ydc28 motor / FANTOM Master Wd Elektrikli Süpürge Motoru Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Ydc28 Motor

ydc28 motor

FANTOM Elektrikli Süpürge Motoru Tekfan w gg

Fantom elektrikli süpürge motoru tekfan W beyaz sayesinde cihazınız ilk günkü gibi çalışmaya devam eder. Fantom marka kullandığınız elektrikli süpürgenin motoru arızalandı ise bu ürünü tercih edebilirsiniz. Sıklıkla evde temizlik yapıyorsanız süpürgenizin motoru zamanla yıpranmış olabilir. Bu durumda evde yedek bir motor bulundurma ihtiyacı hissedebilirsiniz. Söz konusu ürünü taktığınız süpürgeler ile evdeki tozlardan ve bakterilerden kolayca kurtulabilirsiniz. Tüm bunlara ek olarak güçlü motor sayesinde yerdeki evcil hayvan tüylerini ve saçları da temizlemeniz son derece kolay bir hâl alır. Ev temizliğini konforlu bir hâle getirmek için Fantom tekfan W beyaz elektrikli süpürge motorunu tercih edebilirsiniz.

  • watt güç
  • Kaliteli metal materyal
  • Fantom marka pek çok elektrik süpürgesi ile uyumlu

FANTOM Tekfan Beyaz Elektrikli Süpürge Motoru Özellikleri

FANTOM Tekfan Beyaz Elektrikli Süpürge Motoru Özellikleri

Fantom tekfan W beyaz elektrikli süpürge motoru son derece kullanışlıdır. Bu ürün sayesinde elektrik süpürgeniz yıllar geçse bile yüksek emiş gücüne sahip olur. Evde ya da ofiste kullandığınız süpürgenin motoru arızalandığında bu aparatı tercih edebilirsiniz. Yuvarlak şekilli dişli motor sayesinde süpürgeniz güçlü bir şekilde yerdeki kirleri toplar. Kompakt bir tasarıma sahip olan ürünün kullanımı ise son derece kolaydır. Süpürgenizin motor kapağını açıp bu ürünü eskisi ile kolayca değiştirebilirsiniz. Bu aparat, süpürgenizin eski performansına kavuşmasını mümkün hâle getirir. İleri teknoloji kullanılarak imal edilmiş olan motor son derece dayanıklıdır. Kolayca hasar görmeyen Fantom tekfan W beyaz elektrikli süpürge motoru, sahip olduğunuz ev aletini uzun süre kullanmanızı sağlar. Eskiyen elektrik süpürgenizi atmak yerine bu ürünle eşyanızı yenilemeyi tercih edebilirsiniz.

FANTOM Tekfan W Elektrikli Süpürge Motoru Kaliteli midir?

Fantom tekfan W beyaz elektrikli süpürge motoru son derece kalitelidir. Nitelikli malzemelerden üretilen motor sağlam bir yapıya sahiptir. Elektrik süpürgenizi çalıştırdığınız anda ürünün ne kadar kaliteli ve güçlü olduğunu anlamanız mümkün olur. Watt güce sahip olan motor sayesinde tek seferde tüm odaları süpürebilirsiniz. Ürünün süpürgenizin emiş gücünü etkilediğini kolayca fark edebilirsiniz. Kısa sürede yerleri tertemiz yapmak, bu ürün ile mümkündür. Fantom tekfan W beyaz elektrikli süpürge motoru darbelere karşı oldukça dirençlidir. Süpürgenizi yanlışlıkla sert bir cisme çarpsanız bile ürün kolayca deforme olmaz. Siyah ve gri renklerde üretilen bu motor uzun süreli kullanımlarda dahi aşırı ısınma gibi tehlikeli durumlara yol açmaz. Fantom elektrikli süpürge motoru, kaliteli yapısı ile beklentilerinizi karşılar.

FANTOM Tekfan Süpürge Motoru Hangi Cihazlarla Uyumludur?

Fantom tekfan W beyaz elektrikli süpürge motoru markanın pek çok modeli ile uyumludur. Bu aparat Fantom DU Hüpçek elektrikli süpürgeye tam olarak uyar. W gücünde motora sahip söz konusu ürünü kullanıyorsanız gönül rahatlığıyla bu aparatı tercih edebilirsiniz. Ürünü ev aletine taktığınızda kuru emiş gücünün arttığını fark edebilirsiniz. Bunun yanı sıra Fantom Ecologic WF süpürge için de bu motoru satın almanız mümkündür. Bahsi geçen ev aletine taktığınız bu ürün sayesinde ıslak ve kuru temizlik yapmaya devam etmeniz mümkün olur. Eşyaların üzerinde biriken ve gözle görülmeyen partikülleri dahi bu güçlü motor ile ortadan kaldırmanız kolay bir hâl alır. Fantom tekfan W beyaz elektrikli süpürge motoru markanın Master WD modeli ile de uyumludur. Bu ürünü Trendyol'dan kolayca satın alabilirsiniz. Diğer kişilerin ürün hakkındaki görüşlerini öğrenmek için Fantom elektrikli süpürge motoru tekfan W beyaz yorumlarını inceleyebilirsiniz.

FANTOM Master Wd Elektrikli Süpürge Motoru FANTOMMOTOR04

FANTOM Master Wd Elektrikli Süpürge Motoru

KARGO BEDAVA

Kurumsal Fatura

Satıcı : EsgeP PaZaRLaMa

Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Koleksiyona Ekle

Son 2 ürün

Tahmini Kargoya Teslim: 9 gün içinde

  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu ürün EsgeP PaZaRLaMa tarafından gönderilecektir.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

ÜRÜNÜN TÜM ÖZELLİKLERİ

Ürün Değerlendirmeleri

Henüz Yorum Yazılmamış.

Ürün Bilgileri

FANTOM Master Wd Elektrikli Süpürge Motoru

  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • RenkAltın
  • Garanti Tipiİthalatçı Garantili

Artık herkes seafoodplus.info'un sunduğu dayanıklı ve yüksek kaliteli ydc28 elektrikli süpürge motoru kolaylığıyla evlerini veya diğer ticari mülklerini daha rahat ve basit bir şekilde temizleyebilir. Bu yedek parçalar çoğu cihazla uyumludur ve rollerinde oldukça verimli oldukları bilinmektedir. İster ev içi ister ticari amaçla kullanılıyor olsunlar, her yerde eşit uzmanlık ve ustalıkla hareket edebilirler. Bu mükemmel ürünleri, platformdaki önde gelen ydc28 elektrikli süpürge motoru tedarikçilerden ve toptancılardan rekabetçi fiyatlarla ve muhteşem fırsatlarla alın.

Sitede sunulan devasa ydc28 elektrikli süpürge motoru çeşitleri, ABS ve PVC gibi sağlam malzemelerden üretilmiştir. Daha uzun süre dayanıklılık için ve her türlü sert ve zorlu kullanıma karşı sürdürülebilir. Bu ürünler çevre dostudur ve müşterilerin daha hassas temizlik yapmasına yardımcı olabilir. Temizleyicilere kolayca takılabilirler ve arabaların temizlenmesinden mobilyalara ve odanın her köşesine kadar çok sayıda işlevi yerine getirebilirler. Bu yedek parçaların takılması ve değiştirilmesi çok kolaydır ve herkes bunları kullanabilir. seafoodplus.info'da bu inanılmaz ydc28 elektrikli süpürge motoru ürünleri satın aldığında, onlara çeşitli renklerde, şekillerde, kişinin özel gereksinimlerine bağlı olarak tasarımlar ve diğer özellikler. Bu yedek parçalar, elektrikle veya pille çalışan temizleyicilere yapıştırılabilir ve her türlü kiri, çöpü üstün kolaylıkla temizleyebilir. Hem ıslak hem de kuru çöpleri temizleyebilirler ve kir toplayıcılardan emme nozullarına, toz fırçalarına ve çok daha fazlasına kadar çeşitli ürün setleri.

seafoodplus.info'da farklı ydc28 elektrikli süpürge motoru serilerine göz atın ve bu ürünler için alışveriş yapın bütçe ve uygun fiyat dahilinde. Bu ürünler özelleştirilebilir ve üstün kalitede oldukları onaylanmıştır. Bakım basittir ve kılavuzlarda anlatılan birkaç basit adımla temizlenebilir.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir