bursa iftar mekanları 2022 / Bursa İftar Mekanları ve Menü Fiyatları - En İyi Mekanlar

Bursa Iftar Mekanları 2022

bursa iftar mekanları 2022

İsmail Alsat Kasap - ()

52

TL
İsmail Alsat Kasap - ()

İsmail Alsat Kasap
()

İFTARİYELİK
Hurma, Zeytin

ÇORBALAR
Mercimek Çorbası, Ezogelin Çorbası

ARA SICAK
Kıymalı Pide

SALATA
Tulum Peynirli Salata

ANA YEMEK
2 Adet Kasap Köfte, 6 Adet İnegöl Köfte, Domates, Biber, Elma Dilim Patates ve Tereyağlı Pilav

TATLI
Süt Helvası, Kemalpaşa

İsmail Alsat Kasap - ()

52

TL
İsmail Alsat Kasap - ()

İsmail Alsat Kasap
()

İFTARİYELİK
Hurma, Zeytin

ÇORBALAR
Mercimek Çorbası, Ezogelin Çorbası

ARA SICAK
Kıymalı Pide

SALATA
Tulum Peynirli Salata

ANA YEMEK
2 Adet Kasap Köfte, Kuzu Şiş, Kuzu Pirzola, Sucuk, Domates, Biber, Elma Dilim Patates ve Tereyağlı Pilav

TATLI
Süt Helvası, Kemalpaşa

Mekanınızı tanıtmak mı istiyorsunuz?

Hemen şimdi sisteme kayıt olarak ilk adımı atın

Mekan Ekle

Bursa’da Nerede &#;ftar Yap&#;l&#;r?

Oruç tutarken dopdolu lezzetlerle bezenmi&#; kocaman bir sofran&#;n hayalini kurmamak elde de&#;il. Hayallerimizdeki bu sofraya ise bazen aile büyüklerimizin daveti sayesinde kavu&#;abiliyor, bazen ise d&#;&#;ar&#; aç&#;l&#;p mekanlara ak&#;n ediyoruz. Özellikle de bir “ödül” olarak iftar yeme&#;i yiyece&#;imiz günlerde, kendimizi yormak yerine bu ak&#;am için bütçe ay&#;rmay&#; tercih ediyoruz.

Bursa &#;ftar Mekanlar&#;

  • Lezzet Etli Ekmek Izgara
  • Meydan Lokantas&#;
  • Be&#;yol Kebap &#;hsaniye
  • Kayseriya Mant&#; Saray&#;
  • Kadim Restaurant
  • Masklavi Alaçam

Bu yaz&#;m&#;zda, e&#;siz lezzetleriyle me&#;hur Bursa’da iftar yeme&#;i yiyecek olsak, nereleri tercih ederdik diye dü&#;ündük. &#;skender kebab&#;yla epey ünlü olan Bursa’n&#;n, köfteleri ve tatl&#;lar&#; da bir o kadar ünlü. Ramazan&#;n tad&#;na en iyi var&#;labilecek &#;ehirlerden oldu&#;u ise kesin. Ayr&#;ca Bursa iftar saati bilgilerini de sizlerle payla&#;aca&#;&#;z.

&#;&#;te Bursa iftar mekanlar&#; da bu sebeple s&#;kça ara&#;t&#;r&#;lanlardan oluyor. Hem bu &#;ehrin yerlileri için hem de ramazanda ziyaret edecek olanlar için iftar alternatifi olacak 6 mekan&#; derledik. &#;ftar menüsü fiyatlar&#; da ekledi&#;imiz listemizde, kendinize ve ailenize en uygun olan&#;n&#; rahatl&#;kla seçebilirsiniz. Haydi, Bursa iftar için restaurant aramas&#; yapanlar&#;n yüzünü güldürecek listemize geçelim.

bursa iftar mekanlar&#;

Bursa &#;ftar Mekanlar&#;: En &#;yi 6 Restoran

1) Lezzet Etli Ekmek Izgara

Etli ekmek severlerin tüm ilgisini çekmeyi ba&#;aracak bir öneriyle geldik. Izgara yemekleri ve etli ekmek ile ünlenmi&#; Lezzet Izgara, iftar için bir di&#;er alternatif. Aç&#;k havada yemek imkan&#; sunan bu mekan, ferah bir ak&#;am yeme&#;ini sunmaya gönüllü.

TL iftar menüsü içinde: Tereya&#;l&#; mercimek çorbas&#;, hurma ve zeytin taba&#;&#;, salata, s&#;n&#;rs&#;z etli ekmek, pilav ve garnitür de bulunan tand&#;r taba&#;&#;, tatl&#; (cevizli baklava ya da süt helvas&#;), içecek ve çay bulunuyor.

Adres: 23 Nisan Mahallesi Yunus Emre Caddesi 1-b Hipodrum Kav&#;a&#;&#;, Nilüfer

&#;leti&#;im: 15 51

2) Meydan Lokantas&#;

Eskilerin lokanta anlay&#;&#;&#;na hasret olanlar, günümüzün modern lokanta uyarlamas&#; olan mekanlar&#;ndan da büyük zevk alacaklard&#;r. &#;&#;te bu tür bir hizmeti sunan Meydan Lokantas&#; da Bursa’n&#;n iftar yap&#;lacak mekanlar&#;n&#;n ba&#;&#;nda geliyor. Çal&#;&#;anlar&#;n&#;n gösterece&#;i özel ilginin yan&#; s&#;ra tavuk ve et a&#;&#;rl&#;kl&#; iftar menüleriyle mutlaka denenmesi gereken bir yer.

Patates k&#;zartmas&#; ve salata eklemesiyle haz&#;rlanan tavuk a&#;&#;rl&#;kl&#; iftar tabaklar&#; TL, et a&#;&#;rl&#;kl&#; opsiyonlar TL, köfte ise TL aras&#;nda de&#;i&#;iyor. Bu tabaklar&#;n yan&#;nda çorba, tatl&#;, iftariyelik ve çi&#; köfte ikram olarak sunuluyor. Bursa iftar aç&#;lacak mekanlar nereleri olabilir diyorsan&#;z Meydan Lokantas&#;’n&#; seçenekler aras&#;na mutlaka koyman&#;z&#; öneririz.

Adres: Eker Meydan, Lefko&#;e Cad, No/A, (Orhaneli Yolu, seafoodplus.info), Nilüfer-Bursa

&#;leti&#;im: 32 83

&#;lginizi çekebilir: &#;ftar Sofras&#; Nas&#;l Haz&#;rlan&#;r? Ramazan Sunum Önerileri

3) Be&#;yol Kebap &#;hsaniye

Bursa iftar menüleri y&#;l&#;nda da kebaps&#;z olmuyor! Bursa denilince akla ilk gelen yemek kebap elbette. Bu nedenle, iftar ak&#;amlar&#;n&#;n birini mutlaka kebapla de&#;erlendirmek Bursa’n&#;n hakk&#;n&#; verecek olan &#;eydir. Türk mutfa&#;&#;n&#;n nefis lezzetlerinden biri olan kebab&#; ise en iyi yapan yerlerden biri Be&#;yol Kebap.

Birkaç farkl&#; konumda &#;ubesi de bulunan bu mekan&#;n size en yak&#;n olan&#;n&#; seçme lüksünüz de mevcut. Ailecek güzel bir iftar&#;, kebapla taçland&#;rmak istiyorsan&#;z tercih edebilece&#;iniz alternatiflerden. Bursa iftar menüleri denince akl&#;n&#;za hemen &#;skender geliyorsa Be&#;yol Kebap sizin için do&#;ru adres olacakt&#;r. Kebap sonras&#; çay ya da kahve de mekan&#;n ikram&#;!

Adres: Ahmet Vefik Pa&#;a Caddesi, &#;hsaniye/Bursa

&#;leti&#;im: 49 10/11

4) Kayseriya Mant&#; Saray&#;

Nilüfer iftar açmak için Bursa’da çok tercih edilen yerlerden biridir. Halihaz&#;rda Bursa’da ya&#;ayanlar zaten kebab&#;n tad&#;na çoktan doymu&#;lard&#;r. &#;ftar için daha farkl&#; lezzet arayan Bursa yerlilerine bir önerimiz var. Kayseriya Mant&#; Saray&#; arad&#;&#;&#;n&#;z de&#;i&#;ik lezzet olabilir. Bursa’da yiyebilece&#;iniz en güzel mant&#; bu mekanda sizi bekliyor.

&#;ki farkl&#; &#;ubesiyle seçim yapma imkan&#; da tan&#;yan Kayseriya, iftara özel menüleriyle doyurucu bir ak&#;am&#; mü&#;terilerine teklif edenlerden. Mekan&#;n iftar menüsü içinde iftariyelik, çorba ve ara s&#;caktan sonra mant&#;, köfte, &#;zgara ve kavurma olmak üzere 4 seçenek sunulmu&#;. Yemekten sonra tatl&#; ve meyve sunumu da yap&#;l&#;yor.

Adres: Nilüferköy Mudanya Caddesi No: 9 Osmangazi/Bursa

&#;leti&#;im: 10 38

&#;lginizi çekebilir: Ramazanda Çekilecek En Özel Tespihler

5) Kadim Restaurant

Hayal lezzetlere ula&#;may&#; ilke edinmi&#; Kadim Restaurant Ramazan boyunca farkl&#; seçeneklerle her damak tad&#;na hitap eden menüler sunuyor. Ramazan menüleri fiyatlar&#; &#;u &#;ekilde: Kar&#;&#;&#;k &#;zgaral&#; menü TL, Sultan pilavl&#; incik menü TL, &#;zgara tavuk menü TL, Sultan pilavl&#; tavuk menü TL, kavurma menü TL, sebzeli tavuk sote menü TL, çocuk köfte menü TL. Yemeklerde bahçeden toplanan do&#;al ürünlerin kullan&#;ld&#;&#;&#;n&#; da not dü&#;elim.

Adres: Çaml&#;ca, Lefko&#;e Cd. No, Nilüfer/Bursa

&#;leti&#;im: 19 19

6) Masklavi Alaçam

Ramazan iftar yerleri aray&#;&#;&#;n&#;zda dinginlik sizin için ilk planda m&#;? Bursa’da iftara gidilebilecek yerler aras&#;nda ye&#;illikler aras&#;nda bir yere ne dersiniz? &#;ehrin kalabal&#;&#;&#;ndan ve gürültüsünden uzak, yüksek binalar yerine ye&#;illikleri görece&#;iniz bir alan hayal edin.

Mavinin ve ye&#;ilin her tonuyla çevrilmi&#; etraf&#;yla, huzurlu bir iftar yeme&#;ini sunuyor Masklavi Alaçam. Dünyevi güzelliklerin yeniden fark&#;na varman&#;z&#; sa&#;layacak olan bu mekan, ramazan ay&#;na da çok yak&#;&#;acak cinsten. Kalabal&#;k bir aile &#;eklinde gidildi&#;inde huzurun ve mutlulu&#;un en derinden hissedilece&#;i bu alan, yemeklerin lezzetini neredeyse ikinci plana at&#;yor diyebiliriz.

TL olan menüde; sütlü patates çorbas&#;, paçanga böre&#;i, iftariyelikler, yaprak sarma, Pembe Sultan, patl&#;can herese, mevsim salata, demi glace soslu dana antrikot, me&#;rubat, tatl&#; ve çay bulunuyor.

Adres: Alaçam Mh. Köyiçi Sk. No Bursa

&#;leti&#;im: 86 89

Bursa &#;ftar Saatleri

&#;ftar için mekan önerilerimize geçmeden önce Bursa iftar vakti bilgisini de vermi&#; olal&#;m. Bursa için iftar vakti her ilde oldu&#;u gibi ak&#;am ezan&#; saatinde top at&#;lmas&#;yla ba&#;layacak.

GünTarih&#;msak (Sahur)SabahÖ&#;le&#;kindiAk&#;am (&#;ftar)Yats&#; (Teravih)
1*
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26**
27
28
29***
***AREFE

Tarif için: Bursa’n&#;n Nefis Tahinli (Tahanl&#;) Pidesi (Videolu)

&#;stanbul &#;ftar Mekanlar&#;: En &#;yi Tavsiyeler

Bursa Kahvalt&#; Mekanlar&#;: En &#;yi 12 Restoran

Bursa’da En &#;yi &#;skender Kebap Nerede Yenir?

Bursa Gezilecek Yerler Listesi: Do&#;a, Tarih, Turizm!

Bursa’da Ne Yenir? Yöresel Lezzetlerin En &#;yi 8 Adresi

Bursa&#;da iftar yapılacak yerler &#; Bursa iftar yerleri ve fiyatları

Bursa&#;da iftar yapılacak yerler nereler? yılında Bursa&#;da sevdiklerinizle birlikte nereye iftara gidilir? Mudanya, Nilüfer, Osmangazi ve Yıldırım&#;da iftara gidebileceğiniz bazı şık mekanları bir araya getirdik.

Bursa&#;da iftara nereye gidilir? Ramazan geldiğinde en çok sorulan sorulardan bir tanesi&#; Peki siz bu Ramazan ayında Bursa&#;da iftara nereye gideceksiniz? seafoodplus.info olarak sizler için Bursa iftar mekanlarından bazılarını bir araya getirdik&#;

Pandemiden dolayı son 2 senedir Ramazan ayında tüm mekanlar kapanıyor ve hafta sonu yasakları ile birlikte evde kapalı kalıyorduk. Bu Ramazan ayında yasaklar kalktı ve mekanlar açık. Peki Bursa&#;da iftarı güzel mekanlar nereler? Hangi mekana giderseniz kaç para ödersiniz? Gelin sizler için seçtiğimiz Bursa iftar mekanlarını inceleyelim&#;

1- Bursa Mudanya İftar Mekanı

Mudanya&#;da iftar nerede yapılır?
Bursa&#;nın İstanbul&#;a açılan en güzel kapılarından bir tanesi olan Mudanya&#;da iftar yapılacak mekanlar hangileri&#; Oruçlusunuz ve sevdiklerinizle birlikte önce deniz kenarında biraz yürüyüş yaparak vakit geçirmek sonra da deniz havası eşliğinde güzel bir iftar yapmak istediniz. Peki Mudanya&#;da iftar yapmak için nereye gideceksiniz? Biz seafoodplus.info olarak ElifA&#;yı tavsiye ediyoruz.
Ağustos &#;de hizmet vermeye başlayan ElifA, çok kısa sürede geniş kitlelere ulaşarak, hem hizmet kalitesini hem de lezzetlerini misafirlerine kanıtladı. Mudanya Yat Limanı karşısında, Uzay Pastanesi&#;nin yanında bulunan ve modern ve şık görünümü ile misafirlerine kaliteli ve lezzetli vakit geçirmeyi vadeden ElifA&#;yı size daha önce Mudanya kahvaltı mekanları listesinde de tavsiye etmiştik. ElifA&#;nın mutfağından çıkan yemekler o kadar kaliteli, lezzetli ve doyurucu ki, bu sefer Ramazan ayına özel hazırladığımız Bursa iftar mekanları listemizde de ilk sıraya ElifA&#;ya ayırdık.

ElifA Ramazan ayı boyunca normal menüsünün yanında 4 ayrı iftar menüsünü de misafirlerine sunuyor.
1- Hünkar Beğendi menüsü ( TL)
2- Şımarık Tavuk menüsü ( TL)
3- Izgara Köfte menüsü ( TL)
4- Izgara Tavuk menüsü ( TL)

ElifA&#;nın menülerinde ana yemekler değişiklik gösterirken, geri kalan menü detayları ise aynı.

İftar tabağı, mercimek ya da yayla çorbası, Ana yemek, paçanga böreği, soğuk mezeler ( kuru cacık, havuç tarator, ezme, babagaunuş ve Grit ezme), Tatlı, çay, meşrubat ve su&#;

Menü görsellerine ve detaylarına ElifA&#;nın Instagram sayfasından ulaşabilir, DM atarak rezervasyon yaptırabilirsiniz.
@elifalounge

2- Bursa Osmangazi İftar Mekanları

Bursa&#;nın hatta belki de Türkiye&#;nin en büyük ilçelerinden bir tanesi olan Osmangazi&#;de iftar yapılacak mekan arıyorsanız, seafoodplus.info olarak tavsiyemiz Seçkin Garden&#; Ulaşımı kolay ve lezzet dolu, yemyeşil bir park içerisinde sevdiklerinizle birlikte iftar yapmak istiyorsanız, Hüdavendigar Kent Parkı içerisinde bulunan Seçkin Garden&#;ı tercih edebilirsiniz.

Ramazan ayı boyunca, Seçkin Garden&#;da iftara özel 4 farklı menü bulunuyor.
1- Kasap Köfte menüsü &#; TL
2- Tavuk menüsü &#; 85 TL
3- İskender menüsü &#; TL
4- Pideli Köfte menüsü &#; TL

Seçkin Garden&#;ın konumunu görmek için tıklayınız; Seçkin Garden

Seçkin Garden&#;ı Instagram&#;dan takip ederek mesaj atmak, bilgi almak için tıklayınız; @seckingarden

3- Bursa Nilüfer İftar Mekanları

Bursa&#;nın lezzet dolu mekanlarından olan Nevale Fırın&#;ın iftar menüsünü gördünüz mü? Ramazan ayı için birbirinden güzel ve lezzetli 4 farklı menüsü hazırlayan Nevale Fırın&#;ın menüsü oldukça zengin. Bursa&#;ki 4 farklı şubesi ile misafirlerine kaliteli hizmet sunan Nevale Fırın&#;ın size yakın mutlaka bir şubesi vardır. Zafer Plaza, Mihraplı, Altınşehir ve Korupark şubelerinde sevdiklerinizle birlikte lezzetli bir iftar yemeği yiyebilir, ikram gelen çay ve kahve ile keyfinize keyif katabilirsiniz.

Nevale Fırın menü detayları;
1- Kuzu Tandır menüsü &#; TL
2- Piliç menüleri &#; tl
3- Köfte menüsü &#; tl&#;dir.

Menü detaylarını öğrenmek ve bilgi almak için Nevale Fırın&#;ı Instagram&#;dan takip edebilirsiniz&#; @nevalefirin

4- Bursa Yıldırım İftar Mekanları

Bursa Yıldırım&#;ın gelişen yüzü olan Millet Mahallesi&#;nde misafirlerine lezzetli Urfa lezzetleri sunan Hacı Osmanoğlu Kebap, Ramazan ayı boyunca iftara özel menüler de hazırladı. Her bütçeye uygun lezzetli iftar menüleri sunan Hacı Osmanoğulları Kebap&#;ta seçebileceğiniz 4 farklı iftar menüsü bulunuyor.

1- Karışık Vali Special &#; TL
2- Adana veya Urfa Kebabı &#; 99 TL
3- Tavuk veya Kanat Şiş &#; 89 TL
4- Seçeceğiniz herhangi bir pide 84 TL

5- Özlüce İftar Mekanları

yılının sonlarına doğru Bursa&#;da hizmet vermeye başlayan ve Bursa&#;nın 2 noktasında şubeleşen Müjgan Coffee ile tanıştınız mı? Kükürtlü ve Özlüce şubelerinde lezzetli yemekler, kahveler ve tatlıları misafirlerine sunan Müjgan Coffee, Ramazan ayında iftar yapacaklar için 4 farklı menü hazırladı. Ramazan&#;da #müjgandayız diyen herkesi lezzetli iftar menülerini tatmaya davet eden işletmenin Ramazan ayına özel hazırladığı 4 menünün detayları şu şekilde;

1- Izgara Antrikot menüsü; TL
2- Bursa Köfte menüsü; TL
3- Izgara Piliç &#; TL
4- Mantı menüsü &#; TL

6- Ataevler İftar Mekanları

Bursa&#;da 2 farklı şubesi ile et severleri kendisine hayran bırakan bir işletme olan Közbahçe&#;de iftar da çoook ama çok lezzetli&#; Hem güzünüze hem de midenize hitap edecek menüler hazırlayan Közbahçe&#;nin İnegöl Alayurt Yolu&#;ndaki ive Nilüfer Ataevler Ata Bulvarı şubelerinde sevdiklerinizle birlikte lezzetli iftarlar yapabilir, kendinizi ödüllendirebilirsiniz. Hem kaliteli hem de şık bir mekan olan Közbahçe&#;nin yemekleri de oldukça lezzetli. Kapıdan ilk adımınızı attığınız anda sizi kendisine hayran bırakan işletme olan Közbahçe&#;nin iftar menüleri de içerik açısından oldukça zengin.

İnegöl şubesi ve Nilüfer şube için 2 farklı menüyü misafirlerine sunan Közbahçe&#;de Ramazan ayı boyunca en az 1 kere kendinizi ödüllendirin 🙂

Nilüfer Şube Ramazan Menüsü; TL
İnegöl Şube; TL

7- Görükle İftar Mekanları

Daha önce hiç Osmanlı Kebabı ya da kapalı tahinli pide yediniz mi?
Hayır mı? O halde rotanızı Görükle&#;ye çevirin&#; Farklı lezzetler denemeyi seviyor ve Ramazanda&#;da bunu iftarda değerlendirmek istiyorsanız, Görükle&#;de sosyal yaşamın en fazla olduğu ve eğlence ile lezzetin buluştuğu Trio Yaşam Merkezi içerisinde yer alan Cantıkcım ile tanışmanın tam zamanı. Cantıkcım, misafirlerine özel 3 farklı menü hazırlamış durumda. Ramazan ayı boyunca hem evlere paket servis hem de mekan içerisinde masa müşterilerine hizmet verecek olan işletmenin hem menü içeriği zengin hem de ana yemekleri oldukça lezzetli.

İşte Cantıkcım&#;ın ramazan menüsünün detayları;

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir