akbulut emlak babaeski / Hak Yapı (@hakyapi) • Foto dan video Instagram

Akbulut Emlak Babaeski

akbulut emlak babaeski

Akbulut Emlak

Akbulut Emlak, Akbulut Emlak ilçesinde Emlak Bürosu hizmeti sunan bir firmadır.

Akbulut Emlak

Akbulut Emlak Nerede?

Akbulut Emlak firmasına gitmek için doğru adresi bulmak Bumaps ile oldukça kolay. Akbulut Emlak Nerede, Akbulut Emlak firmasını arıyorsanız Cumhuriyet, Fatih Cad. Belediye İş Merkezi 32/B, Babaeski/Kırklareli bilgisi ile kolaylıkla aradığınız Akbulut Emlak firmasına ulaşabilirsiniz. Akbulut Emlak adresi sizlere en yakında ki adresler içerisinde yer alabilir. Aynı zaman da aynı Emlak Bürosu hizmetleri arasında yer alan diğer firmaların bilgilerine de Bumaps ile ulaşabilirsiniz. Akbulut Emlak firması haritada nerede yer alıyor diye merak ediyorsanız Cumhuriyet, Fatih Cad. Belediye İş Merkezi 32/B, Babaeski/Kırklareli üzerinden hızlıca erişim sağlayabilir ve Akbulut Emlak firmasına erişim sağlayabilirsiniz. Akbulut Emlak firması Emlak Bürosu hizmetleri arasında yer almaktadır. Bu sayede aradığınız firmanın iletişim bilgilerine Cumhuriyet, Fatih Cad. Belediye İş Merkezi 32/B, Babaeski/Kırklareli bilgisi ile ulaşabilirsiniz. Üstelik aynı Emlak Bürosu üzerinde hizmet ver diğer firmalara da Bumaps sizlere kolaylıkla sunmaktadır.

Akbulut Emlak İletişim

Aradığınız Akbulut Emlak iletişim numarası bulmakta zorlanıyor musunuz? Akbulut Emlak telefon numarasına bumap sitemiz üzerinden hızlıca erişebilir ve aynı Emlak Bürosu üzerinde yer alan firmalara da hızlıca erişim sağlayabilirsiniz. Akbulut Emlak telefon numarası ya da Akbulut Emlak iletişim bilgilerine sitemiz üzerinden hızlıca ulaşabilirsiniz. Akbulut Emlak iletişim bilgileri konusunda sorun yaşıyorsanız aynı Emlak Bürosu hizmetlerini sunan firmalara Bumaps üzerinden ulaşabilirsiniz.

Akbulut Emlak Telefonu

Akbulut Emlak telefon numarası arayışınızda Bumaps sizlere ev sahipli yapmaktadır. Bumaps, Akbulut Emlak adresini, telefonunu ve kategorisi konusunda sizlere hızlı ve güvenilir bilgi sağlamaktadır. Akbulut Emlak telefon numarasına sitemiz üzerinden erişebilir ya da Akbulut Emlak mail adresini görüntüleyerek bilgi edinebilrisiniz. Emlak Bürosu hizmetleri telefon numarasını bulmak bazen meşakkatli olabilir. Bumaps Emlak Bürosu hizmetlerini sunan firmaların adres, telefon, iletişim, konum ve mesai saatleri gibi bilgilerini sizlere sunar. Üstelik Emlak Bürosu hizmetleri arasında yer alan Akbulut Emlak firmasına ulaşmak için Bumaps’i tercih ederek hızlıca zamandan kazanabilirsiniz.

Akbulut Emlak Fotoğrafları

Bulunduğunuz bölgede ya da aradığınız firmalardan birisi olan Akbulut Emlak fotoğraflarına erişmek Bumaps ile oldukça kolay. Akbulut Emlak fotoğrafları sitemiz üzerinde görüntüleyebilirsiniz. Akbulut Emlak sahibi tarafınca buraya Akbulut Emlak fotoğrafları eklenebilir ve düzenlenebilir. Akbulut Emlak fotoğrafları ve videoları konusunda arayış içerisindeyseniz Bumaps’e güvenebilirsiniz. Akbulut Emlak görüntüleri ile aradığınız firmaya dair bilgiler edinebilirsiniz. Akbulut Emlak ulaşım, mail, irtibat veya görüntü ve video bilgileri gibi tüm aradığınız detaylar Bumaps’te sizlerle.

Akbulut Emlak Nasıl Giderim

Akbulut Emlak ulaşım bilgileri konusunda sıkıntı mı yaşıyorsunuz, Akbulut Emlak nasıl giderim sorusuna bumaps hızlıca cevap veriyor. Akbulut Emlak haritada işaretli bölgenin lokasyon bölgesine hızlıca Bumaps ile erişerek ulaşabilirsiniz. Bumaps Akbulut Emlak ulaşım bilgilerini sizlere kolayca erişmenizi sağlar. Akbulut Emlak yürüyerek kaç dakika ya da Akbulut Emlak firmasına nasıl giderim sorunları artık tarih oluyor; Bumaps Akbulut Emlak adresine ulaşmanızı kolaylaştırıyor. Akbulut Emlak firmasına nasıl giderim diyorsanız Bumaps üzerinden inceleyebilirsiniz. Akbulut Emlak adresine ulaşmak için hangi otobüse binmelisiniz ya da Akbulut Emlak ulaşım bilgileri arayışındaysanız sizlere Bumaps yardımcı olmaktadır. Üstelik Akbulut Emlak arayışında alternatif kaynaklar sunan Bumaps ile aynı Emlak Bürosu bölümünde hizmet veren işletmeleri görüntüleyebilirsiniz.

Akbulut Emlak Yol Tarifi

Akbulut Emlak firmasına gideceksiniz ancak adresi mi bulamıyorsunuz, Bumaps ile artık Akbulut Emlak adresine gitmek oldukça kolay. Bumaps ile Akbulut Emlak yol tarifi bilgilerine erişebilirsiniz. Aynı zamanda alternatif Emlak Bürosu hizmetleri sunan diğer firmalara da Bumaps ile hızlıca erişebilirsiniz. Akbulut Emlak adresine ulaşmak istiyorsanız Bumaps haritalarına güvenebilirsiniz. Akbulut Emlak ulaşım bilgilerine Cumhuriyet, Fatih Cad. Belediye İş Merkezi 32/B, Babaeski/Kırklareli üzerinden erişebilirsiniz. Akbulut Emlak adresi nerede konusunda arayış içerisinde olanlara Bumaps destek sağlamaktadır.

Akbulut Emlak Mesai Saati

Aradığınız firmaların mesai saatlerine ulaşmak bazen zorlu olabilir. Akbulut Emlak mesai saatleri, Akbulut Emlak mesai bitiş saatleri, Akbulut Emlak mesai başlangıç saatleri ya da Akbulut Emlak hangi günler tatil olduğu bilgilerine Bumaps ile hızlıca ulaşarak öğrenebilirsiniz. Akbulut Emlak mesai saatleri doğruluğu, firmanın sağladığı bilgiler ile uyuşmuyor ise Akbulut Emlak adresine bu durumu bildirebilirsiniz. Akbulut Emlak hangi günler çalışıyor sorusunun cevabına sitemiz üzerinden erişebilrisiniz. Akbulut Emlak firması Emlak Bürosu kategorisinde yer almakta ve Cumhuriyet, Fatih Cad. Belediye İş Merkezi 32/B, Babaeski/Kırklareli adresindedir. Bumaps ile Akbulut Emlak tatil günleri ya da Akbulut Emlak izin günleri konusunda ki bilgilere sitemiz üzerinden erişebilirsiniz.

Akbulut Emlak Sanal Tur

Akbulut Emlak dışarıdan nasıl görünüyor ya da adrese gitmeden içeriğini mi görmek istiyorsunuz? Bumaps ile artık adres gitmeden Akbulut Emlak sanal tur bilgilerine erişebilir, Akbulut Emlak fotoğraflarını inceleyebilir ya da Akbulut Emlak görüntüleyebilirsiniz.

Akbulut Emlak Haritada Nerede

Aradığınız Akbulut Emlak ise harita üzerinde kolaylıkla bulmak mümkün. Zira Bumaps’in geliştirdiği harita modülü ise Akbulut Emlak adresine ulaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Akbulut Emlak adresine ulaşmak için, Akbulut Emlak haritada kolaylıkla işaretli olduğunu görebilir ve Akbulut Emlak firmasına ulaşabilirsiniz. Akbulut Emlak haritada nerede yer alıyor diye merak edenlere, Google Maps veya Yandex Haritalar ile hızlıca ulaşım sağlayabileceğiniz Akbulut Emlak firmasının Cumhuriyet, Fatih Cad. Belediye İş Merkezi 32/B, Babaeski/Kırklareli adres bilgisi Bumaps haritalarınca listelenmektedir. Üstelik aynı Emlak Bürosu kategoride hizmet veren diğer firmalara da Emlak Bürosu kategorisi üzerinden ulaşabilirsiniz.

Akbulut Emlak Mail Bilgisi

Akbulut Emlak firması Emlak Bürosu kategori hizmetlerinde yer almaktadır. Akbulut Emlak mail adresi konusunda birçok kişi uzun arayışlar yapmaktadır. Bumaps, Akbulut Emlak mail bilgisini paylaşmaktadır. Akbulut Emlak irtibat mail adresi için Bumaps sitemizi ziyaret ederek bilgi edinebilirsiniz. Akbulut Emlak e-posta bilgileri web sitemiz üzerinde yer almaktadır. Aynı zamanda Emlak Bürosu kategorisi üzerinde yer alan aynı Emlak Bürosu firmalarının mail adreslerine de Bumaps aracılığıyla ulaşım sağlayabilirsiniz.

Akbulut Emlak Fax Numarası

Akbulut Emlak ulaşımı zor olan firmalardan birisidir. Zira birçok kullanıcı Akbulut Emlak fax numarası ve adres arayışı içerisin siteleri ziyaret etmektedir. Akbulut Emlak fax bilgisine bumaps internet sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda aynı Emlak Bürosu kategorisi üzerinde yer alan diğer firmaların iletişim bilgilerine de buradan ulaşabilirsiniz. Akbulut Emlak fax telefonu irtibatı için sitemizi ziyaret ederek bilgi edinebilrisiniz.

Akbulut Emlak Hangi Şehirde

Akbulut Emlak hizmet verdiği Emlak Bürosu hizmet biriminin Cumhuriyet, Fatih Cad. Belediye İş Merkezi 32/B, Babaeski/Kırklareli bölgesinde yer almaktadır. Akbulut Emlak firmasının açık adresi konusunda bilgi edinmek için Bumaps harita özelliğini kullanabilir ya da Akbulut Emlak firmasını ziyaret için Cumhuriyet, Fatih Cad. Belediye İş Merkezi 32/B, Babaeski/Kırklareli adresine gidebilirsiniz. Akbulut Emlak hangi şehirde ya da Akbulut Emlak hangi bölgede yer aldığı bilgilerine Bumaps üzerinden erişerek öğrenebilirsiniz.

Akbulut Emlak Web Sitesi

Akbulut Emlak yaygın aranan firmalardan birisidir. Akbulut Emlak web sitesini ziyaretçiler ulaşmak için aramaktadırlar. Akbulut Emlak firmanın resmi web sitesine ulaşmak için Bumaps sitesi üzerinden bilgi edinebilirsiniz. Akbulut Emlak internet sitesi bilgileri Bumaps aracılığıyla erişebilir ya da firmanın irtibat bilgilerini kullanarak doğrudan erişim sağlayabilirsiniz. Aynı zamanda Emlak Bürosu kategorisi üzerinde yer alan Akbulut Emlak firması gibi diğer firmaların da internet sitesi ya da web sitesine hızlıca öğrenebilirsiniz.

Akbulut Emlak Hakkında

Akbulut Emlak firması, hizmet verdiği bölge içerisinde Cumhuriyet, Fatih Cad. Belediye İş Merkezi 32/B, Babaeski/Kırklareli adresin yer almaktadır. Akbulut Emlak firması Emlak Bürosu kategorisinde hizmet vermekte olup, açık adres bilgilerine ise Cumhuriyet, Fatih Cad. Belediye İş Merkezi 32/B, Babaeski/Kırklareli adresi üzerinden ulaşabilir ya da Cumhuriyet, Fatih Cad. Belediye İş Merkezi 32/B, Babaeski/Kırklareli konum bilgisine Bumaps ile erişim sağlayabilirsiniz. Akbulut Emlak firma hakkında bilgi edinmek için Emlak Bürosu kategorisinde ki hizmetleri veren diğer firmalara da göz atabilirsiniz.


Sponsorlu Hizmetler:

Akbulut Emlak’ın acı günü

Akbulut Emlak’ın acı günü

Metin KARAKUŞ/Babaeski

.Edinilen bilgiye göre olay şöyle gelişti; Emlak ve İnşaat Sektörünün başarılı iş adamları arasında yer alan ve bir dönem Babaeskispor Kulübü funduszeue.infoşkanlık görevlerinde bulunan evli, Tutku ve Uygar isimli iki çocuk babası olan Ahmet Şükrü Akbulut, geçtiğimiz gün İstanbul’da kalan eşi ve çocuklarının yanına giderken Çorlu İlçesi TEM Otoyolu gişelerinden 2 km sonra mobesa kayıtlarında saat: 01 sularını gösterirken bir benzin istasyonundan otomobiline benzin aldı. 

Daha sonra aracına binerek yoluna devam eden Akbulut, saat: 05 sularında ise TEM Otoyolunda biriken yağmur suyu nedeni ile direksiyon hâkimiyetini kaybederek, bariyerlere çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında emniyet kemeri takılı olmadığı öğrenilen Akbulut, boynundan darbe alarak ağır bir şekilde yaralandı.

Olay yerine gelen Acil Servisi, ağır yaralı durumda olan Akbulut’a ilk müdahaleyi yaptı.  Bütün müdahalelere rağmen sağlık durumunda ciddiyeti devam eden Akbulut, Silivri Hayat Hastanesine götürülürken yolda hayatını kaybetti.

İstanbul Adli Tıp Kurumuna kaldırılan Ahmet Şükrü Akbulut’un cenazesi, bugün Cedit Ali Paşa Camiinde kılınacak öğlen namazına müteakiben eski mezarlıkta defnedilecek.

 

28 adet satılık emlak Babaeski içinde

Yeni emlaklar için uyarı mesajları alınız

adet satılık Emlak Babaeski içinde
  • İlk e-posta uyarınız yarın gelicektir!
  • Eğer e-posta gelmezse spam dosyanızı kontrol ediniz
  • İlgilendiğiniz özelliklere sahip yeni bir emlak ilanına ulaştığımızda size e-posta yolu ile bilgi vereceğiz.
  • İstediğiniz zaman abonelikten çıkın - her e-postada verilen bağlantıyı tıklamanız yeterlidir
  • E-posta adresinizi kimseyle paylaşmayacağız.
  • Daha fazla bilgi için e-posta uyarı yardım sayfasını okuyabilirsiniz.
  • Sinanlı Köyü, Babaeski - Kalorifer
    Sinanlı Köyü, Babaeski - Kalorifer
    Babaeski ·  m² · TL/m² · 5 Odalı · 2 Banyo · Ev · Kalorifer · Bahçe
    m² arazi içerisinde, garajlı, ahırlı, samanlıklı, bina kalorifer tesisatlı, güneş enerji sistemli, önü mera, bahçeli çiftlik evi
    ilk 2 önce görüldü - Emlakjet  > Sert Gayrimenkul
  • Emlak satılık, Babaeski - Otopark
    Emlak satılık, Babaeski - Otopark
    Babaeski ·  m² · TL/m² · Otopark · Otopark · Doğalgaz
    metrekare arsa i̇çeri̇si̇nde. ŞEhi̇r merkezi̇nde komple satilik 4 katli bi̇na. Dai̇reler metrekare. Doğalgaz tesi̇sati döşeli̇. Bodrum. Bahçede artezyen. Bahçede 3 adet depo-kömürlük. Kapali garaj. Ayrintili bi̇lgi̇ i̇çi̇n arayiniz
    ilk bir ay önceden görüldü - Zingat  > Altindağ Emlak
  • Emlak satmak, Babaeski
    Babaeski ·  m² · 12 TL/m² · Arsa
    Tekbir giyimin besi çiftliğine bölgesinde yer almaktadır. General elektrik firması bu çevrede bin dönüm yer toplamıştır. Mahmut bey gişelere km dir. Lüleburgaz'a 26 km uzaklıkta tarım için uygun bir arsa. Elektrik ve su'yu mevcuttur.
    ilk bir ay önceden görüldü - KaçmazEmlak
  • Kumrular Köyü, Babaeski - Bahçe
    Kumrular Köyü, Babaeski - Bahçe
    Babaeski ·  m² · TL/m² · 2 Odalı · 2 Banyo · Daire · Kiler · Otopark · Bahçe · Otopark
    Evimizin bahçesi çimlidir bahçe içinde çeşitli meyve ve çam ağaçları vardır açık ve kapalı garaj mevcuttur ardiye kiler veranda ayrıca seyir terası vardır
    ilk 3 önce görüldü - Emlakjet  > Ümit Çeti̇n
    • Satılık Ev Babaeski içinde veya

      Satılık Daire Babaeski içinde

    • Pehlivanköy 

    • Kırıkköy, 

      Kırık, 

      Oklalı, 

      Erikleryurdu, 

      Doğanca, 

      Azizbaba, 

      Kumrular, 

      Alpullu, 

      Değirmencik, 

      Nadırlı 

  • Kurtuluş Mahallesi, Babaeski - Bahçe
    Kurtuluş Mahallesi, Babaeski - Bahçe
    Babaeski ·  m² · TL/m² · 4 Odalı · 5 Banyo · Ev · Ebeveyn Banyosu · Otopark · Bahçe · Doğalgaz
    Maden tetkik arama ile afadın hazırladığı türkiye deprem riski haritasına göre, deprem riski en az olan iller; kırklareli, edirne bartın, zonguldak, kastamonu. Bu iller içinde öne çıkansa i̇stanbulluların gözdesi kirklareli̇. Kirklareli̇, babaeski̇, kurtuluş mahallesi̇nde m² bahçe i̇çeri̇si̇n
    ilk 3 önce görüldü - Emlakjet  > Coldwell Banker Kale
  • Alpullu Bld. (Şeker Mahallesi), Babaeski
    Alpullu Bld. (Şeker Mahallesi), Babaeski
    Babaeski ·  m² · TL/m² · 4 Odalı · 2 Banyo · Ev · Otopark · Otopark
    Kirklareli̇ babaeski̇ alpulluda,i̇stanbula km yakinlikta,3 araç kapali otoparkli, doğa manzarali,%80i̇ tamamlanmiş, mayis anahtar tesli̇mli̇,4 oda 1 salon 4 çati kati i̇steğe göre di̇zayn,kat mülki̇yeti̇ ve i̇skan i̇ş bi̇ti̇mi̇nde alinacaktir. Daha detayli bi̇lgi̇ i̇çi̇n bi̇zi̇ arayabi̇li̇rsi
    ilk bir ay önceden görüldü - Emlakjet  > Remax-Karun
  • Kurtuluş Mahallesi, Babaeski
    Kurtuluş Mahallesi, Babaeski
    Babaeski ·  m² · TL/m² · 2 Odalı · 1 Banyo · Daire
    Fi̇lami̇ngo yolu üzeri̇nde, resmi̇ kurum ve sosyal alanlara yakin satilik lüks 2+1 dai̇re i̇lçe emni̇yet müdürlüğü, hükümet konaği, vergi̇ dai̇resi̇, sağlik ocaği gi̇bi̇ resmi̇ kurumlara ve sosyal yaşam alanlarina yakin konumdakat mülki̇yetli̇ tapu ve i̇skan belgesi̇ alinmiş güvenli̇,dayanikli,fe
    ilk bir ay önceden görüldü - Emlakjet  > Abt Yapi Malzemeleri̇ A.ş
  • Pancarköy Köyü, Babaeski - Bahçe
    Pancarköy Köyü, Babaeski - Bahçe
    Babaeski ·  m² · TL/m² · 2 Odalı · 1 Banyo · Daire · Bahçe
    İçinde çardagı var ek oda var bahçede oturuma hazır ev
    ilk bir ay önceden görüldü - Emlakjet  > Öznur Karnal
  • Atatürk Mahallesi, Babaeski
    Atatürk Mahallesi, Babaeski
    Babaeski ·  m² · TL/m² · 2 Odalı · 1 Banyo · Daire
    Babaeski̇ atatürk mahallesi̇nde satilik yüksek gi̇ri̇ş 2+1 dai̇re sifir olup m² dir
    ilk bir ay önceden görüldü - Emlakjet  > Damla & Ece Gayri̇menkul
  • Gaziosmanpaşa Mahallesi, Babaeski
    Gaziosmanpaşa Mahallesi, Babaeski
    Babaeski ·  m² · TL/m² · Arsa
    Trakya'nin güzi̇de kentleri̇nden babaeski̇'de gazi̇osmanpaşa mahallesi̇ ortaokul arkasinda m² arsa i̇çeri̇si̇nde 2+1 müstaki̇l yer evi̇ olan etrafi çevri̇li̇, bahçesi̇nde kapali garaji ve çeşi̇tli̇ meyve ağaçlari olan yan tarafinda çocuk parki olarak ayrilmiş alan bulunan 3 kat %40 i̇marli ars
    ilk bir ay önceden görüldü - Emlakjet  > Turyap Kirklareli̇ Lüleburgaz Temsi̇lci̇li̇ği̇
  • Erikleryurdu Köyü, Babaeski
    Erikleryurdu Köyü, Babaeski
    Babaeski ·  m² · TL/m² · 3 Odalı · 1 Banyo · Ev
    Eda emlak ofisinden satılık olan köy evimiz. Kırklareli, babaeski, erikleryurdu köyü içinde. Kullanışlı, bakımlı, oturulabilir konumda, kendine ait hayvan barınağı bulunmaktadır. Kırklareli merkezine 20 km. Babaeskiye 20 km. İstanbula Saat mesafededir
    ilk bir ay önceden görüldü - Emlakjet  > Eda Emlak Gayrimenkul Danışmanlığı
  • Gazikemal Mahallesi, Babaeski
    Gazikemal Mahallesi, Babaeski
    Babaeski ·  m² · TL/m² · 2 Odalı · 1 Banyo · Daire
    Kırklareli/baaeski'de satılık daire. Atatürk ortaokulunun yakınında çarşıya 10 dk. Uzaklıkta
    ilk bir ay önceden görüldü - Emlakjet  > Yılmaz Güney
  • Kurtuluş Mahallesi, Babaeski - Bahçe
    Kurtuluş Mahallesi, Babaeski - Bahçe
    Babaeski ·  m² · TL/m² · Arsa · Bahçe
    Kırklareli babaeski kurtuluş mah hazır müstakil bahçeli ev
    ilk bir ay önceden görüldü - Emlakjet  > Pehli̇van Gayri̇menkul
  • Cumhuriyet Mahallesi, Babaeski
    Cumhuriyet Mahallesi, Babaeski
    Babaeski · 50 m² · TL/m² · 1 Oda · 1 Banyo · Daire · Asansör
    Kirklareli̇ babaeski̇ cumhuri̇yet mahallesi̇nde lüx1+1 50 m² alti bloktan oluşacakdev projede dai̇reni̇zi̇ almak ve ayrintilari görüşmek i̇çi̇n bi̇ze ulaşin son derece şik ve modern di̇zayn edi̇lmi̇ş fati̇h caddesi̇ne cephe-asansörlü-yerden isitmali-renki̇ çerçeve çocuk parki-açik otoparki buluna
    ilk bir ay önceden görüldü - Emlakjet  > Utku Gayri̇menkul Babaeski̇
  • Hamidiye Mahallesi, Babaeski
    Hamidiye Mahallesi, Babaeski
    Babaeski ·  m² · TL/m² · 3 Odalı · 1 Banyo · Daire
    metrekare arsa i̇çeri̇si̇ndeşehi̇r merkezi̇nde komple satilik 4 katli bi̇na. Dai̇reler metrekaredoğalgaz tesi̇sati döşeli̇bodrumbahçede artezyenbahçede 3 adet depo-kömürlükkapali garajayrintili bi̇lgi̇ i̇çi̇n arayiniz
    ilk bir ay önceden görüldü - Emlakjet  > Altındağ Emlak
  • Gazikemal Mahallesi, Babaeski - Bahçe
    Gazikemal Mahallesi, Babaeski - Bahçe
    Babaeski · 98 m² · TL/m² · 2 Odalı · 1 Banyo · Daire · Balkon · Otopark · Bahçe
    Gazi̇kemal mahhallesi̇nde merkezi̇ lokasyon bahçe kullanimli otoparkli kat mülki̇yetli̇ balkon ve barbekülü teras mevcuttur dai̇re ki̇racilidir yatirim ve oturum i̇çi̇n uygundur. Detayli bi̇lgi̇ ve randevuyla görmek i̇çi̇n arayabi̇li̇rsi̇ni̇z
    ilk bir ay önceden görüldü - Emlakjet  > Oben Gayri̇menkul & Gürkan Merttürk Danişmanlik
  • Gazikemal Mahallesi, Babaeski
    Gazikemal Mahallesi, Babaeski
    Babaeski ·  m² · TL/m² · 2 Odalı · 1 Banyo · Daire
    Yeni̇ bi̇na olup temi̇z ferah bi̇r dai̇redi̇r.
    ilk bir ay önceden görüldü - Emlakjet  > Emre Güzey
  • Gazikemal Mahallesi, Babaeski
    Gazikemal Mahallesi, Babaeski
    Babaeski ·  m² · TL/m² · 6 Odalı · 4 Banyo · Ev · Balkon · Otopark · Yüzme Havuzu
    Babaeski̇ gazi̇kemal mahallesi̇n'de en güzel konumda i̇stanbul-edi̇rne yoluna yakin dört katli alt kati 3 araçlik garaj ve depo bi̇ri̇nci̇ kati ofi̇s ve toplanti odasi i̇ki̇nci̇ ve üçüncü katlari dublex ev olarak düzenlenmi̇ş dört banyo i̇ki̇ mutfak dört balkon i̇ki̇ teras her bi̇r kati yetmi̇ş i
    ilk bir ay önceden görüldü - Emlakjet  > Turyap Kirklareli̇ Lüleburgaz Temsi̇lci̇li̇ği̇
  • Hacıhasan Mahallesi, Babaeski
    Hacıhasan Mahallesi, Babaeski
    Babaeski ·  m² · TL/m² · 3 Odalı · 1 Banyo · Daire · Doğalgaz
    Haci hasan mah.'De, resmi̇ kurum ve sosyal alanlara yakin satilik 3+1 dai̇re i̇lçe emni̇yet müdürlüğü, hükümet konaği, vergi̇ dai̇resi̇, sağlik ocaği gi̇bi̇ resmi̇ kurumlara ve sosyal yaşam alanlarina yakin konumdakat i̇rti̇faki tapu ve i̇skan belgesi̇ vardir. Not: yakit doğalgaz kombi̇di̇r. Faka
    ilk bir ay önceden görüldü - Emlakjet  > Abt Yapi Malzemeleri̇ A.ş
  • Alpullu Bld. (Şeker Mahallesi), Babaeski
    Alpullu Bld. (Şeker Mahallesi), Babaeski
    Babaeski ·  m² · TL/m² · 1 Oda · 1 Banyo · Ev
    Babaeski alpullu beldesinde sahibinden satılık müstakil ev
    ilk bir ay önceden görüldü - Emlakjet
  • Nadırlı Köyü, Babaeski
    Babaeski ·  m² · TL/m² · Arsa
    Yaklaşık arsa içerisinde bir tanesi 2 katli digeri tek katli 2 adet ev vardir. Babaeski merkeze Km uzaklıkta hizli tren güzergahında evimiz satılıktır. Kismi takas teklifleri degerlendirilir
    ilk bir ay önceden görüldü - Emlakjet  > Mitat Olgaç

    MÜKEMMEL FİYAT

    Market değeri:

    TL

  • Gazikemal Mahallesi, Babaeski
    Gazikemal Mahallesi, Babaeski
    Babaeski ·  m² · TL/m² · 3 Odalı · 2 Banyo · Daire
    Ri̇chmond gayri̇menkul babaeski̇'ni̇n merkezi̇ ve seçki̇n konumu gazi̇ mustafa kemal bulvari üzeri̇nde kaçirilmayacak 3+1 dai̇re. Detaylar i̇çi̇n arayiniz ati̇lla akcan:
    ilk bir ay önceden görüldü - Emlakjet  > Richmond Gayrimenkul
  • Nadırlı Köyü, Babaeski
    Babaeski ·  m² · TL/m² · 2 Odalı · 1 Banyo · Ev
    Kirklareli̇ babaeski̇ nadirli köyünde etrafi çevri̇li̇ i̇çi̇nde yeti̇şmi̇ş 7 yillik herçeşi̇t meyve agaclari bulunan elektri̇k suyu bağli ve ayrica su kuyusu. Mevcut 2+1 m² müstaki̇l bahçeli̇ köy evi̇mi̇z satiliktir evi̇mi̇z yapimi devam eden hizli tren durağina 1 km babaeski̇ i̇lçe merkezi̇n
    ilk bir ay önceden görüldü - Emlakjet  > Utku Gayri̇menkul Babaeski̇
  • Karahalil Bld. (Demirkapı Mahallesi), Babaeski
    Karahalil Bld. (Demirkapı Mahallesi), Babaeski
    Babaeski ·  m² · TL/m² · 3 Odalı · 2 Banyo · Ev · Otopark · Bahçe · Özel Havuz · Yüzme Havuzu · Site İçinde
    İstanbul bahçe villaları isimli projemiz kırklarelinin babaeski i̇lçesinde yapılmakta olup m² bir alana yayılmıştır Adet villadan oluşan projemizde 3+1,5+1,6+1 ve 7+1 mimari modelli villalar bulunmaktadır. Her parsel bağımsız olup villalar bu parsellere yapılmaktadır. Minumumda m
    ilk bir ay önceden görüldü - Emlakjet  > Doruk Gruop
  • Ev satmak, Babaeski
    Babaeski ·  m² · TL/m² · 3 Odalı · 1 Banyo · Ev
    Eda emlak ofisinden satılık olan köy kırklareli, babaeski, erikleryurdu köyü içinde. Kullanışlı, bakımlı, oturulabilir konumda, kendine ait hayvan barınağı bulunmaktadır. Kırklareli merkezine 20 km. Babaeskiye 20 km. İstanbula Saat mesafededir
    ilk bir ay önceden görüldü - Zingat  > Eda Emlak Gayrimenkul Danışmanlığı

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası