eyt maltepe mitingi kac kisi katildi / Binlerce EYT’li Maltepe’de buluştu: ‘Haykırmaya devam edeceğiz’ - Son dakika haberleri – Sözcü

Eyt Maltepe Mitingi Kac Kisi Katildi

eyt maltepe mitingi kac kisi katildi

İstanbul'da EYT mitingi

İstanbul Maltepe'deki etkinlik alanında yapılan mitingde, EYT yazılı dövizler taşıyan katılımcılar, emeklilikte yaşa takılanlar için gerekli düzenlemelerin yapılmasını isteyen sloganlar attı.

Çeşitli sivil toplum kuruluşlarının da destek verdiği mitinge, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Zafer Partisi Genel Başkan Ümit Özdağ, Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül de katıldı.

Katılımcılara hitap eden EYT Federasyonu Başkanı Gönül Boran Özüpak, "Bizim tek meselemiz EYT'dir. Haklı mücadelemizde bizler herhangi bir siyasi partiye değil haklarımızın gasp edilmesine muhalifiz." dedi.

Dünyanın hiçbir yerinde EYT diye bir problem olmadığını ileri süren Özüpak, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Yaklaşan genel seçimle birlikte en güzel tepkimiz, demokratik hakkımızı kullanırken sandıkta tercihimizi bizi anlayan, bizi dinleyen ve yanımızda olanlardan yana kullanmamız olacaktır. Yasal olmayan hiçbir şeyde ısrarcı değiliz. Biz sadece yasaların geriye dönük işlemeyeceğini söylerken ısrarcıyız ve olmaya da devam edeceğiz. İşe giriş başlangıç tarihimizde bize sunulan şartlar neyse o şartların yerine getirilmesinde ve insanca yaşanır bir emekli maaşında ısrarcıyız. Emek bizim, alın teri bizim, biz Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarıyız, bizi yok sayamazlar. En güzel tep

Kemal Kılıçdaroğlu&#;nun İstanbul mitingine kaç kişi katıldı? CHP&#;nin İstanbul mitingine katılım oranı nedir?

14 Mayıs’ta yapılacak olan cumhurbaşkanı ve Dönem Milletvekili seçimleri için nefesler tutuldu. Türkiye’nin gelmiş geçmiş en önemli seçimlerinden biri olduğu ifade edilen seçimleri için geriye sayım devam ederlem, cumhurbaşkanı adayları ve siyasi partiler her zamankinden daha fazla çalışıyor.

seçimlerinin adaylarından olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul’da yapacakları mitingle vatandaşların önüne çıkmaya hazırlanıyor.

Peki CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İstanbul mitingine kaç kişi katıldı? İşte mitinge dair tüm detaylar…

11 milyon bin seçmenin yaşamını sürdürdüğü İstanbul, seçimlerinde kimin kazanacağının belirlenmesinde etkili rol oynayacak şehirlerden biri. Bu nedenle bu şehirde gerçekleştirilecek olan mitingler ve bu mitinglere katılacak kişi sayısı en çok araştırılan konulardan biri olarak karşımıza çıkıyor.

kema

KEMAL KILIÇDAROĞLU’NUN İSTANBUL MİTİNGİNE KAÇ KİŞİ KATILDI?

Maltepe sahilinde bulunan miting alanı bin metrekare. Her metre karede 4 kişi olduğu varsayılırsa ortalama Maltepe miting alanında bin kişi yer alabilmektedir. Her metre karede 5 kişi olduğu düşünülür ise bin kişi yer alabilmektedir. 6 kişi olduğu varsayılırsa ise bin kişi Maltepe miting alanında yer almıştır. Kısaca özetlemek gerekirse ortalama bin ile bin arasında katılım olduğu düşünülmektedir. Fakat rakamlar resmi olarak açıklanmamıştır.

 

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası