erzin isos termal iletişim / Erzin İsos Termal Satılık Devremülk İlanları Sayfası - Hattuşa Erzin

Erzin Isos Termal Iletişim

erzin isos termal iletişim

Erzin İsos Termal terminalinden ucuz otobüs bileti bulun.

Güvenilir otobüs ortaklarımızın Erzin 'dan kalkan otobüsüne binerek otobüsün sunduğu sorunsuz yolculuk deneyimini yaşayın. Erzin Erzin İsos Termal konumundan otobüse binerken, FlixBus, Ali Osman Ulusoy, Kontur Turizm, Jet Turizm, Güney Akdeniz Seyahat, Metro Turizm, Kanberoğlu Turizm, Topçam Turizm, Tokat Yıldızı Seyahat, Öz Sivas Turizm, Hatay Nur Seyahat, Hatay Günsas Turizm, Yazar Tur, Cesur Bingöl Seyahat, Öz Elazığlılar Seyahat, Vanyolu Seyahat, Özlem Cizre Nuh, Best Van Turizm, Siirt Petrol, Lider Muş Tur, Öz Diyarbakır Seyahat, Öz Has Bingöl, Süha Turizm, Has Turizm, Can Dersim Tuncelililer, Hatay Öztur Turizm, Turay Seyahat ile seyahat edebilirsiniz. Erzin İsos Termal konumundan kalkan seferlerle programınıza ve seyahat bütçenize uyan en iyi otobüs seçeneğini kolayca bulabilirsiniz.

Kısıtlı bir bütçeniz varsa veya sadece en iyi seyahat fırsatlarını bulmak istiyorsanız, bugün Erzin Erzin İsos Termal konumundan kalkan otobüs seferleri için ₺4'den başlayan fiyatlarla otobüs biletleri bulacaksınız.

KAPLICA OTELLERİ

 

Kurumsal
 

Erzin İsos Termal Otel, Sağlık Merkezi ve Tatil köyü, Amanos dağlarının Akdeniz’e uzanan kıyılarında yer alıyor. Tarih, sağlık ve deniz turizmi açısından önemli bir potansiyele sahip olan Erzin’de, şimdi dev bir proje hayata geçiyor. Eşsiz tasarımı, konforu, ayrıcalıklı hizmet anlayışı ve şifalı sularıyla Erzin İsos Termal, Erzin’in parlayan yıldızı olmaya aday.

Termal
 
Sağlıklı Yaşam İçin Doğru Yerdesiniz
 
Türkiye'nin önde gelen sağlık kuruluşlarının rehberliğinde uzmanlar kontrolünde Spa & Termal kür programları planlandı. Bu amaçla tesisimizde termal tedavi merkezlerinden yaralanabilecek, fizik tedavi merkezkerimizde ağrılarınıza son verebileceksiniz. Yaşlanmanın etkilerini atlatabilecek, tesisimizde sağlık hizmetlerinden ve kür merkezlerinden yararlanabileceksiniz




 
Şifalı suyu içerek; (İçme Kürü)
- Miğde, bağırsak, tembelliğine
- Ağız kurumasına
- Karaciğer tembeliğine
- Safra kesesi tembelliğine
- Safra ve kum taşlarına
- Böbrek tembelliğine
- Böbrek taşı ve kumların dökülmesine
- Hazımsızlık ve kabızlık sorunlarına
- Ürogenital sistem iltihaplarına
- Her türlü mide ve bağırsak parazitlerine
- Sipastik kolona
- Hormon yetersizliğine
- Baş ağrılarına
- Beslenmede florür eksikliğine
- Hormon yetersizliğine
- Çocuk ve gençlerde diş çürüklerine

 



 
Şifalı suyla banyo yaparak; (Banyo Kürü)
- Romatizma, siyatik, nevralji, ürenir sistemi sorunlarına
- Kilo vermeya
- Hafif ve orta düzeydeki hiper tansiyona
- Hafif ve orta derecedeki kalp-dolaşım sistemi hastalıklarına
- Dolaşım sistemi yetersizliğine
- Kırık ve çıkık sonrası kireçlenmelere
- Selülit sorunlarına
- Yaşlanmaya ve etkilerine
- Kadın hastalıklarına
- Kısmi felç hastalıklarına
- Cilt hastalıklarına
- Hücre gelişimine
- Kas ve iskeler sistemi ağrılarına
- Strese karşı





Devremülk
 
Tesis İmkanları
 
- Uluslararası takas imkanı RCI
- Günübirlik Kullanım
- Ücretsiz aktiviteler
- Dönem Değişikliği
- Cami
- Check up ve Tedavi Merkezi (SGK Reçeteliler)
- Engelli Bakım Merkezi
- Evcil Hayvan Barınağı
- Hayvanat Bahçesi
- Uluslararası Standartlarla Kongre Salonu
- Kır Cafeleri
- Sosyal Tesis ve AVM
- Devremülk Daireleri





 
Kendimi Evimde Hissetmeliyim Diyenler İçin..
 
Dinlenmek, tatil yapmak, iyileşmek ve günlük hayatın stresinden arınmak Üstelik tüm bunlar ERZİN İSOS TERMAL OTEL ve SAĞLIK MERKEZİ kalitesiyle kendi evinizde yapmak mümkün.
 
ERZİN İSOS TERMAL OTEL ve SAĞLIK MERKEZİ bünyesinde bulunan İsos Evleri Stüdyo, 1+1, 2+1, dairelerden oluşan devremülk Sistemiyle size kendinizi evinizde hissttiriyor. Evinizde otel konforuyla yaşamanızı sağlıyor. Size sadece evinizdeyken ERZİN İSOS TERMAL OTEL ve SAĞLIK MERKEZİ'nin ayrıcalıklarından ve üstün hizmetlerinden yararlanmak kalıyor

Erzin İsos Termal Sağlık Merkezi'nde siz sadece hayatın tadını çıkarın.Çünkü bizim tek istediğimiz; size hayatınızdaki psikolojik ve bedensel sorunlarınızı unutturarak, kendinizi yeniden doğmuş gibi hissetmenizi sağlamak ve hayatınızın en keyifli günlerinizi yaşatmak.. Çünkü diğer tıbbi tedavi yöntemlerinin aksine şifalı sularımız, gerek içerek gerekse içine girerek ağrısız ve acısız tedavi yöntemleri sunmaktadır.

KONAKLAMA

 
Apart Daireler (0+1 ) (1+1) (2+1 ) OLMAK ÜZERE 3 ÇEŞİT DAİRELERDEN OLUŞMAKTADIR.
 

1 yatak odası + yaşam alanı ile toplam 4 büyük + 1 çocuk kapasiteli apart dairelerinizde evinizdeki huzur ve konforu yaşayabilirsiniz. Modern tasarlanmış mutfağınızda arzu ettiğiniz tüm yemekleri yapabilir, dostlarınızla birlikte mutluluğunuzu pekiştirebilirsiniz. Türkiye'nin en iyi markaları ile döşenmiş salonunuzda hayat standartınızın yükseldiğini hissedebilirsiniz. Günün tüm yorgunluğunu rahat yataklarınızda atarken, sessiz ve sakin bir ortamın konforunu yaşayabilirsiniz. Banyonuzda bulununa Osmanlı çeşmesinden 24 saat boyunca akan termal su sayesinde yapacağınız kürler ile güne zinde başlar, deniz, havuz ve doğa manzaralı balkonunuzda kahvaltı yapmanın keyfini yaşayabilirsiniz.
 
Apart Dairelerde var olan ekipmanlar.

 
Büyük boy buzdolabı, 4 ocaklı elektrikli ocak, mikrodalga fırın, tost makinası, su ıstıcı, bulaşık makinesi, çamaşır makinası, tüm odalarda ve banyoda direkt telefon, küvet, saç kurutma makinası, tüm odalarda klima, jeotermal ısıtmalı merkezi kalorifer sistemi, ferah balkon, salonda 72 ekran LCD televizyon, yatak odasında 37 ekran LCD televizyon, uydu yayını. bulunmaktadır.
 

Termal SPA
 
Termal Suyun Faydaları
 
Suyun Sağlığa Etkisi Hangi Yollarla Olur;
Termal kaynak suyu ile banyo yapmak genel olarak vücudun ısısını yükseltir, bu da vücudu, kendisini tahrip eden mikrop ve virüslerden korur.




 
Termal kaynak suyu vücut üzerindeki hidrostatik basıncı arttırır, basıncın artması kan dolaşımını ve hücrelerin oksijen alımını arttırır. Kan basıncının artışı aynı zamanda toksinlerin vücutta birikiminin azalmasına ve mevcutların atılmasına yardımcı olur.
 
Termal kaynak suyu ile banyo yapmak kan dolaşımındaki oksijeni arttırdığından hayati organ ve hücrelerdeki tazelenmeyi artırır, yaşlanmayı azaltır.
 
Termal kaynak suyu ile banyo yapmak genel olarak vücudun ısısını yükseltir.
 
Termal kaynak suyu ile banyo yapmak, metabolizmayı hızlandırır, böylece salgı miktarı artar, sindirim kolaylaşır, karaciğerin fonksiyonu hızlanır.
 
Özellikle hafta süre ile tekrarlanan şekilde termal kaynak suyu ile banyo yapmak vücudun sinir sisteminin kendi kendine düzenli çalışmasına, vücudun hormon fonksiyonların normal seyretmesine yardımcı olur.
 
Termal kaynak suyu ile banyo yapıldığında vücut suda bulunan karbondioksit, sülfür, kalsiyum, magnezyum, lityum gibi mineralleri emer, bu mineraller vücudun kendi iyileşme gücünü arttırarak birçok organ ve sistemi korur. Artan iyileşme etkisi vücudun bağışıklık sistemini harekete geçirir, kuvvetlendirir. Bağışıklığın kuvvetlenmesi, mutluluk hormonu denilen endorfini artırır, bezlerin normal çalışmasını sağlar.




 
Mineral sular yüksek değerde negatif iyon içermektedir. Yüksek negatif iyon, insanın fiziksel ve psikolojik iyi olma halini desteklemektedir.
 
Mineral, özellikle sülfür içeren mineral suların doğrudan vücuda uygulanması cilt hastalıklarında iyileşme etkisini arttırır. Bu hastalıklara deri ve mantar enfeksiyonları dahildir. Bazı mineral sular özellikle cilt hastalıklarında ve yaraların iyileşmesinde çok etkili olabilmektedir.
 
Asırlardır süren bir dönemde bir bilim olarak gelişme gösteren Balneoloji ile uzmanlar, termal sularla pek çok hastalığın başarıyla tedavi edilebileceklerini ortaya koymuşlardır.
 
 

 

Hatay Rehberi

Erzin ISOS Termal Spa

Erzin ISOS Termal Spa
Firma Adı:Erzin ISOS Termal Spa
Adres:Başlamış Köyü İçmeler Mevkii Erzin - HATAY
Telefon: 4
Fax:
Cep:
Yetkili:
E-Mail:[email&#;protected]
Website:
Çalışan Sayısı:36
Görüntülenme Sayısı:


FİRMANIN DİĞER RESİMLERİ

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir