nokia c3 ikinci el fiyatları / Nokia CT Tuşlu Cep Telefonu Sıfır 24 AY Ga - seafoodplus.info

Nokia C3 Ikinci El Fiyatları

nokia c3 ikinci el fiyatları

Nokia C3 Price in Türkiye

Nokia C3 Specs and Features

Nokia C3 fiyatı Türk Lirasıdır. Türkiye'de Nokia C3'i online mağazalardan en ucuz fiyatlarla satın alabilirsiniz. Nokia C3 has storage variant of 3GB RAM and 32GB Storage. The release date of the Nokia C3 in the Türkiye is not confirmed yet but it's Expected to launch on August 13, Nokia C3 colors are Nordic blue and Sand seafoodplus.info C3'in ekran boyutu " inç ve x pixels /piksel çözünürlüğü destekleyen IPS LCD ekrana sahip. Türkiye'deki Nokia C3 özellikleri fiyatını haklı çıkarıyor. Nokia C3'in kamera özellikleri arasında 8 megapiksel arka kamera kurulumu ve 5 megapiksel ön kamera yer alıyor. The battery size of the mobile phone is mAh which gives a good battery life to Nokia C3 while charger supports standard charging speed, and it houses with microUSB charging port. Türkiye'de düşük fiyatlarla Nokia C3 ikinci el satın alabilirsiniz with indirimleri Türkiye'deki online mağazalarda. Cep telefonunun performansı Unisoc SCA işlemciye dayanıyor. Yenilenmiş Nokia C3, Türkiye'de de uygun fiyatlarla satın alınabilir. Nokia C3 kılıflarını Türkiye'deki online mağazalardan kolayca satın alabilirsiniz.

  • Nokia C3 fiyatı türkiye
  • Nokia C3 renkleri
  • Nokia C3 en ucuz
  • Nokia C3 özellikleri
  • Nokia C3 Price, Launch Date and Status

    Expected Price:
    Release Date:August 13, (Unofficial)
    Phone Status:Upcoming

    SATILIK NOKİA C3 01

    Merhaba arkadaşlar,telefon turkcell'in kampayasından alınmış olup sıfırdır.Faturası,garantisi ve t&#;m aparatları bulunmaktadıseafoodplus.info sadece kontrol amacıyla a&#;ılmıştıseafoodplus.infonen arkadaşlar pm ile ulaşabilir,fiyat tl ve azda olsa pazarlık payı vardıseafoodplus.info teklif etmeyiniz.



    Telefon &#;zellikleri:
    &#;zellikler
    Telefon Tipi D&#;z
    Ağırlık (gr)
    Genişlik (mm) 47,5
    Kalınlık (mm)
    Y&#;kseklik (mm)
    Bekleme S&#;resi (seafoodplus.info)
    Konuşma S&#;resi (seafoodplus.info) 3
    Şebeke Frekansı 4 Bant(,,,)
    Ekran Tipi Renkli Ekran
    Ekran &#;zellikleri TFT
    Mobil Ekran Boyutu (inch)
    Ekran &#;&#;z&#;n&#;rl&#;ğ&#; (px) x
    Ekran Renk Sayısı K
    Bağlantı &#;zellikleri GPRS, USB, EDGE, Bluetooth, 3G, Wireless LAN, HSDPA, Wap
    Telefon Hafızası (mb) 30
    Desteklenen Hafıza Kartı Micro-SD (TransFlash)
    seafoodplus.info Kartı Boyutu(gb) 32
    Mobil Ram Boyutu (mb)
    Mobil Rom Boyutu (mb)
    Multimedya &#;zellikleri Flash Lite Desteği, Java MIDP, Anında Mesajlaşma, FM-Radyo, Mp3 &#;alar, MMS, HTML Tarayıcı, E-Posta, mm Audio &#;ıkış, MP4 Oynatıcı, Ses Kaydı
    Kamera &#;&#;z&#;n&#;rl&#;k (mp)
    Kamera &#;zellikleri LED flash
    Mobil İşletim Sistemi Standart
    Sistem Notu : Bu ilan her t&#;rl&#; yoruma a&#;ıktır.



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün





    Nokia C3

    Zamanla temel bir ihtiyaç haline gelen cep telefonu hemen hemen her yaştan kişi ile buluşur. Hayatın yoğun temposuna ayak uydurmanızı sağlayan Nokia C3 dayanıklı ve kullanışlı yapısı ile beğeni kazanır. İş hayatında ve günlük kullanımda kolaylık sağlayan bu telefon sunduğu pratiklik ile müşterilerini memnun eder. Cep telefonu kullanımını kolaylaştıran Nokia C3 özellikleriyle öne çıkarak sıklıkla tercih edilir. Arama yapmak ve mesaj göndermek için oldukça ideal olan modelin sunduğu hizmetlerle günlük yaşamda pratiklik sağlarsınız. Rahat kullanımı ile dikkat çeken Nokia C3 telefon akıllı telefon kullanmakta zorluk yaşayanlara da destek olur. Askeri işlerde çalışanların ve yaşlıların sıklıkla tercih ettiği bu model uzun ömürlü olmasıyla beğeni kazanır. Dayanıklı yapısı ve uzun batarya ömrü ile yüksek performans gösteren bu ürün zarif tasarımıyla göz doldurur. x piksel çözünürlüğe sahip 2,4 inç ekranıyla yüksek netlik sağlayan Nokia C3 yeni nesil cep telefonu oldukça işlevseldir. Geniş tuş aralıkları ve büyük tuş yapısıyla özellikle ileri yaştaki müşterilerden tam not alan Nokia markasının C3 modeli ile haberleşmeyi keyifli hale çevirebilirsiniz. El yapısıyla tam uyum sağlayan açma kapama ve ses düğmelerinin kontrolü basit bir şekilde sağlanabilir. Özel tasarımı sayesinde rahat tutuş imkanı sunan model microSD hafıza kart desteğiyle geniş depolama alanına sahiptir. 2 MP arka kamerası ile güzel anlarınızın fotoğrafını çekerek saklayabilirsiniz.

    Dikkat Çekici Nokia C3 Cep Telefonu Özellikleri

    Dikkat Çekici Nokia C3 Cep Telefonu Özellikleri

    C3 modeli ile beğeni kazanan Nokia sıklıkla tercih edilen telefon markalarından biridir. Gerek teknik alt yapısı gerek tasarımı ile işlevsel olan bu modelin müşterilerine sunduğu performans oldukça tatmin edicidir. Nokia C3 tuşlu modeli ile her yaş grubuna hitap ederek kolay kullanım imkanı sunar. Dokunmatik ekranı kullanmakta zorluk çekenlerin alışık oldukları tuşlu özellik teknolojiden uzak kalmadan iletişim kurmalarını sağlar. Yumuşak tuş yapısı ve geniş tuş aralığıyla rahatlıkla kullanılan ürün el yapısı ile tam uyum içindedir. Ergonomik açıdan rahatlık sağlayan Nokia C3 dokunmatik ekran özelliğini de barındırarak ekstra kolaylık sunar. Çift hat ile kullanılabilir olması sayesinde farklı bir cihaza ihtiyaç duymadan tek telefonda işlerinizi halledebilirsiniz. Şahsi ve iş hattınızı aynı anda yönetmenizi sağlayan bu ürün oldukça pratiktir. mAh gücündeki Nokia C3 bataryası uzun kullanım ömrü sunar. Akıllı cep telefonlarında olduğu gibi sürekli bataryayı tüketen etkin uygulamalar içermeyen modelin pil ömrü yüksek performans gösterir. Sürekli şarj etme problemini ortadan kaldıran bu özellik sayesinde iletişim konusunda kesinti yaşamazsınız. Tek bir şarj ile günlerce kullanım imkanı süren ürün elektrik ve priz sıkıntısı olan durumlarda sizi yarı yolda bırakmaz. Şarj azaldığı durumlarda evrensel Nokia C3 şarj aletini kullanarak pratiklik sağlayabilirsiniz. Arabada, çantada rahatlıkla taşıma imkanı sağlayan ürün şarj cihazı, sağlam kablo yapısı ile kırılmadan uzun seneler kullanılabilir. 2 MP’lik VGA kamerası ve flaş özelliği ile fotoğraf çekimi yapabilir, video kayıt edebilirsiniz. Bluetooth 3 bağlantısı ile veri paylaşımı yapabilir, fotoğraflarınızı farklı cihazlara kolay bir şekilde aktarabilirsiniz. 2,4 inç Nokia C3 ekranının yüksek çözünürlüğü ile çektiğiniz fotoğrafların tüm detaylarını inceleyebilirsiniz. FM radyo ve MP3 çalar özelliği ile müzik keyfini yaşayabilir, kulaklık bağlantısını kullanabilirsiniz. Alarmlı çalar saat özelliğiyle sabahları işe veya okula geç kalma derdinden kurtulursunuz. Klasikleşen Snake Xenzia gibi oyunlara sahip olan Nokia markasının C3 modeli ile boş zamanlarınızı değerlendirebilirsiniz. Trendyol üzerinden rahatlıkla ulaşabileceğiniz bu ürüne sahip olarak cep telefonu kullanmanın keyfini ikiye katlayabilirsiniz.

    Beğeni Toplayan Nokia C3 Telefon Modelleri

    Beğeni Toplayan Nokia C3 Telefon Modelleri

    Ergonomik tasarımı, hafifliği ve kullanışlı oluşuyla beğeni kazanan Nokia markalı C3, sağlam yapısıyla uzun kullanım ömrü sunar. 4 MB dahili hafızasında fotoğraflarını depolama imkanı sunan modelin geniş ekranı seyir keyfi yaşatır. Uzun batarya kullanım süresiyle günlerce şarjı bitmeyen bu ürün uzun gezilerde ve kamplarda büyük kolaylık sağlar. Nokia markasının C3 modelinin geniş ana ekranı üzerinden saat, takvim, şarj düzeyi ve bildirimleri takip edebilirsiniz. Rakam ve harflerin üzerinde bulunduğu tuşları sayesinde mesaj yazabilir ve arama yapabilirsiniz. Her zevke göre üretilen birbirinden farklı Nokia C3 kılıflarıyla cep telefonunuzu kişiselleştirebilirsiniz. Böylece telefonunuz ile zevkinizi yansıtırken aynı zamanda onu dış etkenlerden korursunuz. Nokia C3 gold rengi ile ihtişamlı ve farklı bir görünüm sunar. Farkınızı ortaya koyan bu renk model ile göz doldurursunuz. Asaleti ve temizliği simgeleyen Nokia C3 beyaz rengi her yaştan ve her tarzdan müşterinin kullanımına uygundur. Modası hiçbir zaman geçmeyen bu renk ile telefonunuzu severek kullanırsınız. Sadeliği sevenlerin tercih ettiği bu renk her kombine uyum sağlayarak şıklığınızı tamamlar. Bulunduğunuz ortamda seçiminizle damga vurmanızı sağlayan Nokia C3 pembe rengi ile tüm dikkatleri üzerine çeker. Özellikle genç kızların tercih ettiği bu model ile trend bir görünüm yakalayabilirsiniz. Çocuklarınıza hediye olarak bu rengi seçerek onları mutlu edebilirsiniz. Her yaştan kişinin kullanımına uygun olan Nokia C3 yeşil rengiyle herkesin beğenisini kazanır. Evde veya çantada renginden dolayı kolaylıkla bulunabilen modelin bu rengi oldukça kullanışlıdır. Her kesime hitap eden ürün modelleri kolay seçim yapma imkanı tanır. Farklı renk seçenekleri ile geniş ürün yelpazesi sunan Nokia marka C3 telefon modellerine Trendyol aracılığı ile kolaylıkla ulaşabilir, güvenli online alışverişin keyfini çıkarabilirsiniz.

    Avantajlı Fiyatlarıyla Nokia C3 Telefon

    Avantajlı Fiyatlarıyla Nokia C3 Telefon

    Nokia C3 fiyatları genel olarak ürün boyutuna, kamera ve batarya gibi sahip olduğu teknik özelliklere göre belirlenir. Dayanıklı yapısı ve uzun batarya ömrü ile beğeni kazanan modelin sunduğu yüksek performans müşterilerini memnun eder. Zamanla yıpranan veya kırılan Nokia C3 kasasını değiştirerek ilk günkü gibi telefonunuzu kullanabilirsiniz. Aynı şekilde kullanıma bağlı olarak veya renk değişikliği açısından Nokia C3 kapak değişimi de yapabilirsiniz. Donanım parçalarının yedeklerine rahatlıkla ulaşabildiğiniz bu ürünü uzun seneler kullanabilirsiniz. Orijinal telefon renginde seçebildiğiniz gibi farklı renklerde seçebildiğiniz kasa ve kapak ile farklılıklar yaratabilirsiniz. Sağlam Nokia C3 bataryası ile uzun yolculuklarda veya tatillerde şarj problemi yaşamazsınız. İletişiminizin kesintiye uğramasını engelleyen ürünün uzun pil ömrü yüksek memnuniyet sağlar. Modern ve zarif tasarımıyla rahat kullanım imkanı sunan modeller, hafifliği ile kolaylıkla taşınabilir. Bir cep telefonundan beklenilen ana özelliklerin tümünü karşılayan bu ürünle internet bağlantısı kurabilirsiniz. Özellikle ileri yaştaki müşterilerin tercih ettiği Nokia C3 tuşlu telefon gelişen teknolojiye ayak uyduramayanlar için ideal bir iletişim cihazıdır. SMS gönderebildiğiniz, arama yapabildiğiniz bu cihazla internet bağlantısı sayesinde multimedya mesajı gönderip alabilirsiniz. Takvim, çalar saat, hesap makinesi, not ve oyun uygulamaları ile temel gereksinimlerinizi karşılayabilirsiniz. Radyo ve MP3 imkanı ile sevdiğiniz müzikleri dinleyebilirsiniz. Bluetooth bağlantısını kullanarak müzik ve fotoğrafları başka cihazlara kolayca aktarabilirsiniz. Rahat kullanım imkanı sunan modele uygun filtreleme özelliklerini kullanarak Trendyol üzerinden ulaşabilirsiniz. Bulunduğunuz yerden kolaylıkla Nokia markasının C3 modellerini kullananların yorumlarını inceleyerek ürünü daha önce deneyimleyen müşterilerin fikirlerini öğrenebilirsiniz. Geniş ürün yelpazesine sahip olan Trendyol’un sunduğu yüzlerce avantajlı fiyat arasından bütçenize uygun olanı tercih edebilirsiniz.

    nest...

    batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir