iphone airdrop isim değiştirme / İPhone, iPad ve Mac AirDrop Adı Nasıl Değiştirilir - seafoodplus.info

Iphone Airdrop Isim Değiştirme

iphone airdrop isim değiştirme

AirDrop, Apple aygıtları arasında dosya aktarımını çok kolaylaştıran özelliklerden biridir. Güvenli veri aktarımı için Apple cihazınızın Bluetooth ve WiFi bağlantısını kullanır. AirDrop adınızı tanımlanabilir hale getirmek için değiştirmek isteyebilirsiniz. İşte iPhone veya Mac&#;inizde bunu nasıl yapacağınız.

iPhone/iPad&#;de AirDrop Adı Nasıl Değiştirilir?

air drop ayarlari

  • AirDrop adınız, cihazınızın adıyla aynıdır. iPhone&#;da AirDrop adınızı değiştirmek için Ayarlar > Genel > Hakkında > Ad&#;a gidin ve yeni adı yazın. iPad&#;de AirDrop adınızı değiştirmek için aynı adımları izleyin.
  • Adın yanı sıra Ayarlar > Genel > AirDrop&#;a giderek AirDrop görünürlüğünüzü de seçebilirsiniz . Herkes, Yalnızca Kişiler ve Kapalı Alma seçeneklerinden birini seçebilirsiniz.

Mac&#;te AirDrop Adı ve Ayarları Nasıl Değiştirilir?

Mac&#;inizde AirDrop adınızı değiştirmek için bu adımları izleyin.

    1. Sol üst köşedeki Apple simgesine tıklayın ve Sistem Tercihleri&#;ni seçin.
    2. Paylaşımı Seçin.
    3. Bilgisayar adını değiştirin ve enter tuşuna basın (dönüş)

AirDrop Ayarlarını Değiştirme

Mac&#;inizde AirDrop alma ayarlarını değiştirmek için Finder&#;ı açın ve kenar çubuğundan AirDrop&#;u seçin. “Keşfedilmeme izin ver”i seçin ve Hiç kimse, Yalnızca Kişiler ve Herkes arasından seçim yapın.

AirDrop için İdeal Ayarlar

AirDrop, görünürlüğünüz üzerinde tam kontrol ve sizinle kimlerin dosya paylaşabileceğini seçmenizi sağlar. İnsanlar, AirDrop alımlarını herkes için açık tutarlarsa, yabancılardan istenmeyen dosyalar aldıklarını bildirdiler. Buna cyber-flashing de denir, bu nedenle AirDrop&#;unuzun “Kişilerim”e sınırlı erişim almasını veya kullanmıyorsanız kapalı tutmanızı öneririz.

AirDrop SSS&#;leri

AirDrop nedir?

Wikipedia&#;ya göre AirDrop, Apple&#;ın iOS ve macOS&#;unda özel bir geçici hizmettir. Bluetooth aralığındaki Apple cihazlarınız arasında dosya, fotoğraf, müzik ve daha fazlasını aktarmak için kullanabilirsiniz.

Hangi Apple cihazlarında AirDrop var?

AirDrop tüm iPhone&#;larda, Mac&#;lerde, iPad&#;lerde ve iPod Touch cihazlarında kullanılabilir.

AirDrop&#;u Apple olmayan cihazlarda kullanabilir miyiz?

Hayır, Apple olmayan cihazlarla dosya paylaşmak için AirDrop&#;u kullanamazsınız.

AirDrop veri aktarım hızları nelerdir?

MacRumors iş parçacığına göre, ortalama AirDrop veri aktarım hızı 33 Mbps&#;dir.

iPhone&#;umun AirDrop&#;ta neden farklı bir adı var?

iPhone&#;unuzun cihaz adı, AirDrop adınızdır. Yukarıdaki öğreticideki adımları kullanarak değiştirebilirsiniz.

Airdrop ismi nasıl değiştirilir hakkında detaylı bilgilendiriyoruz. iPhone isim değiştirme ve iphone aygıt bilgileri değiştirme işte detaylar.

İphone kullanıcılar tarafından en çok sevilen cihazlardan biridir. Birçok kişi İphone markasına ait telefonları daha çok beğenmektedir. Apple telefon kullanan kişiler işlemlerini kolay bir şekilde halledebilirler. Apple telefonlar kullanım kolaylığı ve birçok özelliğinden dolayı tercih edilmektedir.

Airdrop özelliği ile dosya gönderim işlemlerinizi kolayca halledebilirsiniz. Airdrop özelliği etkin hale getirildiği zaman istenilen kişiye kolay bir şekilde dosya gönderme işlemlerinizi halledebilirsiniz. Airdrop özelliğinde isim değiştirme işlemini gerçekleştirmeyen birçok kişi bulunmaktadır. Sizler için yazımızda İphone telefonunda birçok ayarları değiştirmenizi sağlayacak yazımızı ele aldık. Gelin başlayalım.

  • Airdrop ismini değiştirmeniz için İphone ismini değiştirmeniz gerekmektedir. İphone ismini ise nasıl değiştireceğinize bakalım.

Telefon Numarasından Gmail Hesabı Bulma

iphone İsim Değiştirme

iphone ülkemizde ve dünyada en çok tercih edilen telefon markasıdır. İphone markasına ait telefonlar özelliği ve kalitesi ile birçok kişiyi kendine hayran bıraktırmaktadır. İphone telefonunu kullanan kişiler özelliklerini keşfetmek için yola koyulmuştur. İphone markasına ait telefonunuzun ismini değiştirmek istiyorsanız ve nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız yazımızı okumaya devam edin.

  • İphone da isim değiştirmek için ilk önce Ayarlar seçeneğine tıklayınız.
  • Karşınıza gelen ekrandan genel seçeneğine tıklayınız.
  • Genel seçeneğine tıkladıktan sonra hakkında yazan kısma tıklayınız.
  • Daha sonra ad yazan seçeneğe gidin.
  • Çarpıya benzeyen simgeye tıklayınız ve isminizi girin.
  • İsminizi girdikten sonra Bitti seçeneğine tıklayın. İşte bu kadar basit.

iphone Aygıt Bilgileri Değiştirme

iphone telefonlar birçok işleminizi kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Bazı kişiler için İphone kullanmak karmaşık ve zor gibi gelse de çok basittir aslında. İphone telefonunda hangi aygıtların bağlı olduğunu, aygıtların bilgilerini görüntüleyebilirsiniz. Apple kimliğinizi nasıl oluşturduysanız aygıt bilgileriniz o şekilde görüntülenecektir. Aygıt bilgilerinizi değiştirmek için Apple kimliğinizi değiştirmeniz gerekir. Apple kimliğinizi değiştirmek için şu adımları takip ediniz.

  • İlk olarak seafoodplus.info linkine tıklayınız.
  • Bu linke tıkladıktan sonra giriş yapınız.
  • Sol kısımda yer alan giriş yapma ve güvenlik yazan seçeneğe tıklayınız.
  • Bu seçeneğe tıkladıktan sonra ekrana gelen Apple Kimliğine tıklayınız.
  • Bu seçenekten Apple Kimliğinizi değiştirebilirsiniz.

AirPods İsmini Değiştirme

Son zamanlarda kablosuz kulaklar hayatımızda yerini aldı. İphone markasına ait kablosuz kulaklarının bağlantısına ise Airpods ismi verilmektedir. AirPods ismini değiştirmek istiyorsanız ve hangi adımları uygulayacağınızı bilmiyorsanız şu adımları takip ediniz.

  • AirPors’unuzu takın ve bağlantınızı oluşturun.
  • Bağlantıyı kurduktan sonra cihazınızdan ayarlar seçeneğine gelin.
  • Ayarlar seçeneğinden sonra Bluetooth seçeneğine tıklayınız.
  • Bluetooth seçeneğinde aygıt listesine karşınıza gelecektir.
  • Aygıt listesinden AirPods simgesine tıklayarak ismin üstüne tıklayınız.
  • Açılan pencereden yeni bir isim girin ve bitti diyerek işlemlerinizi sonlandırın.

iphone Aygıt Adı Değiştirme

İphone cihazınızı satın aldığınız da belirli bir aygıt ismi ile karşınıza gelecektir. Aygıtın ismini değiştirerek o klasik isimle kalmak istemiyor olabilirsiniz. Aygıtınızın ismine bir emoji bile ekleme şansınız var. Peki nasıl yapabilirsiniz. Hemen sizler için açıklıyoruz.

  • Hangi aygıtın ismini değiştirmek istiyorsanız ilk olarak ayarlar seçeneğine gelin. Ayarlar içerisinde yer alan Genel seçeneğe tıklayın. Genel seçeneğine tıkladıktan sonra Hakkında yazan seçeneğe tıklayarak karşınıza gelen ismin üstüne tıklayınız. Kendinize ait bir isim oluşturarak aygıtınızın adını değiştirin.

iphone Rehber İsim Değiştirme

İphone cihazınızda rehberinizde bulunan kişilere birçok özellikler ekleyebilir ve değiştirebilirsiniz. Rehberinizde yer alan kişilere fotoğraf ekleyebilirsiniz. Etiketlerini değiştirebilir, rehberdeki kişilere yaş günü bile ekleyebilirsiniz. İphone cihazınızda yer alan kişilerin isimlerini değiştirmek için şu adımları takip edin;

  • İlk olarak cihazınızda yer alan kişiler seçeneğine tıklayınız.
  • Kişiler seçeneğine tıkladıktan sonra kimin ismini değiştirmek istiyorsanız o kişinin üstüne tıklayınız.
  • Açılan sayfa da sağ üst kısımda yer alan Düzenle seçeneğine tıklayınız.
  • Düzenle kısmına tıkladıktan sonra o kişinin ismini değiştirin ve bitti seçeneğine tıklayarak kaydedin.

iphone Bluetooth İsim Değiştirme

İphone marka bir cihazınızda isminizi değiştirmek istiyorsunuz ve işlemler size karışık geliyorsa doğru yerde olduğunuzu söyleyebiliriz. Apple cihazınızı ilk aldığınız zaman sizlere belirli bir isim ataması yapılmıştır. Bu ismi beğenmiyor ve değiştirmek istiyorsanız yapmanız gereken işlemler çok basittir.

  • İphone da isim değiştirmek için ilk önce yapmanız gereken Ayarlar seçeneğine tıklayınız. Daha sonra ekranda yer alan genel seçeneğine tıklayınız. Hakkında yazan seçeneği bularak bu seçeneğe tıklayınız. Daha sonra ad yazan kısma girin. Geçerli ismi silmek için çarpı simgesine tıklayın. Ardından oluşturmak istediğiniz yeni isminizi girin. İsminizi girdikten sonra Bitti seçeneğine tıklayın.

iphone Aygıt Bilgileri Numara Değiştirme

İphone cihazlarında aygıt bilgileriniz de apple kimliğinizi kullanırsınız. Apple kimliğiniz de yer alan numaranızı değiştirmek istiyorsanız şu adımları takip ediniz.

  • İlk önce tüm aygıtlardan ve Apple servislerinden çıkış yapınız fakat kullandığınız aygıttan çıkış yapmayın.
  • İlk olarak Ayarlar seçeneğine gidin. Ayarlar seçeneğinden adınıza tıklayınız. Daha sonra Ad,Telefon numarası ve E-posta yazan kısma gidin.
  • Düzenle seçeneğine tıkladıktan sonra telefon numaranızın yanında yer alan Sil seçeneğine tıklayın. Ardından sizlere gelen talimatları takip edin.
  • Apple Kimliğinde yer almasını istediğiniz telefon numaranızı girin. Sizlere gelen doğrulama kodunu da girdikten sonra Apple Kimliğiniz de yer alan numaranızı değiştirmiş oldunuz.

Projeksiyonlu Telefon Fiyatları

Telefon Hoparlörü Nasıl Temizlenir

Pubg Mobil Hilesi Nasıl Yapılır

Instagram Dondurma Nasıl Yapılır Telefondan

Taksitle Telefon Nasıl Alınır

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir