kelopesia saç kremi / Kelopesia İşe Yarıyor mu? Kullanıcı Yorumları Faydaları ve İçeriği - Saç Ekimi Destek

Kelopesia Saç Kremi

kelopesia saç kremi

Dalan’dan müthiş iddia: Kelliğe çözüm bulduk

Yeditepe Üniversitesi kurucusu Bedrettin Dalan, üniversite bünyesinde yapılan çalışmalar sonucunda, kelliği büyük ölçüde sona erdiren bir krem üretildiğini açıkladı. Yeditepe Üniversitesi Genetik ve Biyomühendislik Bölümü’nde yapılan çalışmalar sonucunda bu ürünün ortaya çıktığını aktaran Dalan şöyle konuştu: “En geç ay içinde kremimizi eczanelerde bulabileceksiniz. Saç ektirme ya da saç diktirme yöntemiyle ilgisi yok bu buluşun. Çok derin bilimsel altyapısı olan bir kozmetik ürünü ve patentli bir Türk markası olarak piyasaya sürülecek.”

Ürettikleri formülle, kadınlarda saç dökülmesine karşı yüzde başarı sağladıklarına değinen Dalan, erkeklerde ise başarının vücuttaki hormon ve vitamin seviyelerine göre değiştiğini söyledi. Prof. Dr. Fikrettin Şahin ise ürünle birlikte, sadece kelliğe değil, aynı zamanda saçların beyazlamasının da önüne geçildiğini, yeni çıkan saçların da daha kalın olduğunu söyledi. Toplantıda, deneme aşamasında yer alan kişilerdeki saç gelişiminden örnekler verildi. Kremin “Kelopesia” ismiyle piyasaya sürüleceği açıklandı.

Şafak Sezer de kullanmış

Yeni doğmuş çocukların sünnet derilerindeki kök hücrelerden elde edilen moleküleri kullandıklarını belirten Prof. Şahin, “10 günde yeni saç oluştu” dedi. “Yeğenim” olarak tanıttığı Şafak Sezer’in gönüllü denek olduğunu söyleyen Dalan ise Sezer’in saçlarını göstererek “Burada hiç saç yoktu” dedi.


Yeditepe Üniversitesi'nden Kelliğe Kesin Çözüm

Son zamanların en büyük sağlık sorunlarından teki kellik, artık tarih oluyor. Bugüne kadar saç çıkarma vaadiyle piyasaya sürülen birçok ilaca büyük paralar harcandı. Ancak bu ilaçlar saç çıkarmaktan daha çok saç dökülmesine sebep oldu.Doğal yollarla eski saçlara kavuşmakise çok uzun zaman alan ve çok uğraş isteyen bir tedavi yöntemi olduğundan pek tercih edilmiyor.Kellik sorunu yaşayan kişilerartık çareyi saç ektirmekte aradı ve büyük meblağlar vererek saç ektirme yoluna başvurdu.

Kellik sorununa son olarak çözüm Yeditepe Üniversitesi’nden geldi. Yeditepe Üniversitesi’nin konferans salonunda yeni saç ilacı ile ilgili basın açıklaması yapıldı. İşte kellere umut ışığı olan ilaçla ilgili basın toplantısından öne çıkanlar:

sac-kremijpg

Saç Hücrelerine Benzeyen Hücre Bulundu

3 yıldır süren uzun çalışmalar sonunda elde edilen kremle artık eski saçlara ulaşmak mümkün. Bu krem ise sünnet derilerindeki kök hücrelerden elde ediliyor. Ürünle ilgili açıklama yapanYeditepe Üniversitesi Genetik ve Biyomühendislik Bölümü Başkanı Prof. Dr. Fikrettin Şahin: “Sünnet derileri farklı tip hücrelere dönüşebilme özelliğine sahip. Bu kadar özel bir hücreleri besi ortamında farklı moleküller üretebildik. Yaptığımız araştırmalar sonucunda da bu hücre markerları ile saç hücrelerinin markerları arasında benzerlik olduğunu keşfettik” sözlerine yer verdi.

seafoodplus.info

İlk Olarak Fareler Üzerinde Denendi

Uzun araştırmalar sonucu elde edilen krem, kellik sorunu yaşayanlar için tekrar bir umut ışığı oldu. Üretilen kremler ilk olarak fare denekleri üzerinde kullanıldı. Elde edilen sonuçlar ise beklenenden daha iyi sonuçlandı.Prof. Dr. Şahin: “Farelerin sırt kısmındaki kıllar ilaçlarla giderildi. Ardından sırta sürülen bu krem sayesinde farenin sırtının tekrardan kıllandığını gördük. Üstelik fare yeni kıllarına 12 günde daha koyu bir renkle kavuştu” açıklamasını yaptı.

seafoodplus.info

Deneklerden Biri Şafak Sezer

Farelerde olumlu sonuç alındıktan sonra denek olarak kullanabileceğimiz birçok gönüllü insan üzerinde denendiğini belirten Prof. Dr. Şahin, burada da şaşırtıcı derecede iyi sonuçlar aldıklarını belirtti. Özellikle kadın deneklerin eski saçlarından daha iyi saçlara kavuştuklarının altını çizdi. Ayrıca deneklerden biri hepimizin tanıdığı ünlü oyuncu Şafak Sezer’di. Kürsüye çağrılan Sezer’in yeni yeni çıkmaya başlayan saçları da örnek olarak gösterildi.

bedrettin-dalanjpg

Dalan Satışa Çıkış Tarihini Açıkladı

Şahin’in ardından kürsüye çıkanYeditepe Üniversitesi Kurucu Başkanı Bedrettin Dalan, merakla beklenen müjdeyi verdi. Öncelikle ilaç hakkında birçok açıklamalarda bulunan ve katkısı geçen herkese teşekkürlerini sunan Dalan, ilacın 1 ay içerisinde eczanelerde satışa çıkmasını beklediklerini belirtti. Kremin ismini ise yarı Türkçe, yarı Latince olan “Kelopesia” olarak vermeyi düşündüklerini söyledi. Ancak fiyatı konusunda herhangi açıklama yapılmadı.

seafoodplus.info / Özel Haber

Cinsel organdan kafaya yapılan doku transferiyle büyük bir aydınlanma yaşanan Yeditepe Üniversitesi'nde Şafak Sezer'in de katılımıyla gerçekleşen basın bülteni, Sabah ve T24 başta olmak üzere büyük gazetelerde yer buldu. 

Sabah'ın haberi:

T24'ün haberi:

Bakalım Kelopecia adıyla çıkacak olan bu kellik ilacı nasıl bulunmuş:


''Yeditepe Üniversitesi Genetik ve Biyomühendislik Bölümü Başkanı Prof. Fikrettin Şahin, sünnet derisinin kök hücrelerinden geliştirdikleri kremle kelliğe kesin çözüm getireceklerini öne sürdü.

3 yıllık çalışma sonucu elde ettikleri kremi ilk olarak hayvanlar üzerinde denediklerini ve iyi sonuçlar aldıklarını söyleyen Prof. Şahin, "Tıraş edilen farelerin sırtına formülü sürdük'inci günde hayvanların sırtının kılla kaplandığını gördük. Üstelik siyah farelerin yeni kılların çok daha koyu olduğunu gördük" dedi. (Tıraş edilen farenin sırtının 12 gün içinde kılla kaplanması, formülle veya formülsüz gerçekleşen bir durum. Kellik çalışmaları, FOXN1 mutasyonlu nude ve doğuştan kılsız farelerde yapılmalı.) Sünnet derilerinin kök hücresinin, bütün hücre tiplerine dönüşebilme yeteneğine sahip olduğununu tespit ettiklerini söyleyen Şahin," Gördük ki bu hücreler çok özel. Besi ortamlarında farklı moleküller üretiyorlar. []" diye konuştu. (Bütün hücre tiplerine dönüşebilme yeteneği, zaten kök hücrenin tanımında vardır. Bunu siz bulmadınız :( )

Bedrettin Dalan, ilaca yarı Türkçe yarı latince "Kelopesia" adını vermeyi düşündüklerini söyledi. (İyi bir ilaç isminin birçok kriteri olmasına rağmen, hedef aldığı sağlık sorununu tedavi ediyormuş gibi duyulması iyi olabilirdi. Türkçe'den 'kel' ve latinceden alopecia yani 'kellik' kelimelerini alarak oluşturulan bir isme sahip bu ilaçtan sadece ve sadece kellik bekleyebileceğinizi garanti edebiliriz.)  "Yeğenim" olarak tanıttığı Şafak Sezer'i yanına çağıran ve kendisinin de ilacın gönüllü deneklerden biri olduğunu söyleyen Dalan, Sezer'in saçlarını göstererek "Burada hiç saç yoktu" diye konuştu. (Lol &#;\_(ツ)_/&#;)''

Kısa bir literatür taramasından sonra, Yeditepe Üniversitesi'nden çıkan araştırmaların kayda değer bir kellik ilacına işaret etmediğini gönül rahatlığıyla söyleyebiliriz. Klinik deneylerin sadece Şafak Sezer'le sınırlı olmasından emin olsak da şüphelensek de, 1 ay sonra piyasaya sürülmesi planlanan ilacı merakla bekliyoruz.
Dini ve kültürel gelenekler, imkan verilince başaran Türk'ler, milli komiğimiz Şafak SezerBir bilim haberinde daha ne arıyorsunuz? 

Şimdi herkes sünnet derisini başına koyup düşünsün: Nerede hata yaptık?


Haberi getiren Serdar Başeğmez'e teşekkürler.






Milyonların merakla beklediği &#;Kelliğe çözüm&#; olacağı iddia edilen Kelopesi ne zaman çıkacak? Ayrıntıları haberimizde görebilirsiniz&#;

yılının Mart ayında tanıtımı yapılan Kelopesia ürünü hakkında son gelişmeler. Saç çıkardığı iddia edilen ürün ne zaman çıkacak? İşte tüm ayrıntılar&#; tarihinde seafoodplus.info&#;un Yeditepe Üniversitesi ile yaptığı görüşmeler sonucu ürünün yılına ertelendiği bilgisine ulaşıldı. Ocak ayının sonuna doğru çıkması planlanan ürünün tekrar ertelenmesi gündemde. Üniversite yetkililerinden alınan bilgilere göre Kelopesia&#;nın çıkışı yılının Mart ayına kadar süseafoodplus.infoıca üniversite yetkilileri ürünün fiyatı hakkında da henüz net bir bilgi olmadığı bilgisini seafoodplus.infope Üniversitesi Genetik ve Biyomühendislik Bölümü Başkanı Prof. Dr. Fikrettin Şahin kremi bu sözlerle anlatmıştı.3 yıldır krem üzerinde çalıştıklarını kaydeden Şahin, kremin ilk olarak hayvanlar üzerinde denediğini ve iyi sonuçlar aldıklarını açıklamıştı. Formül ilk olarak fareler üzerinde denendi. Sırtı traş edilen farelerin 12 günde kılla kaplandı. Siyah kıllı farelerin yeni tüyleri daha koyu çıkmaya başladı. Formülde sünnet derisi kullandıklarını söyleyen Şahin; ,&#; Gördük ki bu hücreler çok özel. Besi ortamlarında farklı moleküller üretiyorlar. Diğer hücrelerin üzerine etkileri konusunda araştırma yaptık. Gördük ki bu hücrelerin markerları ile saç hücrelerinin markerları arasında benzerlik var. Bu hücrelerin saç üretmesiyle ilgili çalışma başlattık&#; seafoodplus.infolar üzerine denenen ilaç daha sonra insanlar üzerinde de denendi. Saç çıkma oranının erkeklere göre kadınlarda daha belirgin olduğunu söyledi. İlacı deneyen insanlar arasında ünlü komedyen Şafak Sezer&#;de vardı. Şahin, Şafak Sezer&#;e &#;yeğenim&#; diyerek hitap etti. Yanına çağırdığı Sezer&#;i yanına çağıran Şahin, Şafak Sezer&#;inde gönüllü deneklerden biri olduğunu söyledi ve Sezer&#;in saçlarını göstererek &#;Burada hiç saç yoktu&#; saç çıkmaya başladı diye konuşseafoodplus.infosia ilacının çıkış tarihi gizemini korurken konu hakkında daha ayrıntılı bilgi almak için seafoodplus.info&#;u takip etmeye devam edin.

Tags:kelopesia ekşikelopesia faydalımıkelopesia nedirkelopesia satın al

Daha yeni Daha eski

").addClass("theiaStickySidebar").append(seafoodplus.infoen()),seafoodplus.info(seafoodplus.infoSidebar)}seafoodplus.infoBottom=parseInt(seafoodplus.info("margin-bottom")),seafoodplus.infogTop=parseInt(seafoodplus.info("padding-top")),seafoodplus.infogBottom=parseInt(seafoodplus.info("padding-bottom"));var a,s,n,d=seafoodplus.info().top,c=seafoodplus.infoeight();function p(){seafoodplus.infocrollTop=0,seafoodplus.info({"min-height":"1px"}),seafoodplus.info({position:"static",width:"",transform:"none"})}seafoodplus.info("padding-top",1),seafoodplus.info("padding-bottom",1),d-=seafoodplus.info().top,c=seafoodplus.infoeight()-c-d,0==d?(seafoodplus.info("padding-top",0),seafoodplus.infoSidebarPaddingTop=0):seafoodplus.infoSidebarPaddingTop=1,0==c?(seafoodplus.info("padding-bottom",0),seafoodplus.infoSidebarPaddingBottom=0):seafoodplus.infoSidebarPaddingBottom=1,seafoodplus.infousScrollTop=null,seafoodplus.infocrollTop=0,p(),seafoodplus.infoll=function(e){if(seafoodplus.info(":visible"))if(i("body").width()

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir