bodrum konser 2022 / Bodrum Müzik Festivali

Bodrum Konser 2022

bodrum konser 2022

Güncel Bodrum Konser Takvimi Hangi Konserler Var?

Tatil ve eğlence tutkunlarının dört gözle beklediği Bodrum konser takvimi belli oldu. Bodrum konserleri listesinde yine yok yok. Erkan Oğur’dan Sıla’ya, Cem Adrian’dan Koray Avcı’ya yüzlerce müzik duayene farklı tarih ve farklı mekanlarda müziğini canlı performans olarak sergileyecek. Özellikle Bodrum Antik Tiyatro konserleri listesi, açık havada eğlenmek isteyene muazzam isimleri sunuyor. Murda ve Ferhat Göçer, dikkat çeken isimler.

Bodrum, Türkiye’nin değil dünyanın da cennet tatil beldesi. Bölgede bakir koylar, doğal harikalar ve gece hayatı bir tatilciye istediği her türlü seçeneği sunuyor. Fakat Bodrum ile geçmişten günümüze konserler özdeşleşmiş durumda. Türkiye’nin neredeyse tüm ünlü sanatçıları yaz döneminde açık hava Bodrum konserleri düzenliyor. yılında da Bodrum’da yaklaşık 60’tan fazla konser organizasyonu yapılması hedefleniyor. Pop, caz, elektronik müzik, rap, rock ve diğer alt kültürlerden isimleri yaz tatilinizde Bodrum’da bulabilirsiniz.

bodrum-konser

Bodrum tatiline sevilen bir sanatçının konseri eklendiğinde tüm senenin yorgunluğunu üzerinizden atabilirsiniz. Peki ama en güzel Bodrum konserleri yılında hangileri? Güncel Bodrum konser takviminde kimler var? Bu ay Bodrum’da hangi konserler düzenlenecek? Bodrum’da etkinliğin nabzını tuttuğumuz yazıya başlıyoruz…

bodrum-konser

Güncel Bodrum Konser Takvimi İle Eğlence Planlamanızı Yapın!

Gün geçtikçe Bodrum konser takvimi yavaş yavaş netleşmeye ve biletler satılmaya başlandı. Hatta açıklanan konserlerde doluluk oranı şimdiden %80 seviyesini geçmiş durumda. yılının Bodrum Antik Tiyatro konserlerine bakıldığında Dolu Kadehi Ters tut, Sıla ve Murda konserleri yoğun ilgi görüyor. Daha slow ve efkarlı bir gece arayanlar ise 30 Temmuz tarihinde gerçekleşecek olan Cem Adrian konserine bilet almaya başladı.

Her insanın tatilde gideceği konserden beklentisi farklı. Kimi saatlerce limitsiz dans ve eğlenceyi arar kimisi de sakin ve slow bir geceyi yaşamak ister. Bodrum konserleri yılında her türden müziği eğlence tutkunlarına sunacak. Bodrum’da hangi konsere gidilir diye merak ediyorsanız kağıt kaleminizi hemen hazırlayın…

bodrum-konser

yılında yaz dönemi en iyi Bodrum konserleri takvimi:

TARİHGÜNCEL BODRUM KONSERLERİKONSER YERİDOLULUK ORANI
17 Mayıs Erkan Oğur &#; İsmail Hakkı DemircioğuHeredot KM%80
21 Mayıs Ahmet Aslan Solo KonserHeredot KM%88
12 Mayıs Bogatay Köprülü, RetrospectiveMozarthaus%81
29 Haziran Picnic & Gathering BodrumRuins%83
23 Haziran Murda konseriAntik Tiyatro%80
1 Temmuz Sıla konseriAntik Tiyatro%88
7 Temmuz Dolu Kadehi Ters Tut konseriAntik Tiyatro%81
12 Temmuz Buray konseriAntik Tiyatro%83
21 Temmuz Koray Avcı konseriAntik Tiyatro%85
28 Temmuz Sıla konseriAntik Tiyatro%87
30 Temmuz Cem Adrian konseriAntik Tiyatro%86
13 Ağustos Ferhat Göçer konseriAntik Tiyatro%80
22 Ağustos Erol Evgin konseriAntik Tiyatro%81

 

Bodrum konser takvimine her geçen gün yeni etkinlikler ekleniyor. Yaz sezonu içerisinde yepyeni etkinlik ve konserler açıklanacak. Gelişmeler yaşandıkça listeleri güncellemeye devam edeceğiz. Şimdi de sizlere Bodrum’daki konser etkinlik programının detaylarını açıklıyoruz.

bodrum-konser

1.      Bodrum Ahmet Aslan Konseri: Etnik Müziğin Usta İsmi Yılında Bodrum’da!

Zaza asıllı Türk müzik insanı Ahmet Aslan, solo konserleriyle uzun süredir Türkiye’nin dört bir yanını dolaşmaya devam ediyor. Yaza giriş kapsamında 21 mayıs tarihinde muazzam bir Bodrum konserine imza atılacak. Daha önce de bölgede birçok etkinliğe imza atan sanatçının canlı performansı ciddi oranda ilgi görüyor ve tam doluluk oranıyla gerçekleşiyor. Bodrum’daki Ahmet Aslan solo konserin bilet fiyatı TL olarak belirlendi. Etkinlikte 18 yaş kuralının olduğunu da belirtelim.

2.      Bodrum Bogatay Köprülü Konseri: Türk Müzisyen Bodrum Konseri Düzenliyor

Türk asıllı dünyaca ünlü piyanist Bogatay Köprülü, eşsiz müziğini Bodrum konserleri kapsamında Bodrumlularla buluşturacak. Klasik müzikte özgün ve muazzam besteleri olan sanatçının hemen her konseri büyük ilgi görüyor. Bodrum’daki konseri için de kişilik bir kontenjan açıldı. 12 mayıs günü bir maniniz yoksa yaza merhaba kapsamında bu etkinliğe katılabilirsiniz. Bilet fiyatları TL oldu.

Güncel Bodrum Antik Tiyatro Konserleri Listesi

MÖ 4. yüzyıla dayanan tarihiyle Bodrum Antik Tiyatrosu günümüzde de sanat ve eğlencenin merkezi haline geldi. En güzel açık hava Bodrum konserleri yılında yine burada düzenlenecek. Hem tarihi dokunun keyifini çıkarıyor hem de ünlü sanatçıların canlı fırsatını görme fırsatı yakalıyorsunuz. Yapının muazzam bir akustik ses özelliği var. Müziğin en saf halini burada yaşıyorsunuz. O halde Bodrum Antik tiyatro konserleri listesini açıklayalım. Şu an için KelkiSolfej organizasyon firması listesini açıkladı. Bu yaz Sıla, Dolu Kadehi Ters Tut, Buray, Cem Adrian, Erol Evgin ve çok daha fazla ünlü isim bu sahnede canlı performans sergileyecek.

Bodrum Antik Tiyatro yerinde yazında toplam 27’den fazla konser düzenlenecek. Bu etkinliklerin içerisinde rock, pop, rap ve daha birçok müzik kültüründen ünlü isim var.

yılında yaz dönemi Bodrum Antik Tiyatro açık hava konserleri takvimi:

TARİHBODRUM ANTİK TİYATRO KONSERLERİKONSER YERİDOLULUK ORANI
23 Haziran Murda konseriAntik Tiyatro%80
1 Temmuz Sıla konseriAntik Tiyatro%88
7 Temmuz Dolu Kadehi Ters Tut konseriAntik Tiyatro%81
12 Temmuz Buray konseriAntik Tiyatro%83
21 Temmuz Koray Avcı konseriAntik Tiyatro%85
28 Temmuz Sıla konseriAntik Tiyatro%87
30 Temmuz Cem Adrian konseriAntik Tiyatro%86
13 Ağustos Ferhat Göçer konseriAntik Tiyatro%80
22 Ağustos Erol Evgin konseriAntik Tiyatro%81

 

3.      Bodrum Murda Konseri: Rap Müziğin Yıldızı Bu Yaz Bodrumlu Hayranlarıyla Buluşuyor

Türk asıllı Hollanda doğumlu Murda, son 5 yıldır Türk rap piyasasına adeta ambargo koymuş durumda. Yaptığı her parça listelerde hit oluyor ve Youtube platformunda on milyonlarca kişi tarafından dinleniyor. Bodrum konserleri takviminde de özel bir etkinliğe hazırlanıyor. 23 Haziran gecesi, Bodrum’daki rap müzik severleri açıkçası çok özel bir gece bekliyor. En ucuz Bodrum Murda konser bileti TL olarak belirlendi.

4.      Bodrum Sıla Konseri: Yılının En Güzel Bodrum Konserlerinden Birisi

Türk pop müziğin divası Sıla, her yıl olduğu gibi yılında da Bodrum Antik Tiyatrosunda özel bir konsere imza atacak. Sanatçı geçmişten günümüze müzik kariyerinde sizleri büyüleyici bir yolculuğa çıkaracak. Etkinliğin doluluk oranı şimdiden %80’i aştı. 1 temmuz tarihinde yolu Bodrum’a düşen herkese tavsiyemizdir. Bodrum Sıla konser bileti en ucuz TL olarak belirlendi.

5.      Bodrum Koray Avcı Konseri: Ünlü Sanatçı Bodrum Konserine İmza Atacak

Türk müziğinde en iyiler arasında gösterilen Koray Avcı yılında harika bir Bodrum konseri vermeyi planlıyor. Antik Tiyatroda gerçekleşecek olan bu konserin tarihi 21 Temmuz olarak açıklandı. Koray Avcı konserinin biletleri en ucuz TL oldu en pahalısı ise TL olarak belirlendi. Bodrum tatiline kısa bir eğlence molası vermek isteyenler için bu konser en iyi seçenekler arasında görülmektedir. Aynı zamanda Bodrum’da yılı Temmuz ayının en özel konseri demek mümkün.

6.      Bodrum Cem Adrian Konseri: Yılında Mutlaka Gidilmesi Gereken Bir Bodrum Etkinliği

Bodrum konser tavsiyemizin son sırasında Türk müziğin duayeni Cem Adrian var. her yıl yaz dönemi mutlaka Bodrum bölgesinde konsere gelen sanatçı bu geleneği yılında da bozmadı ve etkinlik tarihi olarak 30 Temmuz gecesi olarak belirlendi. Biletleri en ucuz TL’den alabiliyorsunuz. Bodrum konser arayışında olanlar için güzel bir etkinlik olduğunu belirtelim.

İlginizi çekebilir: Gavur Mahallesi Sergisi Nerede? Ne Zaman Açık?

Bodrum Etkinlik Rehberi

Bodrum Etkinlik Takviminiz hazır! Bodrum&#;da bahar ve yaz boyunca düzenlenecek konserleri, sergileri, kültür-sanat etkinliklerini, çocuk aktivitelerini ve tiyatro oyunlarını keşfedin.

Bodrum yine içinizi kıpır kıpır yapacak konserlere, sanata doyuracak festival ve sergilere ev sahipliği yapıyor. Bahar ve yaz aylarında gerçekleşecek Bodrum etkinlik takvimimize bir göz atın deriz!

Bodrum Yaz Konserleri

Divan Bodrum

 Bodrum Etkinlik Rehberi

Divan Bodrum Crystal Live Night yaz konserleri 29 Haziran de Melis Sökmen ile Divan Bodrum’da müzikseverleri bekliyor.

Yer: Divan Bodrum Otel

Tarih: 29 Haziran ,

Bilet:Divan

Sertab Erener

 Bodrum Etkinlik Rehberi

Sertab Erener sevilen şarkılarını Bodrum&#;da seslendirmek üzere geliyor.

Yer: Bodrum Antik Tiyatro

Tarih: 30 Haziran ,

Bilet:Biletix

Sıla

 Bodrum Etkinlik Rehberi

Sevilen sanatçı Sıla Bodrum&#;u şarkılarıyla inletecek.

Yer: Bodrum Antik Tiyatro

Tarih: 1 Temmuz ,

Bilet:Biletix

Gülşen

 Bodrum Etkinlik Rehberi

Pop müziğin sevilen ismi Gülşen, 2 Temmuz akşamı Bodrum Antik Tiyatro Sahnesinde sevenleri ile buluşuyor.

Yer: Bodrum Antik Tiyatro

Tarih: 2 Temmuz ,

Bilet:Biletix

Dolu Kadehi Ters Tut

 Bodrum Etkinlik Rehberi

Dolu Kadehi Ters Tut, KerkiSolfej organizasyonu ile sevilen şarkılarını sizlerle buluşturmaya hazırlanıyor.

Yer: Bodrum Antik Tiyatro

Tarih: 7 Temmuz ,

Bilet:Biletix

Cem Adrian

 Bodrum Etkinlik Rehberi

Son yılların sevilen sanatçısı Cem Adrian Bodrum&#;a geliyor.

Yer: Bodrum Antik Tiyatro

Tarih: 30 Temmuz ,

Bilet:Biletix

Koray Avcı

 Bodrum Etkinlik Rehberi

Koray Avcı, Bodrum&#;a sevilen şarkılarını söylemeye geliyor…

Yer: Bodrum Antik Tiyatro

Tarih: 21 Temmuz ,

Bilet:Biletix

Bodrum Yaz Festivalleri ve Partileri

Bodrum Caz Festivali

 Bodrum Etkinlik Rehberi

Uluslararası Bodrum Caz Festivali, Haziran arasında caz severlerle buluşuyor. 10 gün sürecek etkinlikte konserler ve söyleşiler gerçekleşecek. Açılışını Kerem Görsev’in gerçekleştireceği festivalde; Maria Manousaki Trio Rhodes Jazz Fest ile Kardeş Festival Konseri&#;nin dışında, Nuri Bilge Ceylan-Taşra Üçlemesi Caz Projesi, Hakan Başar Trio, Neşet Ruacan Quartet feat. Sibel Köse & Efe Erdem Ayşe Gencer Anısına, Cazın Türküsü-Bodrum Zafer Çebi Quartet feat. Didem Kasal Esentürk, Ayhan Sicimoğlu & Latin All Stars ve Aşkın Arsunan Quintet sahne alacak.

Yer: Bodrum&#;un farklı lokasyonlarında

Tarih: 15 &#; 25 Haziran

Bilet:Biletinial

About Nights presents: Midsommar Festival

 Bodrum Etkinlik Rehberi

İsveç’in en köklü kültürel geleneği Midsommar Festival üçüncü kez About Nights ana sponsorluğunda ve Wonder Wheel organizasyonu ile 25 Haziran Pazar günü Susona Bodrum’da. Doğanın en cömert, güneşin en parlak olduğu günün kutlandığı, sosyalleşmenin, sanatın ve eğlencenin kutsandığı bu çok özel İsveç geleneğinde, dünyanın dört bir yanından seslerle oluşturulmuş müzik programı, İsveç temalı dekore edilmiş festival alanı, sayısız özgün aktivite ve atölye, doğal ürünler ve eski usuller ile yaratılan gastronomik bir yolculuk sizleri bekliyor olacak.

Yer: Susona Bodrum, LXR Hotels & Resorts

Tarih: 25 Haziran ,

Bilet:Biletix

Damian Lazarus

 Bodrum Etkinlik Rehberi

Eşsiz müzik seçimleri ve sahne performansı ile elektronik dans müziğin en önemli temsilcilerinden Damian Lazarus, Susona Bodrum ve Wonder Wheel iş birliği ile 30 Haziran Cuma akşamı Susona Bodrum LXR Hotels & Resorts kabininde. Gün batımı ile birlikte başlayacak etkinlikte Damian Lazarus’a; Cüneyt Öztürk, Umutcan Genç ve Diana Swan eşlik edecek.

Polo & Pan

 Bodrum Etkinlik Rehberi

Tropikal seslerle harmanladıkları house-elektronik müzikal seçkilerini, ilhamını aldıkları 90’lar hip-hop’ı ile birleştiren ve kendilerine ait bir sound yaratmayı başaran Fransız duo Polo & Pan; Susona Bodrum ve Wonder Wheel iş birliği ile Türkiye turnesi kapsamında 14 Temmuz Cuma akşamı Susona Bodrum LXR Hotels & Resorts kabininde.

Yer: Susona Bodrum, LXR Hotels & Resorts

Tarih: 14 Temmuz ,

Bilet:Biletix

Bodrum Sanat Etkinlikleri

Bodrum Atölye Buluşmaları

 Bodrum Etkinlik Rehberi

Sanatçı ile sanatsever arasında dolaysız ve aracısız bir ilişki kurmayı hedefleyen Bodrum Atölye Buluşmaları, bu yıl &#;Misafir&#; temasıyla sanatseverlerle buluşuyor. Resim, heykel, seramik, mozaik, dokuma gibi farklı disiplinlerde üreten sanatçıların atölyelerini ziyaret edebileceğiniz Bodrum Atölye Buluşmaları ile Bodrumlular sanata doyacak.

Yer: Bodrum&#;un farklı noktaları

Tarih: 19 &#; 25 Haziran

Detaylı bilgi: funduszeue.info

Önemli Sanatçılar &#;Artistik Integrity&#; Sergisinde Buluşuyor

 Bodrum Etkinlik Rehberi
 Bodrum Etkinlik Rehberi

Caresse Art projesinin sanat yönetimini üstlenen Elçin Sümer, ilk çalışma olarak nitelendirilen &#;Artistik Integrity&#; isimli sergisini sanatseverlerle oluşturuyor. Server Demirtaş, Hanefi Yeter, Ayla Turan, Ara Güler, Kemal Tufan, İbrahim Örs, Cihat Aral ve Mert Ege Köse gibi isimlerin de yer aldığı sanatçının toplamda ve üzeri eserinin yer alacağı sergi, tarihine kadar ziyaret edilebilecek.

Yer: Caresse Art Bodrum

Tarih: Haziran &#; Ekim

*Bu içerik Divan Bodrum iş birliği ile hazırlanmıştır.

OGGUSTO

OGGUSTO

editörün tüm yazıları

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası