metin list / Metin Sentürk Best Songs List: Top, New, & Old | AllMusic

Metin List

metin list

Kullan&#;c&#; Tan&#;ml&#; Seçim Listelerini Konfigüre Etme

  • Meta Veri sekmesindeki Kullan&#;c&#; Tan&#;ml&#; Seçim Listeleri bölümünde tabloda &#;çerik Yakalama'y&#; seçin ve Düzenle ö&#;esine t&#;klay&#;n.

  • Seçim Listesi Tipi sayfas&#;nda bir seçim listesi eklemek için Kullan&#;c&#; tan&#;ml&#; seçim listesi ekle ö&#;esine t&#;klay&#;n veya bir seçim listesi seçip Seçim listesini düzenle ö&#;esine t&#;klayarak onu düzenleyin.

  • Yakalama Seçim Listesi sayfas&#;nda Seçim Listesi Ad&#; alan&#;na bir ad girin (örne&#;in, ) ve Veri Tipi alan&#;nda bir tip seçin (Alfasay&#;sal, Say&#;sal, Tarih veya Kayan Nokta).

    Not:

    Bir meta veri alan&#;nda seçim listesi de&#;erlerini görüntülemek için seçim listesinin meta veri alan&#; ile ayn&#; veri tipine sahip olmas&#; gerekir.

  • Seçim listesi ö&#;esi eklemek için Seçim Listesi Ö&#;eleri tablosundaki Seçim listesi ö&#;esi ekle ö&#;esine t&#;klay&#;n.

  • Seçim Listesi Ö&#;esi Nitelikleri sayfas&#;nda Ö&#;e De&#;eri alan&#;na bir seçim listesi de&#;eri girin.

    Kullan&#;c&#;lara bir de&#;er gösterip ba&#;ka bir de&#;eri kaydetmek için ö&#;enin Görünüm De&#;eri alan&#;na farkl&#; bir de&#;er girin. Kullan&#;c&#;lara ayn&#; de&#;eri görüntülemek için Görünüm De&#;eri alan&#;na bir de&#;er girmeden Tamam'a t&#;klay&#;n. Ek seçim ö&#;eleri eklemek için 4. ve 5. ad&#;mlar&#; tekrarlay&#;n.

  • Yukar&#; ve a&#;a&#;&#; veya artan ve azalan ok dü&#;melerini kullanarak, seçim listesi ö&#;elerini seçim listesinde görüntülenmelerini istedi&#;iniz gibi s&#;ralay&#;n ve Gönder'e t&#;klay&#;n.

    Yeni seçim listesi, Tan&#;ml&#; Seçim Listeleri tablosunda görüntülenir. Seçim listesini kullanmak isterseniz bkz. Kullan&#;c&#; Tan&#;ml&#; Seçim Listelerinin Kullan&#;mlar&#;.

    Seçim listesini bir meta veri alan&#;nda kullanmak isterseniz önce bir meta veri alan&#;n&#; ekleyin veya düzenleyin. Sonra:
    1. Meta Veri Alan&#; sayfas&#;ndaki Seçim Listesi Kayna&#;&#; alan&#;nda Yakalama Kayna&#;&#;'n&#; seçin.

    2. Seçim Listesi alan&#;nda, olu&#;turdu&#;unuz seçim listesini seçin.

  • Liste sütunlarında yer alan metin için varsayılan ayar düz metindir. Ancak, gelişmiş zengin metin sütunu ayarını seçerek metnin yazı tipi rengini, boyutunu, stilini veya biçimlendirmesini özelleştirebilirsiniz. Gelişmiş bir zengin metin sütunu oluşturmak için Düzenleme izin düzeyine veya daha yüksek bir değere ihtiyacınız vardır.

    Gelişmiş zengin metin sütunu oluşturma

    Not: Ekranınız buradaki örneklerden farklı mı görünüyor? Yöneticiniz listede ayarlanmış klasik bir deneyime sahip olabilir veya önceki bir sürümü kullanıyorsanız. Öyleyse, listelerde sütun başlıklarını altındaki metni biçimlendirme başlığına bakın. Liste sahibi, site sahibi veya yöneticiyseniz, varsayılan deneyimi ayarlama adımları için listeler veya belge kitaplıkları için varsayılan deneyimi yeni veya klasik olarak değiştirme.

    1. Gelişmiş zengin metin sütunu oluşturmak istediğiniz listeyi açın.

    2. Listede, en sağa doğru kaydırın ve ardından + Sütun ekle veya + öğesiniseçin.

    3. Menüde, Birden çok metin satırı seçin.

      Birden fazla satır metin

    4. Sütun başlığının adını ve açıklamasını yazın.

    5. Diğer seçenekler'etıklayın ve sonra gelişmiş zengin metin kullan (Resimler, tablolar ve köprüler içeren zengin metinler) seçeneğini belirleyin.

      Gelişmiş zengin metin kullanma

    6. Kaydet'e tıklayın.

    Gelişmiş zengin metin sütununu düzenleme

    1. Düzenlemek istediğiniz listeyi açın.

    2. Liste öğesini seçin, sağ tıklayın ve düzenle'yi seçin.

      Formu düzenleme

    3. Düzenle penceresini görüntülemek için, Metin etiketininListeler Kalem Simgesi Kalem kutusu'ne tıklayın.

      Zengin metni düzenleme

      Gelişmiş zengin metin sütununu Hızlı Düzenleme görünümünde düzenleyemezsiniz.

    4. Metin ekleyin ve istediğiniz şekilde biçimlendirin (yazı tipini, yazı tipi boyutunu, yazı tipi rengini, vurgu, kalın, italik, altı çizili, madde işareti noktaları, numaralama gibi).

      Zengin metni düzenleme

      • Ek biçimlendirme seçenekleri için üç noktayı () ve listeden seçim.

        Diğer öğeleri ekleme

      •  Aşağıdaki tabloda yer alan biçimlendirmelerden herhangi birini uygulamak için Düzenle penceresinin en altında Klasik deneyime dön seçeneğini seçin. 

        Modern zengin metin düzenleyicisinde desteklenen Klasik zengin metin düzenleyicisinde yer alan özellikler:

        Metnin üzerinden geç

        Alt simge, Üst betik

        Soldan sağa paragraf, sağdan sola paragraf

        Hizalamayı iki yaslama

        Stiller

        BIÇIMLENDIRME > HTML kaynağını düzenle

        İşaretleme > Html öğelerine dayalı olarak sayfada öğeleri seçme

        Biçimlendirme > HTML'yi XHMTL'ye Dönüştürme

        İşaretleme > Dil seçin

        Tablo > ekle

        Ekleme > Siteye resim yükleme

        Dosya > Siteye dosya yükleme

        Ekleme > ekleme

    5. Herhangi bir değişiklik yaptıysanız, Düzenle sekmesine tıklayın ve sonra kaydet'e tıklayın.

    6. Kaydet'e tıklayın.

    nest...

    çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası