kadir topbaş kültür merkezi kursları / ESEV'de yeni dönem

Kadir Topbaş Kültür Merkezi Kursları

kadir topbaş kültür merkezi kursları

İstanbul Takipte - İstanbul Yerel Haber

Esenler&#;in sanata açılan kapısı Esenler Belediyesi Sanat Evi (ESEV) için yeni dönem kurs kayıtları başladı.

Esenler Belediye Bakanı Mehmet Tevfik Göksu&#;nun öncülüğünde 8 yıldır Esenler&#;in kültür ve sanat hayatına yön veren ESEV, yeni döneminde tüm sanatseverlere kapılarını açmaya hazırlanıyor. Enstrüman ve Müzik Eğitimi, Geleneksel Sanatlar ile Edebiyat ve Sahne Sanatları ana başlıkları altında 37 branşta eğitim veren ESEV, eğitimlerini Dr. Kadir Topbaş Kültür ve Sanat Merkezi&#;nde veriyor.

ESEV’de verilen eğitimlere bu yıl minyatür ve Tasavvuf Müziği Korosu branşları da eklendi. Her yaştan sanatseveri ağırlayan kurslarda yaş arası çocuklar piyano, drama, karikatür, resim ve halk oyunları eğitimine başvuru yapabilecekler.

SON BAŞVURU:  30 EYLÜL

16 Eylül’de derslerin başlayacağı kurslara katılmak isteyen adaylar, 30 Eylül Pazar gününe kadar funduszeue.info internet sitesi üzerinden online olarak başvurularını yaptıktan sonra, ESEV&#;e gelerek kayıtlarını tamamlayabilirler. Detaylı bilgi almak isteyenler 0 () 85 62 numaralı telefonu arayabilirler.

ESEV&#;de yer alan kurslar şöyle:

İstanbul Büyükşehir Belediyesi: Dr. Mimar Kadir TOPBAŞ Gösteri ve Sanat Merkezinin Kapalı ve Açık Alanları İhale ile İşletmeye Verilecek

Belediyenin hüküm ve tasarrufu altında bulunan ve aşağıda özellikleri belirtilen taşınmazın işletilmeye verilmesi işinin ihalesi yapılacaktır.

 İstanbul Büyükşehir Belediyesi: Dr. Mimar Kadir TOPBAŞ Gösteri ve Sanat Merkezinin Kapalı ve Açık Alanları İhale ile İşletmeye Verilecek

1) Encümen Kayıt No:

2) İşin Konusu/Nevi/Miktarı: İstanbul Büyükşehir Belediyesinin hüküm ve tasarrufu altında bulunan, Fatih İlçesi Cerrahpaşa Mahallesi, Yenikapı Rekreasyon ve Meydan alanında bulunan Dr. Mimar Kadir TOPBAŞ Gösteri ve Sanat Merkezinin kapalı ve açık alanlarının (Şartname EK-1 Kroki ile işaretli alan) 3 (üç) yıl süre ile işletilmeye verilmesi işi

3) Muhammen Bedel: Yıllık Brüt Cironun %15’i + KDV (Asgari TL + KDV/YIL

4) Geçici Teminat: TL

5) İşletme Süresi: 3 Yıl

6) Yeterlik İçin Son Başvuru Tarih ve Saati: 07 Mart Saat:

7) İhale Tarihi ve Saati: 08 Mart Saat:     Son teklif verme tarih ve saati: 08 Mart Saat:

8) İhalenin Yapılacağı Yer: İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Encümen Salonu Saraçhane/Fatih/İstanbul

9) Yeterlik Başvurusunun Yapılacağı Yer: Emlak Şube Müdürlüğü
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ek Hizmet Binası Osmaniye Mah. Çobançeşme Koşuyolu Bulvarı No:5 Bakırköy- İstanbul

10) İhale Usulü: Sayılı Devlet İhale Kanunu’nun maddesine istinaden Kapalı Teklif Usulü

11) İhale şartnamesinin görülebileceği veya satın alınabileceği yer: İhale Şartnamesi TL bedelle Emlak Şube Müdürlüğü, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ek Hizmet Binası Osmaniye Mah. Çobançeşme Koşuyolu Bulvarı No:5 Bakırköy / İstanbul adresinden satın alınabilir ya da aynı adreste ücretsiz görülebilir.
Tel: 33 88      Fax: 51 33

12) İhaleye Katılmak isteyenlerden istenen belgeler:

Yeterlik değerlendirilmesi için istenen belgeler:

Gerçek kişiler için Kanuni ikametgâh ve nüfus cüzdanı sureti

Yabancı İsteklilerin tebligat için Türkiye sınırları içinde adres göstermesi, (Adres beyanı)

Ticaret ve/veya Sanayi Odası belgesi.

a. Gerçek kişi olması halinde ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış, ilgisine göre ticaret, sanayi odası veya esnaf ve sanatkâr siciline kayıtlı olduğunu gösterir belge,

b. Tüzel kişi olması halinde, tüzel kişiliğin idare merkezinin bulunduğu yer mahkemesinden veya siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve Sanayi Odasından veya benzeri bir makamdan ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış, tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge,

c. Ortak girişim olması halinde ortak girişimi oluşturan gerçek veya tüzel kişilerin her birinin (a.)  ve (b.)’deki esaslara göre temin edecekleri belge,

İmza Sirküleri.

a. Gerçek kişi olması halinde noter tasdikli imza beyannamesi.

b. Tüzel kişi olması halinde tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,

c. Ortak girişim olması halinde, ortak girişimi oluşturan gerçek kişi veya tüzel kişilerin her birinin (a.) ve (b.) fıkralarındaki esaslara göre temin edecekleri belgeleri ibraz etmeleri gerekir.

İstekliler adına vekâleten iştirak ediliyor ise, istekli adına teklifte bulunacak kimselerin noter tasdikli vekâletnameleri ile vekâleten iştirak edenin noter tasdikli imza beyannamesi,

İhaleye konu iş ile ilgili istenen belgeler;

a. İhale ilan tarihi itibariyle en az 3 yıl ticari faaliyetinin devam ettiğini tevsik eden belgeler,

b. Geçmiş iki yıl öz kaynak toplamının yıllık bazda veya iki yılın ortalamasının TL’den aşağı olmadığına dair belge.

c. Geçmiş iki yıl ödenmiş sermaye toplamının yıllık veya iki yılın ortalaması TL’den az olmadığına dair belge.

d. İsteklilerce ihale ilan tarihinden itibaren geriye doğru en az 5 (beş) yıl ve en az (on bin) m² ve üzeri açık ve kapalı mekân işletmeciliği yapmış olduklarını ve hali hazırda da faaliyetlerini devam ettirdiklerine dair belgeye sahip olmak.

e. Geçmiş iki yılın cirosu yıllık bazda veya iki yılın ortalaması TL’den aşağı olmadığına dair belge,

Ortak girişim olması halinde ortaklardan her birinin istenen asgari şartları sağlaması gerekir. Bu husus Ticaret/Sanayi/Esnaf Odalarından alınacak belgeler ile tevsik edilir.
İş deneyim belgesi bir veya birden fazla sözleşmeye dayalı olarak kamu veya özel sektörde gerçekleştirilmiş olmalıdır. İş deneyiminin değerlendirilmesinde sözleşmelerde ve faturalarda yer alan KDV’siz tutarlar esas olup, fatura bedelleri herhangi bir güncelleme işlemine tabi tutulmayacaktır. Kamuda gerçekleştirilen işlerle ilgili olarak kamu kurumları tarafından düzenlenmiş iş deneyim belgesi, özel sektörde gerçekleştirilen işlerle ilgili olarak sözleşme ve sözleşmeye dayalı olarak düzenlenen faturalar ibraz edilmelidir.

İhale dokümanı satın alındığına dair belge. (İhaleye Ortak girişim olarak katılım olması halinde ortaklardan birisinin satın alması yeterlidir.)

Ortak girişim beyannamesi.
İsteklilerin ortak girişim olması halinde, ortak girişim beyannamesi ile ortaklarca imzalanan ortaklık sözleşmesi, (ihale üzerinde kaldığı takdirde noter tasdikli ortaklık sözleşmesi verirler, ayrıca grubun bütün ortakları idare ile yapılacak ihale sözleşmesini şahsen veya vekil tayin edecekleri kişiler vasıtasıyla imzalarlar.)
Ortak girişim beyannamesinde pilot ortak belirtilmelidir, pilot ortak en yüksek hisseye sahip olmalıdır ancak eşit hisse oranlarının varlığı halinde bu ortaklardan birisi de pilot ortak olabilir.

İhaleye katılmak isteyen isteklilerin, tekliflerini aşağıdaki belgelerle kapalı zarf içerisinde İhale Komisyonuna ibraz etmeleri gerekmektedir.

Teklif mektubunu havi iç zarf,

sayılı Devlet İhale Kanunu’na uygun olarak düzenlenmiş Geçici Teminatı,

Gerçek kişiler için Kanuni ikametgâh, nüfus cüzdanı sureti

Yabancı isteklilerin Tebligat için Türkiye sınırları içinde adres göstermesi (adres beyanı),

Tüzel kişiler için, Türkiye’de tebligat adresi göstermesi (adres beyanı),

Ticaret ve/veya Sanayi Odası belgesi.

a)  Gerçek kişi olması halinde ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış ticaret, sanayi odası veya esnaf ve sanatkar siciline kayıtlı olduğunu gösterir belge,

b) Tüzel kişi olması halinde tüzel kişiliğin idare merkezinin bulunduğu yer mahkemesinden veya siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve Sanayi Odasından veya benzeri bir makamdan ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış, tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge,

c) Ortak girişim olması halinde ortak girişimi oluşturan gerçek veya tüzel kişilerin her birinin (a.)  ve (b.)’deki esaslara göre temin edecekleri belge,
İmza Sirküleri.

a) Gerçek kişi olması halinde noter tasdikli imza beyannamesi.

b) Tüzel kişi olması halinde tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri

c) Ortak girişim olması halinde, ortak girişimi oluşturan gerçek kişi veya tüzel kişilerin her birinin (a.) ve (b.) fıkralarındaki esaslara göre temin edecekleri belgeleri ibraz etmeleri gerekir.

İstekliler adına vekâleten iştirak ediliyor ise, istekli adına teklifte bulunacak kimselerin noter tasdikli vekâletnameleri ile vekâleten iştirak edenin noter tasdikli imza beyannamesi,

İsteklilerin ortak girişim olması halinde, şartnameye ekli örneğine uygun ortak girişim beyannamesi ile ortaklarca imzalanan ortaklık sözleşmesi, (ihale üzerinde kaldığı takdirde noter tasdikli ortaklık sözleşmesi verirler, ayrıca grubun bütün ortakları idare ile yapılacak ihale sözleşmesini şahsen veya vekil tayin edecekleri kişiler vasıtasıyla imzalarlar.)
Ortak girişim beyannamesinde pilot ortak belirtilmelidir, pilot ortak en yüksek hisseye sahip olmalıdır ancak eşit hisse oranlarının varlığı halinde bu ortaklardan birisi de pilot ortak olabilir.

13) İstenilen bütün belgelerin asıl veya noter tasdikli olması gerekmektedir.

14) Yurt Dışındaki Faaliyet Belgelerinin Tevsikine ilişkin Hususlar ile Başvuru veya teklif kapsamında sunulacak belgelerin tercümeleri ve bu tercümelerin tasdik işlemine ilişkin hususlar şartnamede belirtilmiştir.

15) İsteklilerin, ihale saatinden önce ihale şartnamesini incelemeleri ve tekliflerini de şartnamede belirtilen şartlar çerçevesinde vermeleri gerekmektedir.

16) İhaleye katılmak isteyenlerin, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Emlak Şube Müdürlüğü, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ek Hizmet Binası Osmaniye Mah. Çobançeşme Koşuyolu Bulvarı No:5 Bakırköy- İstanbul adresine, 07 Mart saat: ’a kadar yeterlik müracaatında bulunmaları gerekmektedir. Ancak isteklilere ihaleden önce yeterlik belgesi verilmeyecektir. İhaleye katılmaya hak kazananlar, ihale günü hazır bulunan isteklilerin huzurunda İhale Komisyonunca açıklanacak ve ihaleye katılmaya hak kazanamayanların teklif zarfları açılmadan kendilerine iade edilecektir.

17) Yeterlik Başvuru dosyası İdareye verildikten sonra son müracaat tarihinden önce olsa dahi dosya içerisindeki herhangi bir evrakın değiştirilmesi veya eksik evrakın tamamlanması yönünde yapılacak müracaatlar değerlendirmeye alınmayacaktır

18) İhaleye katılmak isteyenlerin, yukarıda belirtilen belgelerle birlikte İhale şartnamesinde belirtildiği şekilde hazırlayacakları teklif mektuplarını içeren kapalı zarflarını en geç 08 Mart saat: ’a kadar Büyükşehir Belediye Encümeni’ne (İstanbul Büyükşehir Belediyesi Encümen Şube Müdürlüğü, Kemalpaşa Mahallesi 15 Temmuz Şehitleri Caddesi No:5 Fatih / İstanbul) sıra numaralı alındı belgeleri karşılığında teslim etmeleri gerekmektedir. Belirtilen tarih ve saatten sonra verilen teklifler ve postadaki vaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır.

19) Teminat bedelini nakit olarak yatırmak isteyen istekliler, en geç 08 Mart Saat: ’a kadar Belediyeden (İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Encümen Şube Müdürlüğü, Saraçhane/Fatih/İSTANBUL) alacakları Teminat Müzakkeresi ile Teminat bedelini Belediyenin ilgili banka hesabına yatıracak ve makbuzunu İhale Komisyonu’na teslim edeceklerdir.  

20) Söz konusu ihale sayılı Devlet İhale Kanunu’na göre düzenlenmiş olup istenen bütün bilgi ve belgelerin bu kanuna uygun olması gerekmektedir.

21) Telgraf veya Faks’la yapılacak müracaatlar ve postada meydana gelebilecek gecikmeler kabul edilmeyecektir.

İlan Olunur.               

Esev’de Yeni Dönem Kayıtları Başladı!

Eklenme tarihi 9 Eylül

ABONE OL

Esenler'in sanata açılan kapısı Esenler Belediyesi Sanat Evi (ESEV) için yeni dönem kurs kayıtları başladı. ESEV, yeni dönemde tüm sanatseverlere kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Esenler&#;in kültür ve sanat hayatına yön veren ESEV, yeni döneminde tüm sanatseverlere kapılarını açmaya hazırlanıyor. El Sanatları, Geleneksel Sanatlar, Sahne Sanatları, Müzik Branşları, Akademiler ve Atölyeler ana başlıkları altında 51 branşta eğitim veren ESEV’e, bu yıl yeni branşlar da eklendi.

 

Geçtiğimiz sezon pandemi sürecinde eğitimlerine online platformlar üzerinden canlı yayınlanan derslerle devam eden ESEV, bu sezon için sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uygun tedbirli bir eğitim dönemi için hazırlıklar yapıyor. Dr. Kadir Topbaş Kültür ve Sanat Merkezi’nde verilecek eğitimlere her yaştan sanatsever başvuru yapabilecek. yaş arası çocuklar da piyano, drama, karikatür, resim  ve halk oyunları eğitimine başvuru yapabilecekler.

 

Son Başvuru: 4 Ekim

5 Ekim’de sosyal mesafe kurallarına uygun olarak yüz yüze derslerin başlayacağı kurslara katılmak isteyen adaylar, 30 Eylül Pazar gününe kadar funduszeue.info internet sitesi üzerinden online olarak başvurularını yaptıktan sonra, ESEV&#;e gelerek kayıtlarını tamamlayabilirler.

 

Detaylı bilgi almak isteyenler 0 () 85 62 numaralı telefonu arayabilirler.

Esenler Belediyesi&#;nin ücretsiz kursları tüm vatandaşlar için devam ediyor. Esenler&#;in sanata açılan kapısı Esenler Belediyesi Sanat Evi (ESEV) için yeni dönem kurs kayıtları başladı.

Enstrüman ve Müzik Eğitimi, Geleneksel Sanatlar ile Edebiyat Sahne Sanatları ve Atölye Çalışmaları ana başlıkları altında, 44 branşta Dr. Kadir Topbaş Kültür ve Sanat Merkezi&#;nde eğitim veren ESEV, yeni döneminde tüm sanatseverlere kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Esenler&#;de ücretsiz kurslar

6 yıldır Esenler&#;in kültür hayatına yön veren ESEV&#;de bu yıl da, bağlamadan kemana, senaryo yazımından kaligrafi kursuna kadar çok geniş yelpazede verilecek eğitimlerle her yaştan sanatseveri ağırlayacak. yaş arası çocukların piyano, drama ve halk oyunları eğitimi alabilecekleri merkezde, 8 yaş üzeri herkes dilediği sanat dalı için başvuruda bulunabiliyor.

Esenler Belediyesi Sanat Evi kurs

ESEV&#;e katılmak isteyen adaylar, son başvuru tarihi 20 Eylül Çarşamba gününe kadar, esevkayıt internet sitesi üzerinden online olarak başvurularını yaptıktan sonra, ESEV&#;e gelerek kayıtlarını tamamlayabilirler.

ESEV’de, 7’den 70’e her yaştan insana ücretsiz gitar, bağlama, ney ve çello gibi 40’tan fazla branşta kurs veriliyor. Detaylı bilgi almak isteyenler, 0 () 85 62 numaralı telefonu arayabilirler.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası