ramada otel balçova / Ramada Encore by Wyndham İzmir | Hotel |

Ramada Otel Balçova

ramada otel balçova

HOŞGELDİNİZ

Modern konsepti ve dinamik kadrosu ile Ramada Encore İzmir alışılagelmiş otel deneyimlerinden farklı  bir konaklama deneyimi yaşatıyor.

Şehir merkezine yakın, İzmir’in yeni cazibe merkezi olan Balçova alışveriş merkezleri ile iç içe konumda havaalanı ve yeni fuar alanına otoban bağlantısı ile konforlu ulaşım sağlıfunduszeue.info İzmir’in yeni kompleksine taşınması ile fuar alanına en yakın erternasyonel marka otel ünvanına sahip oluyor.

Ramada Encore İzmir her türlü teknik donanıma sahip çağa ayak uyduran konfora sahip tamamı deniz ve dağ manzaralı  Business ve Business Corner, özel olarak dekore edilmiş eşsiz panoramik manzaraya sahip  3 Suit ve 2 Fiziksel Engelli olmak üzere toplam odası ile konfor ve rahatlığı, lobi yaşam alanı ile ev keyfini, alışılagelmişin dışındaki aperatif yiyecek ve içecek menüsü ile dinamik Encore lezzetlerini; toplantı salonlarıyla teknoloji ve ofis rahatlığını; fitness center ile sağlığı yaşatıyor.

Ramada Encore İzmir- Eşsiz Konum

Adnan Menderes havalimanı ve yeni fuar alanına 10 dk otoban bağlantısı ile konforlu bir yolculuk ile ulaşabileceğiniz Ramada Encore İzmir, alışveriş merkezleri ile iç içe konumu ile iş seyahatlerinizi keyfe dönüştürülebilir konumda, görmeye değer Çeşme yarım adası, Efes Antik kenti, Şirince Eski Rum köyüne 50 dk lık araç yolu mesafesinde konumlanmıştır. Aynı zamanda,Termal Sağlık merkezleri ve 9 Eylül Üniversitesi ve Hastanesine yürüyüş mesafesindedir.

Ramada Encore İzmir – İş & Tatil

Ramada Encore İzmir’in kendi bünyesinde bulunan açık ve kapalı otomobil & otobüs  otopark alanı  ile yoğun iş gününün ardından aracınızı güvenle ve kolayca parkedebilir, ücretsiz hızlı internet bağlantısı ile lobi yaşam alanında işlerinizi takip edebilir yada  tatil deneyimlerinizi konforlu kılabilirsiniz.

@RamadaEncoreIZM kullanıcısından Tweetler

Ramada Encore by Wyndham Izmir

Sizi hatırlamak, sizin ve diğer ziyaretçilerin bu web sitesini nasıl kullandığını anlamak ve kullanıcı deneyimini geliştirmek için bu web sitesinde çerezler kullanılır.
Bu web sitesini kullanarak  Gizlilik Bildirimi şartlarımız uyarınca çerezlerin kullanılmasına izin vermiş olursunuz.

Web sitemizin engelli bireyler tarafından da kullanılabilmesi için çabalıyoruz.  Web sitemizi kullanırken sorun yaşıyorsanız lütfen [email protected] e-posta adresinden bize ulaşın. Web sitemizde herkese açık olan tüm bilgilere erişebilmeniz için gerekeni yapacağımızdan emin olabilirsiniz. Ayrıca müşteri hizmetleri temsilcilerimize 1 telefon numarasından ulaşabilir, otellerimiz ve programlarımız hakkında bilgi ve destek isteyebilirsiniz.

Apple ve Apple logosu, Apple Inc.'in ABD'de ve diğer ülke ve bölgelerde tescilli ticari markalarıdır. App Store, Apple Inc.'in hizmet markasıdır. Google Play ve Google Play logosu, Google LLC'nin ticari markalarıdır. 

© Ramada Worldwide Inc. Tüm hakları saklıdır. Tüm oteller şirket tarafından franchise olarak alınır ya da Wyndham Hotel Management, Inc. veya bağlı şirketlerinin biri tarafından yönetilir.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası