ankaradan sideye nasıl gidilir / Antalya Otogardan Sideye Nasıl Gidilir?(Çözüm bulundu) - Türk şehirleri

Ankaradan Sideye Nasıl Gidilir

ankaradan sideye nasıl gidilir

Side’ye Nasıl Gidilir?

wing__jpg

Huzur bulacağınız doğası, dingin atmosferi, tertemiz denizi ile yaz tatillerinin favori adresi Side’ye kara yolu ve hava yolu ile ulaşım sağlayabilirsiniz. Antalya’ya 75 kilometre uzaklıkta bulunan Side’ye özel aracınızla ortalama 1 saat 20 dakikada ulaşabilirsiniz. İstanbul- Side arası kilometre olup araba ile yolculuk yaklaşık 11 saat sürmektedir. Ankara - Side arası ise kilometredir ve aracınızla 7 saatlik bir yolculuk sizleri beklemektedir. İstanbul’dan yola çıkacak olanlar İstanbul – Bilecik - Kütahya ve Afyon yolunu takip edip sonrasında Burdur, Antalya ve Side istikameti ile bu şirin beldeye ulaşabilirler. Ankara’dan araçla gelmek isteyenlerse Ankara – Konya – Akseki - Side güzergâhını kullanabilirler.

Side’ye kendi aracınız ile gelmeyi düşünmüyorsanız yaz sezonunda şehirlerarası otobüs seferlerini de tercih edebilirsiniz. Birçok otobüs firması Manavgat’a direkt otobüs seferleri düzenlemektedir. Manavgat Terminali’nde indikten sonra servis araçları ile Side’ye yaklaşık 20 dakikada ulaşabilirsiniz. Side’ye otobüs ile gelmek isteyenler için bir diğer alternatif ise Antalya Şehirlerarası Otobüs Terminali’dir. Yıl boyunca ülkemizin birçok şehrinden Antalya’ya direkt otobüs seferleri mevcuttur. Terminalde indikten sonra Manavgat ve Side yönünde giden minibüslere binerek 1,5 saatte beldeye ulaşabilirsiniz.

Daha kısa ve zahmetsiz bir yolculuk istiyorsanız havayolu ile de Side’ye ulaşım sağlayabilirsiniz. Side’ye en yakın havalimanı olan Antalya Havalimanı’na haftanın her günü İstanbul, Ankara, İzmir başta olmak üzere birçok şehirden direkt uçuş düzenlenmektedir. Üstelik sadece yurt içi değil Almanya, İsviçre, Brüksel, Hollanda gibi birçok ülkeden her gün karşılıklı olarak Antalya’ya uçak seferleri yapılmaktadır. Antalya Havalimanı’ndan Side’ye ulaşım için numaralı otobüse binip terminalde inebilir, buradan sık aralıklarla hareket eden Manavgat - Side minibüslerine binebilirsiniz. Dilerseniz havalimanından araç kiralayabilir veya transfer ayarlayarak ortalama 1,5 saatte Side’ye varabilirsiniz.

Yazıcı Dostu Sürüm

Ankara Side Arası

En Ucuz Sefer

-

Ankara - Side Arası Kaç Km

0 km

Ankara - Side Arası Kaç Saat

8sa 14dk

Günlük Sefer Sayısı

2

En Çok Sefer Yapan Firma

Sefer Yapan Firma Sayısı

0


Ankara Side Online Otobüs Bileti
Ankara Side otobüs bileti, yerel ve ulusal birçok otobüs firması seçeneği ve en uygun fiyatlar ile funduszeue.info'da! Birkaç kolay adımla biletinizi dakikalar içerisinde satın alabilir, hemen yolculuğa başlayabilirsiniz.

Online Otobüs Biletimi Nasıl Alabilirim?
Türkiye'nin her yerine en uygun otobüs biletlerini birkaç adımda kredi kartı veya banka kartınızla satın alabilirsiniz. Üstelik 12 aya kadar taksit ile ödeme seçeneğiniz de bulunuyor.

Arama motorumuz üzerinden Ankara Side güzergahı için arama yapın, Ankara - Side arası sefer düzenleyen otobüs firmaları, tüm sefer saatleri ve fiyatları listelenecektir. Ardından sizin için en uygun saat ve fiyatlı otobüs biletini kolayca satın alın! Biletiniz online olarak oluşturulacak, tarafınıza sms ve email yolu ile bilet bilgileriniz gönderilecektir.

Ankara ve Side Şehirlerinde Ulaşım
Ankara ve Side şehirlerindeki otogarları, otobüs firmalarının şubelerini ve şube telefonlarını funduszeue.info’da bulabilirsiniz. Şehir içi ulaşım bilgileri için ilgili şehrin otogar sayfasını inceleyebilirsiniz. Ankara Side seyahatinize başlamadan önce, Ankara ve Side hakkında detaylı bilgilere göz gezdirmeyi unutmayın.

Neden funduszeue.info?
funduszeue.info, yılından bu yana kolay online bilet alma, güvenli ödeme sistemi ve bünyesinde yer alan ’den fazla otobüs firması ile birlikte her zaman ve her yerde yolcularının yanında!

İyi Yolculuklar Dileriz

  • Antalya Side arasında daha ucuz bir ulaşım imkanı arıyorsanız Antalya Havalimanı Havaş servisi ile Antalya Otogarı’na gidip buradan Side’ye giden minibüslere binebilirsiniz. Havaalanı Transfer, Ulaşım Antalya Tekirova Arası Ulaşım ve Transfer Ücretleri

Contents

Antalya &#; Side arası otobüs yolculuğu ortalama 1s sürmektedir.

Antalya İl Merkezinden Side&#;ye Ulaşım Antalya il merkezinden Side&#;ye ulaşımlar Antalya Otogarı&#;ndan her yarım saatte bir hareket eden Manavgat minibüsleriyle yapılmaktadır. Manavgat minibüsleriyle Manavgat Otogarı&#;na ulaştıktan sonra buradan Side dolmuşları ile beldeye ulaşım sağlanabilmektedir.

Birçok otobüs firması Manavgat&#;a direkt otobüs seferleri düzenlemektedir. Manavgat Terminali&#;nde indikten sonra servis araçları ile Side &#;ye yaklaşık 20 dakikada ulaşabilirsiniz. Side &#;ye otobüs ile gelmek isteyenler için bir diğer alternatif ise Antalya Şehirlerarası Otobüs Terminali&#;dir.

Side Otogarı Hakkında Kısa Bilgiler Side otogarı şehir merkezinin dışın bulunan küçük bir otogardır. Çoğunlukla ilçeler veya iller arası servis araçları otogara sefer yapmaktadır. Antalya şehir merkezinin 66 km. batısında yer alan Side, Akdeniz kıyısı boyunca uzanmış tam bir tatil cennetidir.

Antalya merkezden Manavgat&#;a Nasıl Gidilir?

Antalya il merkezinden Manavgat&#;a ulaşımlar, özel araçla veya otobüsler ile yapılabilmektedir. İki mesafe arası yaklaşık olarak 76 kilometredir. İl merkezinden Manavgat&#;a yapılacak olan karayolu seyahatleri ortalama 1 saat sürmekte olup, Aksu ve Serik ilçelerinin içinden ilçeye gidilmektedir.

Ankara &#;dan Side &#; ye Ulaşım Ankara üzerinden yola çıkmış iseniz, D karayolunu kullanarak Konya&#;ya ulaşmanız ve ardından güney yönündeki Seydişehir&#;e doğru ilerlemeniz ve Akseki&#; ye vardıktan sonra anayol üzerinden D karayoluna girmeniz gerekir.

Side &#;ye en yakın havalimanı Antalya havalimanıdır ve Antalya havalimanı ile Side arası mesafe 65 kilometredir. En hızlı rota ile 56 dakika sürmektedir.

Side &#; ye havayolu ile ulaşım için Antalya Havalimanı&#;na uçuşları olan Pegasus Havayolları, Onur Air, Sun Express, Atlas Jet Havayolları ve Türk Hava Yolları&#;nın seferlerini kullanabilirsiniz. Havalimanı&#;ndan Side &#; ye otobüs, taksi, terminal içerisindeki şirketlerin ofislerinden araç kiralayarakta ulaşabilirsiniz.

Antalya Havalimanına hangi otobüs gider?

Bu Otobüs hatları Antalya havaalanı yakınından geçiyor: CV14, KC06, KC34, KL08, UC11, VC

Side &#;nin En Ünlü ve Popüler Plajları Listesi

  • Side Halk Plajı Side &#;nin en çok tercih edilen plajları arasında bulunan Side Halk Plajı, belde merkezine yaklaşık 14 kilometre uzaklıkta yer almaktadır.
  • Sorgun Halk Plajı
  • Kumköy Plajı
  • Titreyen Göl Plajı
  • Çolaklı Plajı
  • Side Beachleri.
  • Seaside Beach Lounge.
  • Side Beach Club.

Mersin &#; Side arası otobüs yolculuğu ortalama 5sa 6dk sürmektedir.

Alanya Antalya Otogar arası kaç km?

Antalya ve Alanya arasında yolcuğunuz 2 saat 26 dakika sürmektedir. Bu iki rota arasındaki otobüs yolu mesafesi ise kilometredir.

Ankara &#; Side arası seyahat mesafesi kaç kilometre ve yolculuk kaç saat sürer? Ankara &#; Side arası toplam kilometre. İki konum arasındaki otobüs yolculuğu 8 saat sürüyor.

SİDE ÇOLAKLI, Manavgat, nerede, Otobüs ile nasıl gidilir?

Manavgat şehrinde SİDE ÇOLAKLI konumuna Toplu Taşıma

Manavgat, Türkiye'deki SİDE ÇOLAKLI adresine nasıl gidebileceğinizi mi merak ediyorsunuz? Moovit, en yakın toplu taşıma durağından adım adım yol tarifi ile SİDE ÇOLAKLI adresine ulaşmanın en iyi yolunu bulmanıza yardımcı olur.

Moovit, şehrinizde gezmenize yardımcı olacak ücretsiz haritalar ve canlı yol tarifleri sağlar. Saatleri, güzergahları, hareket saatlerini görüntüleyin ve gerçek zamanlı olarak SİDE ÇOLAKLI adresine ne kadar sürede ulaşabileceğinizi öğrenin.

SİDE ÇOLAKLI için en yakın durak veya istasyonu mu arıyorsunuz? Hedefinize en yakın durakların listesine göz atın: Merkez Kavşak - Çolaklı,Manavgat.

Otobüs:MANAVGAT SEYAHAT

Sizi daha erken zamanda ulaştırabilecek başka güzergah olup olmadığını görmek ister misiniz? Moovit alternatif rotalar veya saatler bulmanıza yardımcı olur. Moovit Uygulamasından veya Web Sitesinden kolayca SİDE ÇOLAKLI için yol tarifi alın.

SİDE ÇOLAKLI adresine en kolay yoldan ulaşmanızı sağlıyoruz, bu nedenle Manavgat konumundaki kullanıcılar dahil milyondan fazla kullanıcı, toplu taşıma için en iyi uygulama olarak Moovit'e güveniyor. Ayrıca otobüs uygulaması veya tren uygulaması indirmenize gerek yoktur. Moovit, en doğru otobüsü veya metro saatlerini bulmanıza yardımcı olan tüm toplu taşıma araçlarının bir arada olduğu ulaşım uygulamanızdır.

SİDE ÇOLAKLI için Otobüs fiyatları, ve tüm yolculuk ücreti hakkında bilgi için lütfen Moovit uygulamasını kontrol edin.

Havaalanı, hastane, stadyum, market, alışveriş merkezi, kafe, okul, kolej ve üniversite gibi popüler yerlere gitmek için uygulamayı kullan.

SİDE ÇOLAKLI adres: Manavgat Çolaklı Mahallesi, SİDE ÇOLAKLI/Manavgat/Antalya, Türkiye Sokağı

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası