nazif zorlu nereli / Ahmet Nazif Zorlu | KimNereli

Nazif Zorlu Nereli

nazif zorlu nereli

Ahmet Nazif Zorlu

Ahmet Nazif Zorlu, 15 Eylül tarihinde Denizli Babadağ'da 3 çocuğun ortancası olarak doğmuştur. Babası Mehmet Zorlu’dur. Zeki adında abisi vardır. Aile bireyleri evdeki dokuma tezgâhında Denizli bölgesine özgü çizgili çarşaf dokumaktadır. Denizli'de ailesinin ürettiği çarşafları satarak ticarete başlayan Ahmet Nazif Zorlu, bugün Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanıdır.
Ahmet Nazif Zorlu, İlkokuldan sonra okulu bırakarak bir yandan evdeki dokuma tezgâhında, diğer yandan da babasının dükkânında çalışmaya başladı. Ve yaşamı Karadeniz pazarını keşfe çıkan amcasının eve yüklü siparişlerle geri dönmesiyle değişti. 15 yaşına geldiğinde amcasıyla birlikte Bursa, Ankara ve Samsun’u kapsayan bir iş gezisine çıktı. Trabzon son durakları olur.

yılında, 15 yaşında Trabzon'a yerleşip ilk mağazasını açtı ve ticaret yaşamına atıldı. Ailesinin ürettiği çarşaf ve havluları satmaya başladı. yılında askere gitti. Askerlik dönüşünde 3 yıl daha Trabzon'a çalıştı yılında ise hayallerinin peşinde İstanbul’a gelip Sultanhamam’daki küçük dükkânı açtı. yılında Taç marka nevresimleri piyasaya sürdü. Daha sonra yılında Bursa'da abisi ile “Korteks” tekstil fabrikasını kurdu. yılında Almanya’dan getirttiği tül perde makineleri ile tül perde imalatına başladı. Bursa Fabrika ev tekstili ürünleriyle ihracata başladı. Almanya ve Amerika ağırlıklı olmak üzere Güney Afrika, Japonya ve Singapur gibi ülkelere ihracat yapmaya başladı.

İlk tekstil mağazasından sonra Türkiye, Fransa, Amerika, Güney Afrika ve İran’daki fabrikalar katıldı Zorlu Tekstil’e.

Çorlu'daki fabrikasıyla dünyanın "Tül perde devi" oldu. 'te Fransa'da perde üreten Concord firmasını da bünyesine katan Ahmet Nazif Zorlu, 'dan sonra sıkıntı yaşayan yılında Vestel'i alarak elektronik alanına girdi.

Güney Afrika, A.B.D.'de de yatırım yapan Zorlu, Forbes Dergisi'nin "Milyarderler Listesi"nde 1 milyar dolarlık servetiyle sırada yer aldı.

Ahmet Nazif Zorlu, ada sahibi olan işadamları arasında bulunuyor. Uzan ailesine ait olan ve TMSF tarafından yılında satışa çıkarılan Zeytin Adasını 15 milyon bin TLye satın almıştı.

yılının başında bankacılık lisansı sahibi olan Zorlu Holding, Özelleştirme İdaresi'nden DenizBank’ı satın aldı. 28 Eylül itibarıyla da DenizBank’ı Rusya’nın en büyük ve köklü bankası Sberbank’a satmıştır.

Ahmet Nazif Zorlu, Zülal Hanım ile evli ve 3 çocuk babasıdır. Kızı Şule, oğlu Emre (d)

12 Nisan tarihinde İstanbul’da yapılan oğlu Emre’nin Nikah töreninde başbakan Recep Tayyip Erdoğan şahitlik yaptı.

yılında İstanbul Zincirlikuyu’ya “Zorlu Center” adında bir büyük AVM yaptırdı.

Zorlu Holding’in grup şirketleri:
1. Zorlu Tekstil Grubu
2. Vestel Şirketler Grubu
3. Zorlu Gayrimenkul Grubu
4. Zorlu Enerji Grubu
5. Mehmet Zorlu Vakfı
6. Zorlu Air
7. Zorpet
8. Jules Verne
9. Zorlu Grand Hotel
Meta Nikel Kobalt Madencilik


Kaynak:funduszeue.info

Zorlu Center sahibi kim nereli?

İçindekiler:

  1. Zorlu Center sahibi kim nereli?
  2. Zorlu Center ın sahibi kim?
  3. Vestelin sahibi kim nereli?
  4. Vestel markası kime ait?
  5. Zorlu Holding ne iş yapar?
  6. Vestel markası hangi ülkeye ait?
  7. Zorlu Holding ne zaman kuruldu?
  8. Ergün Güler Vestel kimdir?
  9. Vestel&#;in sahibi kim nereli?

Zorlu Center sahibi kim nereli?

Ahmet Nazif Zorlu(d. 28 Ağustos , Babadağ, Denizli), Türk iş adamı ve ZorluHolding Yönetim Kurulu Başkanı. İlkokulu İzmir'de Gazi İlkokulu'nda okudu. 15 yaşında Trabzon'a yerleşerek ticaret yaşamına atıldı.

Zorlu Center ın sahibi kim?

Ahmet Nazif ZorluYönetim Kurulu Başkanı

Vestelin sahibi kim nereli?

Ahmet Nazif Zorlu tarihinde Denizli Babadağ'da doğdu. 2 kardeşi daha olan Ahmet Nazif Zorlu'nun babası Mehmet Zorlu'dur. Denizli'de ailesinin ürettiği çarşafları satarak ticarete başlayan Ahmet Nazif Zorlu, bugün Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanlığına kadar gelmiştir.

Vestel markası kime ait?

Zorlu Holding Vestel/Üst kuruluşları

Zorlu Holding ne iş yapar?

Temelleri 'te Denizli'nin Babadağ ilçesinde Hacı Mehmet Zorlutarafından atılan Zorlu Holding; tüketici elektroniği, beyaz eşya, bilgi teknolojileri, enerji, gayrimenkul, metalürji ve savunma sektörlerinde faaliyetlerine devam etmektedir.

Vestel markası hangi ülkeye ait?

Vestel'in üretim tesisleri Manisa'da ve Rusya'nın Alexandrov şehrinde yer almaktadır. Manisa'da 1,3 milyon metrekare alan üzerine kurulu VestelCity, Avrupa'nın tek lokasyonda üretim yapan en büyük endüstri komplekslerinden biridir. Vesteltelevizyon satışlarında Türkiye pazarında ilk sıradadır.

Zorlu Holding ne zaman kuruldu?

, Şişli, İstanbul, Türkiye Zorlu Holding/Kuruluş

Ergün Güler Vestel kimdir?

doğumlu olan Ergün Güler, İzmir Özel Türk Lisesi'nden mezun olduktan sonra, Dokuz Eylül Üniversitesi'nde işletme lisans eğitimi gördü ve Bilkent Üniversitesi'nde MBA derecesi aldı. 16 yıldır VestelŞirketler Grubunda çeşitli görevlerde bulunan Ergün Güler, yılından bu yana VestelPazarlama Genel Müdürü olarak

Vestel'in sahibi kim nereli?

Ahmet Nazif Zorlu 28 Ağustos tarihinde Babadağ, Denizli'de dünyaya geldi. Ortaokuldan terk olan Zorlu, 15 yaşında Trabzon'a yerleşerek ticaret yaşamına atıldı. Denizli'de ailesinin ürettiği çarşafları satarak başladığı kariyerine, Bursa'da ağabeyiyle birlikte kurduğu tekstil fabrikasıyla devam etti.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası