malatya kombine fiyatları / Gençlerbirliği'nin sezonu kombine bilet fiyatları belli oldu

Malatya Kombine Fiyatları

malatya kombine fiyatları

Misafir

En az yıl yıllık en az yüzde 50 enflasyon devamlı olucak buna gore hesabınızı yapın iyi paraya verseniz bile satmadan malınızı alacağınıfunduszeue.info hazırlayın cunku maliniz var ise yıl içinde sıfırlama olur

Yeni Malatyaspor Loca Satışlarına Başladı

Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor, sezonu locaların sezonluk ve haftalık satışına başladı. Locaların sezonluk fiyatları 40 ila 80 bin TL, haftalık fiyatları ise 2 bin ila 4 bin TL olarak belirlendi. 

Türkiye Futbol Federasyonu’nun almış olduğu karar doğrultusunda pandemi tedbirleri kapsamında localar yüzde 50 kapasiteyle taraftarlara açılacak. 

Yeni Malatya Stadyumu’nda 23 Batı Doğu olmak üzere, bulunan toplam 46 locanın sezonluk ve haftalık satış fiyatları şu şekilde belirlendi. Buna göre, sezonluk fiyatlar: 40 Bin TL Bin TL arası, haftalık fiyatlar: 2 Bin TL-4 Bin TL arası olarak açıklandı. 

Sarı siyahlı kulüpten yapılan açıklamada, “TFF’nin Covid salgını nedeniyle müsabakalarda uygulanacak tedbirlere ilişkin talimatı gereği, taraftarlarımızın şu hususlara dikkat etmesi gerekmektedir: Locaların açık ve kapalı alanlarının tamamında güvenli mesafeye özen gösterilecektir. Localara girecek kişilerin ateş ölçümü yapılarak, ateşi 37,8’in üzerinde bulunan kişiler stadyuma alınmayacaktır. Localara girecek kişilerin tamamı maske kullanacaktır. Localara bilet yüklemeleri TC Kimlik No ve HES (Hayat Eve Sığar) kodu ile yapılacaktır. Misafir takım taraftarları localara alınmayacaktır. Localarımızda Covid tedbirleri titizlikle uygulanacak olup, yüzde 50 kapasite sınırı doğrultusunda stadımıza alınacak toplam taraftarımıza güvenilir ve konforlu bir ortamda hizmet verebilmek için azami gayret sarf edilecektir.” denildi.

GEÇEN SEZON 20 BİN İLA 70 BİN TL ARASINDA SATIŞA SUNULMUŞTU

Geride kalan sezon Süper Ligin yanı sıra tarihinde ilk kez UEFA Avrupa Ligi'nde de sahne alan Yeni Malatyaspor'da 10, 12, 20, 24 ve 26 kişi kapasiteli olan localar 20 bin ila 70 bin TL arasındaki fiyatlarla satışa sunulmuştu. 

sezonunda Yeni Malatyaspor'un ev sahibi olduğu tüm Süper Lig, Türkiye Kupası ve UEFA ön eleme maçlarına giriş imkanı, Özel VİP girişi, açık ve kapalı oturma alanı, TV, mini buzdolabı, loca mobilyaları, her locaya özel hostes servisi, loca ebat ve konumuna göre kapalı otopark kullanım hakkı ve loca ikramlarının sunulmuştu. 

Konuyla ilgili kulüpten “Yeni Malatyaspor’umuzun tüm heyecanına şahit ve sonuna kadar tam destekçisi ol' sloganıyla duyurulan loca satışlarıyla ilgili olarak, " kişi kapasiteli VIP localarımız TL ile TL arasındaki uygun fiyatlarıyla siz değerli taraftarlarımızı bekliyor" açıklaması yapılmıştı. 

yılında ise localar 37 bin TL ile 57 bin TL arasındaki fiyatlarla satışa sunulmuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası