en kısa boylu futbolcular / Boyu kısa olan ancak kalesinde devleşen kaleciler! - Futbol - Spor Haberleri

En Kısa Boylu Futbolcular

en kısa boylu futbolcular

Uzun boylu futbolcu kısa boylu rakibiyle dalga geçti

ABD'nin Meksika ile karşı karşıya geldiği hazırlık maçında ABD'li futbolcu Matt Miazga, boyundaki rakibiyle alay etti.

Yayınlanma:

Uzun boylu futbolcu kısa boylu rakibiyle dalga geçti

Amerika Birleşik Devletleri'nin Meksika'yı mağlup ettiği hazırlık maçında çok ilginç bir olay yaşandı.

Karşılaşmanın 65'inci dakikasında skor iken Amerikalı savunmacı Miazga ve Meksikalı Diego Lainez bir ikili mücadele sonrası gerilerek tartışmaya başladı. boyundaki Matt Miazga 'lik Diego Lainez'i tartışma sırasında yaptığı el hareketiyle aşağıladı.

Uzun boylu futbolcu kısa boylu rakibiyle dalga geçti - VİDEO

Google News ile Takip Et

Futbol, tarihin en popüler sporları arasında. Futbol takımlarının saha içindeki ve saha dışındaki kıyasıya rekabeti, heyecan dolu anlara sahne oluyor, tüm dünyada milyonlarca insan tarafından takip ediliyor. Elbette futbolun bu kadar popüler olmasının başka nedenleri de var. Onların başında ise futbolcular geliyor. Kimi futbolcular yeşil sahadaki eşsiz becerileriyle, kimi oyuncular durdurulamaz hızlarıyla kimi oyuncular da agresif tavırlarıyla dikkat çekiyor. Bir de saha içerisindeki “hava hâkimiyetleri” ile öne çıkan ve diğer oyunculara “yukarıdan bakan” futbolcular var. İşte tarihin en uzun boylu 17 futbolcusu…

1. Simon Bloch Jorgensen

yılında Almanya’da dünyaya gelen bu “Danimarkalı dev” tam metre boyunda! Bir dönem, dünyaca ünlü Kopenhag futbol takımının da formasını giyen kaleci, günümüzde İngiltere’nin Waltham Abbey takımının kalesini koruyor. Ve tahmin edebileceğiniz gibi, kalesinde çok az kafa gölü görüyor.

2. Kristof van Hout

Belçikalı kaleci, metrelik boyuyla sadece Belçika’nın değil, dünyanın en uzun boylu profesyonel futbolcuları arasında. Kristof van Hout, Belçika’nın Lommel takımının başarısı için mücadele ediyor.

3. Paul Millar

Dünyanın en uzun futbolcuları sıralamasında üst basamaklarda yer alan İskoç forvet metrelik boyu ile rakip savunmaların oldukça çekindiği bir isim. Millar, şu sıralar İskoçya’nın Deveronvale takımında forma giyiyor.

4. Vanja Ivesa

Vanja Ivesa, ülkemizdeki futbol tutkunlarının yakından tanıdığı bir isim. Başarılı kaleci ülkemizde Eskişehirspor ve Elazığspor forması giymişti. Geçtiğimiz yıllarda yeşil sahalardan emekli olan Hırvat kaleci, halen dünyanın en uzun futbolcuları arasında yer alıyor. metre uzunluğundaki eski kaleci, Hırvatistan’ın NK Opatija takımında çalışıyor.

5. Tomas Holy

Uzun boylu futbolcular listesindeki bir başka kaleci ise Tomas Holy. metre uzunluğundaki Çek kaleci, aynı zamanda Çek futbolundaki en uzun profesyonel futbolcu.

6. Yang Changpeng

metre uzunluğundaki boyu ile dikkat çeken Çinli forvet, Henan Jianye futbol takımında görev yapıyor.

7. Tor Hogne Aaroy

Norveçli futbolcu Tor Hogne Aaroy, ’lük boyu ile en uzun futbolcular listesinin dikkat çeken isimlerinden. yılında başladığı profesyonel futbolculuk kariyerini yılında sonlandıran Aaroy günümüzde Norveç’in Aalesunds takımında görev yapıyor.

8.  Lacina Traore

Fildişi Sahili’nin en uzun profesyonel futbolcularından birisi olan Lacina Traore, tam metre boyunda. Traore Portekiz’in Varizm takımında, forvet mevkiinde görev yapıyor.

9. Abdoul Ba

uzun

Senegal uyruklu defans oyuncusu metre uzunluğunda. Libya’nın Al-Ahli Tripoli takımında forma giyen oyuncu, aynı zamanda takım tarihin en uzun profesyonel futbolcusu unvanına sahip.

Costel Pantilimon

uzun

Romanyalı dev kaleci Costel Pantilimon, metrelik uzun boyu ile bir dönem İngiltere’nin önemli takımları adına mücadele etmişti.

Kjell Petter Opheim

uzun

Futbol sahalarının en uzun boylu oyuncularından birisi olan Norveçli kaleci de metre uzunluğunda.

Even Iversen

uzun

Profesyonel futbolculuk kariyerinin tamamını ülkesinde geçiren Norveçli defans oyuncusunu boyu, metre.

Oyvind Hoas

uzun

Kuzey Avrupa ülkeleri, gerçekten de uzun boylu futbolcuları ile ünlü. Listemizdeki bir başka uzun Norveçli ise Oyvind Hoas. Norveç’in Kristiansund ekibinin en önemli hücum silahı olan futbolcunun boyu metre.

Mikkel Mena Qvist

uzun

Kolombiya asıllı Danimarkalı futbolcu, İzlanda’daki futbol takımlarından biri olan Breiðablik forması giyiyor. Qvist, metrelik boyu ile hem Danimarka hem de Kolombiya futbolunun en uzun isimlerinden biri olarak dikkat çekiyor.

Peter Crouch

uzun

İngiliz futbolcu Peter Crouch, bir dönem Liverpool formasıyla rakip savunmalar için oldukça büyük bir tehdit oluşturuyordu. Uzun boyu sayesinde özellikle hava toplarındaki hâkimiyeti ile dikkat çekiyordu. İngiliz futbolcu, metre uzunluğunda.

Omar Gonzalez

uzun

Amerika Birleşik Devleti vatandaşı olan Omar Gonzalez, metre uzunluğu ile rakip forvetlere geçit vermeyen bir savunma oyuncusu.

Paul Robinson

uzun

İngiliz kaleci, en uzun futbolcular listemizdeki diğer kalecilere kıyasla biraz kısa! Ancak dünya ortalamasına kıyasla hiç de kısa sayılmaz! Robinson, metre uzunluğunda.

Kaynak: 1

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası