canva üyelik / Canva Tasarım Eğitimi

Canva Üyelik

canva üyelik

Canva Pro 1 Yıllık TYC00606852556

Canva Pro 1 Yıllık

Kurumsal Fatura

Satıcı : Hop56

Koleksiyona Ekle

Çok Al, Az Öde!

1 x 399 TL

%5 indirim

2 x 379,05 TL

758,10 TL

%15 indirim

5 x 339,15 TL

1.695,75 TL

%25 indirim

10 x 299,25 TL

2.992,50 TL

Tahmini Teslimat: 1 saat içinde E-mail olarak gönderilecektir.

168 favori

  • Bu ürün Hop56 tarafından gönderilecektir.
  • Satın aldıktan sonra soru cevap kısmına yazınız. 1 yıllık kullanım sağlar
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

ÜRÜNÜN TÜM ÖZELLİKLERİ

Ürün Değerlendirmeleri

Henüz Yorum Yazılmamış.

Ürün Bilgileri

Canva Pro 1 Yıllık

  • Satın aldıktan sonra soru cevap kısmına yazınız. 1 yıllık kullanım sağlar
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

Canva Pro Satın Al - Sınırsız Kullanım 001

Tasarım uygulamaları, genellikle müşterilerine sosyal medya için grafikler, hazır sunumlar ve görsel içerikler oluşturma konusunda yardımcı olur. Canva ise birçok farklı resmi, şablonu ve yazı tipini bünyesinde bulunduran minimal bir tasarım uygulamasıdır. Uygulamanın sosyal medya, pazarlama, özel baskılar ve davetiye hazırlama gibi birçok kategorisi bulunur. Fakat herkesin işine yarayabilecek önemli kategorisi özgeçmiş dosyalarıdır. Birçok farklı biçimde olan şablonları kullanarak dikkat çekici özgeçmiş dosyaları kolaylıkla oluşturabilirsiniz. Canva Pro satın al - sınırsız kullanım herkesin işine yarayacak özgün ve kaliteli içerikleriyle dikkat çeker. Ayrıca müşteriler, sonsuz çeşitlilikteki fotoğraf ve videolardan yararlanır. Uygulamayı premium olarak kullandığınızda tüm özelliklere, şablonlara ve görsellere sınırsız bir şekilde erişerek, modern tarzda tasarımlara imza atabilirsiniz.

  • Profesyonel olarak tasarlanmış şablonlar
  • İlgi çekici görseller
  • Hızlı ve pratik bir kullanıma sahip

Çok Yönlü Canva Pro - Sınırsız Kullanım Özellikleri

Çok Yönlü Canva Pro - Sınırsız Kullanım Özellikleri

Tasarımcılar, bu program ile birden fazla şablon arasından seçim yapabilirler. Uygulama, sürükle ve bırak arayüzüyle çalışır. Ücretsiz kullanım, Canva Pro ve Canva for Enterprise olmak üzere üç tür abonelik mevcuttur. Canva Pro, tasarımcılara birçok ek işlev sunar; beyaz tahta, sunumlar, web siteleri veya baskılar için burada çeşitli görseller hazırlanır. Örneğin etkili bir CV hazırlamak için bu tasarım uygulamasındaki şablonlar çok fazla tercih edilir. Canva Pro satın al - sınırsız kullanım yorumları yapan müşteriler programın sosyal medyada birçok hedef kitlesine ulaşmada kolaylık sağladığını söylerler. Uygulama, tasarımcılara pek çok içerik, marka kiti ve arka planı kaldırma gibi önemli özellikleri sunar. Bu özellikler sayesinde tasarımcılar rahatça içerik üretir. Canva Pro satın aldığınızda 100 milyondan fazla sese, fotoğrafa ve videoya erişme imkanına da sahip olabilirsiniz.

Kullanışlı Canva Satın Al - Sınırsız Kullanım Yorumları

Kullanışlı Canva Satın Al - Sınırsız Kullanım Yorumları

Canva abonelerine yüksek kaliteli şablonlar sunması sebebiyle çok fazla müşterici tarafından tercih edilir. Aynı zamanda bulut depolama sistemine sahip olması önemli bir detaydır. Canva Pro satın al - sınırsız kullanım kullananlar temel tasarım fikirlerine, göz alıcı simgelere hızlı bir şekilde ulaşırlar. Canva'nın avantajlı yönüyse kolay, sorunsuz bir kullanıma sahip olmasıdır. Çok fazla tasarım deneyimine sahip olmayanlar dahi pro üyeliği sayesinde rahatça içerik hazırlar. Ayrıca çalışırken üretkenliği artıracak bir dizayna sahiptir. Premium içeriğiyle yaratıcı belgeler, dosyalar ve posterler hazırlanır. Burada binlerce ilgi çekici araç kullanılarak zengin bir görsel stil oluşturma avantajı vardır. Pro kullanıma sahip tasarımcılar, belirli projeler için klasörleri ve logoları çok kolay bir şekilde oluşturup boyutlandırır. Hayal ettiğiniz, zihninizdeki imgeleri bu tasarım uygulamasını kullanarak keyifli bir şekilde çalışarak elde edebilirsiniz.

Canva Satın Al - Sınırsız Kullanım Fiyatları

Canva Satın Al - Sınırsız Kullanım Fiyatları

Sonsuz özelliği bünyesinde barındıran, çeşitli kategorilere sahip bu tasarlama uygulamasıyla muhteşem logolar, dosyalar ve farklı fontlarla sunumlar hazırlanır. Canva Pro satın al - sınırsız kullanım fiyatı görsel arka planı kaldırma, sihirli yeniden boyutlandırma ve 1 TB bulut depolama desteği gibi önemli özellikler göz önüne alınarak belirlenir. Canva Pro, mükemmel grafik ver resimleriyle dikkat çekmeyi her zaman başarır. Çoğu müşteri bu araçlarla işlerini seri bir şekilde göz alıcı hale getirir. Burada infografik, basit ve kurumsal alanda birçok farklı kaliteli görsel hazırlanır. Premiumun sunduğu olanaklar aracılığıyla sosyal medyadaki içerikler için 8 farklı platform ve planlar vardır. Kusursuz, nitelikli ve çarpıcı tarzda imzanız olacak görseller oluşturmak isteyenler uygun fiyat avantajıyla canva pro satın al - sınırsız kullanım satın almak için Trendyol'u tercih edebilirsiniz.

Canva ücretsiz online logo tasarım, harika Çevrimiçi görüntü düzenleme araçları sağladığı için günümüzde milyonlarca kişi tarafından kullanılan çevrimiçi bir web sitesi veya web aracıdır.

Profesyonel kalitede Canva logo, banner, küçük resim, poster hazırlama, youtube kapak resmi, Instagram hikayesi, facebook kapak sayfası, twitter kapağı vb. gibi işleri yapabilirsiniz. Canva, temelde kullanıcıların mevcut düzenlemeleri, öğeleri ve arka planları kullanarak resimler oluşturmasına olanak tanıyan çevrimiçi bir tasarım aracıdır. Ticari bir araç olarak, bazı öğeler ve düzenlemeler ücretli ve ücretsiz olarak sunulur. Herkesin hayran olduğu çevrimiçi tasarım aracını şimdi ücretsiz bedava bir şekilde deneyin.

Canva PRO 1 Aylık Ücretsiz Edinin

Canva PRO, profesyonel sürümünü 1 ay ücretsiz denemeniz için veriyor. Tek yapmanız gereken aşağıdaki adımları takip etmek ve hesabınızı oluşturmak.

  1. İlk olarak Canva Pro 30 günlük ücretsiz deneme sayfasına gidin.
  2. Daha sonra Google, Facebook hesaplarınız veya kendi mail adresiniz üzerindende kayıt olma şansınız bulunuyor.

Canva PRO Özellikleri

İşte Canva’nın öne çıkan özelliklerinden bazıları;

  • Öğretmenler, işletmeler ve pazaryerleri, öğrenciler, tasarımcılar, fotoğrafçılar ve kâr amacı gütmeyen kuruluşlar tarafından kullanılabilir.
  • Canva yeni olanlar için, her türden ve fotoğrafları düzenlemeniz için işbirliği yapmanıza ve grafik oluşturmanıza olanak sağlayan grafik tasarım aracıdır. Her türlü görsel parçayı oluşturmak için kullanabileceğiniz birkaç şablon ve devasa bir kütüphanesi, vektörler, simgeler, tasarımlar ve fotoğraflar var.
  • Sosyal medya, sunum, el ilanları, poster, kart, blog afişi, sunum grafik, harf başlığı, dergi kapağı, sertifika, özgeçmiş, kitap kapağı, duvar kağıdı, CD kapak, broşür, kartpostal gibi büyük bir tasarım koleksiyonundan seçim yapabilirsiniz.
  • Bu tasarımlar Canva’ yı iş için nasıl kullanmayı planladığınıza göre kategorize edilmiştir. Örneğin, pazarlama için kullanıyorsanız, pazarlama kategorisinden tasarım seçebilirsiniz.
  • Eğitim için Canva kullanıyorsanız Eğitim kategorisinden ilgili tasarımları seçebilirsiniz.
  • Geniş çeşit şablon, tasarım, çizimler, şekiller, stok görselleri, fotoğraflar ve simgelerle size sunar.
  • Tecrübeniz zaten oluşturduğunuz tasarımlara göre özelleştirilmiştir. İşinizi kolaylaştıracak ilgili şablon ve tasarımlar elde edeceksiniz.

Canva PRO Ne Kadar?

Canva Pro’nun aylık ücreti 99,99₺ tek kişilik, yıllık ücreti ise tek kişilik 849,99₺‘ dir.

Canva Ücretli mi?

Canva Öğretmenlere Ücretsiz mi?

  • Evet öğretmenler için ücretsizdir.

Canva Programı indir

Harika Canva PRO tasarım programını artık Windows, MacOS, Android, iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Windows Canva indir

MacOS Canva indir

Canva Android APK indir

Canva iOS indir

Canva pro ile dilediğinizi ücretsiz olarak tasarlayın

Hazır Canva PRO Şablonları

Canva üyelerinin yapmış olduğu çalışmaları profesyonel ve amatör hazır tasarım şablonlarını bulabilirsiniz ve kendi projelerinizde kullanabilirsiniz. Aşağıda verilen kullanıcıların tasarımlarına göz atın!

  1. @minecanan
  2. @ktnielsenccp
  3. @dianamunoz
  4. @savvychic-design
  5. @alexahudec
  6. @agata-create
  7. @kvdesign
  8. @dirtylinestudio
  9. @riseandroardesigns
  10. https://www.canva.com/p/szndsgn
  11. https://www.canva.com/p/hakandemir
  12. https://www.canva.com/p/rumeysasurucu
  13. https://www.canva.com/p/boraart
  14. https://www.canva.com/p/hilaltopkaraoglu
  15. https://www.canva.com/p/melikesabahatediz
  16. https://www.canva.com/p/gizemyakan
  17. Seyahat, tur, cilt bakım şablonu: @haticedeniz
  18. İnstagram gönderi ve story şablonu: @ulkuguzel, @eddagunes
  19. Davetiye şablonu: @sinemermis, @gulfidan
  20. Kart şablonu: @seymanurmarsan, @ekrulila
  21. CV şablonu: @aycanengin, @suhedizayn
  22. Kartpostal şablonu: @sulesengul, @agitakbulut
  23. Çizelge ve planlayıcı şablonu: @asena-merve-keceli, @yanina-toraman
  24. Sunum şablonu: @demet-bektas, @logoandart
  25. Web site şablonu: @authentype, @fazzistudio
  26. Logo şablonu: @dearcosmosstore
  27. Kartvizit şablonu: @blossominginspiration, @blankids
  28. Fatura şablonu: @galaxybomb, @lelevien
  29. Teklif şablonu: @vunira, @aqrstudio
  30. Afiş şablonu: @infinitydesign, @gaiastudio
  31. El ilanı şablonu: @cardiostudio, @muhamadiqbalhidayat
  32. İnfografik şablonu: @donnamoritz, @andrewpixel
  33. Broşür şablonu: @streakside, @vunira
  34. Bülten şablonu: @fannanstudio, @adeliadesign
  35. Menü şablonu: @davidma, @brtltt
  36. Sertifika şablonu: @chercha, @maghrib
  37. Kitap ayracı şablonu: @besiremansiztozar

Post Views:13.882

canvagrafik tasarım

Canva Pro 1 Yıllık TYC00606852556

Canva Pro 1 Yıllık

Kurumsal Fatura

Satıcı : Hop56

Koleksiyona Ekle

Çok Al, Az Öde!

1 x 399 TL

%5 indirim

2 x 379,05 TL

758,10 TL

%15 indirim

5 x 339,15 TL

1.695,75 TL

%25 indirim

10 x 299,25 TL

2.992,50 TL

Tahmini Teslimat: 1 saat içinde E-mail olarak gönderilecektir.

168 favori

  • Bu ürün Hop56 tarafından gönderilecektir.
  • Satın aldıktan sonra soru cevap kısmına yazınız. 1 yıllık kullanım sağlar
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

ÜRÜNÜN TÜM ÖZELLİKLERİ

Ürün Değerlendirmeleri

Henüz Yorum Yazılmamış.

Ürün Bilgileri

Canva Pro 1 Yıllık

  • Satın aldıktan sonra soru cevap kısmına yazınız. 1 yıllık kullanım sağlar
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır