nasıl cool olunur kadın / Vazgeçilmez Kadın Olmanın 10 Yolu | Marie Claire Türkiye

Nasıl Cool Olunur Kadın

nasıl cool olunur kadın

Dikkatleri üzerinize çekin: Cool görünmenin püf noktaları

Afrika'da mahkumlar&#;n, yap&#;lan haks&#;zl&#;klara ve bask&#;lara bariz bir &#;ekilde isyan etmek yerine hiçbir &#;ey olmam&#;&#; gibi davranarak otoriteyi hiçe sayd&#;klar&#; bir ak&#;m olarak ortaya ç&#;kan ''cool olmak'' köle ticareti ile Bat&#;'ya, oradan da tüm dünyaya yay&#;lm&#;&#;t&#;r. Yani asl&#;nda tam olarak san&#;ld&#;&#;&#; gibi bir kavram olan cool olmak birçok insan&#;n ula&#;maya çal&#;&#;t&#;&#;&#; bir tav&#;r bütünlü&#;üdür.

NASIL COOL GÖRÜNÜLÜR?

1. Sessiz kal&#;n

Sadece gerekti&#;i kadar hatta gerekti&#;inden bile az konu&#;mak cool olman&#;n en önemli kriterlerinden biridir. Az konu&#;mak size esrarengiz bir hava katar ve insanlarda size kar&#;&#; bir merak olu&#;mas&#;na neden olur. Bu, meraklar&#;n&#; gidermek isteyen insanlar&#;n gözlerinin sürekli sizin üzerinizde olmas&#;na sa&#;layacakt&#;r.

2. Kendinize güvenin

Kendinize güvenmeniz, her ne olursa olsun olaylara ben hallederim diye yakla&#;man&#;z insanlar üzerinde her &#;eyin alt&#;ndan kalkabilecek, hiçbir &#;ey kar&#;&#;s&#;nda y&#;lmayacak bir insan oldu&#;unuz izlenimi olu&#;turur. Bu izlenim sayesinde insanlar size güven duyacak ve sizin eri&#;ilmez bir yerde oldu&#;unuzu dü&#;üneceklerdir.

3. Etkilenmeyin ya da belli etmeyin

En ufak bir &#;a&#;&#;rt&#;c&#; durum kar&#;&#;s&#;nda bile hemen göz bebekleriniz büyüyorsa ve &#;a&#;k&#;nl&#;&#;&#;n&#;z&#; gizleyemiyorsan&#;z cool olmak ile aran&#;za kocaman bir engel var demektir. Cool görünmek için ne olursa olsun &#;a&#;&#;rmamal&#; veya &#;a&#;&#;rd&#;&#;&#;n&#;z&#; belli etmemelisiniz. Olaylardan kolay kolay etkilenmeyen bir insan olman&#;z, insanlar&#;n istem d&#;&#;&#; bile olsa sizi etkilemeye çal&#;&#;malar&#;na ve sürekli ilgi oda&#;&#; olman&#;za neden olur.

Screenshot_19

4. Sanatla ve müzikle ilgilenin

&#;nsanlar&#;n genellikle s&#;k&#;c&#; buldu&#;u veya her nedense ilgilenmek için vakit bulamad&#;&#;&#; sanata ve müzi&#;e gereken ilgiyi gösterin. Bu konularla ilgili olman&#;z sizi s&#;radan insanlardan an&#;nda ayr&#;&#;t&#;racakt&#;r. &#;nsanlara bu konular hakk&#;nda k&#;sa ve s&#;k&#;c&#; olmayan konu&#;malar yapmay&#; da ihmal etmeyin.

5. Kendi konu&#;ma stilinizi yarat&#;n

Kültürlü ve bilgili oldu&#;unuzu göstermek için kelimelerinizden bilgi ve kültürün adeta bir &#;rmak gibi akmas&#;n&#; sa&#;laman&#;z gerekir. Bu konu&#;ma stili ilgili oldu&#;unuz alanlardan terimler bar&#;nd&#;rmal&#; ki insanlar sizin ne kadar cool oldu&#;unuzu &#;&#;p diye anlas&#;n.

6. Kendi giyim tarz&#;n&#;z&#; olu&#;turun

Cool olmak için moday&#; takip etmek hemen herkesin ba&#;vurdu&#;u ilk yol. Fakat i&#;in asl&#; moday&#; takip etmek de&#;il modan&#;n sizi takip etmesini sa&#;lamak. Tamamen farkl&#; bir &#;ekilde giyim tarz&#;n&#;z&#; olu&#;turun ama sak&#;n cool giyinmek ad&#;na komik duruma dü&#;ecek kadar da abartmay&#;n.

7. D&#;&#; görünü&#;e ve temizli&#;e önem verin

D&#;&#; görü&#; ile insanlar&#; etkilemek için sadece iyi giyinmek yeterli de&#;il maalesef. Cool olman&#;n yollar&#; aras&#;nda t&#;rnak temizli&#;inden saç modeline kadar birçok etken daha var. Cool görünmek için do&#;u&#;tan çok güzel veya çok yak&#;&#;&#;kl&#; olmaya gerek yok. &#;nsanlar&#;n size bakt&#;&#;&#;nda ilk andan itibaren sizin temiz, bak&#;ml&#; ve giyinmeyi iyi bilen biri oldu&#;unuz izlenimini yaratabilmeniz do&#;u&#;tan sahip olmad&#;&#;&#;n&#;z birçok eksikli&#;in fark&#;n&#; kapatabilir.

8. Kurallar&#; biraz esnetin

Tüm kurallara uyarak etrafa kar&#;&#; korkak bir izlenim yaratmak cool olmak isteyenlerin en son ya&#;amak isteyece&#;i geli&#;medir. Kurallar&#; hiçe sayarak cesaretinizi göstermeniz insanlar&#;n sizin korkusuz biri oldu&#;unuzu dü&#;ünmesini sa&#;layacakt&#;r. Fakat korkusuz olmak ad&#;na baz&#; &#;eyleri abart&#;p aptal durumuna dü&#;memeye de dikkat etmek laz&#;m.

Screenshot_18

9. Az gülün

Her komik olay kar&#;&#;s&#;nda kahkahalar&#;yla ortam&#;n sesini bast&#;ran ki&#;i olmay&#;n. Ancak bundan somurtkan bir insan olman&#;z gerekti&#;ini sonucunu da ç&#;karmay&#;n. Yeri geldi&#;inde öyle bir gülümseyin ki insanlar o gülümsemeye tekrar &#;ahit olabilmek için birbirleri ile yar&#;&#;&#;r duruma gelsinler.

Bazen gözden kaybolun

Ara s&#;ra insanlardan uzakla&#;&#;n, telefonunuzu kapat&#;n, inzivaya çekilin ama ne yaparsan&#;z yap&#;n bir süre ortal&#;kta gözükmeyip insanlar&#;n sizi merak etmesini sa&#;lay&#;n. Nereye gitti, ne yap&#;yor gibi sorular insanlar&#;n ak&#;llar&#;nda dola&#;t&#;kça sizin esrarengizli&#;inize esrarengizlik kat&#;lacak ve insanlar&#;n gözünde tam bir cool olacaks&#;n&#;z.

ANASAYFAYA DÖNMEK &#;Ç&#;N TIKLAYINIZ

10 Adımda M&#;kemmel Kadın Olun

Altın tomar zincirler şimdi çok daha cesurlar. Üst üste farklı zincirleri takmaktan çekinmeyin. Ceket, yelek veya elbiseleri vintage stili kalabalık bileklikler ile güncelleyebilirsiniz.

7-Platform topuklar güzel gösterir

Platform topuklar kalıcı olmak için buradalar ve bu süper yüksek bacak uzatıcı stiller bu kışın favorilerinden. Topuklarınızın üzerinde güvenli uzun adımlarla salınmayı kim istemez?

Modumuzu yükseltmek için en iyi yol kendinizi şımartmaktır. Biraz alışveriş olabilir, spa’ya gidip keyif yapmak olabilir ya da Boğaz’da bir yürüyüş olabilir. Siz kendiniz için en uygun olanı seçip biraz keyif yapmaya ne dersiniz?



8-Vücut Kusurlarınızı Saklayacak Kıyafetler Seçin

PROBLEM BÖLGE KOLLAR

BUNLARI GİYİN

V yaka tişörtler

Dirsekte biten elbise ve bluzlar

Düz kollu tunikler

Bol kesimli kollar

10 Adımda Mükemmel Kadın Olun
BUNLARI GİYMEYİN

Çok dar tişörtler

Kolsuz elbise ve bluzlar

Askısız üstler

Kısa ve kabarık kollar

PROBLEM BÖLGE BALDIRLAR

BUNLARI GİYİN

A kesim elbiseler

İnce topuklu ayakkabılar

Bol paça pantolonlar

Kalın siyah opak çoraplar10 Adımda Mükemmel Kadın Olun
BUNLARI GİYMEYİN

Asimetrik etek boyu olan elbiseler

Platform topuk ayakkabılar

Kısa pantolonlar

Desenli çoraplar

PROBLEM BÖLGE BASENLER

BUNLARI GİYİN

Hayvan desenli üstler

Dar kesim, bele oturan ceketler

Bol paça pantolonlar

Topuklu ayakkabılar10 Adımda Mükemmel Kadın Olun
BUNLARI GİYMEYİN

Hayvan desenli etekler

Erkek arkadaş ceketleri

Düz ayakkabılar

Beli pileli pantolonlar

9- Ne giyeceğinizi önceden planlayın!

Sabah işe ya da akşam önemli bir davete gitmeden önce ayna karşısında stres yaşayıp yanlış kararlar vermekten bıkmadınız mı? Belli ki son anların insanı değilsiniz. O halde bulduğunuz en küçük anı ertesi gün ne giyeceğinizi planlayarak değerlendirmeye ne dersiniz? Duş alırken, yemek yaparken, başınızı yastığa koyup uykuya dalmaya çalışırken…

Ne giyeceğinizi önceden planlamak hem zamandan tasarruf etmenize hem de daha iyi giyinmenize yardım edecektir. Çünkü önceden düşünerek alternatiflerinizi daha rahat gözden geçirebilir ve daha doğru kararlar verebilirsiniz.

Gözlemleyin!

Stilini beğendiğiniz ve “neden ben de böyle gözükemiyorum” dediğiniz isimler yok mu? Peki görünüşünü o kadar takdir ettiğiniz halde niçin stillerinden ilham almıyorsunuz?

Stilini beğendiniz isim oyuncu, şarkıcı, hatta bir moda blogger’ı bile olabilir. İnternet gibi bir kaynağa artık bu kadar kolay ulaşabiliyorsak, nimetlerinden de faydalanmalıyız. O çok beğendiğiniz isimlerin kombinlerinden yola çıkarak siz de daha akıllı kombinler yaratabilir; böylece alışverişlerinizde daha akıllı parçalar almaya yönelebilirsiniz.

False

Vazgeçilmez Kadın Olmanın 10 Yolu

Birçok kişi “karşı cinse nasıl daha çekici görünürüm veya vazgeçilmez olmak için ne yapmalıyım?” gibi soruların cevabını merak ediyordur. Bunun cevabını bulabilmek için öncelikle karşı tarafı tanıyıp, anlamak gerekir. Sizden, ilişkisinden, işinden veya hayattan beklentilerine göre cevaplar değişebilir. Biz konuyu daha geniş bir açıdan ele aldık ve vazgeçilmez kadın olmak için neler yapabileceğinizi yazdık.

#1 Kendinize güvenin

Kim olduğunu, neyi sevip sevmediğini bilen, kendini kusurlarıyla ve güçlü yanlarıyla kabul eden kadınlar erkekler için vazgeçilmez olanlardır. Birçok erkek kadının güçlü yanlarını seksi ve çekici olarak yorumlar.

Vazgeçilmez kadın olmak istiyorsanız kendinize güvenin. Onunla konuşurken kafa sallayıp, gülümsemek yerine meydan okuyun. Düşüncelerinizi ve duygularınızı açık bir şekilde ifade edin. Çünkü erkekler kendine güvenen kadınlara hayranlık besliyor.

#2 Eğlenceyi ön planda tutun

Hayat yeterince ciddi. Eğer vazgeçilmez kadın olmak istiyorsanız biraz rahatlayıp eğlencenin tadına varmanız gerekebilir. Erkekler eğlenmeyi bilen kadınlarla daha fazla vakit geçirmek ister. Onunla gece dağıtmaya çıkın, online oyunlar oynayın veya eğlenebileceğiniz başka bir şey yapın. Sizinle doyasıya vakit geçirmesine izin verin.

#3 İyi bir dinleyici olun

İyi dinleyici olan ve empati kurabilen kadınlar erkekler için vazgeçilmez olanlardır. Çoğu zaman erkeklerin yaptıkları işler veya ilgi alanları biz kadınların pek ilgisini çekmeyebilir. Eğer bir erkeğin vazgeçilmez kadını olmak istiyorsanız, onun ilgi alanlarıyla ilgili biraz araştırma yapabilirsiniz. Size hayallerinden, hedeflerinden veya ilgi alanlarından bahsettiği zaman, onu keyifle dinleyin. Sizin özel olduğunuzu düşünecektir.

#4 Uzlaşmanın yollarını arayın

Her zaman haklı olduğunu düşünen insanlarla iletişim kurmak zordur. Tartışmalarınızda karşı tarafı anladığınızı hissettirmeniz gerekir. Sürekli haklı olduğunu savunan, tartışmalarda büyük tepkiler veren birinin vazgeçilmez olması oldukça zor. Karşı tarafa fırsat tanıyın, belki de gerçekten o haklıdır.

#5 Sevginizi hissettirin

Erkekler şefkati önemser. Karşı tarafa kendisini özel hissettirecek cümleler kurun veya ona sadece dokunarak sevginizi ve şefkatinizi gösterin. Bu, sizi onun gözünde değerli ve önemli kılacaktır.

#6 Kısıtlamaları bırakın

“Bir erkeğin vazgeçilmezi nasıl olunur?” sorunusun cevabı kesinlikle “kısıtlama” olamaz. Gereksiz kıskançlıklar ve kısıtlamalar erkekleri çekmek yerine iter. Ona ve kendinize nefes alabileceğiniz alanlar tanıyın.

#7 Hayattan zevk alamaya bakın

Kim sürekli olumsuz konuşan, karamsar biriyle birlikte olmak ister ki? Yaşam bundan daha fazlası; olumsuzlukları bir kenara bırakın. Erkekler pozitif enerji yayan, girdiği her ortamda bunu rahatlıkla gösterebilen kadınlardan hoşlanır. Sizin pozitif enerjiniz ona da yansır ve sizinle daha çok vakit geçirmek ister.

#8 Doğal olun

Erkekler gerçek ve doğal olanı çekici bulur. Olmadığınız biriymiş gibi davranmaya çalışmayın. Gerçek kişiliğiniz sizi zaten vazgeçilmez kılacaktır.

#9 Gizemli olun

 Bırakın sizi merak etsin. Kendini saklayan ve gereksiz konuşmalar yapmayan kadınlar, karşısındaki insanın üzerinde gizem yaratır. Erkekler gizemli kadınların sürprizlerle dolu olduğunu düşünür ve onun yakınında olmak için çaba sarf eder.

#10 Daha fazla gülümseyin

Gülümsemek, çekici görünmenin yanı sıra erkeklerin kedilerini daha iyi hissetmesini sağlayan muhteşem bir olaydır. Küçük samimi bir gülümseme büyük bir mıknatıs etkisi yaratır.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası