itü bilgisayar mühendisliği puanı / Bilgisayar Mühendisliği (İngilizce) - İstanbul Teknik Üniversitesi - Tercih Robotu

Itü Bilgisayar Mühendisliği Puanı

itü bilgisayar mühendisliği puanı

Bilgisayar Mühendisliği (İngilizce)
İstanbul Teknik Üniversitesi
Bilgisayar ve Bilişim Fakültesi

Kodu:Puan Türü: SAY

Önceki Dönem: MF-4

Taban Puan:,

Önceki Dönem: ,

Tavan Puan:,

Önceki Dönem: ,

Türkiye Başarı Sırası:

Önceki Dönem:

Türkiye Başarı Sırası

(Ek Puanlı)

:-
Kontenjan: Kişi
Yerleştirilen: Kişi
Okul Birincisi Konj.:3 KişiM.E.B.B. Kontenjanı:-
O.B. Taban Puan:,O.B. Tavan Puan:,

Öğretim Türü:Normal ÖğretimSüre:4 Yıl
Burs:-Öğretim Ücreti:Ücretsiz
Profesör Sayısı:9 KişiDoçent Sayısı:5 Kişi
Dr. Öğr. Üyesi Sayısı:8 Kişi

KPSS-1:KPSS-2:-
KPSS-3:-A.B.:-
TUS-1:-TUS-2:-
TUS-3:-DUS:-

Koşullar

4: Bu programa yerleşen adaylardan ilgili yükseköğretim kurumu tarafından aranan şartları sağlayanlara, yükseköğretim kurumunun vakfı / anlaşmalı olduğu kurum tarafından burs, yurt, ücretsiz yemek, kısmi zamanlı çalışma vb. imkânlar sağlanmaktadır. Söz konusu imkanlara ilişkin ayrıntılı bilgi yükseköğretim kurumunun internet sayfasından edinilebilecektir.

Bu programa kayıt yaptıran ve yabancı dil hazırlık sınıfına devam etmesine rağmen hazırlık sınıfını iki yıl içinde başarıyla tamamlayamayan öğrencilerin programdan ilişiği kesilir. Hazırlık sınıfında başarısız olarak programdan ilişiği kesilen öğrenciler, varsa kendi yükseköğretim kurumlarında öğretim dili Türkçe olan eşdeğer bir programa kayıt yaptırabilirler. Ancak bu öğrenciler, talep etmeleri durumunda Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı tarafından bir defaya mahsus olmak üzere kayıt yaptırdığı yıl itibarıyla, öğrencinin YKS puanlarından ilgili olan puanı, yerleştirileceği programa kayıt yaptırmak için aranan taban puanından düşük olmaması şartıyla öğretim dili Türkçe olan programlardan birine merkezî olarak yerleştirilebilirler.

Öğretim dili İngilizce'dir.

Programın öğretim dilinde bir yıl süreli zorunlu Hazırlık Programı uygulanır, programın sonunda ilgili dilde yeterlik sınavını başaranların doğrudan birinci sınıfa kayıtları yapılır. Hazırlık sınıfı, öğretim süresi sütununda gösterilen yıllara dahil değfunduszeue.info dil için üniversitece kabul edilen; a) Ulusal ve/veya Uluslararası yabancı dil sınavlarının birinden yine üniversitece belirlenen düzeyde başarılı olduğunu belgeleyen, b) Üniversitece öğretim yılı başında yapılacak ilgili dilde yeterlik sınavında başarılı olanlar doğrudan birinci sınıfa alınırlar. Öğrencilere, “Yükseköğretim Kurumlarında Yabancı Dil Öğretimi ve Yabancı Dille Öğretim Yapılmasında Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmelik" hükümleri uygulanır.

Mühendislik programlarına (Orman, Ziraat, Tarım Bilimleri ve Teknolojileri, Su Ürünleri/Su Bilimleri Fakülteleri programları ile Ağaç İşleri Endüstri Mühendisliği, Biyosistem Mühendisliği, Balıkçılık Teknolojisi Mühendisliği, Su Ürünleri Mühendisliği programları hariç; Ziraat Fakültelerinin Gıda Mühendisliği programları dâhil.); programın, yerleştirme puan türünde başarı sırası bininci sırada olan adayın yerleştirme puanının altında yerleştirme puanına sahip adaylar yerleştirilmeyecektir (Ek puansız yerleştirme puanının başarı sırası dikkate alınır.). Bu şartı sağlamayan adaylar ilgili programı tercih edemeyeceklerdir. Bu şartı sağlayamayan adayların, tercih yapmış olsalar bile ilgili tercihleri yerleştirme işlemine alınmayacaktır (Okul birincisi kontenjanları dâhil.).

4 YIL

İstanbul Teknik Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği (İngilizce) Bölümü Taban Puanı ve Başarı Sırası Nedir

Program Adı : Bilgisayar Mühendisliği (İngilizce)ÖSYM Program Kodu : Üniversite Adı : İstanbul Teknik ÜniversitesiFakülte / MYO : Bilgisayar ve Bilişim FakültesiÜniversite Türü : Devlet ÜniversitesiPuan Türü : SAYÖğrenim Süresi : 4En Küçük Puan ( Yılı) :

,

ise Yılı Puanıdır.

ise Yılı Puanıdır.

, ise Yılı Puanıdır.

, ise Yılı Puanıdır.

En Yüksek Puan ( Yılı) : , Başarı Sırası ( Yılı) :

ise Yılı Başarı Sırasıdır.

ise Yılı Başarı Sırasıdır.

ise Yılı Başarı Sırasıdır.

ise Yılı Başarı Sırasıdır.

Genel Kontenjan : Okul Birinci Kontenjanı : 3

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Taban Puanları ve Başarı Sıralamaları

Haberler

Yaşam

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Taban Puanları ve Başarı Sıralamaları

Üniversite adayları için heyecanlı dönem başladı. Üniversite tercihlerinin başlamasıyla binlerce öğrenci gideceği üniversiteyi ve bölümü planlamakla ve hayal etmekle meşgul. Yükseköğretim Kurumları Sınavı için tercih dönemi 5 Ağustos itibariyle resmen başladı. 20 Ağustos’a kadar sürecek dönem içerisinde öğrencilerin adeta ezberleyeceği tercih kitapçığını ÖSYM yayınladı. Biz de sizler için derledik.

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) yılı taban puanlarını ve başarı sıralamalarını sizler için derledik. Tercih ve yerleştirme sürecinde başarılar!

Not: Mobil cihazlarda daha iyi görünüm için lütfen ekranınızı yan çeviriniz.

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Taban Puanları ve Başarı Sıralamaları

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Taban Puanları ve Başarı Sıralamaları

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası