beyaz suit rezidans / Beyaz Suit, konut blokları, Kayseri, Talas, Mevlana Mah., Turgut Özal Cad., 12 - Yandex Haritalar

Beyaz Suit Rezidans

beyaz suit rezidans

Beyaz Suit Rezidans

Beyaz Suit Rezidans

Beyaz Suit Rezidans, Self Servis Konaklama sektöründe hizmet vermektedir. KAYSERİ ilinde Talas ilçesinde olan Beyaz Suit Rezidans, Self Servis Konaklama kategorisinde hizmet veren firmadır. Talas ilçesinde Self Servis Konaklama arandığında Beyaz Suit Rezidans olarak sizlere en iyi hizmeti vermektedir. KAYSERİ da Talas ilçesinde Self Servis Konaklama için iletişim bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.

Beyaz Suit Rezidans hakkında ki güncel iletişim bilgilerine, Self Servis Konaklama hakkında ki bilgilere ve varsa Beyaz Suit Rezidans fotoğraflarına da buradan ulaşabilirsiniz. Beyaz Suit Rezidans konumu, sokak görüntüleri ve sanal turlara ve diğer detaylı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.


En çok arananlar listesinde bulunan Beyaz Suit Rezidans için tüm bilgilere buradan ulaşabileceğiniz gibi Beyaz Suit Rezidans için yol tarifi de alabilirsiniz. KAYSERİ da Self Servis Konaklama arayanlar için KAYSERİ Self Servis Konaklama nasıl giderim, KAYSERİ Self Servis Konaklama nerede, KAYSERİ Self Servis Konaklama yol tarifi gibi arama sonuçlarına web sitemiz üzerinden yol tarifi alarak Beyaz Suit Rezidans firmasına ulaşabilirsiniz.

Beyaz Suit Rezidans mesai saatleri, açılış ve kapanış saati ne zaman? Beyaz Suit Rezidans iletişim bilgisi ve firma hakkında bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. Beyaz Suit Rezidans sosyal medya hesapları varsa KAYSERİ da bulunan Self Servis Konaklama için Beyaz Suit Rezidans sosyal medya hesaplarına ulaşarak haberleri, duyuruları, ürünleri, fotoğrafları vb. paylaşımları Beyaz Suit Rezidans sosyal medya hesaplarından ve sitemizden takip edebilirsiniz.

Beyaz Suit Rezidans sosyal medya hesapları bulunmuyorsa Self Servis Konaklama hakkında bilgi almak için Beyaz Suit Rezidans telefon numarası üzerinden yada Beyaz Suit Rezidans adresinden Self Servis Konaklama konumuna giderekte bilgi alabilirsiniz.

KAYSERİ firma rehberi ile KAYSERİ ilçesinde ki işletme bilgilerine, KAYSERİ nöbetçi eczane, KAYSERİ taksi telefonu ve KAYSERİ çilingir telefonu gibi KAYSERİ ilçesinde ki en popüler arama sonuçlarına sitemizden ulaşabilirsiniz. KAYSERİ Self Servis Konaklama nerede, KAYSERİ Self Servis Konaklama nasıl giderim, KAYSERİ Self Servis Konaklama yol tarifi ve KAYSERİ en yakın Self Servis Konaklama ulaşabilirsiniz. KAYSERİ ücretsiz firma rehberi ile ücretsiz firma ekleyebilirsiniz. Firmanızı ücretsiz ekleyerek arama trafiğinizi yükseltebilirsiniz. Organik SEO (arama motorlarında sıralamanızın yükselmesi) ile işletmenize değer katabilirsiniz. İnternet reklamcılığı ile ücretsiz olarak işletmenizin reklamını yapabilirsiniz. radyo, televizyon, dergi, billboard reklamcılığı yerine hiçbir ücret ödemeden sitemize firmanızı ekleyerek ücretsiz reklam yapabilirsiniz.

AROYAL SUİT

    Yukarı Çık    

  • Otel konforunun en iyisi..
  • Ev Konforunu Aratmayacak Rahatlık
  • Ferah ve Geniş Odalarımız

ZİHİNLERDE GÜÇLÜ HATIRALAR BIRAKAN YAŞAM TARZI

HAKKIMIZDA

AROYAL REZİDANS 1+1 / 2+1 KAYSERİ TALAS BÖLGESİNDE ERCİYES ÜNİVERSİTESİ YAKIN MESAFEDE M2 ALAN ÜZERİNE İNŞA EDİLMİŞ TOPLAM 2 BLOK DAİREDEN OLUŞAN MODERN MİMARİSİ İLE DEKOR EDİLMİŞ ÜST DÜZEY KONFORLU ÇALIŞAN ,ÖĞRENCİ VE AİLEYE UYGUN 1+1 / 2+1 (70MM2) BALKONLU FULL EŞYALI DAİRELER YAŞAM ALANLI ODALAR KAFE,RESTAURANT,SPA MERKEZİ,FITNESS CENTER (ÜCRETSİZ) ARAÇLIK OTOPARK VE 7/24 AÇIK RESEPSİYON OLARAK HİZMET VERMEKTEDİR.. ODALARDA GENİŞ KAPSAMLI MUTFAK EŞYALARI BEYAZ EŞYA VİP KOLTUK TAKIMI AMERİKAN MUTFAK,LCD TV, TELEFON,SAÇ KURUTMA MKN ,DOLAPLAR ÇALIŞMA VE YEMEK MASASI VS BİR ÇOK DETAYLI EŞYA BULUNMAKTADIR.

ODALARIMIZ

1+0 1+1 VE 2+1 dairelerimizde ,temizlik güvenlik ve 7/24 açık resepsiyon hizmetlerimiz ile Lüks Daire konseptinde evinizin konforunda kısa ve uzun süreli konaklama yapıp, hoşça vakit geçirebileceğiniz, kendi evinizi aratmayacak şekilde beyaz eşyalı, tam donanımlı daireler sunmaktayız.

MÜKEMMELLİĞİ YAKALAMANIN EN İYİ YOLU , MÜKEMMELLİĞİ YAŞAMAKTIR.

— A Royal Suites Residance Günlük Aylık Kiralık Daireler. Talas Mevlana Mahallesinde Otel Konseptinde Ekonomik Ultra Lüks 1+0 / 1+1 / 2+1 ve 2 Bloktan Oluşan Dairelerimiz Hizmetinizde. —

Aroyal Suit © Tüm hakları saklıdır.

KAYSERİ DEKİ EVİNİZ

Talas Loft Kayseri’de merkezi konumu ile  misafirlerine temiz, güvenilir ve konforlu modern ve tam donanımlı mutfaklı 1+1 suit dairelerinde ev rahatlığında konaklama deneyimi sunmaktadır.

Talas Loft Residence günübirlik, aylık veya yıllık konaklama isteyen her müşterisi ile özel olarak ilgilenmekte rezervasyonun alınmasından misafirin odaya yerleşime kadar müşteri memnuniyetini en üst seviyede sağlamak için özen göstermektedir.

Kısa süreli konaklamalar için otel hizmeti, uzun süreli konaklamalar için rezidans hizmeti veren Talas Loft Residence’ta 7/24 resepsiyon ve her katta bulunan kamera sistemleri ile ailelere özel güvenilir ve nezih ortamda 1+1 suit eşyalı dairelerde konaklama hizmeti verilmektedir. 

Talas Loft; iş amacıyla  veya sağlık turizmi kapsamında Kayseri’ye gelen iş adamları, aileler,  doktor, mühendis, öğretmen ve öğrencilerden oluşan geniş bir müşteri portföyüne sahip olup Kayseri içerisinden konaklama düşüncesi dışında gelen ve diğer misafirlerimizi rahatsız edecek müşterilerin konaklamasına kesinlikle izin vermemektedir.

Tüm şubelerimizdeki eşyalı odalarımızda,  serbest planlı salon ve mutfak, meşe parke, geniş pencere ve balkon gibi dokunuşlar ile tamamlanmıştır. Geniş, zarif ve aydınlık yaşam alanlarında, birinci sınıf oturma grupları ve gerekli tüm ekipmana sahip mutfaklar, çamaşır yıkama makineleri gibi modern kolaylıklar misafirlerin kullanımına sunulmaktadır. 7/24 oda servisi,  güvenliğin yanı sıra, konuklar ücretsiz yüksek hızlı WI-FI, spor salonu ve otoparktan da yararlanabilirler.

Otellerimizin çevresinde güzel vakit geçirebileceğiniz, sosyal aktivitelerinizi gerçekleştirebileceğiniz mekânlar ve tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz alışveriş merkezleri ve marketler bulunmaktadır.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir