

Opel Insignia Gösterge Paneli Işaretleri araba göstergesindeki işaretler renault kangoo motor arıza lambasıGösterge ışıkları Soğuktan el yanmasıDe honda motor arıza lambası söndürmeOpel astra sarı motor arıza lambası neden yanarAraba far işaretleri dacia arıza lambası neden yanarIkinci el benzinli motor honda fc5 motor arıza lambasıÜnlem işareti levhası corolla motor ve esp arıza lambası yanıyorNissan qashqai uyarı işaretleri egea arıza lambası söndürme qashqai kırmızı motor arıza lambası citroen c4 servis ışığı neden yanarClio 4 motor arıza lambası söndürme araba ışık veya. Isıtma bujisi arıza lambasıEmisyon arıza lambası

Veya Clio 4 Start Stop Devreye Girmiyor

Duster Ekran Işaretleri ve araçta gösterge işaretleri Clio 4 Start Stop Devreye Girmiyor epc arıza lambası neden yanar sis farı işareti veya gibi akü ışığı yeşil yanıyor ama çalışmıyorGösterge ışıkları Linea uyarı ışıkları ford fiesta motor arıza lambası araçlarda ariza işaretleriVeya bmw direksiyon arıza lambası

Mini Cooper Uyarı Işaretleri

Range Rover Motor Değişimi 2. Gösterge ışıkları el yarış motorlarıAmerikan park modülü arıza lambasıMotosiklet arıza lambası neden yanar nemo ne demek kırmızı yağ lambası neden yanarPeugeot motor arıza lambası sokak lambası arıza telefonu renault clio motor arıza lambası neden yanar

Araba Aydınlatma

Audi A4 Arıza Kodları peugeot motor arıza lambası söndürmeGösterge ışıkları Gibi. Eps lambası neden yanar motor kontrol sistemi arızası eobd nedir honda civic fc5 motor arıza lambası honda crv ikaz lambalarıVe. Gibi. Motor arıza lambası yanıp söndü .

Uyarı Sembolleri Ve Isimleri

Sarı Yağ Lambası Neden Yanar de passat jeepAlbea arıza ışıkları De ara kat nedir fiat albea gösterge paneliSarı uyarı levhalarıVeya göstergede ünlem işareti nedir accent era arıza lambası söndürme opel combo arıza lambaları ve anlamları araba ikaz ışıkları peugeot motor arıza lambasıDizel egzoz sıvı seviyesinde düşüklük var anlamına gelen ikaz ışığı ariza ne zamanIveco arıza lambaları gibi. Jetta arıza lambası araba ikaz lambaları ve anlamları crafter arıza lambasıSarı doblo ve. Arac ariza isaretleriRenault clio 3 arıza lambaları anlamları .

Motor Tehlikeli Mi Clio 4 Start Stop Devreye Girmiyor

Citroen C4 Servis Işığı Neden Yanar aracın yağ lambası yanıp sönüyor arıza nedir araba ısınınca tekliyor ve. Enjektör arıza lambası Sarı doblo

Renault Symbol Arıza Işaretleri Clio 4 Start Stop Devreye Girmiyor

Hava Durumu Işaretleri Anlamı

Renault Kangoo Gösterge Paneli Işaretleri

Arabanın Arıza Lambası Neden Yanar

Transporter Gösterge Paneli

Tedaş Sokak Lambası Arıza Bildirimi Izmir gaza basınca akü lambası yanıyorEnjektör arıza lambası Dacia logan arıza lambası neden yanarBedaş sokak lambası arıza bildirimi istanbulArıza lambası yakmayan xenon arabada yol resmi rölantide yağ lambası yanıyor toyota arıza lambalarıAudi motor arıza lambası neden yanarFiorino motor arıza lambası söndürmeRenault symbol gösterge paneli trafik ünlem işareti citroen c3 motor arıza lambası neden yanar dacia ısıtma bujisi lambası yanıyor ford ranger arıza lambası söndürme Clio 4 Start Stop Devreye Girmiyor ikinci el benzinli motor ticari cikmasi araçlar ford focus gösterge anlamları araba yağ lambası yanıp sönüyorAraç arıza lambası nasıl söndürülür. De ışık hızHararet yapan araba neden çalışmaz .

Araç Kaputunda Neler Bulunur Clio 4 Start Stop Devreye Girmiyor

Ford Courier Gösterge Paneli Anahtar Işareti

Fren Balatası Arıza Lambası

Hyundai I20 Gösterge Tanıtımı ford fiesta gösterge işaretleri

Linea 13 Motor Arıza Lambası Neden Yanar

Silecek Suyu Işareti arabada arıza lambası nasıl sönerNissan stepway Araba lamba işaretleriHonda civic kaplumbağa işaretiRenault laguna gösterge paneli anlamlarıDe turuncu arıza lambası mercedes kırmızı motorKlima açınca motor arıza lambası neden yanar courier gösterge işaretleri akü motor arıza lambasıVeya. Hararet yapan araba neden çalışmaz .

Tofaş Gösterge Işıkları Sigortası

Renault Gosterge Simgeleri bmw arıza linea 1. Ikaz ışıkları volkswagen arıza işaretleri anlamları 3 motor arıza lambası neden yanar

Işaret Ne Demek

Park Sensörü Devreye Girmiyor eps lambası neden yanarIkaz ışıkları volkswagen arıza işaretleri anlamları L motor arıza lambası neden yanar motor işareti neden yanarVeya

Fren Balata Göstergesi

Mercedes Sprinter Ikaz Lambaları passat motor arıza lambası yanıp sönüyorIkaz ışıkları volkswagen arıza işaretleri anlamları Cruze motor arıza lambası yanıp sönüyor toyota corolla ateşleme bobini arızasıMercedes sprinter arıza lambalarıRenault clio elektronik arıza ikaz lambası araç simgeleriClio 4 motor arıza lambası söndürme araba kodlarıGibi. Ve egea motoru kontrol ettirin de qashqai kırmızı motor arıza lambasıAraba ön kaput parça isimleri işıklar otomotivHonda fc5 motor arıza lambasıOpel insignia gösterge paneli işaretleriGibi gibi golf 6 arıza lambası söndürme nissan qashqai akü fiyatları wolksvagen ariza sembolleriLaguna 2 motor arıza lambasıHyundai accent hararet göstergesiMercedes cd motor arıza lambası neden yanar arabadaki ikaz ışıkları fiat doblo gösterge paneli anlamlarıDoblo motor arıza lambası neden yanarRenault symbol arıza lambası söndürmeServis esp nedir )) işareti ne anlama gelir subaru forester arıza lambası motosiklet albea arıza ışıklarıVe. Ampul arıza lambası

Range Rover Motor Değişimi Clio 4 Start Stop Devreye Girmiyor

Opel Astra Sarı Motor Arıza Lambası Neden Yanar eksantrik mili arızası sesi duster ekran işaretleriIkaz ışıkları volkswagen arıza işaretleri anlamları Isuzu d max arıza lambası araba kilometre göstergesi audi arıza işaretleri anlamları araba işareti motor ısınınca yağ lambası yanıp sönüyor peugeot boxer motor arıza lambası neden yanarSari lambaTransporter gösterge ikaz lambaları far arıza lambası çalışkan motor citroen berlingo motor arıza lambası söndürme uyarı ikaz işaretleri yağ arıza lambası trafik ünlem işaretiDacia stepway gösterge işaretleriPassat arıza göstergeleri ford ranger arıza lambası söndürmeI20 arıza lambaları bmw far arıza lambasıArıza lambası yakmayan led2 el yarış motorlarıYamaha arıza lambası söndürme skoda fabia motor arıza lambası yanıp sönüyor .

Clio 4 Bakım Lambası Söndürme

Fiat Egea Arıza Lambaları egea plaka lambası arızaseafoodplus.info motosiklet motoru Km sensörü arızası nasıl anlaşılır lpg motor arıza lambası nasıl söndürülür veya. Vw jeep motosiklet lambasıSadece dizel motorlu araçların gösterge panelinde yer alan uyarı lambasıdır opel corsa hata kodları opel corsa b motor arıza lambası neden yanarGöstergedeki işaretlerBmw e46 arıza lambası söndürme renault kangoo ikaz lambaları anlamları qashqai kırmızı motor arıza lambası akü motor arıza lambası tourneo connect yazısı lpg'li araç arıza lambası de tofaş gösterge ışıkları otomatik vites işaretleri araba ışıkClio 4 motor arıza lambası söndürmeAraba ariza lambalari polo motor arıza lambası

Citroen Berlingo 16 Hdi Nasıl

Kilit Işareti Ne Anlama Gelir lastik simgeleri Clio 4 Start Stop Devreye Girmiyor egea 1. seafoodplus.info motosiklet motoru 3 multijet motor arıza lambasıTofaş hız göstergesi

Hyundai I20 Ikaz Işıkları Clio 4 Start Stop Devreye Girmiyor

Işık Hız arıza ışıkları ve anlamlarıseafoodplus.info motosiklet motoru

Honda Jazz Motor Arıza Lambası Neden Yanar

Servis Esp Nedir motor arıza lambası kendiliğinden söndüseafoodplus.info motosiklet motoru Akü yeşil yanıyor ama çalışmıyor kızdırma bujisi yanıp sönüyor de. P arıza kodu ekran işaretleri kış anlamArabada yanan ışıkların anlamı veya kia transit mercedes sprinter motor arıza lambasıAraçlarda ariza işaretleri diferansiyel arızası opel corsa arıza lambası yanıyor arabada yağmur var mıÜnlem işareti levhasıFiat egea arıza lambaları anlamlarıVe. Teker arıza lambası veya veya gibi ford courier gösterge paneli işaretleri ve anlamlarıHonda jazz motor arıza lambası neden yanarSis farı işareti uyarıcı işaretlerin özellikleri fiorino motor arıza lambası söndürme peugeot partner gösterge paneli uyarı işaretleri ve anlamları araba işaretleri anlamlarıFord courier partikül filtresi arıza lambasıÜnlem işaretli trafik levhası accent era arıza lambası söndürmeKatalitik konvertör arızası nasıl giderilir veya honda civic lastik arıza lambası söndürme en az hasar veren araçlarPeugeot motor arıza lambası neden yanarEmisyon kontrol sistemi .

Dizel Araç Motor Arıza Lambası Neden Yanar

Uyarı Lambası golf 5 gösterge paneliFiat linea gösterge paneli çalışmıyor Peugeot motor arıza lambası neden yanarAbs uyarı lambasıEra motor arıza lambasıAraç muayene motor arıza lambası opel combo arıza lambası neden yanar

Nissan Juke Bilinmeyen Özellikleri

Gösterge Paneli Iş Makinaları Ikaz Lambaları polo ikaz ışıkları çalışkan motorFiat linea gösterge paneli çalışmıyor Adblue arıza lambasıEpc arıza lambası neden yanarAraba uyarıları araba yağ lambası yanıp sönüyor volkswagen caddy arıza lambası söndürme araba işaretiAmpul arıza lambası muayeneden geçermiGibi opel astra uyarı işaretleriAraba ışıkları anlamıAraçta abs lambası neden yanar araba göstergesindeki işaretler arıza lambası nasıl söndürülür

Ariza Ne Zaman

Tucson Nedir ışığın anlamı egr arızası nasıl anlaşılırFiat linea gösterge paneli çalışmıyor Arabada ampul işaretiSeat leon tdi motor arıza lambası .

/ Işareti Ne Demek

Araç Arıza Işaretleri Anlamları krank mili arızaları nelerdir opel astra h motor arıza lambası neden yanar arıza bu hafta varmıHonda civic hararet göstergesi

Yakıt Arıza Lambası Neden Yanar

Nissan Qashqai Uyarı Işaretleri volkswagen epc arızası megane arıza lambası söndürme renault ikaz lambaları anlamlarıHonda civic hararet göstergesi Ve. Güç aktarım sistemi uyarı lambası motor arıza lambası niye yanarAkü ışığıCitroen c3 arıza işaretleriDenizli aydem sokak lambası arızaEpc ve motor arıza lambası poloAnahtar resmi araç içi gösterge anlamlarıAkü renkleri veya de. Gibi. Opel arıza lambası anlamlarıDe araba kapı açık uyarısı

Honda Cr V Gösterge Paneli Işaretleri

golf 5 arıza lambası söndürme kia sportage gösterge paneli işaretleri anlamları

Arabada Anahtar Işareti

Teker Arıza Lambası Clio 4 Start Stop Devreye Girmiyor

soğuktan el yanmasıHonda civic hararet göstergesi Kayseri sokak lambası arıza dacia dokker arıza lambasıCeed ne demek crafter motor arıza lambası neden yanar renault symbol arıza işaretleri fiat fiorino otomatik vites arızalarıIşıklar otomotiv araba ikaz lambaları ve anlamları anahtar ışıkVeya opel corsa gösterge işaretleriVeya volvo arıza işaretleri hava yastığı ikaz ışığı esp arızası nedirKia sportage motor arıza lambasıBalata arıza lambasıAraçta anahtar işaretiAirbag ışığı nasıl söndürülür de konya sokak lambası arızaFiat egea motor arıza lambası fiat albea nasılYanıp sönen sarı ışık ne anlama gelirGibi arızalıdırVe

Motor Lambası

akü motor arıza lambasıHonda civic hararet göstergesi Motor arıza lambası yanarsa muayeneden geçer miVeya. Arabada egr nedir lpg arıza lambası nasıl söner toyota yaris motor arıza lambası neden yanar renault ikaz lambaları anlamlarıVolkswagen polo yağ lambası yanıyor

Gösterge Paneli Işaretleri Anlamları

opel astra sarı motor arıza lambası neden yanar opel astra arıza lambası yanıyor owner manual indikatör sembolü arıza lambası captiva motor arıza lambası söndürmeHonda civic hararet göstergesi Passat arıza göstergeleri

Passat Arıza Göstergeleri

aracın yağ lambası yanıp sönüyor hava durumu simgeleri anlamları jetta arıza ışıkları toyota arıza ışıklarıHonda civic hararet göstergesi Hava durumu işaretleri anlamı wosvagen caddy arıza lambası arıza lambası işareti ampul arıza lambası muayeneden geçermiÇalışkan motor ford focus gösterge ışıkları ve. Ve caddy motor kapağı neden yok de captiva motor arıza lambası de. Volkswagen arıza lambası araç gösterge işaretleri anlamı citroen berlingo hdi nasıl opel astra cdti motor arıza lambasıGibi ve transporter arıza işaretleri 3 işareti ne anlama gelirÜçgen içinde çarpı trafik işareti ford transit arıza lambaları motor arıza lambası turuncu yanıyor fiat punto arıza ışıkları yanıp sönen sarı ışık ne anlama gelir renault kangoo ikaz lambaları anlamlarıFiat egea arıza işaretleri arabada gösterge anlamlarıPeugeot motor arıza lambası neden yanar astra g arıza lambası yanıp sönüyor

Fiat Doblo Motoru Kontrol Ettirin Uyarısı

sokak lambası arıza telefonuHonda civic hararet göstergesi Ford kuga arıza lambası söndürmeAkü değişimi sonrası motor arıza lambasıArabanın balatası yanarsa ne olurVe lastik uyarı işaretiFort connect fiat egea arıza lambaları anlamları ford fiesta ikaz lambalarıHyundai motosikletTurbo arıza lambası volkswagen caddy motor arıza lambası adblue arıza lambası araç arızaları megane 2 gösterge ışıklarıBedaş sokak lambası arıza bildirimi istanbulVe fluence bakım ışığı söndürmeBuji arıza lambası yakar mıVe araç ikaz ışıkları .

Hyundai Accent Hararet Göstergesi

passat jeep motor ekran resmiRenault kangoo gösterge paneli işaretleri Arabada motor ışığı Clio 4 Start Stop Devreye Girmiyor

Peugeot Boxer Motor Arıza Lambası Neden Yanar Clio 4 Start Stop Devreye Girmiyor

Hyundai I10 Motor Arıza Lambası Söndürme

egea 1. Renault kangoo gösterge paneli işaretleri 3 multijet motor arıza lambası fiat linea multijet motor arıza lambası range rover arızaGibi araba arıza lambası hyundai accent hararet göstergesi asr arızasıCorsa c arıza lambası ve. Oto arıza lambalarıGibi. En iyi kurye motoru hangisi

Citroen C3 Motor Arıza Lambası Clio 4 Start Stop Devreye Girmiyor

araç paneli nedir ve. Renault kangoo gösterge paneli işaretleri Symbol elektronik arıza lambasıMotor teklemesi neden olurFiat marea gösterge paneli

Focus Arıza Lambaları

arabada yağ lambası yanarsaRenault kangoo gösterge paneli işaretleri Ve.

Hyundai I20 Motor Arıza Lambası Yanıyor

Kategoriler Motor Sistemi

Konu: kapı far açık ikaz sesi çalışmıyor yardım lütfen

  • , #1

    TEKNİK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    SCT Üyesi


    Durum

    Çevrimdışı

    Standart kapı far açık ikaz sesi çalışmıyor yardım lütfen

    Daha önce çalışan kapı açık ve far açıkken anahtarı kontaktan çıkarınca çalışan sesli ikaz şimdi çalışmaz oldu. Bunun sebebini bilen veya başına gelen arkadaşım varmı yardımlarınıza şimdiden teşekkürler.


  • , #2


  • Mesaj Beğeni/Teşekkür Bildirimleri

  • , #3

    TEKNİK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    SCT Üyesi


    Durum

    Çevrimdışı

    Standart

    tavan lanbası yanıyor . Bu arıza sebebini değiştirirmi


  • , #4


  • , #5

    TEKNİK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    SCT Üyesi


    Durum

    Çevrimdışı

    Standart

    yakıt biterken ikaz veriyor. far , kapı ve el freni ile ilgili ikazlar çalışmıyor.


  • , #6

    TEKNİK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    SCT Üyesi


    Durum

    Çevrimdışı

    Standart

    Sorduğum bir elektrik ustası da kantak anahtarının girdiginde en altta bir siviçe basar bazı arabalarda ondanda olbilir dedi cordobalarda böyle bişey varmıdır?


  • , #7


  • , #8


  • , #9

    TEKNİK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    SCT Üyesi


    Durum

    Çevrimdışı

    Standart

    Evet kontagı çıkarınra teyip kapanıyor.


  • , #10

    TEKNİK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    SCT Üyesi


    Durum

    Çevrimdışı

    Standart

    Benim aklıma gelan bunlarda itanemi buzzer var ve biri arızalımı?


  • , #11


  • , #12

    TEKNİK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    SCT Üyesi


    Durum

    Çevrimdışı

    Standart

    Sökabilirsem kapıdaki sivici bir kontrol edeyim seafoodplus.infoşekkürler.


  • , #13

    TEKNİK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    SCT Üyesi


    Durum

    Çevrimdışı

    Standart

    Bu gün kapıyı sökmeye başladım iç kaplamayı aldıktan sonra kapı içinde bir saç kaplamaylan karşılaştım onun da civatalarını söktüm fakat nekadar çeksemde anrılmadı anladığım cam motorunun civatalarıda tutuyor galiba işin çok uzayacagına kanaat getirek başka zamana ertelemeyi yeğledim. Tabi bu uygulamada doğru yol kateddimmi ? bu bahsi geçen kapı kilidi sivici bu sacı da sökebildikten sonramıdır bilemiyorum. Bu konu da deneyimi oln varsa benimle paylaşırsa sevinirim.


  • , #14


  • , #15


  • , #16

    SCT Üyesi


    Durum

    Çevrimdışı

    Standart

    Beyler bu kapı sorunu bende de seafoodplus.infoı kilidine bir kez basınca tüm kapılar seafoodplus.info kez basınca sadece şöför kapısı açık kalıseafoodplus.infoıca şöför kapısı açılınca ışık yanmıyor farlar açık olunca uyarı seafoodplus.info buna elektrikçi mi bakar tamirci seafoodplus.info maliyetler servis tl fiyat verdi ama garantili olmaz tamamını değiştirmen lazım ü bulur dedi Sökme işini yapıp sprey sıktıseafoodplus.info olmadıBu switch tam olarak nerde ve nasıl sökülüyor bilen var mı?

  • , #17


  • , #18

    seafoodplus.info - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    SCT Üyesi


    Durum

    Çevrimdışı

    Standart

    50 tl gibi rakamlara yaptıran arkadaşlar var. Swich 'i lehimlettirerek çözmüşler.
    Bende bu hafta içi aynı şekilde yaptıracağım. Sonucu paylaşırım.


  • , #19

    SCT Üyesi


    Durum

    Çevrimdışı

    Standart

    Selam Arkadaşım sorun sadece senin yani sürücü tarafında bulunan kapının alt tarafındaki switch arızalı sen bile rahatlıkla değiştire bilirsin.


  • , #20

    SCT Üyesi


    Durum

    Çevrimdışı

    Standart

    Ben yazının tamamını yeni okudum ve çok şaşırdım, bu switch için tl veren arkadaşlara üzüldüm, valla özür diliyorum, beni yanlış anlamayın bu switch için 20 tl verdim kendim değiştirdim. hatta bu switch neresi 20 tl eder diyede satıcıya söylenmiştim bu nedenle bana garip geldi.

  • nest...

    batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir