söz dizisi avcı / Söz dizisi Avcı Fethi öldü mü?

Söz Dizisi Avcı

söz dizisi avcı

Söz dizisinin Avcı&#;sından samimi açıklamalar&#;

57

Söz adlı dizide keskin nişancı, ‘’Avcı’’ lakaplı tim elemanı Fethi’yi canlandıran Burak Sevinç samimi açıklamalar yaptı…

“SÖZ” ADLI DİZİDE VATAN, BAYRAK, MİLLET AŞKIYLA YANAN ‘AVCI FETHİ’ KARAKTERİNİ CANLANDIRAN BURAK SEVİNÇ, AFRİN’DE GÖREV YAPAN MEHMETÇİĞE TEŞEKKÜR ETTİ.

BURAK SEVİNÇ “BİZ ONLARIN HİSSETTİKLERİNİN YANINA DAHİ YAKLAŞAMAYIZ” DEDİ.

Yapımını TIMS&B Yapım’ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği, “SÖZ” adlı dizide ‘Özel Kuvvet Tim Mensubu’ Avcı Fethi karakterini canlandıran Burak Sevinç samimi açıklamalar yaptı.

Söz dizisinin Avcı&#;sından samimi açıklamalar 8
AVCI FETHİ KARAKTERİYLE BÜTÜNLEŞTİK..
Burak Sevinç canlandırdığı rolle ilgili olarak; “Karakterime aşığım, canlandırdığım Fethi karakteriyle bütünleştik. Geçmişine baktığımızda ağabeyinden dolayı büyük problemler yaşamış, sevdiği kadın tarafından aldatılmış bir karakter. Bu yüzden kadınlara ve aşka karşı tüm dünyasını kapatmış biri. Uzun bir aradan sonra Eylem’e (Meriç Aral) deli gibi aşık oluyor. Hayatını askerlik ve Eylem üzerine kurmuş birisi. Eylem’i görünce çocuklaşıyor. Fethi’den de çıkıyor, Avcı’dan da çıkıyor bambaşka biri oluyor, dünyası tamamen değişiyor.” dedi.

MİLLETİNE BAYRAĞINA AŞIK BİR GÖREV ADAMI
Avcı karakteriyle ilgili olarak Burak Sevinç, “Vatan, millet, bayrak aşkıyla yanan ve bu uğurda ailesini dahi terk eden bir karakter. Zengin bir ailenin oğlu, bu uğurda ailesinin parasını da reddediyor.” dedi.
Sevinç “Fethi TV de gördüğünüz gibi bir adam, okumuş, kültürlü, biraz cool bir adam. Askerlik arkadaşlarıyla beraber biraz cool tavrını da yitirdi.. Dışarıyla karşı biraz cool olsa da arkadaşlar arasında tam bir canciğer kuzu sarması” dedi.
Söz dizisinin Avcı&#;sından samimi açıklamalar 9
ASKERİMİZE VE POLİSİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ
Afrin’de görev yapan Mehmetçik’e teşekkür eden Burak Sevinç; “Askeri bir dizide rol alıyorsunuz, çekerken neler hissediyorsunuz” sorusuna şöyle yanıt verdi: “Biz onların hissettiklerinin yanlarına dahi yaklaşamayız. Ülkemizin güvenliğinden sorumlu kim varsa, polisimize, askerimize, jandarmamıza hepsine çok teşekkür ederiz. Onların hissetikleri çok başka, hissiyat olarak onların yanlarına bile yaklaşamayız. Biz bir karakteri canlandırmaya çalışıyoruz sadece. Gerçekten görevleri çok zor. Allah hepsine kolaylıklar versin. Bir an önce sağsalim ailelerine kavuşmalaranı, evlerine dönmeleri dilerim. Bizleri korudukları için hepsine çok teşekkür ederiz.” dedi.

39 BÖLÜMÜ ÇEKİYORLAR
Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın’ın yaptığı, senaryosunu Ethem Özışık’ın kaleme aldığı, SÖZ adlı dizide Tolga Sarıtaş, Burak Sevinç, Görkem Sevindik, Mustafa Yıldıran, Eren Vurdem, Aytaç Şaşmaz, Doğukan Polat, Serhat Kılıç, Mehmet Özgür, Aybüke Pusat, Meriç Aral, Nihat Altınkaya, Nil Günal ve İlayda Ildır gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

ŞUNLAR DA HOŞUNUZA GİDEBİLİR

Söz bölümde Fethi Kulaksız şehit düştü, bu sahne ise izleyenlerin yüreğini yaraladı. Diziden ayrılan Burak Sevinç ise gözyaşlarına boğuldu. Söz dizisinin son bölümünün ardından yeni bölüm fragmanı da merak edilmeye başlandı. Söz yeni fragmanı henüz yayınlanmadı, izleyiciyle buluştuğunda haberimizde de yer vereceğiz.

SÖZ DİZİSİNİN SON BÖLÜMÜNDE YAŞANANLAR

Konsoloslukta ölümle burun buruna gelen Yavuz'un yardımına Kopuk yetiÅŸir. Konsoloslukta sıkışıp kalan Kopuk ve Yavuz için bu iÅŸin içinden tek çıkış yolu vardır. BaÅŸkonsolosu da yanlarında götürmek… BaÅŸkonsolos 'un kaçırılması yeni bir krize neden olur. Böyle bir uluslararası bir krizin eÅŸiÄŸindeyken anma etkinliklerine saldırı ihbarının alınması harekât merkezinde ÅŸok etkisi yaratır. Nitrogliserin yüklü araç ÅŸehrin içinde ilerlerken Tim patlamayı engellemek için aracın peÅŸine düşer. Tahribat gücü yüksek kimyasalı etkisiz hale getirmek isteyen Tim'i gerilim dolu anlar beklemektedir. Tüm planları alt üst olan Dragan büyük bir hezimete uÄŸramıştır. Ancak yenilgiyi kabullenmeye niyeti olmayan Dragan'ın son bir hain hamlesi daha olacaktır. Eylem ve Fethi ani bir kararla hayatlarını birleÅŸtirmeye karar verirler. Mutlu haberi alan arkadaÅŸları Derya'nın evinde toplanıp onlara güzel bir sürpriz hazırlar. Fakat Dragan'ın hain planı bu mutlu anları yok etmek üzerine kuruludur.

BURAK SEVİNÇ KİMDİR?

Burak Sevinç, yılında İstanbul'da doğmuştur. Eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi'nde tamamlamıştır. Kanun, ud, keman ve gitar çalan Burak Sevinç; yılında rol aldığı Babam İçin dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır.

Yalan Dünya, Merhaba Hayat, Ben Onu Çok Sevdim, Kurtlar Vadisi Pusu ve Evli ve Öfkeli dizilerinde rol alan Burak Sevinç, Star TV ekranlarında yayınlanan başrolünde Tolga Sarıtaş'ın yer aldığı Söz dizisinin kadrosunda yer almakta ve Fethi karakterini canlandırmaktadır.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası