sirius ufo müzesi / 'Gezici UFO Müzesi' yola çıkıyor

Sirius Ufo Müzesi

sirius ufo müzesi

Muğla’nın Bodrum ilçesine gelen Sirius UFO Uzay Bilimleri Araştırma Merkezinin projesi ''Gezici UFO Müzesi'' geldi
(İHA) Müze Bodrum’da ovasis alış veriş merkezinin önüne kuruldu görenleri hayretlere düşüren müze UFO maketleri ve fotoğraflardan ve yazılı beldelerden oluşuyor.
 
Sirius UFO Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi Başkanı Haktan Akdoğan, müzeyle ilgili basın mensuplarına yaptığı açıklamada, müzenin amacının evrende yalnız olmadığımızla ilgili eski çağdan günümüze bilgi ve bulguları vatandaşlarla buluşturmak olduğunu söyledi.

Gezici tırın içinde yer alan müzede, uzun yıllardır toplanan belgeler, bilgiler, fotoğraflar, maketler ve videolar bulunuyor. UFO'ların varlığı konusunda önyargılı olanların bu müzeyi gezdikten sonra fikirleri değişecektir. Bu nedenle, bu gezici müzeyle Türk halkının ayağına kadar giderek bu bilgileri paylaşmak istedik'' dedi.




Gezici 'UFO M&#;zesi' a&#;ıldı

Haberin Devamı

Akdoğan, "Projenin amacı, evrende yalnız olmadığımızla ilgili bilgileri, eski çağdan günümüze bilgi ve bulguları vatandaşlarla buluşturmak" dedi.

Gezici UFO Müzesi projesinin bir yıl boyunca devam edeceğini bildiren Akdoğan, bir hafta boyunca Forum İstanbul’da açık kalacak gezici müzenin Caddebostan, Taksim, Şişli gibi merkezlerde de açılacağını, daha sonra Kocaeli, Bursa, Mersin, İzmir, Ankara, Trabzon, Çeşme ve Bodrum gibi il ve ilçelere gideceğini söyledi.

Projeyi hiçbir finansal kaynak desteği olmaksızın kendi kaynaklarıyla hayata geçirdiklerini anlatan Akdoğan, kent içinde alışveriş merkezlerinin önünde kurulduğunda ücretsiz olacak müzenin, kent dışına çıktığında personel maliyeti nedeniyle belli bir ücret karşılığında gezilebileceğini söyledi.

Haberin Devamı

Haktan Akdoğan, şöyle konuştu: "Gezici UFO Müzesi, ABD, Güney Amerika ve Avrupa’ya da götürülecek. İngiltere, Yeni Zelanda, Norveç gibi ülkeler gizlenen UFO dosyalarını açıklamaya başladı. Önemli yeni bilgi ve bulgular var. Bu nedenle, bu gezici müzeyle Türk halkının ayağına kadar giderek bu bilgileri paylaşmak hedefimiz. Bu bir sosyal sorumluluk projesi. Gezici tır içindeki müzede, senedir hazırlanan belgeler, bilgiler, fotoğraflar, maketler ve canlandırmalar var. İçinde çok doyurucu bilgiler var. UFO’ların varlığı konusunda önyargılı olanların bu müzeyi gezdikten sonra fikirleri değişecektir."

Önünde büyük boyutlu bir UFO ve uzaylı maketi de bulunan Gezici UFO Müzesi, Forum İstanbul’un açık otoparkında 10 Nisan’a kadar ücretsiz gezilebilecek.

Gezici UFO Müzesi ile Türkiye turunda, yaklaşık 1 milyon ziyaretçiye ulaşılması hedefleniyor.

Ana hedefi, "dünya dışı zeki yaşamın varlığına ve önemine dikkat çekmek" olan projeyle ayrıca "evrensel bir kültürle Türk insanının tanıştırılması" da hedefleniyor.

Dünyanın Ilk Gezıcı Ufo Müzesı Kapadokyada

Sirius UFO Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi tarafından özel olarak tasarlanan Gezici UFO Müzesi, Kapadokya Forum'un destekleri ile Nevşehir'de vatandaşların ziyaretine açıldı.

Sirius Ufo Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi Başkanı Haktan Akdoğan, evrende yalnız olmadığımız gerçeğinin yakın gözlem sonuçları ile ortaya konulduğu günümüzde vatandaşların ayağına kadar gidip bugüne kadar bu kapsamda eldeki tüm bilgi ve bulguyu paylaşmayı amaçlayan UFO gezici Müzesi'nin dünyada ilk çalışma olduğunu söfunduszeue.info UFO Müzesi'nin uzayla ilgili bilimsel bilgi ve bulguları, Türkiye'nin her köşesindeki insanlara ulaştıracak oldukça önemli bilimsel ve kültürel bir sosyal sorumluluk projesi olduğunu söyleyen Akdoğan, "Gerek insanoğlunun bilinmeyene olan ilgi ve merakı, gerekse UFO'lar ve uzaylılarla ilgili ulusal ve uluslararası medyada çıkan haber ve görüntüler konuya olan ilgiyi artırmıştır. Bu çerçevede gezici UFO Müzemiz gerek halkımız, gerekse yazılı ve görsel ulusal ve yerel basınımız tarafından ilgiyle karşılanmaktadır.1 yıl olarak planladığımız bu projeyi ileriki yıllarda da UFO'lar ile ilgili yeni bilgi ve bulguları da ortaya koyarak tüm ülke insanlarımıza sunmayı hedefledik. 'diye konuştu."

SIRADA AVRUPA VE ABD VAR

Gezici UFO müzesine olan ilginin bu oluşumu Avrupa ve ABD'yi de içine alabilecek şekilde daha farklı bir tır ile UFO gerçeğini anlatma yönünde bir düşünceyi ortaya koyduğunu ifade eden Akdoğan, birkaç yıla kadar tüm kıtaları da içine alabilecek şekilde gezici UFO müzesi oluşturmayı planladıklarını söyledi.

BİN KİŞİ ZİYARET ETTİ

5 Nisan'da İstanbul'da halkın ziyaretine açtıkları gezici müzenin 4 aydan beri Anadolu turunda olduğunu belirten Akdoğan, bugüne kadar müzeyi bine yakın her yaş grubundan insanların ilgiyle ziyaret ettiğini söyledi.

MÜZEDE CANLI UZAYLI OLDUĞUNA İNANANLAR BİLE VAR

Gezici UFO müzesini ziyaret amacıyla gelen bazı insanların önyargılı olarak başladıkları gezinin hemen ardından bu önyargılarını yıktıklarını gözlemlediğini aktaran Hakdoğan, 'Dünya dışındaki varlıklara oldukça farklı yaklaştıkları için ciddi önyargılı olan insanlarımız müzeyi gezdiklerinde bu ön yargılarının yanlış olduğunu bizlere aktarıyorlar. Ayrıca müzede canlı uzaylıların bile olduğuna inananlar bile çıkıfunduszeue.info böyle bir şey elbette yok, yalnız yakın gözlemlerle ortaya konulmuş özel maket ve modellerle canlandırmalar yer alıyor. Diğer yanda müzemizde, eski çağlardan günümüze tüm UFO olayları ve yakın karşılaşmalar, NASA dosyası, ekin çemberleri, düşen UFO olayları, kaçırılma olayları, çipler, gizli üsler - bölge, dünyadan ve Türkiye'den önemli UFO fotoğrafları ve video görüntüleri, tüm UFO fenomeni ve dünya dışı varlıklarla ilgili bilgiler, fotoğraflar, video görüntüleri, resmi raporlar ve gizli belgelerde yer almaktadır.?dedi.

Akdoğan, İngiltere Savunma Bakanlığının ve daha sonra da Arjantin, Meksika, İngiltere, Avustralya, Danimarka, ve İsveç hükümetlerinden sonra şimdi de Brezilya Hava Kuvvetlerinin UFO raporlarını içeren binlerce gizli dosyayı halkın bilgisine açtığını vurgulayan Akdoğan, UFO gerçeğinin Türkiye'de hükümetin üzerinde durması gereken önemli bir nokta olduğunu söyledi.

UFO Gezici Müzesini , 9 Ekim tarihine kadar Nevşehir'liler Kapadokya Forum Alışveriş Merkezi önünde ücretsiz olarak gezebilecekler.

Kaynak: DHA

Son Dakika›Güncel›Dünyanın Ilk Gezıcı Ufo Müzesı Kapadokyada - Son Dakika

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası