didim balat köyünde satılık ev / Balat Köyü Satılık Arsa İlanları ve Fiyatları - Emlaksitem

Didim Balat Köyünde Satılık Ev

didim balat köyünde satılık ev

Balat Mahallesi Satılık Konut

Balat Mahallesi Satılık Konut Arayan Okuyucularımız İçin Mahalle Rehberi

Konut arama sürecinin detaylı araştırma isteyen ve tüm detayların göz önünde bulundurulması gereken bir süreç olduğu herkes tarafından bilinmektedir. funduszeue.info ailesi olarak, bu süreçte hayalinizdeki daireye ulaşabilmeniz için işinizi kolaylaştırmayı amaçlıyoruz. Bu kapsamda sizler için  Balat Mahallesi hakkında konumu, emlak piyasası ve ulaşımı gibi kısa bilgileri içeren bir yazı derledik. Balat Mahallesi satılık konut arayan okuyucularımız bu yazımıza göz atarak gerekli bilgilere ulaşabilirler.

Balat Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişiler İçin Mahallenin Coğrafi Konumu ve Bölgedeki Önemli Yerler 

Efeler Balat Mahallesi,   Türkiye'nin Ege Bölgesi'nde Aydın iline bağlı Didim ilçesinin bir mahallesidir. Aydın merkez ilçe olan Efeler'e 87 km uzaklıktadır. Didim ilçesi; Doğuda Muğla il sınırı, Güllük Körfezi ve Balat Koyu, batıda ve güneyde Ege Denizi, kuzeyde Bafa Gölü ve Büyük Menderes ile sınır komşudur. Egeye uzun bir kıyı şeridi vardır. İlçenin yüzölçümü km2 , yüksekliği 50 metredir. Güncel nüfus bilgilerine göre ilçede toplam kişinin yaşadığı kayıtlarda yer almaktadır.  Aydın il merkezi ve Didim ilçesinden kalkan şehir içi minibüsleri, belediye otobüsleri ile şehrin her yerinden ulaşım sağlanabilir. Didim ilçesi, ilin merkezinde konumlanmıştır. İlçe ekonomisi öncelikle turizme ve ikincil olarak tarıma dayalıdır. Didim ilçesi, Aydın Büyükşehir Belediyesine bağlı bir ilçedir. 16 mahalleden oluşmaktadır. Aydın Didim İlçesi Kiralık Konut civarında Akdeniz iklim tipi görülür.

Balat Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişiler İçin İlçenin Ulaşım Olanakları

Balat Mahallesi satılık konut arayan okuyucularımız için ulaşım olanaklarını derledik.

Didim'in, il merkezine uzaklığı yaklaşık 98  kilometredir. Aydın D yolu üzerinden yaklaşık 90 dakikada ulaşım sağlanabilmektedir. Didim merkeze kentin pek çok farklı bölgesinden farklı ulaşım alternatifleri ile erişim sağlanabilmektedir. Didim’e ulaşım için kullanılabilecek bazı otobüs hatları:

  • ADÜ-Didim:

  • Söke-Balat-Didim:

Balat Mahallesi Satılık Konut Arayanlar İçin Mahalle Eğitim Kurumu Bilgisi

Aydın Balat Mahallesi satılık konut arayan çocuklu aileler için eğitim kurumu araştırmaları gerçekleştirdik. Balat Mahallesinde ve Efeler ilçesinde yer alan okullar ve eğitim taşımalı olarak gerçekleştirilebildiği bazı okullar şu şekildedir:

  • Valiler İlkokulu 

  • Arif Nihat Asya İlkokulu 

  • Didim Selçuk Özsoy Ortaokulu 

  • Didim Sınav Fen Anadolu Lisesi 

  • Didim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

  • Didim Anadolu İmam Hatip Lisesi 

  • Didim Özel Taç Anadolu Lisesi

  • Didim Amerikan Kültür Koleji 

Balat Mahallesi Satılık Konut Arayanlara İçin Gayrimenkul Bilgileri

Aydın Balat Mahallesi satılık konut fiyatları ortalama Türk Lirasıdır. Bölgede satılık konutların ortalama metrekare birim fiyatı yaklaşık Türk Lirası olarak belirlenmiştir. Aydın Balat mahallesi satılık dairelerin ortalama büyüklüğü metrekaredir. Aydın'nın il geneli yerleşimine bakıldığında ilçe merkezi gibi nüfus yoğunluğunun yüksek olduğu bölgelerde; yüksek katlı siteler ve metrekaresi yüksek evlerin ön planda olduğu görülüyor. Az nüfusa sahip olan kırsal kesimlerde ise tek katlı veya iki katlı genellikle bahçeli müstakil evler tercih ediliyor. Tercih edilen konutun sahip olduğu iç ve dış özelliklere, otopark, güvenlik, bulunduğu konum, havuz, manzara ve site içinde bulunup bulunmama durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilmektedir. Bir daire kiralamadan önce her türlü etkeni göz önünde bulundurmanız önerilmektedir. Balat Mahallesi sahibinden satılık ya da emlakçıdan satılık konut arıyorsanız funduszeue.info üzerinden en güncel ilanları takip edebilirsiniz.

Didim Balat Köyünde Satılık Müstakil Köy Evi m² Arsalı

Didim Balat Köyünde Satılık Müstakil Köy Evi m² Arsalı, Didim' e 20 km mesafede Balat Köyü içinde köşe başı 2 arsa içinde prefabrik evi ile satılıktır. Prefabrik ev 2 yatak odası, 1 adet Açık mutfak salon, Ön pergole ve ayrıca kamelyası, Süs havuzu mevcuttur. Bina 2 yıllıktır.

Satılık Müstakil Köy Evinin Özellikleri;

2 adet dalgıç pompa 1 adet hidrafor, 3 adet su deposu er litre 3 adet su deposu, Cam borulu 24 lük güneş enerjisi, süs havuzu ve devirdayım dinamosu,

30 zeytin, 2 incir, 1 ayva, portakal, mandalin, dut, limon ağaçları var.

İmar barışından iskanı alındı. 

 

Daha Detaylı Bilgi İçin Arayınız.

 

Didim Balat M² Arsalı Satılık Köy Evi

Didim Balat Köyünde m² Arsalı Satılık Köy Evi :

Didim Balat Köyünde m² arsalı satılık köy evi. Didimde satılık köy evi. Didim Balat köyünde yer alan bahçeli satılık köy evi köşebaşı konumdadır. m² arsa içinde bulunmaktadır. Didim merkeze 17 km mesafededir. Balat köyünün çevre köylere ve Didim merkeze ulaşımı gayrt kolay olup toplu taşıma araçları çalışmaktadır. Toplam m² köşebaşı 2 arsa ve içindeki prefabrik ev birlikte satılıktır. Prefabrik evin 2 yatak odası, 1 açık mutfak salonu, 1 banyosu ve pergolesi bulunmaktadır. Evin önünde kamelya ve süs havuzu bulunmaktadır. Bina 2 yıllıktır. 

Satılık müstakil köy evinin demirbaşları:

7 hb 3 ileri 1 geri vitesli benzinli çapa makinesi kg yük kapesiteli römorkuyla birlikte, 2 adet dalgıç pompa, 1 adet hidrafor, LT'lik 3 adet su deposu, cam borulu 24'lük güneş enerjisi, süs havuzu ve devirdaym dinamosu vardır. 
Bahçede 30 adet zeytin ağacı, 2 adet incir ağacı, ayva , portakal, mandalin, dut ve limon ağaçları bulunmaktadır. 
İmar barışından iskanı alınmış hazır durumdadır.

Ana Bilgi

Oda Sayısı2

Salon Sayısı1

Banyo Sayısı1

Yapının DurumuIkinci El

Kullanım DurumuBoş

IsıtmaKlima

Yakıt TipiElektrik

Tapu DurumuMüstakil Parsel

Yapının YönüGüneyBatıKuzeyDoğu

Arsa m²

Krediye UygunEvet

Takas YapılırHayır

İç Özellikler

Balkon

Boyalı

Çelik Kapı

Duşakabin

Hilton Banyo

Isıcam

Seramik Zemin

Teras

Buzdolabı

Çevre Bilgisi

İlköğretim

Market

Semt Pazarı

Bina

Hidrofor

Isı Yalıtım

PVC Dograma

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası