amazon adres silme / Bağlı hesaplarınızı yönetin. - Destek | Amazon Games

Amazon Adres Silme

amazon adres silme

Amazon Hesap Silme - Amazon Hesabı Nasıl Silinir Ve Kalıcı Kapatma Nasıl Yapılır

Haberin Devamı

Öncelikle Amazon web sitesi’ne gitmeniz gerekir. Bunu yaptığınız zaman, daha eğer önce giriş yaptıysanız Amazon ana sayfan açılır. Amazon'da oturum açmadıysanız imleci Account & Lists’in (Hesap ve Listeler) üzerine getirerek Sign in (Giriş Yap) üzerine tıklamanız gerekir. Ardından e-posta adresini ve şifrenizi de girerek ve Sign in (Giriş Yap) üzerine tıklamanız gerekir. 

Bekleyen siparişleriniz ya da işlemleriniz olmadığından emin olmanız gerekir. Eğer bir gönderim yapmanız ya da ürün almanız gerekiyorsa Amazon hesabınızı tamamen kapatmak için, bu işlemler tamamlanana kadar beklemeniz gerekir. Bekleyen siparişleri ise, önce Amazon'un ana sayfasının sağ üst köşesinde bulunan Orders (Siparişler) üzerine tıklayarak sırası ile; sayfanın üst kısmında bulunan Open Orders (Açık Siparişler), siparişin sağında bulunan Cancel items (Ürünleri iptal et) ve son olarak da ekranın en sağ tarafında yer alan Cancel selected items (Seçilen ürünleri iptal et) butonunun üzerine tıklayarak iptal edebilirsiniz. 

Help (Yardım) üzerine tıklamanız gerekir. Daha sonra sayfanın sağ alt tarafında yer alan Let Us Help You (Sana Yardımcı Olalım) kısmında bulunur. 

Haberin Devamı

Amazon Hesap Kalıcı Kapatma Nasıl Yapılır?

 Amazon hesabınızın kalıcı bir şekilde kapatılması ve kişisel bilgilerinizin silinmesi için uygulamaya talep gönderebilirsiniz. Kişisel bilgilerinizi silme ve Amazon hesabınızı talebi göndermek için şu adımları dikkatli bir şekilde takip etmeniz gerekir: 

 “Amazon Hesabınızı Kapatın” sayfasına girmeniz gerekir. 

Daha sonra kapatmak istediğiniz hesapta da oturum açmanız gerekir. 

Hesabınızla ilişkili olan ürün ve hizmetleri yeniden gözden geçirmeniz gerekir. 

İşleme devam etmek istiyorsanız, açılan menüden hesabınızı kapatmak için bir neden seçmeniz gerekir. “Kalıcı olarak Amazon Hesabımı kapatmak ve verilerimi silmek istiyorum.” yanında bulunan kutucuğu işaretleyerek Hesabımı Kapatın’a tıklamanız gerekir. 

Haberin Devamı

Birden fazla hesabınız bulunuyorsa, kapatmak istediğiniz her hesap için işlem yapma yetkisine sahip olduğunuzdan emin olabilmek için bu adımları izlemeniz gerekir. Hesabınızla ilişkili olan e-posta adresine ya da kısa mesaj yolu ile bir onay bildirimi gönderilir. Talebinizi de onaylamak için size gelecek olan bu bildirimi 5 gün içinde cevaplamanız gerekir. Kapatmak istediğiniz hesaba gitmekte herhangi bir sorun yaşıyorsanız, daha fazla yardım alabilmek için “Neden Hesabıma Giriş Yapamıyorum?” sayfasına gidebilirsiniz. 

 Hesabınız kapatıldıktan sonra siz ya da başka biri hesabınıza bir daha erişemez ve hesabınız yeniden etkinleştirilemez. Daha sonra yeniden Amazon’dan sipariş vermek ya da hesap açma gerektiren web sitesi özelliklerini kullanmak istediğinize karar verdiğiniz zaman yeni bir hesap açmanız gerekir. Bu konu hakkında daha fazla bilgi edinmek için de “Hesabımı Kapattığımda Neler Oluyor?” sayfasına gitmeniz gerekir. 

Amazon&#;da bir adres nasıl silinir

Gri bir gradyan üzerinde Amazon logosu.

Amazon hesabınızda saklanan birden çok adres sorunlara neden oluyor mu? Eğer öyleyse, listeyi temiz ve düzenli tutmak için kullanılmayan adresleri silin. Bunu hem masaüstü hem de mobil cihazlarda Amazon&#;da nasıl yapacağınızı göstereceğiz.

Sadece bir adresi düzenlemek istiyorsanız, silmeden yapabilirsiniz. Ayrıca, mevcut siparişlerinizin ödeme sırasında seçtiğiniz adrese, o adresi şimdi hesabınızdan silseniz bile gönderileceğini unutmayın.

İLİŞKİLİ:Amazon Hesabınızı Nasıl Güvenli Hale Getirirsiniz?

Masaüstünde Amazon&#;da bir adresi silin

Windows, Mac, Linux veya Chromebook bilgisayarınızda Amazon&#;da kayıtlı bir adresi silmek için Amazon web sitesini kullanın.

Bilgisayarınızda favori web tarayıcınızı başlatarak ve Amazon sitesine erişerek başlayın. Sitede hesabınıza giriş yapın.

İmlecinizi Amazon&#;un sağ üst köşesindeki &#;Hesap ve Listeler&#; menüsünün üzerine getirin. Bu bir alt menü açar.

İmleci üzerine taşı

Alt menüde &#;Hesap&#; üzerine tıklayın.

Tıklamak

Açılan &#;Hesabınız&#; sayfasında &#;Sipariş ve Alışveriş Tercihleri&#; bölümüne gidin. &#;Adresleriniz&#; üzerine tıklayın.

seçin

&#;Adresleriniz&#; sayfasında kayıtlı tüm adreslerinizi görebilirsiniz. Silmek istediğiniz adresi bulun. Ardından, bu adresin altındaki &#;Sil&#;i tıklayın.

Uç: Bir adresi silmek yerine düzenlemek için &#;Düzenle&#; seçeneğini tıklayın.

Tıklamak

Bir &#;Silme işlemini onayla&#; istemi açılacaktır. Adresinizi silmek için burayı &#;Evet&#;e tıklayın.

Uyarı: Başka istem olmayacağından, seçilen adresi gerçekten silmek istediğinizden emin olun.

Seçme

Seçtiğiniz adresin başarıyla kaldırıldığını onaylayan bir &#;Adres Kaldırıldı&#; mesajı göreceksiniz.

Amazon'da adres kaldırıldı.

Ve hazırsın. İsterseniz tüm Amazon hesabınızı da silebilirsiniz.

İLİŞKİLİ:Amazon Hesabınızı Nasıl Silebilirsiniz?

Cep telefonunda Amazon&#;da bir adresi sil

iPhone, iPad veya Android telefonunuzdan kayıtlı bir adresi silmek için Amazon uygulamasını kullanın.

İlk olarak, telefonunuzda Amazon uygulamasını başlatın. Uygulamada hesabınıza giriş yapın.

Uygulamanın altında, kullanıcı simgesine dokunun.

Sayfanın üst kısmındaki &#;Hesabınız&#;a dokunun.

Vinç

&#;Hesap Ayarları&#; bölümüne ilerleyin. Burada &#;Adresleriniz&#; üzerine dokunun.

Seçme

&#;Adresleriniz&#; sayfasında kayıtlı tüm adreslerinizi bulacaksınız. Silmek istediğiniz adresi bulun ve altındaki &#;Sil&#;e dokunun.

Vinç

&#;Silmeyi onayla&#; isteminde &#;Evet&#;e dokunun.

Vinç

Ve seçtiğiniz adres şimdi Amazon hesabınızdan kaldırıldı. Zevk!


İlgili bir notta, Amazon tarama geçmişinizden öğeleri silebileceğinizi biliyor muydunuz? Baktığınız ürünleri kimsenin görmesini istemiyorsanız.

İLİŞKİLİ:Amazon tarama geçmişinizden öğeleri silin




Source link

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası