kofteci yusuf maaslari ne kadar / Köfteci Yusuf A.Ş İnsan Kaynakları Uzman Yardımcısı İş İlanı

Kofteci Yusuf Maaslari Ne Kadar

kofteci yusuf maaslari ne kadar

Köfteci Yusuf İzmit&#;te eleman arıyor

Köfteci Yusuf İzmit&#;te eleman arıyormask

Haber albümü için resme tıklayın

Türkiye'de son yılların meşhur restoranlarından biri haline gelen Köfteci Yusuf, İzmitOutlet Center'da bulunan şubesi için personel arıyor. Bünyesinde çalıştırmak için mutfak, kasap/şarküteri, bayan kasiyer, paketleme, temizlik ve bulaşıkhane elemanları arayan Köfteci Yusuf, tecrübeli veya tecrübesiz olmak üzere eleman alımı yapacak.

MAAŞ 7 BİN TL

İzmit Outlet şubesine takım arkadaşı arandığına ilişkin biriş ilanı yayınlayan Köfteci Yusuf'ta maaşlar ise 7 bin 87 lira olarak belirlendi. Derince, Gölcük, Kartepe ve Körfez ilçelerine de servisi bulunan Köfteci Yusuf, çalışanlarına maaş+servis+yemek verecek.

#körfez, izmit, gölcük, kocaeli haber, Kocaeli gazetesi, kocaeli, kocaeli gazeteleri, kocaeli haber - son dakika, kocaeli son dakika, son dakika kocaeli, kocaeli son dakika haberleri, son dakika, kocaeli haberleri, kocaeli haber son dakika, iş ilanı, Köfteci Yusuf, personel, kasap/şarküteri, temizlik ve bulaşıkhane, utfak, bayan kasiyer, paketleme, eleman, outlet center, bir

Köfteci Yusuf yılı içerisinde gerçek atılımı yapmış ve hızla büyümüştür. Bu büyüme beraberinde bir çok personeli de getirmiştir. Artık çok daha fazla personel ile hizmet veren Köfteci Yusuf Maaşları da gün geçtikçe artıyor.

Çalışma pozisyonuna göre maaşların değiştiğini de söylemekte yarar var. Köfteci Yusuf Maaşları ve iş başvurusunu merak ediyorsanız yazımızın kalan kısmını okuyabilirsiniz. Köfteci Yusuf Maaşları asgari ücretin üzerindedir ve iş alımları da aktif olarak devam ediyor. Sizlerde marka olmuş bir firmaya başvuru yapabilirsiniz.

Köfteci Yusuf iş başvurusu yapmak için sitemizdeki CV örnekleri yeterli olacaktır. İndirip düzenleyin ve Köfteci Yusuf için iş başvurusu yapın.

Köfteci Yusuf maaşları ne kadar? Merak ettiğiniz, araştırdığınız ve yoğun ilgi gören bu işletme için bilgilendirme yazımızı sizinle paylaşıyoruz.

Köfteci Yusuf  yılında İznik’te kurulmuştur. Gıda ve hizmet sektöründe faaliyetini sürdüren Köfteci Yusuf A.Ş., Türkiye&#;de kurulan en büyük köfte üretim fabrikasına da sahiptir. Bu derece büyük bir işletme içinde personel alımları hızla yapılmaktadır. Sürekli eleman alımı bulunmaktadır. Bursa, İstanbul, İzmir, Ankara, Aydın, Bilecik, Eskişehir ve Kocaeli gibi illerimizde bir çok şube bulunmaktadır. Köfteci Yusuf maaşları pozisyona göre değişir. Bunun açıklamasını aşağıda detaylandırıyor olalım.

Servis Elemanı : Belirlenen haftalık shifter doğrultusunda çalışma saatleri vardır. Günlük 8 saat, 10 saat gibi programlar mevcuttur. Alınan maaşlar firma bünyesinde en az lira olmak ile beraber bandında değişkenlik gösterir. ( Net bilgi değildir, ön araştırma yapılmıştır )

Restoran Servis Sorumlusu : Maaşları elemanların bir kademe üstü olarak belirlenir. Gelen misafirler ile ilgilenmek, menü seçiminde yardımcı olmak ve koordinasyon sağlamak görevleri arasında olduğundan Köfteci Yusuf maaşları da buna göre gösterilir.

 

İnsan Kaynakları Uzman Yardımcısı

Köfteci Yusuf A.Ş

“ 25 Yıllık Başarı Öyküsünde Gücünü Çalışanlarından Alan,
Dinamik Bir Takımın Oyuncularıyız.

Türkiye’nin en iyi etleriyle hazırlanan köftelerimizi ve köftelerimize eşlik eden enfes yiyeceklerimizi hızlı ve güler yüzlü bir şekilde misafirlerimize sunulması hedefimize katlı sağlayacak, mesleğine tutkulu İnsan Kaynakları Uzman Yardımcısı arıyoruz. "

GENEL NİTELİKLER

Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,

İnsan Kaynakları süreçlerinde (tercihen personel özlük işleri & işe alım) en az 1 yıl tecrübe sahibi,

İş takibi konusunda dikkatli, sonuç odaklı, düzenli, hızlı ve titiz,

Analiz etme, planlama ve organizasyon becerilerine sahip,

Ekip çalışmasına yatkın ve öğrenmeye istekli,

İletişim becerisi ve enerjisi yüksek,

Lüleburgaz, Çorlu ve Kocaeli'de ikamet eden “İnsan Kaynakları Uzman Yardımcısı” arayışımız bulunmaktadır.

İŞ TANIMI

- PDKS sistemi üzerinden gerekli takiplerin yapılarak, devamsızlık, fazla mesai, izin süreçlerini takip edilmesi,

- Sorumluluğundaki şubelerin seçme ve yerleştirme süreçlerinin yürütülmesi,

- Oryantasyon eğitiminin verilmesi,

- İşe giriş ve işten çıkış süreçlerinin takibinin yapılması,

- Personel özlük dosyalarının hazırlanması ve güncel tutulması,

- Disiplin süreçlerinin takip edilmesi,

- Aylık yapılan vekaleten/asaleten atama süreçlerinin takip edilmesi,

- Karakol bildirimlerinin yapılması,

- Aylık maaş bordrolarının imzalatılması.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası