samsung a5 görüntülü arama yapamıyorum / Samsung Galaxy Telefonlarda VoLTE Özelliğini Açma - Webtekno

Samsung A5 Görüntülü Arama Yapamıyorum

samsung a5 görüntülü arama yapamıyorum

Arama sonlandırıldı hatası mı alıyorsunuz? Yalnız değilsiniz. Çağrının sonlandırılması maalesef ki birçok telefon kullanıcısının başına gelen bir durumdur. Neyse ki bu sorunun tekrarlanmaması için atabileceğiniz bazı adımlar bulunuyor.

Siz de bu sorunla sık sık karşılaşıyorsanız aşağıdaki çözüm yollarını uygulamayı deneyebilirsiniz. Bu yöntemler karşılaştığınızın hatanın tekrarlanmasının önüne geçecektir.

Arama Sonlandırıldı Hatası İçin Çözüm Yolları

  • Bağlantınızın iyi durumda olduğundan emin olun.
  • Telefonun şarjını kontrol edin.
  • Uçak modunu 30 saniye açık tutup kapatın.
  • SIM kartını çıkarıp yeniden takın.
  • Telefonu yeniden başlatın.
  • Müşteri hizmetleri ile iletişim kurun.

Arama Sonlandırıldı Hatası İçin Çözüm Yolları

1. Bağlantı Durumunu Kontrol Etme

Şebeke sorunları, görüşmenin aniden sonlanmasına neden olabilir. Sinyal eğer birden kesilirse zayıf da olsa telefon görüşmesine devam etme şansınız yok olacaktır.

2. Telefonun Şarjının Dolu Olduğundan Emin Olma

Bu sorun, telefonunuzun şarjının bitmesine az kalmışsa da ortaya çıkabilen bir sorundur. Bu yüzden başka bir adım atmadan önce şarjınızı kontrol edin. Telefonunuzun şarj olması gerekiyorsa şarja takın. Şarj işlemi sona erdikten sonra görüşmenin aniden sonlandırılmasından da kurtulmuş olacaksınız.

3. Uçak Modunu 30 Saniye Açık Tutup Kapatma

Bu sorunla karşılaşan kullanıcılardan gelen geri bildirimlere göre çağrı sonlandırıldı hatası için başvurulabilecek bir diğer çözüm yolu da telefonu 30 saniye boyunca uçak moduna almaktır. 30 saniyenin sonunda uçak modunu kapatabilirsiniz. Sorun hâlâ devam ederse diğer yöntemlere geçebilirsiniz.

4. SIM Kartını Çıkarıp Yeniden Takma

Yukarıdaki yöntemlerin hiçbirinden olumlu bir sonuç almazsanız SIM kartını çıkarıp yeniden takabilirsiniz.

5. Telefonu Yeniden Başlatma

Telefonu yeniden başlatmak, bir akıllı telefon ile ilgili herhangi bir sorunu çözerken başvurulan ilk çözüm yollarındandır. Telefonu yeniden başlatmak birçok sorun karşısında kurtarıcı bir rol üstlenir ve üstün başarı elde eder.

Bunun sebebi, yeniden başlatma işleminin tüm işletim sistemini yeniden başlatmasıdır. Bir yazılım hatası varsa geçici dosyaların silinmesi nedeniyle bu hatanın da çözüme kavuşması muhtemeldir.

6. Müşteri Hizmetleri ile İletişime Geçme

Yukarıda sıralanan tüm çözüm yollarını tek tek uygulamanıza rağmen sorunu yaşamaya devam ediyorsanız başka bir telefondan müşteri hizmetleri ile iletişime geçin.

Çözüldü Oppo reno 2z görüntülü arama sorunu

Elif

Elif

Oppo Forum Yönetici
Mesajlar
7,
Çözümler
Puanları
3,
Cihaz
Reno 2Z
Oppo reno 2z de G görüntülü görüşme yapamıyorum telefonda aradığım numarayı görüntülü arayamıyorum ama sosyal medyada arayabiliyorum bana yardım edermisiniz
Şebeke üzerinden görüntülü arama özelliği yok maalesef, şebeke üzerinden görüntülü konuşma Samsung telefonlar için geçerli çünkü patenti onun, ancak uygulamalar üzerinden görüntülü konuşma seafoodplus.infopp, bip vs.

G görüşmek için operatörünüzün mobil işlemlerden yada operatörünüzün müşteri hizmetleri arayıp açtırmalısınız.

İnternetin gelişi ve akıllı telefonların ortaya çıkmasıyla birlikte akıllı telefonlarımız gerçek İsviçre Ordusu bıçakları haline gelse bile, orijinal işlevlerini, arama yapmayı unutmamalıyız. Artık Facebook Messenger veya WhatsApp gibi çevrimiçi mesajlaşma uygulamalarıyla değiştirilen SMS veya Skype veya Facebook Messenger'daki visios ile değiştirilen aramalar için olsun, yine de Samsung Galaxy A5'inizin düzenli aramalar yapabilmesi önemlidir.

Bu kılavuzda özellikle aşağıdakilerden birinin kurbanı olmanız durumunda size yardımcı olmaya çalışacağız. Samsung Galaxy A5 cihazınızda arama sorunları. İlk olarak, Samsung Galaxy A5 ile iletişimle ilgili ana sorunları ve ardından arama yapma veya alma ile ilgili sorununuzu çözmek için hangi adımları atabileceğinizi listeleyeceğiz.

sorun-arama-samsung-galaxy-a5

Samsung Galaxy A5'de karşılaşabileceğiniz farklı arama sorunları

Yazımıza Samsung Galaxy A5 cihazınızda karşılaşabileceğiniz farklı sorunları ve aramaların iletimi veya alımını sunarak başlıyoruz. Muhtemelen sizi ilgilendiren sorunu bulacak ve sonra size onu düzeltme imkanı verecek çözümü bulacaksınız.

Samsung Galaxy A5 ile arama yapamıyorum

Samsung Galaxy A5'iniz ile telefon görüşmesi yapamamak gerçekten can sıkıcı bir durum, sorununuz geçici ve seyrek de olsa, istediğiniz zaman arayamamak yine de çok engelleyici. İster iş için, ister kişisel, hatta acil bir durumda yardım isteyebileceğinizden emin olmak için arama yapmak, Samsung Galaxy A5'in bel kemiğidir.

Genel olarak, insanlar kendilerini bir arama başlatma, ardından uzun bir zaman aşımı ve iletişim bile çalmadan iletişimin kesilmesi şeklinde kendini gösterecek geçici ancak yinelenen sorunlar yaşayacaklardır.

İkinci ihtimal, arama yapıyorsunuz, Samsung Galaxy A5'inizin hoparlöründe çevir sesini duyuyorsunuz, yani telefonu elinize aldığınızda sanki ses kapalıymış gibi karşı tarafın konuştuğunu duymuyorsunuz.

Son olarak, zaman zaman cep telefonu arama yaparken doğrudan durdurur ve siz telefonu kapatmışsınız gibi aramayı iptal eder.

Samsung Galaxy A5 telefonuma arama gelmiyor

İkinci alternatif, Samsung Galaxy A5'inizde yalnızca arama alırken sorun yaşamanız mümkündür, ancak çoğu zaman alım sorunları, arama yapma sorunlarıyla da desteklenir. Bu durumdaysanız, muhtemelen bu ünlü aramaları hiç görmediğinizde aramalara cevap vermediğinizi veya ulaşılamadığınızı size bildiren arkadaşlarınız veya tanıdıklarınız vardır. Bu durumda, Samsung Galaxy A5'inizin anteninin veya ağının neden olduğu açıktır.

Samsung Galaxy A5'da arama sorunları nasıl çözülür?

Samsung Galaxy A5'iniz ile mağdur olabileceğiniz çeşitli arama sorunlarını kontrol edip inceledikten sonra, şimdi bunları çözmenize yardımcı olmaya ve bu sorunları gidermek için bulduğumuz tüm çözümleri size sunmaya çalışacağız. Samsung Galaxy A5'te.

  1. Telefon şebekesini doğru bir şekilde aldığınızdan emin olun: Bazıları için bariz görünse bile, şebekenin cep telefonunuzla arama yapabilmesi veya alabilmesi için gereklidir. Bu bağlamda, ağ çubuklarınız olduğunu üst bildirim çubuğunda kontrol edin. Tüm ağ alımını engelleyecek olan uçak modunda olmadığınızı kontrol etmeyi unutmayın.
  2. Başka numaraları aramaya çalışın: Bunun sadece bir aktarım sorunu olduğu varsayımında, sorunun var olmayan bir numaradan gelmediğinden emin olmak için başka numaraları aramaya çalışın.
  3. Samsung Galaxy A5'inizi yeniden başlatın: Bu çok açık görünebilir, ancak birçok insan cep telefonu hatalarının %80'inin basit bir yeniden başlatma ile giderildiğini bilmiyor.
  4. SIM kartınızın doğru takılıp takılmadığını kontrol edin: Bu bağlamda başlıklı yazımıza bakmanızı öneririz. Samsung Galaxy A5'da SIM kart sorunları.
  5. SIM kartınızı başka bir cep telefonunda test edin: Sorun Samsung Galaxy A5'inizden gelebilir, başka bir cep telefonunda test etmek size hızlı bir şekilde cevap verecektir. Aynen, aramaların hala imkansız olup olmadığını görmek için Samsung Galaxy A5'inize başka bir SIM kart takabilirsiniz.
  6. Telefon operatörünüzle iletişime geçin: Samsung Galaxy A5'inizin paketiyle ilgili bir sorununuz olabilir veya operatörün şebekesinde sorun yaşıyor olabilir, bu endişenizi açıklayabilir. Müşteri hizmetleri ayrıca SIM kartınızda testler yapabilir ve sorunu çözmenize yardımcı olabilir.

Samsung Galaxy A5'ın ustası olmak için çok sayıda öğretici istiyorsanız, sizi kategorideki diğer eğitimlere göz atmaya davet ediyoruz: Samsung Galaxy A5.

Merhaba Bahaddin,

 

Android 11 sürümüne sahip cihazlarımızda görüntülü görüşme yapılabilmesi için VoLTE seçeneğinin etkin olması gerekir.

 

Cihazınızdan; Ayarlar > Bağlantılar > Mobil Ağlar >Şebeke Modu içerisine giriş yaparak 3G/2G (WCDMA/GSM ) otomatik mod olarak seçmeniz gerekmektedir. VoLTE seçeneğini operatör üzerinden aktif edebilirsiniz.

 

• Telefon > Sağ üst köşedeki üç nokta > Görüntülü arama seçeneği > Her zaman sor ve varsayılan Telefon uygulaması seçerek kontrol edebilirsiniz.

 

• Bulunulan bölge yeterli sinyal alınamayan bir bölge olabilir. Farklı ve daha iyi sinyal alınan bir bölgede deneme sağlamanız gerekmektedir.


• Farklı bölgede süren bir durumda, farklı bir kişiye görüntülü arama denenmelidir. Görüntülü arama yapılacak olan karşıdaki kişi uygun bölgede olmadığı koşulda da görüntülü arama sağlanamamaktadır. Ayrıca aşağıda ki alanları da kontrol ediniz. 

 

Arama kısıtlama /Yönlendirme durumunun:

 

seafoodplus.infon > Ayarlar > Numara engelleme kısmında numara kayıtlı olup olmadığı.

seafoodplus.infon > Ayarlar > Diğer ayarlar > Arama yönlendirme > Görüntülü aramalar > Devre dışı olmalıdır.
seafoodplus.infon > Ayarlar > Diğer ayarlar > Giden aramayı engelleme > Görüntülü aramalar > Giden ve gelen tüm aramalar pasif olmalıdır.
seafoodplus.infoöre ait app’den hat durumunun kontrol edilmesi. ( Örneğin Turkcelll için ; Digital Operator > Yardım > Mobil Arama Bağlantı Kontrolü)
seafoodplus.infor > Genel yönetim > Sıfırla > Ağ ayarlarını sıfırla > Fabrika ayarlarına dön işlemi yapılmalıdır.

 

Tüm kontrollere rağmen sorun devam ettiği takdirde sim kart profilinin kontrolü, sıfırlanması için hizmet aldığınız operatörle görüşme sağlayınız.

 

Teşekkürler.
MOD

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir