medicana koşuyolu / Medicana Kadıköy Hastanesi

Medicana Koşuyolu

medicana koşuyolu

Medicana Camlica Tip Merkezi

Medicana Çamlıca Tıp Merkezi, İstanbul'un Anadolu yakasında Üsküdar ilçesinde yer almaktadır. Çamlıca, Koşuyolu ve Acıbadem'i sahile bağlayan Üsküdar, Boğaziçi Köprüsü'nün Anadolu yakasında çıkışı olduğu için ulaşım açısından elverişli bir konumdadır. Medicana Çamlıca, İstanbul'un simge yapılarından Leander Tower'a 10 dakika, pırıl pırıl Dolmabahçe Sarayı'na 35 dakika ve tarihi yarımadaya 30 dakika uzaklıktadır. İstanbul Havalimanı'na yolculuk yaklaşık 50 dakika sürer ve Sabiha Gökçen Havalimanı'na yaklaşık 40 dakikada ulaşılabilir.

Medicana Sağlık Grubu, yılından bu yana Türkiye genelinde 13 hastanede, tahmini ortalama çalışanıyla sağlık hizmeti vermektedir. Medicana Çamlıca Tıp Merkezi yılında kurulmuş olup 2 ameliyathane, doğumhane, 4 saç ekim odası ve 7 yataklıdır. Hastalar standart oda veya süit arasında seçim yapabilir.

Sadece 50 metre uzaklıktaki Medicana Çamlıca Hastanesi, 'ün üzerinde odası ve 35 yoğun bakım yatağı ile tıp merkezinin konuklarının da hizmetindedir. Uluslararası hasta merkezinde tıbbın tüm alanlarından tanı ve tedavi yöntemleri sunulmaktadır. Hastane, en kaliteli tedavi yöntemlerinin yanı sıra en son standartlardaki teknik donanımıyla da öne çıkıyor. Rusça konuşulan ülkeler, İsviçre, Almanya, İtalya ve İrlanda ile Katar'dan gelen hastalar, özellikle İngilizce, Rusça ve Arapça olarak sunulan sözlü tercüme hizmetlerini takdir etmektedir. Gerekirse diğer diller için tercümanlar da sağlanabilir.

Medicana Çamlıca Tıp Merkezi, estetik alanındaki prosedürlere multidisipliner bir yaklaşımla her zaman hastanın sağlığını ön planda tutarak, minimum aksama süresi ve günlük yaşama hızlı dönüş sağlar. Ana odak noktası tıbbi diş hekimliği, burun cerrahisi (rinoplasti), liposuction, optik ve ayrıca özellikle nazik FUE yöntemi kullanılarak saç ekimidir. Ayrıca, dolgu ve mezoterapi gibi kozmetik alanından da hizmetler sunulmaktadır.

Hastane kompleksi, yılında Akdeniz Üniversitesi'nden mezun olduktan sonra yılında uzman lisansını alan Hollanda asıllı kardiyolog Dr. Murat Kaya tarafından yönetilmektedir.

funduszeue.info Başer, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde başladığı lisans eğitimini başarıyla tamamlayarak Tıp Doktoru unvanı almıştır. İhtisasını ise, Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tamamlayıp Kardiyoloji uzmanı olmuştur.

funduszeue.info Başer, Kadıköy'de bulunan Özel Medicana Kadıköy Hastanesi'nde hastalarına hizmet vermektedir.

EĞİTİM VE ÇALISILAN KURUMLAR

–  Hacettepe Üniversitesi, Tip Fakültesi, Ankara

–  Ankara Onkoloji Hastanesi ( Mecburi Hizmet )

–  Kosuyolu Yüksek Ihtisas Egitim ve Arastirma Hastanesi ( Asistan 30/05/ )

–  Kosuyolu Yüksek Ihtisas Egitim ve Arastirma Hastanesi ( Uzman 21/12/ )

–  Kosuyolu Yüksek Ihtisas Egitim ve Arastirma Hastanesi ( Doçent 10/06/ )

– İstanbul Cerrahi Hastanesi, ( Konsültan Hekim )

–  Giresun Üniversitesi, Tıp Fakültesi, Dahili Tıp Bilimleri Bölüm Başkanı (Profesör)

–  Giresun Üniversitesi, Tıp Fakültesi Dekanı

–  Medical Park Ordu

–  Medical Park Göztepe

– Present Medicana Kadıköy

AKADEMIK ÇALISMALARI

  • yılından beri Türk Kardiyoloji Dernegi (TKD) üyesi olarak çalişmaktayım. 6 yıl TKD Koroner Kalp Hastalığı Çalışma grubu yönetim kurulu üyesi olarak çalıştım, ayrıca 2 yıl bu grubun baskanlığını yürüttüm.

  • TKD Basın ve İletisim Grubu’nda uzun yıllar görev aldım. Euroaspire III çalısmasının Türkiye ayağında primer yürütücü olarak görev aldım.

  • PLATO çalışmasında yardımcı arastırmacı olarak çalıştım.

  • Girişimsel Kardiyoloji ile Türkiye Klinikleri dergilerinin hakem kurulunda yer almaktayım. Ciddi Aort Darliginda Dipiridamollü Miyokard Perfüzyon Sintigrafisi ( M.O. Demirkol, B. Yaymaci, Y. Basaran) çalismasiyla 3. Uluslararasi Nükleer Onkoloji ve Ulusal Nükleer Tip kongrelerinde () Seçkin Bildiri ödülleri aldim.

  • Girisimsel kardiyoloji kilavuzu ve girisimsel kardiyoloji kitaplarinin hazirlanmasina katkida bulundum.

SERTIFIKA PROGRAMLARI

–  Uluslararasi Saglik Çalisanlari Egitim Programi, Hasta Iletisimi, Kwantlen Politeknik Universitesi, Vancouver, Kanada

–  Shiatsu ve Geleneksel Çin Tibbi Egitimi, anada Shiatsu College, Vancouver, Kanada

YAYINLAR

Önceki soyadimla (Yaymaci ) yayimlanmis yaklasik adet yerli ve yabanci, makale ve bildirilerim bulunmaktadir.

TEDAVİLER

Perkütan koroner girişim(koroner anjiyoplasti)

Kan elektrolit testi

Homogreft kapak

Eko(ekokardiyografi)

Sol ventriküler destek aygıtı (lvad) 

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası