sema bekmez basketbolcu sevgilisi / sema bekmez - uludağ sözlük

Sema Bekmez Basketbolcu Sevgilisi

sema bekmez basketbolcu sevgilisi

Doğan Deniz Yiğit kimdir?

Doğan Deniz Yiğit Kimdir?

Doğan Deniz Yiğit 16 Eylül İstanbul doğumludur.  boyundaki basketbolcu Şu anda Türkiye basketbol 2. liginde mücadele eden Beylikdüzü Basketbol İhtisas kulübünde oynamaktadır. Sema Bekmez'i Doğan Deniz Yiğit ile bir dönem kanser tedavisi gören Murat Göğebakan'ın eşi Sema Bekmez ile yaşadığı aşkla gündeme gelmiştir. 

Murat Göğebakan kanser tedavisi görürken eşi Sema Bekmez onu terk etmişti. Sonrasında Murat Göğebakan eşi Bekmez'in kendisini Doğan Deniz Yiğit ile aldattığını dile getirmiş ve şu sözleri sarf etmişti: "Beni kanser değil, eşimin ihaneti vurdu. En çok da ben ölümle pençeleşirken o basketbolcu çocuğun eşimi ayartması dokundu. Bu nasıl bir delikanlılıktır!" dedi.

#kimdir?, Kimdir, Türkiye, istanbul

Sema Bekmez aldatma olayı nedir Murat Göğebakan&#;ı kiminle aldattı?

yılında kanser nedeniyle vefat eden şarkıcı Murat Göğebakan&#;ın eski eşi Sema Bekmez öldü. 51 yaşındaki Sema Bekmez&#;in şeker komasına girerek öldüğü söylendi. Peki Murat Göğebakan hastayken eşini bir basketbolcu ile aldatan Sema Bekmez kimdir, kaç yaşında öldü, ölüm sebebi nedir?

Abone ol

31 Temmuz yılında lösemiye bağlı ani kalp durması sonucu hayatını kaybeden şarkıcı Murat Göğebakan'ın eski eşi Sema Bekmez öldü. 51 yaşında ölen Sema Pekmez'in ölüm sebebi olarak şeker komasına girdiği söylendi. Murat Göğebekan'ın yılında ayrıldığı eski eşi Sema Bekmez'in Bülent adında bir oğlu var. 

Murat Göğebakan, yılında Sema Bekmez'le nikah masasına oturmuştu. Yaklaşık 11 yıl süren evlilik yılında son bulmuştu; çiftin bu evlilikten Bülent isminde bir de oğulları var.

Sema Bekmez neden öldü: 

Merhum şarkıcı Murat Göğebakan’ın eski eşi Sema Bekmez bu sabah hayatını kaybetti. 51 yaşındaki Bekmez’in şeker komasına girerek yaşamını yitirdiği öğrenildi.

Sema Bekmez, Murat Göğebakan'dan boşanmasına sebep olan basketbolcu Doğan Deniz Yiğit ile çıktığı gece turunda objektife yakalanmıştı.

Anne Hatice Göğebakan aldatmayı anlatmıştı: yılında kansere yakalanan Murat Göğebakan, hastalığı yendikten kısa süre sonra eşi Sema Bekmez’le yollarını ayırmıştı; söz konusu ayrılığın gerekçesi ise ihanetti. Ünlü şarkıcı, kendisini aldattığını ileri sürdüğü eşine boşanma davası açmış ve çift yılında resmen boşanmıştı.

 Anne Hatice Gögebakan, oğlum kanseri yendi ama ihaneti yenemedi, eşi Sema Bekmez'in hasta yatağında ihanetini öğrenince tedaviyi reddetti ölümü seçti diyerek herkesi duygulandıran bir açıklama yapmıştı..

Bilinmeyenleri "Hasan'dan Olma Hatice'den Doğma" isimli kitabında kaleme alan Göğebakan, kitapta şu bilgileri paylaşmıştI..

"10 Ekim tarihinde Hatice ve Hasan Göğebakan çiftinin ilk çocuğu olarak Adana'da dünyaya geldim. Avrupa'ya en çok da Almanya'ya göç dalgası sürüyordu halen. O dönemlerde ekonomik şartlar hem de insanların daha iyi bir yaşam istemeleri nedeniyle oldukça popüler olan, keza günümüzde de benzer nedenlerle hala popüler, yurt dışı kervanına katıldı, annem ve babam. Bu uzun sürecek bir ayrılık anlamına geliyordu. Henüz bir bebektim ebeveynlerimden ayrıldığımda. Beni babaannemlere emanet ederek gitmişler. Bir süre sonra kız kardeşim doğdu ve o da benimle aynı kaderi paylaştı. Uzun yıllar boyunca babaannemlerde kaldım. Annem ve babamı hatırladığım kadarıyla ilk kez beş yaşımdayken gördüm. Çok uzun yıllar hem de belki onlara en çok ihtiyaç duyduğum yaşlarda ayrı kalmış olsam da onlardan, ben onları çok seviyorum."

Hasta yatağındayken aldatıldığı iddia edilen şarkıcı Murat Göğebakan'dan eski eşi hakkında böyle bir açıklama yapmıştı.

“Beni kanser değil, eşimin ihaneti vurdu. En çok da ben ölümle pençeleşirken o basketbolcu çocuğun eşimi ayartması dokundu. Bu nasıl bir delikanlılıktır!”

Geçen yıl yakalandığı kanser hastalığından 7 aylık tedavi sonrası kurtulan şarkıcı Murat Göğabakan’ın 10 yıllık eşi Sema Bekmez(41) tarafından aldatıldığı iddia funduszeue.info'da yer alan habere göre;  eşinin kendisini İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde oynayan basketbolcu Doğan Deniz Yiğit (21) ile aldattığını doğrulayan Murat Göğebakan iddiları yanıtladı.

* Milyonlarca insan benim için dua etti, on binlerce mektup geldi. Kanseri yendim ama ihanete yenildim. Bunlardan uzak kalmak için kaçıyorum, Amerika’ya gidiyorum. Asıl o adama (Doğan Deniz Yiğit) ’neden Murat Göğebakan hasta yatağında kanser tedavisi görüyorken bunu yaptın, sen nasıl delikanlısın, evli bir kadına nasıl bakarsın’ diye sormalısınız. O kadın (Sema Bekmez) meyilli bile olsa dönüp bakmamalıydı.

* Tüm bunları bile bile evliliğimi kurtarmak için dört defa mücadele ettim. İnanın kanserle mücadeleden daha ağır bir mücadeleye girdim. Hastaneden eve geldiğimde evimde hiç eşya kalmamış. O beyefendi eşimin parasını adeta yemiş, bitirmiş. Düşünün, oğlumla birlikte yerde yatıyoruz. Çünkü beyefendi bir lira para bırakmamış, jigololuk yapmış. Sürekli telefonum parçalandı deyip yeni telefon aldırmış, satıp parasını yemiş.

* Sema 41 yaşında bir kadın ve beyefendi de 21 yaşında. Ama Allah’a havale ettim, onun görmesini bekliyorum. Ben hastanede gün yattım. Sema ise yanımda üç gün yattı. En son 28 gün hastanede kalmıştım yanıma sadece bir gün gelip, beş dakika kaldı. Ama hiç sesimi çıkarmadım.

* Zoruma gidenlerden biri de bana bunları yaşatan kadına verilen ’Yılın Vefa’ ödülü idi. Sahnede ağlamamak için kendimi zor tuttum. İnsanlar onu acılı eş sanıyor ve ödül veriyor. Ben orada üzüntüden kendimi zor tuttuğumda ’Beğenemedin mi?’ dedi.

İlgili Haberler
Murat Göğebakan&#;ın eski eşi Sema Bekmez öldü ihanet yüzünden ayrılmışlardı

sema bekmezsema bekmez kimdirsema bekmez ölümü

Murat Göğebakan'ın eski eşi Sema Bekmez kimdir? Neden öldü, hastalığı neydi? İşte otopsi raporu

Murat Göğebakan'ın eski eşi Sema Bekmez'in otopsi raporu, hayatını kaybetmesinden iki yıl sonra geldi. Savcılık, yılında yaşanan ve şüpheli gördüğü ölümle ilgili başlattığı soruşturmayı tamamladı. O dönem şeker komasına girdiği belirtilen 51 yaşındaki Sema Bekmez'in kalp yetmezliği nedeniyle yaşamını yitirdiği öğrenildi.

SEMA BEKMEZ'İN HAYAT HİKAYESİ

yılında İstanbul'da dünyaya geldi.

Sema Bekmez'in mesleği oyuncu menajerliği olarak biliniyordu.

yılında çıkış yakaladıktan sonra ilk eşi Senem Hanım'dan boşanan şarkıcı Murat Göğebakan ile yılında evlendi.

yılına kadar adı pek magazin gündemine gelmeyen Sema Bekmez, eşi Murat Göğebakan'ın kan kanserine yakalanmasının ardından 'ihanet' iddialarıyla gündemi meşgul etti.

Sema Bekmez'in, o dönem İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da oynayan basketbolcu Doğan Deniz Yiğit (d) ile ilişkisi olduğu ileri sürüldü.

yılında sağlığına kavuşan Murat Göğebakan, yılında Sema Bekmez ile olan evliliğini resmen noktaladı. yılında verdiği bir röportajda, aldatılma iddialarını doğrulayan Murat Göğebakan, "Kanseri yendim ama ihanete yenildim. Bunlardan uzak kalmak için kaçıyorum, Amerika'ya gidiyorum. Asıl o adama (Doğan Deniz Yiğit) 'Neden Murat Göğebakan hasta yatağında kanser tedavisi görüyorken bunu yaptın, sen nasıl delikanlısın, evli bir kadına nasıl bakarsın' diye sormalısınız. O kadın (Sema Bekmez) meyilli bile olsa dönüp bakmamalıydı.

Tüm bunları bile bile evliliğimi kurtarmak için dört defa mücadele ettim. İnanın kanserle mücadeleden daha ağır bir mücadeleye girdim.  Sema 41 yaşında bir kadın ve beyefendi de 21 yaşında. Ama Allah'a havale ettim, onun görmesini bekliyorum. Ben hastanede gün yattım. Sema ise yanımda 3 gün yattı" dedi.

yılında hastalığı nükseden Murat Göğebakan, yılında 45 yaşında hayatını kaybetti. Merhum şarkıcının kardeşi Melih Göğebakan, abisinin boşanmanın ardından aldatılmayı kendine ve erkeklik gururuna yediremediği için üzüntü nedeniyle hastalığının tekrar ortaya çıktığını söyledi.

Murat Göğebakan'ın annesi Hatice Göğebakan ise, "Oğlum kanseri yendi ama ihaneti yenemedi, eşi Sema Bekmez'in hasta yatağında ihanetini öğrenince tedaviyi reddetti ölümü seçti" dedi.

SEMA BEKMEZ NEDEN ÖLDÜ?

Murat Göğebakan'ın vefatının ardından gözlerden kaybolarak mesleğini sürdüren Sema Bekmez, 6 Kasım tarihinde şeker komasına girerek 51 yaşında hayatını kaybetti. Ev arkadaşı, verdiği ifadede "Ağzından beyaz renkli sıvı gelmişti. Ambulansı aradım" dedi.

Adli Tıp Kurumu, Sema Bekmez'in kesin ölüm nedenini anlamak için yaptığı otopsi sonrası, 22 Mart tarihinde  'ölüm nedeni kalp damar yetmezliği' raporunu verdi.


murat göğebakansema bekmezbiyografi

İşte Sema Bekmez&#;in genç sevgilisi!..

Evlilik bitiren a&#;k          

y&#;l&#;nda kansere yakalanan Murat Gö&#;ebakan, hastal&#;&#;&#; yendikten k&#;sa süre sonra e&#;i Sema Bekmez’le yollar&#;n&#; ay&#;rm&#;&#;t&#;. Ayr&#;l&#;&#;&#;n gerekçesi ihanetti. Ünlü &#;ark&#;c&#;, kendisini basketbolcu Do&#;an Deniz Yi&#;it’le aldatt&#;&#;&#;n&#; ileri sürdü&#;ü e&#;ine bo&#;anma davas&#; açt&#; ve dava geçen y&#;l sonuçland&#;, çift resmen bo&#;and&#;.

Üç y&#;l sonra ilk poz

Ve üç y&#;ld&#;r konu&#;ulan o a&#;k, önceki gece su yüzüne ç&#;kt&#;. Bekmez, kendisinden 20 ya&#; küçük basketbolcuyla Sess Bar’dayd&#;. &#;stanbul Büyük&#;ehir Belediye Spor Kulübü’nde oynayan ama bu dedikodular yüzünden tak&#;mdan uzakla&#;t&#;r&#;lan Do&#;an Deniz Yi&#;it’le ilk kez birlikte görüntülenen Sema Bekmez, rahat tav&#;rlar&#;yla dikkat çekti.

“Kanseri yendim, ihanete yenildim” diyen Murat Gö&#;ebakan, ihanet olay&#;nda e&#;inden çok genç basketbolcuyu suçlam&#;&#;t&#;: “As&#;l o adama ‘Neden Murat Gö&#;ebakan hasta yata&#;&#;ndayken bunu yapt&#;n, sen nas&#;l delikanl&#;s&#;n, evli bir kad&#;na nas&#;l bakars&#;n?’ diye sormak laz&#;m. O kad&#;n meyilli bile olsa dönüp bakmamal&#;yd&#;.”

MURAT GÖ&#;EBAKAN CANLI YAYINDA &#;SYAN ETT&#; (V&#;DEO)




nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası