çankırı istanbul otobüs bileti özlem / Çankırı Özlem Seyahat Online Otobüs Bileti Satın Al - seafoodplus.info

Çankırı Istanbul Otobüs Bileti Özlem

çankırı istanbul otobüs bileti özlem

Çankırı Özlem Seyahat İstanbul Anadolu Şubeleri Telefonları

çankırı özlem seyahat

ÇANKIRI ÖZLEM SEYAHAT (İstanbul İletişim)

Çankırı Özlem Seyahat İstanbul Harem Otogarı ve Dudullu Terminal telefon numaraları, şehir içi servis güzergahları, şehirler arası otobüs seferleri güzergahları, Özlem Seyahat İstanbul > Çankırı otobüs bileti fiyatları, otobüs sefer saatleri.

Çankırı Özlem Seyahat İstanbul Otobüs Bileti Al

Çankırı Özlem Seyahat İstanbul otobüs biletini, yukarıda bulunan otobüs bileti arama kutusunu kullanarak online satın alabilirsiniz. Dilerseniz Çankırı Özlem Seyahat Otobüs Bileti sayfamızı da kullanabilirsiniz.

Çankırı Özlem Seyahat İstanbul Anadolu Yakası Servis;

Özlem Seyahat İstanbul Anadolu Yakası şehir içi servis bilgileri için şubelerle irtibata geçiniz.

Türkiye'nin her yerinden;

Çankırı Özlem İletişim:

18 18

 

Çankırı Özlem Seyahat Otobüs Bileti

Çankırı Özlem Seyahat


Çankırı Özlem Seyahat, Aslan Kardeşler Ltd. şirketi tarafından, yılında kurulan bir yolcu taşıma firmasıdır. Müşteri memnuniyetine özellikle önem veren firma, yolcularının istek ve taleplerine göre hareket etmektedir. Güvenli, eksiksiz ve konforlu bir yolculukla beraber müşteri memnuniyeti odaklı vizyonu olan firmanın misyonu ise firmayı genç tutarak, sizlerin ihtiyaç ve beklentilerinizi en üst düzeyde karşılayabilmektir. Özellikle de çalışan ve müşteri memnuniyetiyle, bu sektörde sürekli olarak tercih edilen bir marka olmayı amaçlamaktadırlar.


Seferleri

Firmanın kurulduğu günden beri hizmet verdiği ve sefer düzenlediği iller; Ankara, İstanbul, Çankırı, Kocaeli, İzmit, Sakarya, (Adapazarı) şeklinde sıralanmaktadır.  Sefer süresi dışına çıkmamaya çözen gösteren firma, zaman kavramına da oldukça önem vermektedir.


Otobüs Filosu

Gelişmiş 12 araçlık otobüs filosu ile yolcularına her gün daha iyi bir hizmet vermeyi amaçlayan firma, filosunda son model araçlar bulundurmanın yanı sıra teknolojik donanımlar ile de araç kapasitesini büyütmeye ve geliştirmeye devam etmektedir.  Araçların içindeki koltuk düzeni 2+2 ya da 2+1 olarak ayarlanmaktadır. Filoda bulunan bütün araçların sefer öncesi ve sefer sonrası teknik kontrolleri de düzenli olarak yapılmaktadır.


İkram ve Hizmetler

Otobüslerin içerisinde özenle tasarlanmış olan konforlu koltuklarla yolculuk süresince oldukça rahat zaman geçirmek mümkündür. Aynı zamanda seyahat sırasında yolcular için hazırlanan ikramlarla da yine sizlerin memnuniyeti ön planda tutulmaktadır.

Çankırı Özlem Seyahat otobüs bileti ya da bunun gibi pek çok otobüs bileti almanın en güvenilir ve pratik yollarından biri seafoodplus.info’dur. İstediğiniz her an buradan bilet alarak seyahat etmeniz oldukça kolay. 

Çankırı İstanbul Otobüs Bileti

Hafta sonunu geçirmek, yakınlarınızı ziyaret etmek ya da daha uzun süreli konaklamak amacıyla İstanbul’a gitmek istiyor olabilirsiniz. Bunun için otobüs yolculuğunu tercih edebilirsiniz. iki şehir arasında sefer düzenleyen firmalar genellikle Gerede, Bolu, İzmit şeklinde ilerleyen güzergahı kullanmaktadır. Yaklaşık kilometre olan bu mesafe ortalama 8 saatte tamamlanmaktadır. Verilen molaların süresi, hava şartları ve yolların durumu seyahat süresini etkileyebilmektedir.

Yolculuk sonrası metropole varınca hemen gezinmeye başlayabilir ya da öncelikle biraz istirahat edebilirsiniz. Eğer sadece birkaç gününüz varsa elinizi çabuk tutmanızda fayda vardır. Çünkü İstanbul büyük bir şehirdir, gezilecek çok yer vardır ve trafik zamandan çalabilmektedir.

İlk gün konakladığınız yerin yakınındaki yerleri gezebilir, daha sonra ise farklı semtleri ziyaret edebilirsiniz. Denk gelirseniz festivallere katılabilir, tiyatro oyunlarına ya da konserlere gidebilirsiniz. 

Görmenizi özellikle tavsiye edeceğimiz yerlerden bazıları ise Beylerbeyi Sarayı, İstiklal Caddesi, Moda Sahili, Heybeliada, Sultanahmet Camii ve Emirgan Korusu’dur. Eğer zaman sıkıntınız yoksa Polonezköy, Riva ve Şile gibi yerlere de gidebilirsiniz.

Çankırı İstanbul arası sefer düzenleyen otobüs firmaları hangileridir?

Çankırı İstanbul arası otobüs ile yolculuk kaç saat sürmektedir?

Çankırı İstanbul arası otobüs ile seyahat ortalama 8 ile 9 saat arasında sürmektedir.

Çankırı İstanbul Otobüs Bileti Fiyatları Ne Kadar?

Otobüs FirmasıOtobüs Bileti Fiyatı
Özlem Seyahat TL
Çağdaş Güven Turizm TL

FacebookTwitter

directions_bus
'den fazla
Otobüs Firması

lock
Güvenli Ödeme
(0 Komisyon)

done
Kolay ve hızlı bilet alma

event_busy
Online İptal Kolaylığı

  Gizlilik Bildirimi

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir