koç burcu kimle anlaşır / Aşk Uyumu Hesaplama (Burç Uyumu Analizi) - Burçların Birbirleriyle Uyumu

Koç Burcu Kimle Anlaşır

koç burcu kimle anlaşır

Ko&#; burcu erkeğinin anlaşabildiği ve anlaşamadığı bur&#;lar neler? Nasıl kadınlardan hoşlanır?

Oldukça çekici ve etkileyici bir özelliğe sahip olan koç burcu erkeği, fazlasıyla otoriterdir ve kendi isteklerinin gerçekleşmesi adına kararlı davranırlar. Aynı zamanda koç burcu erkeği cüretkardır ve elde etmek istediği kadını çok kolay bir şekilde etkileyebilir. Ancak bir koç burcu erkeği ile ilişki yürütmek pek kolay sayılmaz.

KOÇ BURCU ERKEĞİNİN ANLAŞTIĞI BURÇLAR

- Boğa burcu

- İkizler burcu

- Kova burcu

- Aslan burcu

- Terazi burcu

Koç burcu erkeğinin anlaşabildiği burçlardan biri tanesi boğa burcudur. Bu burçların anlaşmasını özgüven sahibi olmak ve sorumluluk sahibi olmak gibi ortak özellikler kolaylaştırmaktadır. Boğa kadını ile koç erkeği arasında duygusal anlamında bir beraberlik yaşanacaksa iki burcun da son derece kıskanç olmasından dolayı problem yaşadıkları ilk konu kıskançlık olacaktır.

Koç erkeğinin anlaşabildiği bir diğer burç ise ikizler burcudur. İkizler ve koç beraberliği oldukça değerli hissettiren, heyecan verici ve uyumlu bir ilişki olacaktır.

Maceracı ve hareketli karakteriyle kova burcu da Koç ile benzer karakteristik özellikler gösterir ve iki burcun birbirleriyle uyumlu bir ilişki yaşamasını kolaylaştırır. Ancak gözü kara bu ikili için bir tarafın daha temkinli davranması önemli bir nokta olacaktır.

Birbirlerini tamamlamaları nedeniyle koç burcunun duygusal manada mutlu olabileceği diğer bir burç da aslan burcudur. Uyumlu karakterleriyle aslan ve koç hayattan zevk almayı bilirler.

Terazi burcu koç erkeğinin en iyi anlaştığı burçtur. Hatta romantik birliktelik anlamında koç ve terazi ikilisi mükemmel bir uyum yakalayabilir. Çünkü koç erkeği, terazi kadınının güzel hareketleri ve zarif havasından gözlerini alamazken terazi kadını da koç erkeğinin güçlü karakter özelliklerinden ve verdiği güvenden fazlasıyla etkilenir. Koç ve terazi uyumu son derece hoş bir ilişki meydana getirecektir.

KOÇ BURCU ERKEĞİNİN ANLAŞAMADIĞI BURÇLAR

- Koç burcu

- Yengeç burcu

- Başak burcu

- Yay burcu

Koç burcu erkeğinin anlaşmakta zorlandığı burçlardan bir tanesi yine kendisi gibi olan koç burçlarıdır. İki tarafın da yönetmeyi seven ve inatçı karakterlerde olması sebebiyle birbirlerine uyum sağlamaları zor olacaktır.

Yengeç ve koç burçları arasındaki ilişki ise ilginç olabileceği kadar yıpratıcı olma potansiyeli de taşımaktadır. Alışkanlıklarına bağımlı olan, kırılgan ve alıngan yengeç burcunun ateşli ve hareketli koç burcuyla duygusal tatmin açısından mutlu olması mümkün olabileceği gibi uyum sağlaması biraz zor olacaktır.

Başak burcu ve koç burcu erkeği arasında olan karakter özellikleri farkı sebebiyle pozitif bir ilişki oluşması biraz zordur. Genel olarak koç ve başak arasında oluşan nötr hava sebebi ile arkadaşlık ilişkisi mümkün olsa da aktif koç burcu ve dingin başak burcu arasında duygusal ilişkiler sağlıklı olmayacaktır.

Yay ve koç burcu erkeği arasında oluşan beraberlik de romantizm manasında çok iyi olabilir ancak yay burcunun özgürlüğüne düşkün ve aşırı hareketli tavırları, koç burcunun yönetmeye çalışma ve baskın gelme karakteriyle çatışarak ilişkideki problemlerin temelini atacaktır.

KOÇ BURCU ERKEKLERİ NASIL KADINLARDAN HOŞLANIR?

Her şeyde estetik ve güzellik arayan koç burcu erkeği bu nedenle bakımlı ve güzel kadınlardan hoşlanır. Koç erkeği liderlik vasfına sahip olduğundan dolayı aşık olacağı kadının da öz güveninin yüksek olmasını ister. Aynı zamanda koç burcu erkeği yüksek entelektüel seviyelerine sahip kadınlardan etkilenir.

Hangi burç hangi burçla uyumlu? Burçlara göre ilişki

Aşk bazen astrolojiyi bile ters düz eder.

Aşk kapıdan girdiğinde aklın pencereden kaçtığı söylenir. Evet, bu genelde böyledir. Çünkü duygusallaştığımız anda akıl ve mantık gerçekliğinden firar eder. Hangimiz aşka düştüğümüzde çok da akılcı davranabildik?

Aslında hayatın o sıkıcı rutininden bizi çıkaran ve ruha morfinini veren de bu durum değil midir? O nedenledir ki aşık olduğumuzda karşımızdakini çok özel ve biricik görüveririz ve muhteşem bir körleşme yaşarız.

İlişki yaşamak ve bunu sağlıklı bir biçimde götürebilmek ise aklın duygularla aynı ipte yürümesi gibidir. O nedenle aşk artık ilişkiye döndüğünde karşımızdaki insanın gerçeklerini görürüz ve fedakarlık dediğimiz unsurlar kendini gösterir.

Astroloji bu noktada duyguların ve aklın, zaman denilen çizgide matematiksel bir konumlanmasıdır. Aşağıda okuyacağınız uyum ve uyumsuzluk göstergeleri, iki ile ikinin dört ettiğini anlatacak kadar genel bir fikir verir. Yalnız bu fikir her ne kadar çok genel dursa da durumun temel dinamiğini çok iyi yansıtacağını da unutmamak gerekir.  

Her kişinin doğum haritası tek ve çok özeldir. Özellikle aşk da ve ilişkilerde genelde eksik yanımıza yani gölge tarafımıza doğru çekiliriz. Bunu da haritamızdaki yerleşimden hesaplayarak elementlerin ve gezegenlerin konumlarından anlarız. Ve bu kişiye özel yapılan hesaplamada sentez ve gölge burcunuz ortaya çıkar, bu da bizi ihtiyaç duyduğunuz, kendinizi ona çekilirken bulduğunuz burca götürür ve aşk, ilişkiler konusunda çok daha güçlü bir denklem kurmaya başlayabiliriz bu sayede.

Fakat daha da detaylı, doğru yol çizgisini karşınızdaki kişinin doğum haritasıyla sizin haritanızın üst üste konulup yorumlanmasıyla bulabiliriz. Sinastri dediğimiz bu okuma şekli yüzyıllardır ilişkide, aşk da bize en güvenilir öngörüyü sağlamıştır. Buna rağmen astrologların “asla almaz”  dediği sinastri okumalarının tam tersine pek de güzel giden ilişkiler, aşklar yok mudur? Kesinlikle vardır. İşte bu tip örnekler karşısında da aşk astrolojinin matematiğini alt üst edip geçer.

Yani işin gerçeği insan aşka ve beraberinde bir ilişkiye düştüğünde doğaüstü, mucizevi bir şey yaşar ve önünde hiçbir bilgiyi tam olarak tutmaz. İyi ki de tutmaz!

Hep aşk içinde, ilişkinizde sağlıklı kalmanızı dilerim. Aşk olsun ve daim olsun.

(MURAT İPEK / [email protected]

Koç burcu kadını anlaştığı ve anlaşamadığı burçlar hangileri?

Koç burcu kadını anlaştığı ve anlaşamadığı burçlar hangileri?

Özel Yazı

Her burçta olduğu gibi Koç burcu kadınında da iyi ve kötü özellikler vardır. Dürüst, enerjik, eğlenceli, cesur,  yardım sever, çalışkan ve sevecen olan Koç kadınıyla anlaşmak çoğu zaman çok zor olmasa da elbette inatçı, sabırsız ve sinirlenince kavga etmekten çekinmeyen doğalarıyla işleri zorlaştırdıkları da olabilmektedir.

Koç Burcu Kadınının Anlaştığı Burçlar

Aslan burcu Yay burcu İkizler burcu Kova burcu

Ateş grubu burcundan olan bu kişiler kendileri gibi aktif, enerjik, çalışkan kişilerle anlaşmakta hiç de zorlanmazlar. Koç kadınlarının en iyi anlaştığı burçlardan biri Aslan burcudur. Yardım sever, güler yüzlü, etkileyici, olgun ve iyimser olan Aslan burçları Koç ile oldukça iyi anlaşabilir ancak ikisi de oldukça iddialı ve dediğim dedik olan bu burçların çatışması da bir hayli mümkündür.  İki burç arasındaki ilişkinin çatışma değil de anlaşma yönünde ilerleyebilmesi için ise aradaki dengenin sağlanabilmesi gerekmektedir. Eğer Koç ve Aslan arasındaki bir denge ve uzlaşma sağlanabilirse dost olarak da partner olarak da mükemmel eşleşme sağlanmış olur.

Koç burcu kadınının en iyi anlaştığı diğer bir burç ise Yay burcudur. Heyecanlı, özgürlüğüne düşkün, çok yönlü, aktif ve risk almayı seven Yay burçlarıyla Koç kadını bir araya gelmesi bir yandan duygusal yönlerinin daha çok ortaya çıkmasıyla sonuçlanırken; bir yandan da kabına sığmaz, son derece enerjik ve ahenkli bir ikili ortaya çıkmasını sağlayacaktır.

Koç ile hem çok iyi dost hem de çok iyi bir partner olabilecek bir burç ise İkizlerdir. Zaman zaman anlaşmazlık yaşayacak da olsalar Koç ve İkizler ister dost ister sevgili olsun, beraber dolu dolu eğlenmeyi ve hayatın tadını çıkarmayı iyi bilirler.

Koç burcu kadınının anlaştığı başka bir burç olan Kova da özellikle arkadaşlık anlamında Koç burcu ile oldukça iyi ilişkiler kurabilir. Hatta asla pes etmeyen, devamlı yenilik arayan ve çalışkan olan bu ikili, başarılarla dolu mükemmel bir iş ortaklığı da ortaya çıkarabilir. Ancak arkadaşlıkta ve ortalıkta yakalanan bu uyumun partnerlik için geçerli olması biraz zor olabilir.

Koç Burcu Kadınının Anlaşamadığı Burçlar

Boğa burcu Oğlak burcu Yengeç burcu

Koç burcu kadınları Boğa, Oğlak ve Yengeç burçlarıyla iyi anlaşamazlar. Koç burcu kadınının Boğa burcu ile anlaşamamasının nedeni Boğanın temkinli yapısıdır. Risk almayı sevmeyen Boğa burcu atılgan Koç burcunu zaman zaman çileden çıkarabilir.

Oğlak burcu ise Koç burcu gibi zirvede olmayı sevdiğinden çatışma yaşanması muhtemeldir. Liderliğin kendisinde olmasını isteyen ki taraf da diğerini yönetmeye kalkacak ancak karşısındaki buna izin vermeyecektir. Bu nedenle aralarındaki ilişki pek de uyumlu değildir.

Yengeç burcu oldukça sahiplenici bir burç olması dolayısıyla Koç burcuyla iyi anlaşamayabilir çünkü Koç kadını özgürlüğüne oldukça düşkündür. Yine de aradaki dengenin sağlanması mümkün olursa anlaşma ihtimalleri de olabilir.

Koç burcunun iyi anlaştığı ve anlaşamadığı burçlar haricinde bir de nötr tepki aldığı burçlar vardır. Arasının ne iyi ne kötü olduğu bu burçlar ise Başak ve Akrep burçlarıdır.

Google News ile Takip Et

Ko&#; Burcu Erkeğinin &#;zellikleri Ve Anlaşabildiği Bur&#;lar

Bunun için önce koç burcu erkeğinin isteklerini çok iyi bir şekilde anlamak gerekir. Koç burcu erkeği ile uzun süren bir beraberlik yaşamak istendiğinde o erkeği iyi anlamak gerekir. Koç burucu erkeği kadının hayatının merkezinde olmak ister. Aynı zamanda bu burcun erkeği daima kararlıdır. Aynı zamanda ne istediklerini de bilirler.

Koç Burcu Erkeğinin Özellikleri

Koç burcu erkeği oldukça kıskanç bir yapıya sahiptir. Ben merkezci bir burç olan koç burcu erkeği herkeste önemli bir otorite kurmak ister. Kendi isteklerinin yapılması için de ısrarcı olur. Koç burcu erkeği yaşamı boyunca ikinci olmayı asla kabullenemez.

Onlar için daima ilk olmak gerekir. Disiplinli bir yapısı olan koç burcu erkeği hareketli ve canlı bir yapıya sahiptir. Bu burcun erkekleri aynı zamanda heyecanlı ve maceracı bir ruha sahiptir. Daha küçük yaşlarda kişilikleri geliştirmiştir. Bu nedenle koç burcu erkeği ne istediğini bilir. Bunun için de bir an evvel harekete geçecektir. Aynı zamanda kırılgan bir yapıya sahip olan koç burcu erkeği birine kırıldığı zaman kolay kolay affetmez.

Koç Burcu Erkeğinin Anlaşabildiği Burçlar

Koç burcu erkeği kolay kolay herkes ile anlaşamaz. Koç burcu erkeği ile anlaşabilmek için görmemek, duymamak ve bilmemek gerekiyor. Koç burcu erkeği genellikle çevresinde ve arkadaş ortamında sözünü dinletmek ister. Her zaman cesur olabilen koç burcu erkeği çevresini de çok kolay bir şekilde motive edebilecektir. Tüm negatif özelliklerine rağmen koç burcu erkeği herkes tarafından istenilen bir dost olacaktır. Koç burcu erkeği Yay burcu ile çok iyi anlaşır. Bu iki burç bir araya geldiğinde heyecanlı bir maceraya atılırlar. Koç burcu erkeği İkizler ve Kova burcu olan kişiler ile de rahat bir şekilde anlaşır.

Koç Burcu Erkeğine Dair Detaylar

Aslan ve koç burcu bir araya geldiğinde çok enteresan durumlar meydana gelebilir. İkisi de dik başlı olan bu burçlar bir araya geldiğinde tartışmalar da olur çok güçlü bağlar da olabilir. Ayrıca koş burcu erkeği oğlak burçları ile de anlaşabilir. Bazı durumlarda inatları yüzünden çatışsalar da aslında çok iyi bir şekilde anlaşabilirler. Koç burcu her zaman ön planda olmayı sevdiği için Oğlak burcu ile liderlik savaşına girebilir. Ama sonunda mutlaka uzlaşı olacaktır. Koç burcu bu burçlar dışında kalan diğer burçlar ile kolay kolay anlaşamaz. Koç burcu erkeği her zaman en çok kendisini sever.

Koç Burcu Erkeğinin Aşk Hayatı Nasıldır?

Koç burcu erkeği başladığı bir ilişkide oldukça kıskançtır. Sevdiği kişiyi hiç kimse ile paylaşamayan Koç burcu erkeği bir anda aşık olabilir. Genellikle kısa süreli ilişkiler kuran koç burcu erkeği aşık olduktan sonra tamamen değişebilir. Koç burcu erkeği için en önemli duygu güvendir. Koç burcu erkeği güven duyduğu sevgilisini ya da eşini gözünden sakınacaktır. Bu burcun erkekleri eğer çok sever ise özgürlüğünü dahi feda edebilir. Oldukça çekici ve yakışıklı olan koç burcu erkeği sevgiye ve aşka çok önem verir. Koç burcu erkeğinin evlendikten sonraki hayatı bambaşka olacaktır.

Koç burcu erkeği sabırsız ve aceleci bir yapıya sahiptir. Aynı zamanda kendisine sürpriz yapılmasından da çok hoşlanır. Aynı zamanda kendini değerli hissetmek isteyen koç burcu erkeği oldukça maceraperesttir. Özel günlere de çok dikkat eden koç burcu erkeği kol saati, kazak ve ayakkabı gibi hediyeleri almaktan hoşlanır. İlgi alanlarına göre Koç burcu erkeğinin aldığı hediyeler de değişecektir.

Koç burcu baş bölgesini yönetir. Bu nedenle koç burcu olan kişiler genellikle çok sık baş ağrısı çekerler. Bunun yanı sıra aceleci olan bu burcun erkekleri çok sık sakarlıklar da yapabilirler. Bu nedenle yaralanmalar ve kazalar da yaşanır. Koç burcu erkeğinin metabolizması hızlı çalıştığı için genellikle kilo problemi de yaşamazlar. Hasta olmaktan hoşlanmadıkları için bu burcun erkekleri sağlıklarına dikkat ederler.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası