ankaragücü bilet / Ankaragücü Maç Biletleri | funduszeue.info

Ankaragücü Bilet

ankaragücü bilet

Türkiye Süper Ligi’nde – sezonu itibari ile artık 2. Yarı maçlarına başlandı. 2. Yarının tartışmasız en formda ekiplerinden bir tanesi olan Beşiktaş, Ankaragücü ile karşı karşıya geliyor. Karşılaşmanın 2 takım için de önemi büyük. Hem sahada hem de dışarıda kıyasıya mücadele eden 2 ekipten 3 puana ulaşan taraf kim olacak? Beşiktaş – Ankaragücü maç biletleri alarak takımınızı destekleyebilirsiniz.

Şenol Güneş ile harika bir grafik yaşayan Beşiktaş, 5’te 5 yaparak adeta şampiyonluk yarışında bende varım dedi. Aboubakar gibi etkili ve güçlü bir isminde kadroya girmesi tüm oyuncuları ateşlemiş gibi duruyor. Son olarak Konyaspor’dan alınan Amir HadziAhmetovic ile birlikte takım gücüne güç katmış gibi duruyor.

Ankaragücü ise orta sıralardaki yerini korumak ve daha da üst sıralara yükselmek adına elinden geleni yapıyor. Beşiktaş’a karşı alacakları galibiyet seyircileri de coşturacaktır. Özellikle maçın deplasmanda olması ise alınacak puanları daha da anlamlı hale getirecek.

Beşiktaş – Ankaragücü maç biletleri alarak sizler de bu maçı tribünden izleyerek takımınıza destek olabilirsiniz. 10 Şubat tarihinde saat ’da oynanacak olan Beşiktaş – Ankaragücü muhtemel 11’ler:

Beşiktaş: Mert, Rosier, Talha, Saiss, Masuaku, Tayfur (Joseph), Gedson, Redmond (Ghezzal), Dele Alli (Muleka), Cenk, Aboubakar

Ankaragücü: Bahadır, Malcuit, Radakovic, Mujakic, Marlon, Diack, Emre Kılıç, Taylan Antalyalı, Tolga Ciğerci, Chatzigiovanis, Ali Sowe

Beşiktaş – Ankaragücü maç bileti nasıl alınır?

Beşiktaş – Ankaragücü maç bileti satın alarak derbiyi stadyumda izleyebilirsiniz. Maçın biletlerini internet üzerinden rahatlıkla satın alabilirsiniz. Türkiye’nin en güvenilir ve hesaplı dijital bilet satış noktası olan Seatpin üzerinden biletleri anında satın alarak tribündeki yerinizi erkenden alabilirsiniz.

Seatpin, online olarak sizlerin biletlerini satın alabileceği veya gidemeyeceği maçlarda elinde olan biletleri satabileceği bir merkezdir. Süper Lig, Avrupa Ligleri, Türkiye Kupası gibi farklı kategorilerdeki spor karşılaşmalarına biletlerinizi buradan temin edebilirsiniz.

funduszeue.info ile Beşiktaş – Ankaragücü maç bileti nasıl alınır?

Beşiktaş ile Ankaragücü’un karşılaşacağı, seyir zevki yüksek olan karşılaşmayı tribünden takip etmek oldukça eğlenceli olacaktır. Maçın biletini satın alarak siz de hem kendinize hem de sevdiklerinize özel bir zaman yaşatabilirsiniz. Maç biletlerini satın almak için Seatpin ile yapmanız gerekenler:

·         Beşiktaş – Ankaragücü maçını listeden seçmek

·         Karşılaşmayı izleyeceğiniz tribünden kendinize bir yer beğenmek

·         Seçtiğiniz tribündeki bileti sepete eklemek

·         Bileti kredi kartı ile ödeme yaparak satın almak

Bu işlemlerin ardından sizler de karşılaşmanın biletine sahip olacaksınız. Stadyuma giriş yapmak ve maçı izlemek için gereken bilete online olarak çok hızlı bir şekilde sahip olabilirsiniz.

Beşiktaş – Ankaragücü maç bileti ne zaman satışa çıkıyor?

Beşiktaş – Ankaragücü maç biletleri satışa çıkacağı tarih, siyah beyazlı kulüp tarafından açıklanacaktır. Kara Kartalların evinde oynayacağı karşılaşmada takımınızı yalnız bırakmamak adına kulüp tarafından yapılacak duyuruyu takip etmelisiniz.

Beşiktaş Futbol Kulübü, genellikle maçların biletini oynanma tarihinden 2 gün önce satışa çıkarmaktadır. Öncelikli olarak bilet sahibi olma hakkı bulunan taraftarlar ise daha erkenden ön satışa katılabiliyorlar. Beşiktaş’ın şampiyonluk yarışındaki en büyük rakibi konumunda bulunan Ankaragücü ile oynayacağı bu karşılaşmayı izleyerek takımınıza stattan destek olabilirsiniz.

Beşiktaş – Ankaragücü maç bileti nereden alınır?

Beşiktaş – Ankaragücü maç bileti, günümüzde online olarak satın alınabilmektedir. Eski tarihlerde olduğu gibi gişe önlerinde kuyruk oluşmadan sahip olunabilen biletler ile dev derbiyi Vodafone Park’ta izleyebilirsiniz.

Maça giriş için gerekli olan bilete Seatpin ile sahip olabilirsiniz. Seatpin, Süper Lig maçlarının tamamı için sizlere bilet konusunda yardımcı olmaktadır. Güvenilir bir şekilde bilet satışı yapabileceğiniz, elinizdeki fazla biletlerin satışını yapabileceğiniz bu platformda dilerseniz dev karşılaşmanın biletini de bulabilirsiniz.

Beşiktaş – Ankaragücü maç biletleri ne kadar?

Beşiktaş – Ankaragücü ile oynayacağı karşılaşmanın bilet fiyatları da belli oldu. Bilet fiyatları için sizler de hemen Galatasaray kulübü tarafından yapılan açıklamalara bakabilirsiniz. Beşiktaş – Ankaragücü arasında oynanacak olan karşılaşmayı tribünden izlemek isterseniz eğer bilet fiyatlarını öğrenmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Beşiktaş – Adana Spor Maç Bileti Almak İçin Passolig Gerekli Midir?

19 Nisan tarihinden beri Süper Lig karşılaşmalarına Passolig olmadan giriş yapılamamaktadır. sayılı kanun gereği her maça girişte Passolig olması zorunludur. Karta sahip olmayan taraftarlar Passolig internet sitesi veya Passo Mobil uygulamasını kullanarak kart başvurusu yapabilirler.

Passolig, taraftarların daha iyi bir şekilde takip edilmesini sağlar. Stadyuma giriş yapan taraftar sayısı ve kimin hangi tribünde yer aldığına dair bilgi sisteme otomatik olarak düşer. Bazı zamanlarda TFF tarafından verilen ve tribünlerin belirli yerlerine ait cezalarda bu kartlara işlenebilmektedir. Online olarak her şeye hakim olunmasını kolaylaştıran bu sistem üzerinden taraftarlar biletlerini alarak karşılaşmaları izleme şansına sahip olurlar.

Beşiktaş Passolig Nasıl Alınır?

Beşiktaş Passolig kartı almak için Passolig sitesini kullanmak yeterlidir. Burada isterseniz kartınıza BJK amblemi yerleştirebilir isterseniz normal bir Passolig kartı alabilirsiniz. Passolig kartlarının sizlere ulaşması ortalama olarak 14 gün sürmektedir.

Passolig’e başvurduğunuz anda aslında sizlerin kartları ve bilgileri oluşturulmaktadır. Ancak gerek kart basımı gerekse kartın sizlere ulaştırılması biraz zaman alabilmektedir. Bunun gibi durumlardan etkilenmemek adına “Tek Girişlik Pass Kart” alabilirsiniz. Maça gidişiniz netleştiğinde dilerseniz hemen Passolig kartına başvuru yapabilirsiniz. Sizlere ulaşmayan kart için stadyumda bulunan yetkililerden maça giriş için tek girişlik kartlarınızı temin edebilirsiniz. Bununla da uğraşmak istemiyorsanız eğer Passo Mobil uygulamasına tanımlanan biletleriniz ile QR kod okutarak yine maçlara giriş yapabilirsiniz.

Kombine bilet nedir?

Kombine bilet satın aldığınız takımın ev sahibi olarak yer aldığı tüm maçları izlemenizi sağlar. Sezon boyunca başka bir bilet almaya ihtiyaç duymazsınız. Özellikle Süper Lig ve Türkiye Kupası maçlarını izlemek ve bilet alımı ile ilgili stres yaşamamak adına kombine biletlerinizi her zaman satın alabilirsiniz.

Kombine bilet sahipleri için bilet kalmadı, bilet alamadım sorunları oluşmamaktadır. Üstelik gidemeyecekleri karşılaşmalarda da biletin ziyan olmaması ve tribünün bir kişi eksik kalmaması için biletlerini satabilmeleri dahi mümkündür. Hem daha ekonomik olarak takımın tüm yıl boyunca yapacağı karşılaşmaları izlemek hem de gidilemeyecek olan karşılaşmalarda biletleri satarak maddi olarak zarara uğramamak için kombine biletler, taraftarlara sunulan en iyi çözümlerden bir tanesidir.

Kombine biletler ne zaman satışa çıkacak?

Beşiktaş kombine biletleri, genel olarak Ağustos ayında satışa çıkartılır. Ağustos ayının sonlarına doğru başlayan Süper Lig maçları öncesinde satışa çıkartılan kombinelere taraftarlar yoğun ilgi gösterir. Kombine biletlerinizi alarak sizler de siyah beyazlı ekibin karşılaşmalarına bilet aramak gibi problemlerden kurtulabilirsiniz.

Kombine biletler satışına başlandığı Ağustos ayıdan sonra sezonun her döneminde alınabilmektedir. Bazı zamanlarda kulüpler tarafından yapılan ekstra promosyonlarda söz konusu olabilir. Bunlardan yararlanabilmek için siyah beyazlı kulüp tarafından yapılacak olan açıklamaları takip etmek gerekir.

Beşiktaş Kombine Nerden Alınır?

Beşiktaş maç biletleri satın almak yerine bir kereye mahsus olarak kombine kartı satın alarak tüm sezon bilet alma stresinden kurtulabilirsiniz. Farklı pek çok adresten satın alabileceğiniz kartlar için en uygun adresler;

·         funduszeue.info resmi sitesi

·         Passo Mobil uygulaması

·         Vodafone Park gişeleri

Bu adreslerden satın alacağınız kombine kartlarınız ile sizler de stattaki karşılaşmaları izleyebilirsiniz. Kombine almadan önce hangi tribünden ve bölümden kart sahibi olmak istediğinizi seçmelisiniz. Kulüp tarafından yapılan duyuruda hem kombine bilet satış tarihleri hem de Beşiktaş kombine fiyatları duyurulmaktadır.

Beşiktaş Taraftar Kart Nedir?

Beşiktaş maç biletleri alarak takımınızın içeride oynayacağı tüm karşılaşmaları canlı olarak izleyebilirsiniz. Stadyumda izleyeceğiniz karşılaşmaların biletlerini dilerseniz Beşiktaş Taraftar Kart ile daha avantajlı şekilde elde edebilirsiniz. Hem takımınızın harcamalarınızdan kazanması hem de sizin geniş ayrıcalıklardan yararlanmanızı sağlayan taraftar kart ile tam bir Beşiktaşlı olacaksınız.

Beşiktaş taraftarlarına büyük avantajlar sağlayan kartlar için 3 tane banka ile anlaşmıştır.

·         Garanti BJK Bonus Kart

·         Denizbank BJK Bonus Kart

·         Vakıfbank Beşiktaş Taraftar Kart

İsterseniz bankanın müşterisi olun isterseniz yeni müşteri olun bu kartları alarak takımınıza her harcamanızda ekstra katkı sağlayabilirsiniz.

Engelliler için Beşiktaş – Ankaragücü maç bileti nasıl alınır?

Beşiktaş – Ankaragücü engelli maç biletleri almak için siyah beyazlı kulübün internet adresinden yapacağı duyuruların takip edilmesi gerekir. Beşiktaş engelli bilet formu doldurmak suretiyle yönetim tarafından %40 ve üzeri engeli bulunan vatandaşlar için ayrılan kontenjanlardan yararlanabilirsiniz.

Engelliler için ayrılan biletlerden yanlarında gelecek olan bir refakatçi de yararlanabilir. Engellilerin stadyum kenarında maçlarını izleyebileceği özel alanlara başvuru yapması ve başvurularının sonuçlanmasını beklemeleri gerekir.

Engellilere Beşiktaş – Ankaragücü maç bileti ücretsiz mi?

Beşiktaş – Ankaragücü maç bileti, engelli vatandaşlar için ücretsiz bir şekilde verilir. BJK, engelli vatandaşlar için belirlediği kontenjandaki hiçbir biletten ücret talep etmez. Ücretsiz bir şekilde biletlere sahip olmak için engelli bilet formunun doldurulması yeterlidir.

Yabancı uyruklular için Beşiktaş – Ankaragücü maç bileti nasıl alınır?

Yabancı uyruklu vatandaşlar da Beşiktaş ile Ankaragücü arasında oynanacak olan dev derbiyi izleyebilirler. Vatandaşların derbiyi izlemesi için biletlerini Passolig kartları ile satın almaları mümkündür. Ön ödemeli Passolig kartları ile satın alınacak olan biletler ile maçlara giriş yapılabilir.

Beşiktaş – Ankaragücü Stadyuma giriş kuralları nelerdir?

Beşiktaş – Ankaragücü maç bileti satın aldıktan sonra stadyuma giriş için bazı kurallara da uymak gerekir. Dev derbiyi Vodafone Park Stadyumu’nda canlı olarak izlemek isterseniz taşımanız gereken özellikler:

·         Maçın biletine sahip olmak

·         sayılı yasa gereği ceza almamış olmak

·         Passolig kartına sahip olmak

Bunların haricinde Kovid – 19 pandemi döneminden kalma diğer şartlar kaldırılmıştır. Aşı zorunluluğu, yaş kısıtlaması gibi kriterler artık uygulanmamaktadır.

Beşiktaş – Ankaragücü Maça kimler girebilir?

BJK – Ankaragücü maç bileti satın alan herkes dev derbiyi tribünden izleyebilir. Derbi maç öncesinde maçın biletine sahip olmak ve Passolig kartlarının aktif olması yeterlidir. Maçtan biraz zaman önce stadyuma gelerek stada giriş yapmanız maçı izlemek için yeterlidir. Eğer Passolig kartınız hala size ulaşmadı ise o zaman “Tek Girişlik Pass Card” uygulamasını kullanmak yeterlidir.

Passolig nedir?

yılından itibaren hayatımıza giren Passolig, sporda şiddete hayır ( sayılı yasa) ile karşımıza çıkmıştır. Daha seviyeli, düzenli, güvenli bir tribün oluşturmak amacıyla ortaya çıkan Passolig kartlarına sahip olmayanlar statlara giriş yapamamaktadırlar. Beşiktaş – Ankaragücü maç biletleri satın alan taraftarlar girişlerde Passolig kartlarını göstererek Vodafone Park’taki yerlerini alabilirler.

Passolig kart ile neler yapılabilir?

Passolig kartlar, sadece statlara giriş için değil farklı amaçlar için de kullanılabilmektedir. Taraftarların takımına olan desteğinin birebir göstergesi olan bu kartlar ile yapılabilecekler:

·         Statlara giriş yapmak

·         Yurtiçi veya yurtdışı alışveriş yapmak

·         Takımın düzenlediği etkinliklerde indirim ve öncelik elde etmek

·         İndirimli bir şekilde alışveriş yapmak

·         Takıma maddi olarak hiçbir ek ücret ödemeden yardımcı olmak

Tek Passolig kartı ile kaç bilet alınabilir?

Bir tane Passolig kartı ile alınabilecek olan bilet sayısı BJK tarafından açıklanacaktır. Ankaragücü maçına en fazla 2 adet bilet alınabilirken normal bir lig maçına ise 5 adede kadar bilet alınabilmektedir.

Beşiktaş – Ankaragücü Maçına Nasıl Gidilir?

Maçlarını Vodafone Park Stadyumu’nda oynayan Kara Kartallar mabedi İstanbul’da Beşiktaş ilçesinde bulunur. Konum olarak harika bir konuma sahip olan stadyum, dünyada manzarası ile eşsiz olan statlar arasına girmeyi başarmıştır.

Beşiktaş’ın mabedinin açık adresi; Vişnezade, Dolmabahçe caddesi, No: 1, Beşiktaş / İstanbul olarak bilinir. İstanbul’un en başlıca merkezlerinden bir tanesi olan Beşiktaş’ta yer alan stadyuma gitmek için pek çok alternatif yol bulunur. Şahsi araçlarınız, otobüs ve metro ile rahat bir şekilde stada erişebilirsiniz.

Vodafone Park Stadyumu’na Nasıl Gidilir?

Vodafone Park Stadyumu gidiş ve geliş için son derece elverişli bir konumdadır. İsterseniz İstanbul’un her yerinden Beşiktaş merkeze ulaşarak oradan Dolmabahçe’ye doğru ağaçların arasından harika bir yürüyüş yapabilirsiniz. Farklı seçenekler ile kolayca ulaşım sağlayabileceğiniz stadyuma giderken sahip olduğunuz seçenekler;

·         Vapur: Beşiktaş’a ulaşarak stadyuma yürümek son derece zevkli ve eğlencelidir. Beşiktaş vapur iskelesine İstanbul’un her yerinden eriştikten sonra 10 dakika yürüyerek stadyuma gidebilirsiniz.

·         Metro: Taksim’e metro ile ulaşırsanız eğer buradan stadyuma 5 dakika yürüyerek yine ulaşabilirsiniz. İsterseniz stadyuma gitmek için metrodan feniküler aracını kullanabilir ve Kabataş’a ulaşabilirsiniz.

·         Metrobüs: Zincirlikuyu metrobüs hattına ulaşırsanız eğer oradan Beşiktaş çıkışlarının olduğu yerden dolmuşa binerek Beşiktaş’a gidebilirsiniz. Beşiktaş üzerinden yürüyerek stadyuma ulaşım sağlayabilirsiniz.

·         Otobüs: Beşiktaş’tan Taksim istikametine giden tüm otobüsler stadın yanından gitmektedir. Buradan dilerseniz 37T, 38T, 49T, 54B, 55B gibi otobüsleri kullanarak stadyuma ulaşabilirsiniz.

·         Tramvay: Vodafone Park’a ulaşmak için alternatif yollardan bir tanesi de tramvaydır. Kabataş istikameti yönünde tramvay hattına binerseniz eğer o zaman rahat bir şekilde stadyuma ulaşabilirsiniz.

Bunun gibi farklı güzergahlar ile rahat bir şekilde gidebileceğiniz stadyuma dilerseniz özel araçlarınız ile de gidebilirsiniz. Maç günü stadyum etrafı çok kalabalık olacağından dolayı araçlarınızı Beşiktaş veya Taksim’de bir yere park etmeniz gerekmektedir.

Ankaragücü maçları için doğru biletin tek adresi biletwise! Süper Lig’in yeni ekibi sarı siyahlıların maçlarını yerinde seyretmek ve heyecana ortak olmak istiyorsan, hemen biletwise’dan garantili ve uygun fiyatlı biletini al, takımının yanında ol!! Tribünde yerini alamayacaksan kombineni veya maç biletini istediğin fiyata biletwise aracılığıyla sat, sesini taraftarın ile duyur!


Güvenli ve uygun fiyatlı biletin adresi biletwise, Ankaragücü maçlarını yerinde izleme fırsatı sunuyor! Mavi lacivertlilerin Süper Lig mücadelesinde yanında olmak istiyorsan, biletwise’dan biletini en kolay ve uygun fiyatlara al, heyecana ortak ol! Maç bileti satın almak ve satmak için biletwise 7/24 hizmetinizde. Ankaragücü, Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve tüm takım taraftarları, kombinelerini biletwise aracılığıyla satıp renktaşlarına devrediyor! Hemen üye ol, istediğin fiyattan kombineni veya maç biletini sat! Maç bileti satın almak için kendine en uygun ilanı ve kategoriyi seç, biletini al, Ankaragücü maçlarında takımını yalnız bırakma!

Ankaragücü maç biletlerini nasıl alırım?

Maç bileti satın almak için, biletwise’a hemen üye ol!
Hesabına giriş yap.
Dilediğin kategoriden Ankaragücü maç biletini seç.
Ödeme sayfasına geç.
Kredi veya banka kartı ile ödemeyi tamamla.
İşte bu kadar kolay!

Ankaragücü maç biletlerimi nasıl satarım?

Maç bileti satmak için, biletwise’a hemen üye ol!
Hesabına giriş yap.
Ankaragücü maç için bilet kategorini seç.
Bilgilerini doldurarak ilanını biletwise’a koy.
Hem koltuğun hem de cebin boş kalmasın!

Ankaragücü maç biletlerini biletwise’dan en uygun fiyata hemen al, Ankaragücü maçlarını yerinde izle.

 

Daha fazla

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası