maj3r steam / Steam Topluluk Pazarı :: Sticker | MAJ3R | Boston için listelemeler

Maj3r Steam

maj3r steam

MAJ3R turnuva maçı öncesinde kişisel sıkıntılarla boğuşuyor

DreamHack Marseille öncesinde Engin “MAJ3R” Küpeli sıkıntıları yaşanıyor. Twitter hesabı üzerinden bir açıklama yapan oyuncu birçok eşyasını kaybettiğini belirtti. Oyuncu şimdilerde Steam hesabına da erişim sağlayamazken, takımı Space Soldiers bugün DreamHack Marseille bünyesindeki D grubu karşılaşmasında Astralis ile oynayacak.

“Bugün telefonumu kaybettim, her şeyimi kaybettim.” diyen MAJ3R telefonunu kaybettiği için Steam hesabıma da giremediğini açıkladı. Telefonuna kod alamadığı için giriş yapamayan oyuncu, işleri halletmenin kısa bir yolunu arıyor.

Space Soldiers’ın bu gelişme sonrasında nasıl bir yol izleyeceği, bu sorunun nasıl çözüleceği merakla bekleniyor. Organizasyon tarafındansa henüz konuyla ilgili net bir açıklama gelmedi.

f1maj3rmarseillespace soldiers

Temsilcimiz Space Soldiers, bugün PRIDE ve eXtatus&#;u yenerek Avrupa Minor yarı finaline çıkmayı başardı. ELEAGUE Major yolunda emin adımlarla yürüyen ekibimiz yarın &#;da EnVyUs ile karşılaşacak.

B grubunun ilk maçından sonra Engin &#;Maj3r&#; Küpeli funduszeue.info&#;a röportaj verdi. AWP oyuncusunun yer almayacağı bir takım yaratmak istediğini ve iletişim sorunlarını minimuma indirmeye çalıştıklarını belirtirken w0xic hakkında gelen soruyu ise &#;Kişisel olarak kendisini tanımıyorum, belki az çok konuşmuşuzdur.&#; diye yanıtladı.

Space Soldiers’ın daha önce Major elemelerine katılamamasını göze alırsak, minöre gelirken takım ne hissediyordu? 

Bu sefer kendimize güvenimiz tam. Bu benim Space Soldiers ile ilk minörüm, aynı zamanda benim de ilk minörüm, ama bana kalırsa kendimizi gün geçtikçe geliştiriyoruz. Buraya güvenimiz tam olarak geldik ve bu sefer Ana Elemeler’e kalacağız, ana hedefimiz şu an bu.

Bu turnuvaya nasıl hazırlandınız? Sadece grubunuzdaki takımları mı incelediniz yoksa turnuvanın favori takımları olan OpTic ve EnVyUs&#;a mı çalıştınız?

Tabi ki dediğiniz gibi ana elemeler için OpTic ve EnVyUs favori gösteriliyor ancak söylediğim gibi biz şu an tamamiyle kendimize odaklanıyoruz. Takımdaki pozisyonumdan dolayı benim işim takıma öncülük etmek, bazı demolar izledim, tabi ki turnuvanın favorileri olan OpTiC ve EnVyUs’un da demolarını seyrettim. Kafamda hangi haritada oynayacağımız ve nasıl oynamamız gerektiği şekillendi.

Geçtiğimiz aylardan beridir iletişim sıkıntıları yaşıyoruz, özellikle CT side’da ve takım oyunumuzda. Daha çok bireysel olarak oynuyorduk şimdi ise bir takım gibi oynamaya, yeni şeyler yaratmaya çalışacağız. Bana kalırsa eskisine göre daha iyi oynuyoruz. Elbette hata yapıyoruz ama bizim üzerinde durduğumuz kısım iletişimimizi güçlendirmek. Bunun yanı sıra benim işim ise rakibimizi, ne yaptıklarını ve yapabileceklerini analiz etmek.

eXtatus maçından önce takımına son direktifleri verdiğini gördüm. eXtatus’un ne yapacağını nasıl bildiniz ve takıma maçtan önce neler anlattın?

eXtatus’a karşı iki haritaya hazırlandım, Train ve Cobble. Maçtan önce Cobblestone’u seçeceklerini düşünmüştüm ama Train’i seçtiler ve bu benim için ufak bir sürpriz oldu. Nitekim onları Train’de de izlemiştim.

Dediğim gibi analizlerim yanımdaydı ne yaptıklarını seyretmiştim, herhangi bir karşı taktik uygulamadım sadece takımıma ”Şunu yapabilirler, bunu yapabilirler, şu konuda dikkatli olun.” dedim. eXtatus’un önceki dört tabanca roundu seyretmiştim ama bizim maçımızda beklenmediğim şeyler yaptılar. İşin açıkçası maç başladığında biraz garip hissettim çünkü takıma “Bunu bunu yapacaklar, dikkatli olun” ama tam tersini yaptılar. Sonra böyle konuşmayı bıraktım ve takıma dedim ki “Unutmayın, eğer A’ya iki smoke atarlarsa, hızlı B oyunu yapabilirler, bana bildirin anında ve dikkatli olun” çünkü bu taktiklerini biliyordum.

Genel olarak, kendi oyunumuzu oynadık ama oynayış tarzları hakkında ufak detaylar hep aklımdaydı.

DESPE sizin awp oyuncunuzdu ancak kısa bir süre önce onu yedeğe çektiniz. O zamandan itibaren AWP el değiştiriyor neredeyse her oyuncuyu AWP ile görebiliyoruz. Takımdaki AWP rolü hakkında düşüncelerin neler?

Herkesin bildiği gibi yıldız bir AWP oyuncumuz yok, ama yıldız rifle oyuncularımız var. Ben de AWP rolü olmayan bir takım yaratmaya çalışıyorum ancak AWP&#;nin CS’deki önemi çok büyük. Takım olarak bunu konuştuk, bazı haritalarda ve belirli pozisyonlarda eğer AWP kullanmak isteyen olursa kullanması yönünde karar verdik fakat bazı haritalarda 2 AWP olmasını istemiyorum, bu konuda dikkatliyiz.

Yapmak istediğimiz zor bir iş. AWP’siz bir oyun oluşturmaya çalışıyorum, CS ’da hep iyi AWP oyuncuları ile oynadım. Elimdeki kartlarla en iyi eli çıkarmaya çalışıyorum diyebilirim.

DESPE yedeğe çekildiğinden itibaren birçok kişinin düşündüğü kişi Türk yıldız AWP oyuncusu woxic idi. Onun hakkında ne düşündüğünü ve daha önce onu takıma katmak gibi bir fikrin ortaya çıkıp çıkmadığından bahseder misin? Onu hiç takıma katmayı düşündünüz mü?

Kişisel olarak w0xic’i tanımıyorum, belki az çok konuşmuşuzdur. Bir sorunla karşılaşıldığında çözüm olarak  takımdan birisinin gitmesi gerektiğini düşünenlerden değilim. Benim için arkadaşlık daha önemli. Bir oyuncu herhangi bir konuda sorun çekiyorsa elinden geleni ortaya koyması için ona şans vermek taraftarıyım. Ondan en iyisini vermesini bekliyorum. ”Şu kötü oynuyor onu atalım, şu iyi oynuyor bu gelsin, awp oynasın” düşüncesi benim için bir çözüm değil. Oyuncular arasında arkadaşlığı tercih ederim, ben bu takım ile kazanmak istiyorum ve arkadaşlık benim için bazı şeylerden önce gelir.

”Şurada sıkıntı yaşıyorsun, orada iyi oynamıyorsun.” diyerek arkadaşlarımla sürekli konuşurum. Takım arkadaşıyız, eğer biri kötü oynuyorsa bunu açıkça dile getirebilmemiz gerekiyor. Bizler çocuk değil değiliz, bunları duyunca çocuklar gibi surat asıp &#;Neden öyle diyor?&#; demeyiz. Eğer bir sorunumuz varsa adam gibi yüzleşiriz, konuşuruz ve düzeltmeye çalışırız. Space Soldiers’ın da vizyonu budur.

Türkiye hakkında değinmek istediğim bir başka konu ise vize sorunları. Sizin için herhangi bir problem olmadı ancak woxic bu konuda sıkıntılar yaşadı. Durum hakkında çok bilgisi olmayan kişiler için, son zamanlarda bu durumun daha kötüye gidip gitmediğini söyler misin? 

Türkiye’deki vize sorunu çok sıkıntılı. Bu konuda sıkıntı çekmememizin en büyük sebebi Space Soldiers organizasyonu. Onun haricinde, tek bir kişi için vize almak çok sıkıntılı. Aynı zamanda birçok kişi neden Avrupa’da kamp yapmadığımızı soruyor, bunun nedeni aldığımız vizenin bizi gün olarak kısıtlaması. Tam rakamı bilmesem de Avrupa&#;da 2 aylık bir süreç içerisinde kalamıyoruz. Eğer kalmak istersek bu sefer de LAN turnuvalarına gitmek için gün hakkımız kalmıyor. Bu konuda tıkanmış durumdayız, gerçekten bizim için zor bir durum.

Güzel bir haber, ABD vizelerini daha önceden almıştık ancak vizenin uzunluğu, kapsamı hakkında çok fazla bilgim yok, onu menajerimiz bilir.

MEDİAMARKT INTEL ESL TÜRKİYE ŞAMPİYONASI BÜYÜK FİNALİ’NDE!

MAJ3R CS:GO ayarları artı işareti, video ayarları, Steam, yapılandırma, fare hassasiyeti ve donanım/uploads/players/thumb/maj3ratwesgmeafricafinals_funduszeue.info

CS:GOPedia/Pro setups/MAJ3R

Fare Ayarları

  • DPI

  • EDPI

  • USB Hızı

  • Windows hassasiyeti

    6

  • Oyun içi hassasiyet

  • Yakınlaştırma hassasiyeti

    1

  • Fare hızlanması

    0

  • m_rawinput

    1

Video Oyun Ayarı

  • Çözünürlük:

    x

  • En-boy oranı:

  • Ölçekleme:

    (black bars)

  • Yenileme Hızı:

Artı İşareti Ayarları ve Önizleme

MAJ3R

Mirage
Inferno
Cache
Cobblestone
Overpass
Dust2

Crosshair içe aktarma kodu

n/a

Başlatma ayarları (yalnızca ileri düzey kullanıcılar için)

n/a

Araç

  • Monitör

    BenQ XL

  • Klavye

    SteelSeries 6Gv2

  • Fare

    Zowie FK2

  • Kulaklık

    QPAD QH

  • Fare altlığı

    SteelSeries QcK Heavy

MAJ3R ile öne çıkan özellikler

(vurgu yok)

Takım arkadaşları  (oyuncu yok)

MAJ3R
  • Ö/Ö oranı:
  • Değerlendirme:

En iyi oyuncular

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası