metin2 m yükleme / Metin2 İndir - Ücretsiz Oyun İndir ve Oyna! - Tamindir

Metin2 M Yükleme

metin2 m yükleme

Metin2 İndir: PC ve mobildeki en iyi MMORPG oyunu! Metin2 indir, kaydol, giriş yap ve Metin2 oyuncularına karşı PvP ve PvE savaş!

Cenk Barkın Us

Cenk Barkın Us -

Metin2 indirip oynayabileceğiniz en iyi MMORPG oyunu. Metin 2 indirilen popüler bir oyun ancak mobil sürümü (Metin2 mobile indir adıyla çok oyun yayınlansa da) bulunmuyor. Metin2 oyna, Metin2 indir, Metin2 giriş yap, Metin2 destek, Metin2 kaydol gibi Metin2 oyununun nasıl indirilip oynanacağına ilişkin aramaların yanı sıra Metin2 PvP, Metin2 event, Metin2 board gibi belli seviyede Metin2 oyuncularının gerçekleştirdiği aramalar Metin 2 oyununun en popüler ücretsiz MMORPG oyunu olduğunu gösteriyor. Yıllardır bilgisayar platformunda oynanan ve bir döneme de damga vuran Metin2 yıllar önce gelişimini durdurdu. Geliştiricisi oyunun kaynak kodlarını internet üzerinden paylaşırken, oyunun yıllardır güncelleme almadığını da unutmadan belirtelim.

Gameforge tarafından geliştirilen MMO oyunu Metin2’de PvP serverlarda oyun açıp hile olmadan dünya genelinde Metin2 oyuncularıyla epik savaşlara giriyorsunuz. Metin2, Windows 10, Windows 7 hatta Windows XP işletim sistemli PC (bilgisayarda) oynanabilen ücretsiz fantezi MMORPG. Şimdi Metin2 kaydolun, Metin2 indirin ve Metin2 dünyasında bitmek bilmeyen PvP ve PvE savaşlarda ejderhalara ve karanlık Şeytan Prens’lerine karşı kendinizi kanıtlayın, acımasız PvP düellolarının ve savaş sanatının ustası olun!

Metin2 oyunu oynanış detaylarına geçmeden önce Metin2 Gameforgesiz indirmek isteyenler için oyunun Steam üzerinden de indirilmeye açıldığını belirteyim. Webde, mobilde, bilgisayarda ücretsiz oynanabilecek en iyi MMORPG denildiğinde akla ilk gelen isim Metin2, Türkçe dahil 17 dilde oynanabiliyor; dolayısıyla Metin2 Türkçe yama bulmanız veya Metin2 Türkçe yapmanız gerekmiyor. Peki, Metin2 nasıl bir oyun, konusu ne, amaç ne? “Ejderha Tanrısının gelişmiş krallığına düşen Metin taşları orada çok derin izler bırakır. Krallıklar arasında savaş çıkar. Yırtıcı hayvanlar vahşi canavarlara, ölüler kana susayan yaratıklara dönüşür. Krallığı savunacak tek kişi sizsiniz. Silahınızı karanlık güçlere karşı savunmak için kaldırın ve efsaneye dönüşün.” Aksiyon ve büyü dolu inanılmaz maceralara atıldığınız oyunda PvE maceraları ve PvP düelloları sizi bekliyor. Haritalarda ve zindanlarda ejderhalar ve karanlık Şeytan Prenslerine karşı savaşıyorsunuz, savaşçınızı seviveyeye kadar yükseltebiliyorsunuz. Savaşçı demişken, Savaşçı, Ninja, Şaman, Sura ve Lycan olmak üzeere 5 sınıf mevcut. Shinsoo, Chunjo ve Jinno krallıkları seçebileceğiniz imparatorluklar arasında. Elbettte ittifaklar kurabiliyorsunuz. Metin2 event yani etkinlikleriyle de öne çıkan bir oyun. Düzenli olarak dönemsel etkinliklerin yanı sıra topluluklar tarafından etkinlikler düzenleniyor.

Metin2 Nasıl İndirilir?

Metin2 oyunu indirmenin iki yolu var. Birincisi; Steam üzerinden (yukarıda alternatif olarak Metin2 Steam indirme bağlantısı paylaşılmıştır) indirmek, diğeri Gameforge üzerinden indirmek. Metin2 oyununun resmi sitesi olan Gameforge’a girdiğinizde Metin2 Şimdi Ücretsiz Oyna butonuna tıklıyorsunuz. Metin2 kayıt sayfasında e-posta adresiniz ve şifrenizi girerek İndirmeyi Başlat’a tıklıyorsunuz. Metin2 indirilmeye başlıyor.

Metin2 Nasıl Kurulur?

Metin2 indirdiniz şimdi sıra geldi Metin2 kurma/yükleme aşamasına. Metin2 yükleme dosyasını açıyorsunuz ve dili Türkçe olarak seçip Tamam’a tıklıyorsunuz. Oyun yüklenmeden önce Gameforge Live kuruluyor. Gameforge yüklemesi tamamlandıktan sonra Metin2’yi yüklemek için Gameforge Live’a girip sıralı oyunlardan Metin2’ye tıklıyor ve ardından Yükle diyorsunuz. Metin2 yüklendikten sonra Şimdi Oyna seçeneği çıkıyor ancak oynamak için güncellemenin bitmesini beklemeniz gerekiyor. Güncelleme de tamamlandıktan sonra Oyunu Başlat’a tıklayarak Metin2 oyun ekranına geçebilirsiniz. Son olarak Metin2 kaydolma aşamasında girdiğiniz mail adresiniz ve şifrenizi yazıp Metin2 giriş yapıyor ve Metin2 oyununu oynamaya başlıyorsunuz.

Metin2 Nasıl Oynanır?

Metin2, üç büyük krallığın (Shinsoo, Chunjo ve Jinno) savaşını konu alan bir uzakdoğu hikayesi. Çok oyunculu online istemci MMORPG rol yapma oyunu Metin2’de amaç savaşarak kendinizi geliştirmek. Oyunda savaşçı, ninja, şaman, sura ve lycan olarak bulunabiliyorsunuz. Her sınıfın güçlü ve zayıf olduğu yönler var. Beceri ve ağır zırhlarıyla Savaşçı, dövüş konusunda büyük rol oynuyor. Hançer ve yay kullanan usta dövüşçü Ninja, pusu kurarak saldırabilen profesyonel suikastçılar. Son derece zeki olan ve güçlü büyüler kullanan Şaman, mistik güçleriyle en iyi destekçilerden. Sonradan sihirli güçler kazanan Sura, yakın dövüş savaşçılarına karşı ustadır, uzak mesafeden sihirle saldırı gerçekleştirirler.

Metin2 Sistem Gereksinimleri

Metin2 oyununu oynamak için gerekli donanım (Metin 2 PC sistem gereksinimleri) şöyle:

Metin2 Minimum Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows 7, Windows 8 (Windows XP itibaren çalışır, destek verilmez)
  • İşlemci: Pentium 3 1 GHz
  • Bellek: MB RAM
  • Ekran Kartı: 32MB RAM’den daha yüksek ekran karı
  • Ağ: Genişbant internet bağlantısı
  • Depolama: 2 GB kullanılabilir alan
  • Ses Kartı: DirecX desteği

Metin2 Önerilen Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows 7, Windows 8 
  • İşlemci: Pentium 4 GHz
  • Bellek: 1 GB RAM
  • Ekran Kartı: 64MB RAM’den daha yüksek ekran karı
  • Ağ: Genişbant internet bağlantısı
  • Depolama: 3 GB kullanılabilir alan
  • Ses Kartı: DirecX desteği

 

Yang Hakkında

EN GÜVENLİ METİN2 YANG SATIŞI BURADA

Metin2`nin oyun parası Yang - EM satışına yönelik detaylı bilgiyi, ucuz Yang fiyatlarını ve Yang satan siteler içerisinde en kârlı oyun marketinin KRALİYETONLİNE olduğunu, incelemenin ayrıntılarından öğrenebilirsiniz. KRALİYETONLİNE`de ödediğiniz paranın fazlasını karşılık olarak alırsınız. EP Epin Kodu veya Yang hiç fark etmez, ucuzluğun ve % güvenin tek adresi KRALİYETONLİNE`dir.
 
 
İçerik: Güvenli Metin2 Yang Satın Alma, Metin2 Yang Fiyatları , Banka Havalesiyle Yang, Metin2 M Çekme, EM Fiyatları Güvenli ve Ucuz Yang & M Satışı, "Metin2 Yang nasıl satılır? Yang Satmak İstiyorum" gibi sorular cevaplarıyla birlikte Detaylar ve En Güvenli Yang Teslimatı
 
 
3 Kralık Savaşı için Yang Sizi Güçlendirir!
Türkiye`nin ilk Türkçe MMORPG oyunu Metin2, Türkiye`de yayınlanmaya başladığı yılından beri MMORPG severlerin gönlünde taht kurmayı başardı. Shinsoo, Chunjo ve Jinno krallıklarının savaşlarını konu edinen Metin2, klasik Free2Play MMORGG oyunlarda olduğu gibi PVE ve PVE tabanlıdır. Lycan karakterinin senesinin başında oyuna eklenmesiyle serverları hıncahılç dolan Metin2`nin devasa bir oyuncu kitlesi bulunuyor.
 
Nesne Market Alışverişleri Ejder Parası ile Yapılır!
Oyunun F2P yapısı gereğince Market - Mağaza alışverişleri yapılmakta, oyuncular karakterlerini Nesne Market adındaki özel eşya mağazasından satın aldıkları itemlarla geliştirmeketdir. Nesne Market`te geçerli para birimi Ejder Parası`dır. Kısaltılmış adıyla EP ile Nesne Market alışverişlerinizi gerçekleştirir, M2`nin oyun içi parası EM 10 Yang ile de silahlarınıza artı basarsınız.
 
 
"En ucuz Yang çekme işlemlerini istediğiniz banka kartıyla gerçekleştirebilirsiniz. Banka kartıyla Metin2 Yang satın alırken fiyatlarda herhangi bir değişim olmaz!"
 
 
Yang Nedir? M Parası Nedir? T Nedir?
Metin2`nin içerisinde karakter gelişimine destek sağlayan, geçitlerde ödenen, eşya seviyesi yükseltirken Artı basarken kullanılan para birimidir. Level seviyesi yükseldikçe harcanılan M miktarı da artış gösterir. Böylelikle 10M, M veya M gibi çok ciddi meblağalar para olmaktan çıkar. 10 milyon Yang, 10 M`dir. M de 1 T`dir. Yang miktarı ne kadar fazla olursa olsun, hazıra dağ dayanmaz misali Yang`lar suyu çektiğinde M satış sitelerine yönelim başlar. İşte bu aşamada Yang satın alacağınız sistenin güvenli olmasında yarar var! Özet: Daha önce X isteden Yang satın almış arkadaşınız varsa, siz de alın. Kendi başınıza yeni Yang satış sitesi keşfetmeye çalışmanız pek de akıllıca bir hereket olarak gözükmüyor.
 
 
"M çekmek için banka havalesi yöntemini kullanabilirsiniz"
 
 
Metin2 M Kasma Yolları ve Yang Satış Siteleri
Oyuncuların Metin2 M kasma yolları bir yerden sonra sonuçsuz kalabilir. Çünkü Metin2 M kasma oyuncuların da bildiği üzere biraz zahmetli bir iştir. Bu sebepten dolayı Yang satış sitelerine yönelirler. Ve tabi her Yang satış sitesi göründüğü gibi değildir! Yang alırken hacklenmemeye dikkat etmek gerekiyor. Ya da Yang Hilesi buldum diyerek sevinmemek lazım. Yang hilesi diye elinizdeki-avcunuzdanki Yang`lardan olmak bir kenara, Char`ınızı da komple kaybedebilirsiniz. Hal böyleyken Yang satış siteleri içerisinde her zaman en güvenli olana yani kullanıcı bilgileriniz ile hesaplarınızı % koruma altına alan KRALİYETONLİNE`e yönelin.
 
 
"Banka kartıyla Yang çekerken sahip olduğunuz kartın bankası tarafından ekstra bir kesinti yaşayabilirsiniz. Fakat Akbank ile Ziraat Bankası kartılarıyla yapacağınız ödemelerde kesinti olmaz!"
 
 
Metin2 TR M Çekme İşlemi Yapabilirsiniz
KRALİYETONLİNE`den gerek en ucuz EP gerekse de en ucuz Yang satışını her ödeme seçeneğiyle KRALİYETONLİNE`e ücretsiz üye olarak gerçekleştirebilirsiniz. Metin2 M Fiyatları için server listesine ve hemen karşılığındaki M fiyatlarına göz atabilir, ucuz Yang satın alma işlemi yapabilir veya talep doğrultusunda Yang satışı da yapabilirsiniz.
 
 
"EP ve Yang satışlarında PayPal ödeme yöntemi geçerlidir."
 
 
Metin2 M Fiyatları Ucuzudur: Metin2 Yang Fiyatları
Yang - M fiyatları her serverda değişir. Mesela Truva`da 10M Yang`ın Alışı , Satışı ise TL`dir. Ama Marmara sunucusunda 10M Yang fiyatı TL ve satış fiyatı TL`dir. Kısaca Yang satışı - M fiyatından için menkul kıymetler borsası gibi olduğunu söyleyebiliriz.
 
 
"KRALİYETONLİNE`de ucuz Yang fiyatları ödeme yöntemine göre artmaz. Bank kartıyla Metin2 Yang alırken veya Mobil ödemede Yang fiyatları her daim en ucuz şekilde sunulur. Sadece Mobil ödeme ya da ininal kart gibi ödeme yöntemlerinde operatörler ile kartın yayıncısı ekstra kesintiler yapabilmektedir. Bunun için bölümleri tıkladığınızda açılan sayfalardaki detaylara göz atmak gerekiyor."
 
 
Hangi Metin2 Sunucularında Yang Satışı Yapılmaktadır?
Gameforge tarafından yayınlanan Metin2 Türkiye`nin bütün sunucularında ucuz Yang satışı yapılmaktadır. ucuz ve güvenli fiyatlardan  Dodurga, Truva, Saruhan, Dandanakan, Anadolu, Sancak, Eretna, Avrasya, Germiyan, Marmara, Karesi, Candar, Gunhan  servlarinda yang alabilirsiniz
 
 
"Kredi kartıyla M çekme işlemi gerçekleştirebilirsiniz"
 
 
Metin2 Yang Nasıl Alınır? Metin2 Yang Nasıl Çekilir?
KRALİYETONLİNE hesabınıza ATM, Kredi Kartı, PTT, Mobil, ininal Kart ve PayPal gibi en güvenli ödeme yöntemleriyle bakiye yüklersiniz. Ardından da KRALİYETONLİNE Metin2 Yang sayfasından; Dodurga, Truva, Saruhan, Dandanakan, Anadolu, Sancak, Eretna, Avrasya, Germiyan, Marmara, Karesi, Candar, Gunhan olmak üzere istediğiniz servera yönelik Yang siparişi verirsiniz. Yang teslimatı için buluşma noktası Mavi Bayrak 1. Köy CH 1`dir. Ayrıca sipariş vermeden önce pazar kurmayı sakın unutmayın.
 
 
Metin2 TR Yang Fiyatları -  Metin2 T Fiyatları - Ucuz Satış
Belirtmekte yarar var: Türkiye sunucularında Yang fiyatları ve Yang Satma fiyatları sabit değildir! 1 milyon yang 1 M, M de 1 T ettiği için dilerseniz aşağıdaki örnek kurlar üzerinden hesaplama yapabilirsiniz. Mesela Anadolu sunucusunda 10 M fiyatı TL`dir. M fiyatı 15 TL, M fiyatı ise TL`dir. Ayrıca toplu Yang satışlarında - alımlarda elbette ki indirim yapılmaktadır.
 
ANADOLU Yang 10M Yang Alma: 1,50 TL Satma : 0,90 TL
DANDANAKAN Yang 10M Yang Alma : 1,30 TL Satma: 0,70 TL
TRUVA Yang 10M Yang Alma: 1,60 TL Satma: 0,90 TL
ERETNA Yang 10M Yang Alma: 1,40 TL Satma: 0,80 TL
KARESİ Yang 10M Yang Alma: 1,30 TL Satma: 0,60 TL
CANDAR Yang 10M Yang Alma: 1,80 TL Satma: 0,90 TL
DODURGA Yang 10M Yang Alma: 1,20 TL Satma: 0,50 TL
SARUHAN Yang 10M Yang Alma: 1,50 TL Satma: 0,90 TL
GUNHAN Yang 10M Yang Alma: 1,50 TL Satma: 0,90 TL
AVRASYA Yang 10M Yang Alma 1,60 TLSatma 1,00 TL
SANCAK Yang 10M Yang Alma : 1,50 TL Satma: 0,90 TL
MARMARA Yang 1M Yang Al : 0,99 TL Satma 0,65 TL
 
 
"Yang satın alırken mobil ödemeyi kullanabilirsiniz"
 
 
Metin2 Yang Alma ATM Kartsiz İşle - Banka Kartsız Yang Çekme
Aşağıda belirtilen bankaların ATM`lerinden kartsiz işlem ile hesabınıza banka havalesi yapabilir Para yatırabilir, daha sonra M çekebilirsiniz. Ayrıca yine belirtmeden de geçmek olmaz: Ödemelerinizi Ziraat Bankası veya Finansbank ATM`lerinden yaparsanız, herhangi bir kesinti ile karşılaşmazsınız. Yatırmış olduğunuz tutar olduğu gibi hesabınıza yüklenir. Siz de bu miktarla kesintisiz Yang alımı gerçekleştirirsiniz. KRALİYETONLİNE banka hesaplarına ulaşmak için tıklayın. KRALİYETONLİNE`in anlaşmalı olduğu bankaların, internet bankacılığını da yine kartsız işlemler için kullanabilirsiniz:  Garanti Bankası, Ziraat, Yapı Kredi, İş Bankası, Finansbank, Akbank ve Halkbank`ın internet bankaciliginu kullanarak, hızlı - kolay güvenli ve ucuz bir şekilde Metin 2 Yang alabilirsiniz.
 
 
Havale ile Yang Satışı - M Çekme - M2 Parası Satın Alma - Banka Kartıyla Metin2 Yang
M2 Yang satın almak için anlaşmalı bankalardan havale işlemi yapabilir, KRALİYETONLİNE hesabınıza dilediğiniz miktarda bakiye Para yüklemesi gerçekleştirebilirsiniz. Sitemizden Metin 2 Yang cekmek için kullanacağınız bankalar şunlardır: Garanti Bankası, Ziraat Bankası, Yapı Kredi Bankası, İş Bankası Bankası, Finansbank, Halkbank ve Akbank.
 
 
EFT ile Yang Çekme - M Satın Al
Kullandığınız banka hesabı üzerinden Metin2 Yang satın almak için EFT işlemi yapabilirsiniz. EFT işlemlerinizin daha kısa bir sürede tamamlanmasını istiyorsanız, KRALİYETONLİNE Garanti Bankası hesabına EFT yapmanız önerilir. Detaylar için burayı tıklayın. Sitemizden ucuz, hızlı ve güvenli Yang çekmek için; Alternatif Bank, Arap Bankası, Türk, Burgan, Citibank, Denizbank, Deutsche, HSBC, ING, Odeabank, Rabobank, T-Bank, Adabank, Akbank, Aktif, Anadolubank, Fibabanka, Şekerbank, Tekstilbank, Turkish, Türk Ekonomi, Albaraka, Bank Asya, Kuveyt Türk, Türkiye Finans gibi gerek yabancı ortaklı gerekse de ulusal bankalar üzerinden EFT ile Yang M - Tçekebilirsiniz.
 
 
Kredi Kartı Metin2 Yang Taksitli Alışveriş
Kredi kartıyla Yang almak isteyenlere süper bir fırsat sunmayı ihmal etmiyoruz. Taksitli Yang satışı KRALİYETONLİNE`de yapılmaktadır. Yang satın almak isteyenlere ve 8 taksit fırsatı Türkiye`de yalnızca KRALİYETONLİNE tarafından sunulur. Yang alırken kredi kartı kullanmak istiyorsanız, kredi kartı ile satış ve taksitlendirme detaylarına buradan bakabilirsiniz. Peki bangi banka kartlari ile taksitli Yang alabilirisniz? Banka Kartları: Bonus Card, World Card, Maximum, Cardfinas, Asyacard, Advanced gibi Visa - Master logolu kredi kartlari ile sitemizden uygun fiyatlı ve hızlı, taksitli M2 Yang çekim işlemi yapabilirsiniz.
 
 
Metin2 Yang alma Mobil Ödeme Kullan
Hesabınıza cep telefonuyla yoluyla bakiye yükleyebilirsiniz. Ardından Yang satın alabilirsiniz. Mobil Yang alışverişleriniz hızlıca ve güvenli bir şekilde gerçekleşir. Ancak Mobil Yang alışında kesinti yaşanmaktadır. Bu kesintiler kesinlikle KRALİYETONLİNE tarafından yapılmamaktadır. Mobil servis sağalayıcılar Avea, Vodafone, Turkcell ödemelere vergilendirme sistemini dahil etmiştir. Mobil Ödeme detaylarına buradan ulaşabilirsiniz. mobil ödeme ile sitemizden vodofone, Turkcell, Avea, hatlari ile yangm - talimlari hizlı ve guvenli bir şekilde cekebilirsiniz.
 
 
 
Metin2 Yang PTT Ödemesi Yap
Postaneden hesabınıza bakiye yüklemesi yapabilirsiniz. PTT şubelerinden yapacağınız her ödeme anında hesabınıza yansır. PTT ödemesi detayları için tıklayın. PTT şupelerinden yapacağınız ödemeler ile M2 Yangları m - t ucuz, hizli ve güvenli bir şekilde satın alabilirisniz.
 
 
Metin2 Yang İninal Kart ile Al
Ön Ödemeli alışveriş kartı ininal Kart ile Yang almak için doğru yerdesiniz. Yang alım satım işlemlerini ininal kartınızla yapmak istiyorsanız; ininal kart detaylarına buradan göz atın. İninal Kart ile M2 Yang alcaginiz serverlar;
Anadolu, Dandanakan, Truva, Germiyan, Eretna, Karesi, Candar, Dodurga, Saruhan, Gunhan, Avrasya, Sancak ve Marmara severlaridır.
 
 
ininal Kart ile Metin2 Yang Nasıl Alınır? ininal Metin2 M Çekme
 
1- Hesabınıza mail adresiniz ve şifrenizi kullanarak giriş yapın.
 
2- Ekranın sağ köşesinde bulunan "Bakiye Yükle" ikonunu tıklayın. Karşınıza çıkan ekranda kredi kartı ile ödeme seafoodplus.info u seçin seçin.
 
3- Ödeme yapmak istediğiniz miktarı girdikten sonra ininal kart sayfasına yönlendirileceksiniz.
 
4- ininal sayfasına girince, ininal kartınızın bilgilerini ilgili yerlere yazın. Ödemeye onay verince cep telefonunuza aktivasyon için mesajı gelecek.
 
5- İşlemler tamamlandıktan hemen sonra ininal kart ile Metin2 Yang alımı gerçekleştirebilirsiniz. KRALİYETONLİNE`de her Metin2 sunucusu için ucuz Yang satışı ve Yang Satma işlemi yapılmaktadır.

Yang Teslimatı Nasıl Oluy&#;&#;?

METİN2 YANG NASIL TESLİM EDİLİR?

Metin 2 Yang almak için Bakiyenizi yüklediniz. Sıra geldi yang almaya öncelikle karakterinizi  Ch1  Mavi bayrak 1. köyde bulunan  köy gardiyanı yanına getirin.
 
Pazarınızı kurduktan sonra sitemize giriş yapın metin2 ==>yang al  bölümüne tıklayın karsınıza çıkan ekrandan oynadığınız serverı seçin  sipariş verme ekranına geldiğiniz de adet kısmına almak istediğiniz adeti  oyundaki karakter adı kısmına da  oyundaki isminizi yazın ve siparişinizi gönderin.
 
Ortalama 5 ila 15 dakika arasında  süren bir bekleme süresinin sonunda bizim karakterimiz sizin pazara koyduğunuz ezik itemi sizden satın alacak ve sizde yangınızı teslim almış olacaksınız. 
 

Metin2 Yang nasıl satın alınır

Metin2 Yang nasıl satın alabilirim ?
 
Metin2 Yang satın alabilmeniz için öncelikle sitemizde yeteri kadar bakiyeniz olması gerekmektedir.Ödeme yaparak bakiyenizi yükledikten sonra sipariş vererek  arası Metin2 yang satın alabilirsiniz. Metin2 yang size  oyun içinde pazar ile teslim edilmektedir. Siparişinizi verdiğiniz anda Ch2 Kırmızı bayrak 1.köy de bulunan köy gardiyanı yanında pazar kurun ve bekleyin.


nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir