yengecin yönetici gezegeni / Yengeç Burcu Özellikleri: Yengeç burcunun olumlu ve olumsuz özellikleri | Uplifers

Yengecin Yönetici Gezegeni

yengecin yönetici gezegeni

Hangi Gezegen Bizi Nasıl Etkiliyor? Gezegen Burçları Nedir?

Haberler

Yaşam

Astroloji

Hangi Gezegen Bizi Nasıl Etkiliyor? Gezegen Burçları Nedir?

Her gezegenin üzerimizde etkileri vardır. Gelin bu etkiler neler birlikte bakalım.

1. Güneş burcu

1. Güneş burcu

2. Ay burcu

2. Ay burcu

3. Mars burcu

3. Mars burcu

4. Venüs burcu

4. Venüs burcu

5. Merkür burcu

5. Merkür burcu

6. Jüpiter burcu

6. Jüpiter burcu

7. Satürn burcu

7. Satürn burcu

8. Uranüs burcu

8. Uranüs burcu

9. Neptün burcu

9. Neptün burcu

Plüton burcu

 Plüton burcu

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Yengeç burcunu yöneten Ay, astronomiye göre gezegen değildir fakat astrologlar onu geleneksel açıdan gezegen olarak tanımlayabilirler. Yengeç burcu üzerindeki etkisi oldukça değişkendir. Tabii anlaşılabilir olduğu için belli ölçüde kontrol edilebilir. Yönetici gezegeni Ay olan insan, bazen fantezilerle sınırlanan, aşırı endişeye ve hatta sinir bozukluğuna yol açan çok canlı ve renkli bir hayal gücüne sahip olmaya yatkındır.

Ruh hali zaman zaman aşırıya kaçarak çok değişkenlik gösterebilir. Bu da onu oldukça ne yapacağı belirsiz yani öngörülemez insan haline getirebilir. Ay, bir kişinin bilinçsiz benliğini ve ruhunu sembolize eder. Kadınlık, doğurganlık, duygular, annelik, anaç olmak, aile bağları, duyarlı olmak, hatıralar ve hafıza, ölüm ve bozulmayla ilişkili olduğuna da inanılır.

Astrologlar, Ay'ın zodyak boyunca hareket ederken diğer zodyak burçlarını da etkilediğini düşünürler. Ekliptik yani tutulum olarak bilinen Ay'ın yörünge düzlemi günlük bir döngüye sahiptir. Aypozisyonunun bir insanın doğum anında kişiliği üzerinde büyük bir etkiye sahip olduğu söylenir. Ay'ın büyüme döneminde doğan insan daha genç, daha tedbirsiz, daha atılgan ve daha düşüncesiz olma eğilimindedir.

Ay'ın küçülme döneminde doğan insan daha yaşlı ve daha düşünceli olma eğilimindedir. Ek bir bilgi olarak Ay'ın büyüme dönemi yeni Ay'dan yavaş yavaş dolunay olana kadarki dönemdir. Küçülme dönemiyse dolunay olduktan sonra yavaş yavaş yeni ay olana kadarki dönemdir. İç parıltının gücünü gösterir ve bir kişinin başkaları tarafından görüldüğü ve kabul edildiği doğasını belirtir.

Farklı koşullara tepkisi oluşuyla birlikte duyguları ve ilişkileri yönetme şekli üzerinde etkisi vardır. Kişiliğin duygusal ve zihinsel yönleri de onun altına girmektedir. Ay'ın yönettiği bireyin doğası çok uyumlu, cömert dozlarda anlayış, empati, ekonomik ve titiz planlamaya sahiptir. Diğer yandan bazen kararsızlığa eğilimli hale gelebilir.

Ay ile ilgili nesneler papatya, gelincik ve sarı şebboy çiçekleri, söğüt ağaçları, kavun, patates, marul, kabuklu deniz hayvanları ve evcil çiftlik hayvanlarıdır. En yakın maden gümüş, taşlar da opal, pırlanta ve Ay taşıdır. Şanslı günü Pazartesi, şanslı renkleri yeşil, gümüş grisi, krem ve beyazdır.

Yengeç Burcu Doğası

Hassas Yengeç burcusürekli değişen Ay tarafından yönetilir ve bireyin ruh hali birçok döngüden geçer. Sezgisel, anaç, evcimen hatta psişiktir. Özellikle dolunaya yakın bir zamanda hayallerine dikkat etmelidir. Duyarlı, sadık ve ağlamaya hazır omuzlara sahiptir. Evcimen olduğu için ev hayatını evde olmayı sever. Arkadaşlarına ve ailesine ev yemekleri ve çay servisi yapar.

Karamsarlaştığında rahatlaması veya sadece yalnız kalması gerekir. Tehdit altında kaldığında veya savunmasız hissettiğinde tıpkı bir yengeç gibi aniden çimdikleyebilir. Maddi konuda harcamayı sever ama tutumlu da olabilir ama biraz da ruh haline bağlıdır. Hayatı kolaylaştırmak için kendini rahatlıkla kuşatması gerekir. Rahat bir giysiler, sevdiği kitaplar ve güvenilir arkadaşlar dahil hepsinin bir arada olması gibi.

Bir insanın canı sıkkın olduğunda rahatça yardım isteyebileceği anne gibidir. Yani hayatında değer verdiği insanlar için gerçek bir anne gibi olabilir. Onun dışında arkadaşlarıyla ilgilenmek, çocuklara ve evcil hayvanlara bakmak moralini yüksek tutabilir.

Ay ve yönettiği Yengeç burcu

Kişisel benliği, duyguları ve bilinçsizliği temsil eder. Güneştarafından temsil edilen gerçek benliğin bir yansımasıdır. Ay aynı zamanda güvenlik, sezgisel veya alışılmış normal şeylerin yanı sıra başkalarıyla ilişki kurmak, anaçlık yapma ve besleme yeteneğini de ifade eder. Yengeç burcunu yönetir ve Boğa burcu'nda yükselir. Genelde erkeksi veya olumlu kurallara karşı kabul edici olan Güneş'le zıtlık oluşturur.

Kişinin kadınsı ve anaç kısmını, bir erkeğin doğum haritasında kadınsılığı veya canlılığı temsil eder. Ayrıca, çekeceği erkeğin türünü de gösterir. Şimdiki hayatta içgüdüsel veya alışılmış düzeyde faaliyette olan geçmişten kalma bir uyumlamayı temsil eder.

Beğen

4

Muhteşem

5

Haha

0

İnanılmaz

0

Üzgün

0

Kızgın

0

Burcunuzu Hangi Gezegen Yönetiyor

Burcunuzu Hangi Gezegen Yönetiyor

Her bir burcun bizlere anlatmak ve istediği erdemler ve bilgelikler mevcuttur. Bu detaylar burçların sahip olduğu özelliklerini yönetildiği gezegenlere göre ayrı şekilde ortaya koyar.

Koç Burcu – Mars

Koç burcu Zodyak’ın 1. evinde yer alır. Koçların yönetici gezegenleri ise Mars’tır. Fiziksel görünüş, bencil çıkarlar, karakter özellikleri ve dış etkenler ile uyum gibi tepkiler bu gezegen ile tanımlanır.

Boğa Burcu – Venüs

Boğa burcu Zodyak’ın 2. evinde bulunur. Bu burcun yönetici gezegeni ise Venüs’tür. Para, malk-mülk, mali durum ve iş hayatı gibi durumlarla ilgili sorunlar doğrudan Venüs tarafından etkilenir. İkinci ev şifresi ise para ve maddedir. Boğa burcunun ikinci evinin yönetici gezegenleri ise Venüs ve Ay’dır.

İkizler Burcu – Merkür

İkizler burcu Zodyak’ın 3. evinde yer alır. İkizler burcunun yönetici gezegeni ise Merkür’dür. Kardeşlik ilişkileri, öğrenim, çevre ilişkileri ve kısa süreli planlar bu gezegen tarafından etkilenir. Üçüncü evi tamamlayan anahtar kelime ise yakın çevre ve kısa yolculuklardır. Bu gezegen düşünce davranışlarını ve toplumda var olma mücadelesindeki zihinsel tavırları da etkiler.

Yengeç Burcu – Ay

Zodyak’ta 4. evde bulunan yengeç burcunun yönetici gezegeni Ay’dır. Kişilerin doğumu, ev yaşamı, anne ve baba ilişkileri gibi durumları etkiler. Dördüncü ev aile ve yuvayı da temsil eder. Gezegeni Ay olan yengeç burçları Jüpiter ve Neptün’de de etkilidir.

Aslan Burcu – Güneş

Aslan burcu Zodyak’ın 5. evinde yer alır. Bu burcun yönetici gezegeni ise Güneş’tir. Çocuklar, eğlence ve zevk yaşamı, aşk, tutkular, sosyal etkinlikler ve kişinin alacağı riskler bu gezegenden etkilenir. Beşinci ev ise yaratıcılığı belirleyen evdir. Bu durum insanın toplum yaşamındaki var olma kaygısı ile birlikte fiziksel ve zihinsel yaratıcılık da getirir.

Başak Burcu – Merkür

Başak burcu Zodyak’ın 6. evindedir. Başak burcunun yönetici gezegeni Merkür’dür. Çalışma yöntemleri, kişisel gelişim, fiziksel ve duygusal sağlık Merkür tarafından etkilenir. Altıncı ev ise iş ile ilgilidir ve yararlı sonuçlara ulaşabilmek için akıl kullanma yeteneklerini gösterir.

Terazi Burcu – Venüs

Terazi burcu Zodyak’ın 7. evinde bulunur. Bu burcun yönetici gezegeni ise Venüs’tür. Yabancı kişiler ile olan ilişkiler, evlilik, ortaklık, yakın dostluklar gibi farklı durumlar Venüs tarafından etkilenir. Yedinci ev kişinin evliliği ve dostluklarını da belirler.

Akrep Burcu – Mars ve Plüton

Zodyak’ın 8. evinde bulunur. Bu burcun yönetici gezegeni ise Mars ve Plüton’dur. Ortak evlilik ile ilgili paralar, mistik deneyimler, miraslar, cinsellik, ölüm sebepleri ve kişinin bilinçaltı gibi detaylar bu gezegenlerden etkilenir.

Yay Burcu – Jupiter

Zodyak’ın 9. evindedir. Yönetici gezegeni ise Jüpiter’dir kişinin ruhsal dengesi, uzun yolculukları, düşleri ve uzak ülkelerdeki durumunu etkiler.

Oğlak Burcu – Satürn

Zodyak’ın evinde yer alır. Burcun yönetici gezegeni ise Satürn’dür. Kariyer, politik yaşam, nitelikler, yaşam ile ilgili iniş ve çıkışlar ile meslek hayatını etkiler.

Kova Burcu - Uranüs

Zodyak’ın evinde yer alır. Yönetici gezegeni ise Uranüs’dür. Dostluklar, umutlar, arzu ve dilekler, sosyal değerler ve zihinsel özgürlüğü Uranüs etkiler.

Balık Burcu – Neptün ve Jüpiter

Zodyak’ın evindedir. Yönetici gezegeni ise Neptün ve Jüpiter’dir. Güçler, başarısızlıklar, hastalıklar, gizli düşmanlar, beklenmedik olaylar, ruh sağlığı ve alışkanlıklar gibi durumları etkiler.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası