istikbal başlıklı baza / İstikbal Plus Yatak Odası | Kınık Mobilya

Istikbal Başlıklı Baza

istikbal başlıklı baza

İstikbal Baza

Yatak odası evde en çok depolama alanına ihtiyaç duyulan alandır. Fazla olan tekstil ürünlerinin kullanılmadığı zamanlarda depolanması gerekir. Yatak odasında geniş bir alan kaplayan yatakların altı ise depolama alanı olabilmek için uygun yerdir. Geliştirilen baza stili yataklar büyük bir depolama alanı sağlamaya başlamıştır. Farklı modellerde üretilen baza çeşitlerinin temelde üretim amacı aynıdır. Depolama alanı olarak kullanılması düşünülen bazaların malzeme kalitesi de buna uygun seçilir. Yatak haricinde ekstra ürün depolanan bazaların tasarımının yanı sıra dayanıklılığı çok önemlidir. Dayanıklı malzemeden üretilmeyen baza çeşitleri bir süre kullanımının ardından ağırlığı taşıyamayarak kısa sürede deforme olabilir. Deforme olan yatakta uyumak ise size keyif vermez. İstikbal baza farklı renk ve çeşitleri ile kullanıcıya geniş bir ürün hacmi sunar. Özellikle küçük mekanlarda tercih edilen İstikbal baza tek kişilik ve çift kişilik seçenekler de sunar. Tek kişilik istikbal baza çeşitlerini özellikle çocuk ve genç odalarında kullanarak ekstra depolama alanına sahip olabilirsiniz. Mevsimsel değişikliklere göre nevresim, yorgan ve kıyafet seçimlerimiz farklılık gösterir. Bu durumda ortalıkta bırakıldığında dağınık bir görünüm yaratabilecek bu ürünler baza sayesinde kolaylıkla depolanabilir. Baza istenildiği zaman kolaylıkla açılıp kapanması sayesinde size kolaylık sağlar. İstediğiniz her an istediğiniz eşyalarınıza kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

İstikbal Baza Çeşitleri

İstikbal Baza Çeşitleri

İstikbal bazalar her zevke ve bütçeye uygun olarak üretilir. Tek kişilik ve çift kişilik modelleri olduğu gibi yavrulu baza seçeneğini kullanıcıların beğenisine sunar. İstikbal yavrulu baza özellikle kalabalık ailelerin kurtarıcısıdır. Yavrulu baza tek kişilik bir baza olmasına rağmen istenildiğinde sahip olduğu ekstra yatak sayesinde kolaylıkla iki kişilik bir yatağa dönüşebilir. Yalnızca ihtiyaç duyulduğunda iki kişilik yatağa dönüşen yavrulu baza bu sayede fazla yer kaplamaz. Farklı tasarımlarıyla yıllardır müşterilerinden tam not alan İstikbal markası ahşap ve kumaş baza çeşitleri ile beğeni toplar. Ahşaptan vazgeçemeyenler için tasarlanan Liva bazalı karyola geniş bir depolama alanı sunar. Farklı başlık modelleri ile şık bir görünüm kazanan Liva baza sade ve şıklık arayanların tercihi olmaktadır. İstikbal baza modelleri sahip olduğu çocuk kilidi sayesinde güvenli bir kullanım olanağı sağlar. Depolama alanından eşya alımı sırasında yatağın yaptığı ağırlık ile baza kapanabilir. Çok tehlikeli sonuçları olabilecek bu durum konulan kilit sistemi ile önlenmiştir. Yalnızca bazayı kaldırdığınızda güvenlik kilidini takmanız gerekir. İstikbal ferro baza sadelik ve şıklığın birleşimi ile tasarlanmıştır. Mavi, pembe ve siyah gibi farklı renk seçeneklerine sahip ferro bazanın tek kişilik ve çift kişilik seçenekleri kullanıcıların beğenisine sunulur. Metal konstrüksiyon olan baza depolamanızı rahatlıkla yapma imkanı sağlar. Ağır yükleri dahi güvenle taşıyabilen yapısının yanı sıra başlık tasarımı da gözünüzü doldurur. Farklı ebatlarda seçim yapılabilmesi sayesinde istediğiniz her alanda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ayaklarının yüksek olması sayesinde temizliğini kolayca yapabilir ayrıca paslanma karşıtı olan boyası sayesinde uzun yıllar kullanabilirsiniz. İstikbal sleepy baza size geniş renk seçenekleri sunar. Başlık ve bazanın uyumlu olarak tasarlanması ile yatak odanız şık bir tasarıma kavuşur. Bazaların tek tek kalkması bazayı fazla güç uygulamadan kullanmanıza olanak sağlar. Stress free young baza ve başlık uyumu ile sade ve şık bir görünüme sahiptir. Baza ve başlığa uygun olarak tasarlanan puf ise size ekstra bir depolama alanı sunar. Kare deseni kullanılan bazanın siyah ayakları ile yakaladığı uyum modern bir görünüme sahip olmasına neden olmuştur.

İstikbal Baza Kullanmanın Avantajları

İstikbal Baza Kullanmanın Avantajları

İstikbal çift kişilik baza kullanarak sahip olduğunuz kısıtlı alanlarda fazladan depolama alanına sahip olabilirsiniz. Küçük evlerde yaşamak zorunda olanlar için depolama alanı çok büyük bir sorun oluşturur. Fazla olan eşyaları koyabilmek için çoğunlukla ekstra dolaba ihtiyaç duyarlar. Ekstra alınan dolaplar ise çoğu zaman zaten küçük olan alanları daha da kalabalık hale getirerek kötü bir görünüme sahip olabilir. Bu gibi durumların yaşanmaması için İstikbal baza yatak imdadınıza yetişir. Yatak bir evde mutlaka bulunması gereken eşyaların başında gelir. Ebatları nedeniyle geniş bir yer kaplayan yataklar daha işlevsel kullanılabilir. Baza olarak tasarlanan yataklar ekstra depolama imkanı sunmasının yanı sıra çelik konstrüksiyondan yapıldığı için oldukça sağlamdır. Uzun yıllar kullanma olanağı sağlayan bazalı yataklar fonksiyonlarını fazlasıyla yerine getirir. Kumaş ya da deri tasarımları olan bazalar bulunduğu ortama şık bir görünüm kazandırır. Bazalar genellikle iki bölüm halinde tasarlanır. Depolama amacıyla tasarlanan bazaların iki bölüm halinde olması daha düzenli depolama imkanı sağlar. Eşyalarınızı kolaylıkla ayırabilirsiniz. İstikbal tek kişilik baza hava almadığı için normal dolaplar gibi çok sık temizlenmesi gerekmez. Yalnızca çok sık açılıp kapanan bazalar bu esnada aldıkları tozla daha kısa sürede kirlenebilir. Böyle bir durumda temizliği oldukça kolaydır. Nemli bir bezle temizlenmesi yeterlidir. Bazaların en önemli avantajı kolay erişilebilir olmasıdır. Dolapların üst bölümlerinde depolanan eşyalar gibi sizi yormaz. İstediğinizde bazayı kaldırıp kolaylıkla eşyalarınıza erişebilirsiniz. Herhangi bir sandalye ya da merdivene ihtiyaç duymazsınız. Bunun yanı sıra emniyet kilidinin olması ise sizin için oldukça güvenlidir. İkinci bir kişiye ihtiyaç duymadan bazanın emniyet kilidini kullanarak istediğiniz eşyalara erişebilirsiniz.

İstikbal Baza Kullanım Konforu

İstikbal Baza Kullanım Konforu

Rahat kullanımlarıyla sık sık tercih edilen istikbal baza online alışverişin adresi Trendyol’da sizleri beklemektedir. Yatak seçimi bir çok insan için oldukça önemlidir. Her gece uyumak için kullanılan yatağın rahat olmaması tüm hayatınızı etkileyebilir. Rahatsız bir yatakta uyumak sırt ve boyun ağrısı problemlerine neden olabilir. Bu yüzden herkes kaliteli bir yatakta uyumak ister. İstikbal baza rahat bir uykunun yanı sıra ekstra depolama alanını kullanıcılarına sunar. İstikbal baza fiyatları ile her eve girmeyi başarıyor. Uygun fiyata kalite sunan İstikbal baza ölçüleri ile de farklı her eve uyum sağlayacak şekilde. Tek kişilik ve çift kişilik çeşitleri olan istikbal bazanın 90*, *, *, *, *, * ve * farklı ölçüleri bulunur. İstikbal x baza küçük yatak odalarında rahatlıkla kullanılabilir. İstikbal baza farklı ölçülerinin yanı sıra kumaş modellerindeki çeşitlilikle de geniş bir seçim olanağı sunar. Ahşap baza modelinin yanı sıra kumaş ve deri olarak tasarlanan baza modelleri de bulunuyor. Kumaş olarak tasarlanan baza modellerinin her zevke hitap edebilecek farklı desen ve renkleri bulunur. Stress free young modeli kare deseni nakış uygulaması ile tasarlanırken, royal baza düğme ile tasarlanmıştır. Bazaların bazı modellerinde tasarımlarına uygun olarak puf ve komodin bulunmaktadır. Ekstra depolama alanı sağlayan puf ve komidinler bazanın genel tasarımına uyumludur. Gold ayaklı olan baza modellerinin komodinlerde de gold rengi kulp ve ayak olarak tasarlanmıştır. Genel olarak yerden yüksek olarak tasarlanan bazalar kullanıcıya rahat temizlik imkanı sunar. Paslanmaz çelikten üretilmesi sayesinde deforme olmadan uzun yıllar kullanmanızı sağlar. Evine ve fiziki sağlığına aynı anda yatırım yapmak isteyenlerin ilk tercihi İstikbal baza çeşitleri geniş model ve fiyat seçenekleri ile Trendyol’da bulabilirsiniz.

Altın Detaylı Minimal Şıklık: Perla

Perla koleksiyonu; ekru rengine eşlik eden altın renkli şeritlerden oluşan yatak başlığı ve yine altın renkli rüstik ayaklarıyla tamamlanan baza tasarımı ile yatak odasına minimal bir şıklık kazandırmak isteyenler için ideal bir seçim…

Çift kişilik yataklar için dizayn edilmiş modeliyle yatak odasında kusursuz bir konfor yaratmayı amaçlayan Perla baza – başlık tasarımı, mor renk alternatifi ve farklı ayak uygulamalarıyla her zevke hitap ediyor. Geniş bir depolama alanı sunan baza sistemiyle işlevsel bir çözüm de yaratan Perla yatak baza – başlık setini tercih ederek siz de yatak odanızda aradığınız sade fonksiyonelliği sağlayabilirsiniz.

 

Her Ölçüde İddialı Duruş: Diego

Boyutlu tasarımı ve petrol yeşilinin çarpıcı tonuyla yatak odasında iddialı bir duruş sergileyecek olan Diego baza – başlık seti, dikkat çekici görünümünü işlevsel özellikleriyle destekliyor.

Baza ve kasa yüksekliğine kıyasla oldukça geniş bir depolama alanı sunan ve bu sayede yatak odanızdaki düzenin temsilcisi olan Diego koleksiyonu, modern ayakları ve ahşap süslemeleriyle şık bir imaj çiziyor. Yüksek yatak başlığı ile güvenli ve rahat bir uyku ortamı yaratan Diego baza – başlık tasarımının tek ve çift kişilik pek çok ölçüye sahip modellerini İstikbal’in online kataloğunda keşfedebilirsiniz!

Modern ve Kullanışlı: Indigo

Yatak odası dekorasyonu olarak retro tarzı uygulayanlar için mükemmel bir tamamlayıcı olacak Indigo koleksiyonu, vintage modasının en belirgin özelliklerinden biri olan deri kumaş detayıyla yatak odanızı şekillendirmenize yardımcı oluyor.

Yerden yüksekliği ile dikkat çeken ahşap ayaklarının ayırt edici bir şıklık yarattığı Indigo baza modeli, günlük temizlik için de kullanıcılarına son derece pratik bir kullanım sunuyor. Sandıksız tasarımını çift kişilik baza modeliyle tamamlayan Indigo koleksiyonunun yatak başlığı ise iki parçalı ve kapitone desenleriyle öne çıkıyor. Yatak odanıza retro tarzın modern yorumu olarak renk katacak kahverengi deri kumaşıyla Indigo baza – başlık modelini, İstikbal’in web sitesinde yakından inceleyebilirsiniz.

 

Yatak Odanıza Renkli Bir Dokunuş: Liva

Canlı ve dikkat çekici mor rengi ile cıvıl cıvıl bir yatak odası dekorasyonu yapmak isteyenler için mükemmel bir seçim olan Liva baza – başlık seti, enerjinizin en güzel yansıtıcısı olacak!

Pürüzsüz kumaşının yumuşacık dokusu ile huzurlu bir uyku sunacak minimal tasarıma sahip yatak başlığı ile çift kişilik bazadan oluşan Liva koleksiyonu, ferah bir depolama çözümü yaratıyor. Beyaz ve kahverengi olmak üzere iki farklı ayak seçeneği sunan ve böylece yatak odası konseptinizle şık bir bütün oluşturmayı hedefleyen Liva baza – başlık tasarımı ile siz de yatak odanızın enerjisine katkıda bulunabilirsiniz.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir