cici bebeli / Bebe Bisküvili Tatlı Tarifleri: En Pratik 22 Çeşit - Nefis Yemek Tarifleri

Cici Bebeli

cici bebeli

Bebe Bisküvili Tatlı Tarifleri: En Pratik 22 Çeşit

Bebe Bisküvili Tatlı Tarifleri: En Pratik 22 Çeşit Tarifi

Bebe bisküvisi, farklı markaların genelde benzer tatlarla ürettiği sütlü bir bisküvi çeşididir. En çok bebekler için hazırlanan mamalarda kullanılır ve tabii en nefis tatlılara eklenir.

Listenin sonunda yer alan ev yapımı bebe bisküvisitarifi ile bebeğinizi sağlıkla beslerken hazır paket bebe bisküvisi kullanmamış olmanın huzuru yanınıza kar kalacak. Doğal bebe bisküvisi yapımı inceliklerini öğrendikten sonra bebe bisküvili pasta, magnolia, muhallebi, parfe gibi tatlılar da hazırlayabilirsiniz, daha ne olsun!

Şimdi geçiyoruz bebe bisküvisi tatlıları listesine. Magnoliadan, pasta ve muhallebiye değişik tarifler var. Birçoğu hafif tatta ve kolay hazırlanan bu lezzetler için sizi 22 çeşitten oluşan bebe bisküvisi tatlısı listesine davet ediyoruz.

 

--

5 milyon'dan fazla kişinin takip ettiği Youtube kanalımızda videolu tariflerimizi bulabilirsiniz.

15 milyondan fazla kişinin indirdiği Nefis Yemek Tarifleri uygulaması ile 'den fazla denenmiş tarif her zaman yanınızda. Hemen siz de indirin.

#1 En Az Malzemeyle Gerçek Magnolia Lezzeti (videolu)

Büşra Atalar
En Az Malzemeyle Gerçek Magnolia Lezzeti (videolu)

Bebe bisküvili tatlı dendiğinde ilk sırayı magnoliaya vermek en doğrusu olacak! Sizlere ilham olması için listede magnolia tatlısının bir kaç farklı meyve ve sosla yapılışını veriyoruz. Damak zevkinize en uygun olanı seçmesi ise size kalıyor. Bu tarifimizde çileklisini anlattığımız magnolia videolu tarifi için buraya bakabilirsiniz.

Tarif için: En Az Malzemeyle Gerçek Magnolia Lezzeti (videolu)

#2 O Kadar Pratik O Kadar Lezzetliki Bebe Bisküvili Pasta Tarifi (Videolu)

Nefis Tatlar Mutfağı
O Kadar Pratik O Kadar Lezzetliki Bebe Bisküvili Pasta Tarifi (Videolu)

Bebe bisküvisi tatlısını borcamda çok porsiyonluk hazırlıyoruz. Misafirlerinizle, sevdiklerinizle doya doya paylaşacağınız sütü bol bebe bisküvisi tatlısının üst katında çikolata sosu var. Dilerseniz meyveli soslarla da hazırlayabileceğiniz bebe bisküvili tatlı tarifi için buraya bakınız.

Tarif için: O Kadar Pratik O Kadar Lezzetliki Bebe Bisküvili Pasta Tarifi (Videolu)

#3 Bisküvili Portakal Soslu Muhallebi

Nurcan Çelik Aytaç
Bisküvili Portakal Soslu Muhallebi Tarifi

Şimdi sırada bu leziz görüntüsü için fırına gerek duymayan bebe bisküvili pasta tarifi var. Üzerinin turuncu rengini portakaldan alan muhallebili bu pastanın tadını çok seveceksiniz. Hem de yapılışını kolay bulup ara ara pişirerek evi portakal kokutacağınız da cabası! Bebe bisküvili portakal soslu pasta tarifi burada

Tarif için: Bisküvili Portakal Soslu Muhallebi

#4 Karadutlu Muhallebi

arzu çelik
Karadutlu Muhallebi Tarifi

Mevsimindeyken taze taze kullanabileceğiniz ya da dondurulmuş yazdan kalan meyveleri değerlendirebileceğiniz nefis renkte muhallebi! Karadutun şifalarından biraz daha yararlanmak ve bebe bisküvili bir tatlı yapmak için harika bir fırsat

Tarif için: Karadutlu Muhallebi

#5 Bebe Bisküvili Tiramisu

semrabykylmaz
Bebe Bisküvili Tiramisu Tarifi

Kahve ile ıslanan bebe bisküvilerine krema eklenerek yapılan İtalya'nın meşhur tiramisu tatlısı! Üzerinin kakaosuyla bu tarifi daha önce bebe bisküvisi ile denemeyenlerin çok seveceğini düşündüğümüz bir tadı var.

Tarif için: Bebe Bisküvili Tiramisu

#6 Ev Yapımı Supangle Tarifi

Kerime KÖKSAL
Ev Yapımı Supangle Tarifi

Yoğun çikolata tadı ve kıvamıyla pastanede satılan supangleler gibi olan bir tarif veriyoruz. Bildiğimiz nefis supangle tadını bayat kek, kedi dili ile yaptığınız muhakkak olmuştur. Peki ya bebe bisküvisi ile denediniz mi? Tereddüt etmeden denemenizi tavsiye ettiğimiz bu tarif sizlere "bebe bisküvisi ile ne yapılır neler!" dedirtecek.

Tarif için: Ev Yapımı Supangle Tarifi

#7 10 Dakikada Çok Pratik Bebe Bisküvili Pasta

ESRANUR BÜLBÜL
10 Dakikada Çok Pratik Bebe Bisküvili Pasta Tarifi

Nefis muhallebisine kırılan bebe bisküvilerin tadına tat kattığı harika bir pasta tarifine geldi sıra! Yaparken sizi yormayacak, hazırlayıp soğuttuktan sonra servis edebileceğiniz bu pastayı çok seveceksiniz. Ara ara evde denenecek tarifiyle bebe bisküvili pasta tarifi için tıklayınız.

Tarif için: 10 Dakikada Çok Pratik Bebe Bisküvili Pasta

#8 Bomba Parfe Tarifim (Hayran Kalınacak Lezzette)

Tuğba Gamzeli Melek
Bomba Parfe Tarifim (Hayran Kalınacak Lezzette)

Bebek bisküvili tatlı tarifleri arasında bisküvinin farklı çeşitleriyle yapılabilen bir de parfe tarifi yer alıyor. İçindeki meyvelerin rengiyle herkesin canını istetecek kadar leziz bir görüntüye sahip! Tadının hafifliği ve buz gibi oluşuyla da iç serinleten bir tatlı! Tarifini merak edenleri buraya alabiliriz.

Tarif için: Bomba Parfe Tarifim (Hayran Kalınacak Lezzette)

#9 Muzlu Magnolia

Tülayca Yemek
Muzlu Magnolia Tarifi

Magnolianın damaklara en yerleşmiş lezzeti belki de muzlu olanıdır. Muzun yumuşak tadına, süt kremalı muhallebi ve bebe bisküvi de eklenince çok hafif bir lezzet çıkıyor ortaya! Bebek bisküvisiyle tariflerden muzlu magnolia yapılışı için buraya bakabilirsiniz.

Tarif için: Muzlu Magnolia

#10 Kolay Bebe Bisküvili Mozaik Pasta

sibel odabasi
Kolay Bebe Bisküvili Mozaik Pasta Tarifi

Bisküvili pasta dendiği zaman akla ilk gelenlerden mozaik pasta bebe bisküvisi ile denenebilir. Hangi bisküviyle yapılırsa yapılsın çok leziz olan mozaik pasta, bebe bisküvisi ile olunca daha sütlü ve yumuşak bir tatta oluyor. Kaçırılmaması gereken tadıyla mozaik pastayı bebe bisküvisiyle yapmak isteyenlerle bu tarifte buluşuyoruz.

Tarif için: Kolay Bebe Bisküvili Mozaik Pasta

#11 Karamelli Magnolia

Rümeysamutfakta
Karamelli Magnolia Tarifi

Bu sefer listemizde hem sosu hem de yapılışıyla çok çok farklı bir magnolia tarifi yerini alıyor. Kremasına labne eklenen bu tarifi çok seveceğinizi düşünüyoruz. Bebe bisküvi ile tatlı karamelli magnolia tarifine buradan ulaşabilirsiniz.

Tarif için: Karamelli Magnolia

#12 Bebeklere Nefis Meyve Püresi +6 Ay

ilknur simav inal
Bebeklere Nefis Meyve Püresi +6 Ay Tarifi

Bebek bisküvisinden tatlı niyetine miniklere sağlıklı meyve püreleri hazırlayabilirsiniz. İçinde yok yok bir meyve püresi tarifi! Mevsiminde meyvelerle istediğiniz çeşidi bir araya getirebileceğiniz ve dilerseniz ev yapımı dilerseniz hazır bebe bisküvisi kullanarak hazırlayacağınız bu mamayı bebekleriniz çok severek yiyecek, bizden söylemesi

Tarif için: Bebeklere Nefis Meyve Püresi +6 Ay

#13 Yaz Mevsiminin Vazgeçilmezi Kuru Meyveli Parfe

Fırıncı Şirine
Yaz Mevsiminin Vazgeçilmezi Kuru Meyveli Parfe Tarifi

Kuru meyvelerle ve bebe bisküvisi ile yapabileceğiniz basit tarifiyle parfe! Bebe bisküvisiyle kolay tatlı yapalım, şöyle serin bir şeyler olsun derseniz bebe bisküvili parfe tarifi sizleri bekliyor!

Tarif için: Yaz Mevsiminin Vazgeçilmezi Kuru Meyveli Parfe

#14 Havuçlu Truff

Elizan
Havuçlu Truff Tarifi

Havuçlu toplar veya diğer adıyla havuç truff cici bebeden yapılan tatlılar arasında yine çok sağlıklı bir tarif! Havuç topları her evde mutlaka bir kez denenmiştir, siz bu sefer petibör yerine bebe bisküvisi ile deneyip tadının nasıl da daha leziz olduğuna bir bakın, deriz.

Tarif için: Havuçlu Truff

#15 Muzlu Haşhaşlı Magnolia

tarifcafe
Muzlu Haşhaşlı Magnolia Tarifi

Bebe bisküvisi ile tatlı meşhur magnolianın muhallebisine çıtır çıtır haşhaş eklendiğinde farklı tadının lezzeti yiyen herkesten on puan alıyor. Bir de magnolianın çok sevilen sunumu minik kavanozlarda servis ettiğiniz zaman görünümü ve lezzetine diyecek yok. Muzlu haşhaşlı magnolia tarifi için buraya bakabilirsiniz.

Tarif için: Muzlu Haşhaşlı Magnolia

#16 Nescafeli Yaş Pasta

Beyza&#;dan Güzel Tarifler :)
Nescafeli Yaş Pasta Tarifi

Bebe bisküvisi ile yapılan pasta tariflerinden yapımı kolay neskafeli yaş pasta! Kekinin ıslatılarak krem şanti sürüldüğü pasta tarifimize son dokunuşu robotto çekilmiş bebe bisküvisi ile yapıyoruz. Bu tarifte süsleme amacıyla kullandığımız bebe bisküvileri, aynı zamanda yaş pastaya tatlı bir yumuşaklık da katıyor. Sevdiklerinizle bir an önce paylaşmak isteyeceğiniz tarifi ile nescafeli yaş pasta yapılışı için sizleri böyle alabiliriz.

Tarif için: Nescafeli Yaş Pasta

#17 Newyork Cheesecake

Hamide Şirin 2KVK
Newyork Cheesecake Tarifi

Cheesecake tatlısının birbirinden farklı malzeme ve usullerle bir çok yapımı olduğunu söyleyebiliriz. New York Cheesecake ise işte o değişik tariflerinden biri! Genelde yulaflı bisküvi kullanılan tarifi cici bebe ile de yapılabilir. Bebe bisküvisi ile tariflerden New York Cheesecake tarifi için lütfen buraya!

Tarif için: Newyork Cheesecake

#18 Havuçlu Rulo Tatlım (Cici Bebe İle)

Hatice Erdek Özesen
Havuçlu Rulo Tatlım (Cici Bebe İle) Tarifi

Çay saatine misafirleriniz için kolay, ekonomik bir o kadar da iştah açıcı bir tatlı hazırlamaya ne dersiniz? Cici bebe bisküvisi, havuç ve cevizle damağınızda iz bırakacak bu hafif tatlı bebe bisküvisi ile hazırlanan tatlı tarifleri arasında oldukça popüler, kaçırmayın!

Tarif için: Havuçlu Rulo Tatlım (Cici Bebe İle)

#19 Elmalı Muzlu Pasta

chefintarifleri
Elmalı Muzlu Pasta Tarifi

Bebe bisküvisinden tatlı tarifleri listesine elma ve muzun tat ortaklığı ile nefis bir pasta tarifi ekledik. Bu sefer ki pastamıza bebe bisküvisini yalnız bırakmayarak bir de kakaolu bisküvi koyduk. Görünümü sanki çok emek istiyor gibi dursa da dakika da hazır edebileceğiniz bu kolay pastanın tarifi için tıklayınız.

Tarif için: Elmalı Muzlu Pasta

#20 Pişmeyen Tahinli Kurabiye (Harika)

Mutfakta Sevgi Var
Pişmeyen Tahinli Kurabiye (Harika) Tarifi

Fırın yok, pişirme derdi yok bir tarifle bebe bisküvili tatlı tarifi veriyoruz. Tahin, pudra şekeri ve robotton geçirilmiş bebe bisküvisinden yoğurularak hazır edilen bu toplar, misafir sofralarınızın en tatlı atıştırmalığı olabilir. Net tutan ölçüsü ile tahinli bebe bisküvi kurabiye tarifine davet ediyoruz sizleri!

Tarif için: Pişmeyen Tahinli Kurabiye (Harika)

#21 Muzlu Orjinal Magnolia (Videolu Tarif)

♨️Derya Jerdev♨️
Muzlu Orjinal Magnolia (Videolu Tarif) Tarifi

Usta eller tarafından hazırlanmış muzlu magnolia tarifine hayır diyemezseniz, sizi bu enfes tarifine bekleriz.

Tarif için: Muzlu Orjinal Magnolia (Videolu Tarif)

#22 Bebe Bisküvisi Tarifi (videolu)

Profil fotoğrafı
Bebe Bisküvisi Tarifi (videolu)

Bebe bisküvisi nasıl yapılır? Tarifi de bu listede yer almalı! Çünkü hem bebeğine paketli gıda vermek istemeyenler hem de tatlılarını evde yaptığı bisküvi ile lezzetlendirmek isteyenler için güzel bir seçenek oluyor. Az malzemesi ve kesin tutan tadıyla bebe bisküvisi tarifine buradan ulaşabilirsiniz.

Tarif için: Bebe Bisküvisi Tarifi (videolu)Bebek beslenmesinde kullanımı dışında bir de cici bebe ile yapılan tatlılar popüler olunca bir çok tarifin ana malzemesi oldu.

En çok da bebe bisküvili pasta ve meşhur tatlı magnolia ile tariflerdeki kullanımı arttı. Bir de bu tatlıların yapımı için bu bisküviyi hazır almak yerine evde yapmayı tercih edenler de epey fazla olunca bebe bisküvisi tarifi vermek kaçınılmaz!

Bisküvili Tatlılar: Enfes Lezzete Sahip 30 Tarif

En Beğenilen İrmikli Tatlı Tarifleri

En Kolay ve Hafif 15 Sütlü Tatlı Tarifi

Favoriniz Olacak Krem Şantili 43 Tatlı Tarifi

3 Malzeme ile Hazırlayabileceğiniz 10 Tatlı Tarifi

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Son aradıklarımtemizle

  • Yükleniyor..

Üye OlSiz de nefis yemek tariflerinin paylaşıldığı bu ortama katılın

Hemen Kayıt Ol

Haberdar olmak ister misiniz?

Popüler tariflerden ilk siz haberdar olmak ister misiniz?

Evet seçeneğini seçtiğinizde sitede en çok ilgi gören tariflerle ilgili bildirim alacaksınız. Bu bildirimleri istediğiniz zaman buradan katabilirsiniz.

Evet istiyorum

Daha sonra

Kilo Almak İsteyenlere 6 Nefis Shake Tarifi

Herkes kilo vermenin zorluğundan yakınsa da, aslında kilo almak da bir o kadar zor bir süreç. Genetik faktörlerden anatomik yapıya kadar birçok nedeni olan kilo alamamak, özellikle 40 ve daha düşük kilolu insanların sorunları arasında yer alıyor. Kilo almak isteyenlerin yapması gereken, yüksek kalorili besinler tüketmek. Ama bu besinlerin sağlıksız olmamasına da dikkat etmek gerekiyor. İşte, tam da bu noktada yüksek kalorili shake ve smoothie tarifleri devreye giriyor. Meyve ve sebzelerle hazırlanan bu tarifler, yalnızca yüksek kalorili değil, aynı zamanda vitamin bakımından da oldukça zengin. Biz de bu süreçte, kilo almak isteyenlere yardım edecek tariflerimizi sizlerle paylaşıyoruz. İşte, kilo almanızı sağlayacak 6 farklı shake tarifi:

Muzlu Yulaflı Shake Tarifi

Malzemeler;

  1. 2 adet muz
  2. gram yulaf
  3. ml süt
  4. gram fındık
  5. 2 yemek kaşığı bal
  6. 1/2 tatlı kaşığı akçaağaç şurubu (isteğe göre)

Yapılışı: Öncelikle yulaf ve sütü rondodan geçirin. Yulaflar iyice öğütüldüğünde üzerine fındıkları ekleyin ve tekrar rondodan geçirin. Muzun kabuklarını soyduktan sonra elinizle parçalara bölün ve rondonya ilave edin. Son olarak bal ve akçaağaç şurubunu da ekleyin ve rondoyu çalıştırın. Hazırladığınız bu shake, kalori değerindedir.

Cici Bebeli Shake Tarifi

Malzemeler;

  1. 1 paket cici bebe
  2. 2 bardak tam yağlı süt
  3. 5 yemek kaşığı keçiboynuzu özü
  4. 4 adet muz

Yapılışı: Tüm malzemeleri robotta karıştırın. Bu karışımı yatmadan 2 saat önce tüketin. Günde maksimum 2 bardak içilmelidir.

shake tarifi

Böğürtlenli Shake Tarifi

Malzemeler;

  1. 2 yemek kaşığı yulaf ezmesi
  2. 1 su bardağı süt
  3. 10 adet böğürtlen
  4. 10 adet cici bebe
  5. 5 adet çilek
  6. 1 adet muz
  7. 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi
  8. 1 tatlı kaşığı bal

Yapılışı: Tüm malzemeleri robotta karıştırın ve bir bardağa aktarın. Yatmadan 2 saat önce içebilirsiniz.

Hindistan Cevizli Shake Tarifi

Malzemeler;

  1. 1 yemek kaşığı hindistan cevizi yağı
  2. 1 adet muz
  3. 1 su bardağı yulaf ezmesi
  4. 1 avuç fındık

Yapılışı: Tüm malzemeleri rondodan geçirin. Dilerseniz, yulaf miktarını artırabilirsiniz. Ancak bu durumda shake tarifi katı olacağı için, süt miktarını da artırmanız önerilir.

Tahinli Shake Tarifi

Malzemeler;

  1. 1 yemek kaşığı tahin
  2. 1 yemek kaşığı bal
  3. 1 adet muz
  4. 2,5 su bardağı süt
  5. 1 avuç fındık

Yapılışı: Muzu blenderda ezin ve üzerine süt ile tahini ekleyerek karıştırın. Daha sonra bal ve fındığı ilave edin. Bu karışımı akşam yemeklerinden bir saat sonra tüketebilirsiniz.

Fındık Ezmeli Shake Tarifi

Malzemeler;

  1. 1/2 çay bardağı fıstık
  2. 1 kase yoğurt
  3. 2 tatlı kaşığı kakao
  4. 1 yemek kaşığı fındık ezmesi

Yapılışı: Tüm malzemeleri blenderdan geçirip afiyetle tüketin.

Şunlara da göz atın;

  1. Hızlı kilo aldıran tarifler
  2. Bebe bisküvisi kilo aldırır mı?
  3. Kilo aldırma diyeti nedir?
  4. Sağlıklı kilo alma yöntemleri
  5. Bebekler için kilo aldıran tarifler

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası