pendik minibüs durağı / Pendik Minibüs Durağı Nerede Haritası Pendik Istanbul

Pendik Minibüs Durağı

pendik minibüs durağı

Yorumlar (8)

  • Pendik Kurtköy güzelgahı minübüs hattı talebe yetişemiyor, işe yetişemiyoruz.

  • Pendik - Kurtköy hattı sabah öğrencilerden dolayı çok yoğun, işe geç kalıyoruz. 2 dakikalık yol için 35 dakika bekliyoruz ve basamakta bile gidemiyoruz.

  • Pendik Harmandere minübüs şöförleri öğrencileri almıyor, özellikle öğleden sonra boş geçiyor ve durmuyor sebep olarakta "1 Tl veriyosun" diyorlar. 3 te okuldan çıkıyor da eve geliyor çocuklar buna bir el atın lütfen.

  • Bostanci, kartal, pendik hattinda calisan minibusler sahilde cok tehlikeli gidiyorlar, surekli sinyalsiz serit degistirip kaza tehlikesi gecirtiyorlar, musteri alma yarisi allah korusun birgun faciaya sebep olacak. lutfen bu konuda duyarli olmanizi rica ediyorum.

  • Bugün te Kartal dan bindiğim 34 m Plakalı Pendik - Kadıköy minibüs hattındaki şoföre can taşıdığının arabada bayanlarında olduğunun öndeki minibüsü geçmenin derdinde kural ihlalinde bulunmamasının ve kimseye en azından sesli ana avret küfretmemesi gerektiğinin anlatılmasını gerekli uyarının yapılmasını rica ediyorum eğersin bu konudaki muhataplar sizler değilseniz kim olduğu hususunda bilgilendirmenizi istiyorum iyi çalışmalar

  • Minibus soforleri durmadan kornaya basarak buyuk gurultu kirliligi yaratiyorlar. Lafta dernek olarak kalmayip; soforlerinizi sehir yasam kurallari ve tabiki trafik kurallari konusunda da egitmeye, uyarilarinizi yapmaya baslamanizi diliyorum..

  • Birisi şu yakacık pendik minibüsünü denetlesin Allah rızası için

  • 28 Mayıs cuma günü şifa pendik minibüslerinden gibi bindiğimiz bir tanesinde manevi değeri yüksek bir bilekliğimi kaybettim. Firmanıza çok ulaşmaya çalıştım ancak telefonlara bakılmadı.yardimci olmanızı taleb ediyorum.

Yorum Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

Pendik Minibüs Durakları (İstanbul Büyükşehir Belediyesi)

Turkey / Istanbul / Sultanbeyli / İstanbul Büyükşehir Belediyesi World / Turkey / Istanbul / Sultanbeyli / Türkiye /

 otobüs durağı, dolmuş durağı

 Bir fotoğraf yükle

Pendik Dolmuş Durağı


Pendik - Kadıköy
Pendik – Tuzla
Pendik – Şifa Mahallesi
Pendik – Aydınlı – Deri Sanayi
- Pendik – Kaynarca
- Pendik – Kaynarca – Kavakpınar
- Pendik – Kaynarca – Güllübağlar
- Pendik – Kaynarca – Çamçeşme – Botaş
- Pendik – Kaynarca – Esenyalı
- Pendik – Kaynarca – Esenler
Pendik – Kurtköy
- Pendik – Kurtköy – Hilal Konutları
- Pendik – Kurtköy – Harmandere – Viaport
Pendik – Çınardere – Konutlar – Cezaevi
Pendik – Velibaba
Pendik – Aydos – Hilal Konutları
Pendik – Aydos – Sülüntepe – Çamlık Bintaş
Pendik – Gözdağı
Pendik – Sapanbağları – Topselvi
Esenyalı E-5 Sapağı – Ahmetyesevi Mah.
Ayrıca Gebze – Harem minibüs hattı da E-5 paralelinde her iki yöne ulaşım imkanı sağlamaktadır.

Nearby cities:

Koordinatlar (Enlem ve Boylam):   40°52'55"N   29°13'54"E

Pendik Minibüs Durakları, nerede, Tren, Otobüs, Minibüs / Dolmuş, Vapur veya Metro ile nasıl gidilir?

Pendik Minibüs Durakları konumuna Toplu Taşıma

Türkiye'deki Pendik Minibüs Durakları adresine nasıl gidebileceğinizi mi merak ediyorsunuz? Moovit, en yakın toplu taşıma durağından adım adım yol tarifi ile Pendik Minibüs Durakları adresine ulaşmanın en iyi yolunu bulmanıza yardımcı olur.

Moovit, şehrinizde gezmenize yardımcı olacak ücretsiz haritalar ve canlı yol tarifleri sağlar. Saatleri, güzergahları, hareket saatlerini görüntüleyin ve gerçek zamanlı olarak Pendik Minibüs Durakları adresine ne kadar sürede ulaşabileceğinizi öğrenin.

Pendik Minibüs Durakları için en yakın durak veya istasyonu mu arıyorsunuz? Hedefinize en yakın durakların listesine göz atın: Pendik; Pendik Yht İstasyonu - Kadiköy Yönü; Pendik Yht İstasyonu; Pendik Yht İstasyonu - Peron Alani Yönü; Adnan Menderes Bulvarı; Mostar Köprüsü - Pendik Peronlar Yönü.

OtobüsT16A16DKM24KM27Tren:MARMARAY (ATAKÖY - PENDIK)MARMARAY (HALKALI - GEBZE)Metro:M4Minibüs / Dolmuş:MİNİBÜS: CMİNİBÜS: C

Sizi daha erken zamanda ulaştırabilecek başka güzergah olup olmadığını görmek ister misiniz? Moovit alternatif rotalar veya saatler bulmanıza yardımcı olur. Moovit Uygulamasından veya Web Sitesinden kolayca Pendik Minibüs Durakları için yol tarifi alın.

Pendik Minibüs Durakları adresine en kolay yoldan ulaşmanızı sağlıyoruz, bu nedenle Pendik konumundaki kullanıcılar dahil milyondan fazla kullanıcı, toplu taşıma için en iyi uygulama olarak Moovit'e güveniyor. Ayrıca otobüs uygulaması veya tren uygulaması indirmenize gerek yoktur. Moovit, en doğru otobüsü veya metro saatlerini bulmanıza yardımcı olan tüm toplu taşıma araçlarının bir arada olduğu ulaşım uygulamanızdır.

Pendik Minibüs Durakları için Tren, Otobüs, Minibüs / Dolmuş, Vapur ve Metro fiyatları, ve tüm yolculuk ücreti hakkında bilgi için lütfen Moovit uygulamasını kontrol edin.

Havaalanı, hastane, stadyum, market, alışveriş merkezi, kafe, okul, kolej ve üniversite gibi popüler yerlere gitmek için uygulamayı kullan.

Pendik Minibüs Durakları adres: Pendik Pendik Sokağı

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası