hanedan gemi cafe / Gemi Hanedan Cafe Nargile - Ayvansaray, Fatih

Hanedan Gemi Cafe

hanedan gemi cafe

Cafe

Çalışma Saatleri

Pazartesi:

Salı:

Çarşamba:

Perşembe:

Cuma:

Cumartesi:

Pazar:

(Şu Anda Kapalı)

Bilgilerde Hata mı Var?

Hanedan Gemi &Cafe'nin Menüsü

Hanedan Gemi &Cafe'nin henüz menüsü yok, menüyü ekleye tıklayarak sen de ekleyebilirsin.


Yorum Yaz

Yorumlar

Hanedan Gemi &Cafe hakkında yorumlar ve incelemeler. tane yorumdan oluşturulmuştur.


Avatarsız

DefneA 5 puan vermiş.


Avatarsız

ilknur 5 puan vermiş.


Avatarsız

Hasan Erik 5 puan vermiş.


Hanedan Gemi &Cafe'ni Paylaş

Hanedan Gemi &Cafe, Ayvansaray'ın adresini, kordinatını paylaşın, listenize ekleyin.

Listeme Ekle
Listeme
Ekle
Facebook Paylaşımı
Facede
Paylaş
Twitter Paylaşımı
Twitterda
Paylaş
Konumu Paylaş
Lokasyonu
Gönder

Reytingi

Bir restoranın ne kadar popüler olduğunu gösterir. *Ayrıntılı ölçümler Ocak ayı başlamıştır.


Haziran 1

Mayıs 1

Nisan 2

Kaç Kişi Buradaydı?

Bu sayfaya kaç kişi baktı, ölçüm başlangıcı 09 Haziran

How to get to Hanedan Gemi Cafe & Nargile in Fatih by Bus, Metro, Train, Ferry or Cable Car?

Public Transit to Hanedan Gemi Cafe & Nargile in Fatih

Wondering how to get to Hanedan Gemi Cafe & Nargile in Fatih, Turkey? Moovit helps you find the best way to get to Hanedan Gemi Cafe & Nargile with step-by-step directions from the nearest public transit station.

Moovit provides free maps and live directions to help you navigate through your city. View schedules, routes, timetables, and find out how long does it take to get to Hanedan Gemi Cafe & Nargile in real time.

Looking for the nearest stop or station to Hanedan Gemi Cafe & Nargile? Check out this list of stops closest to your destination: Balat Hastanesi - Eminönü Yönü; Ayvansaray; Şehit Tolga Ecebalın; Ayvansaray-Eyüp Sultan; Hasköy Parki - Halicioglu Yönü; Balat Peron - Son Durak Yönü; Ayvansaray - Topkapi Yönü; Balat - Eyüp Yönü; Hasköy; Ayvansaray / Mecidiyeköy Yönü.

BusAS34G36CE41Y55TATrain:MARMARAY (ATAKÖY - PENDIK)MARMARAY (HALKALI - GEBZE)Metro:M2

Want to see if there’s another route that gets you there at an earlier time? Moovit helps you find alternative routes or times. Get directions from and directions to Hanedan Gemi Cafe & Nargile easily from the Moovit App or Website.

We make riding to Hanedan Gemi Cafe & Nargile easy, which is why over million users, including users in Fatih, trust Moovit as the best app for public transit. You don’t need to download an individual bus app or train app, Moovit is your all-in-one transit app that helps you find the best bus time or train time available.

For information on prices of Bus, Metro, Train, Ferry and Cable Car, costs and ride fares to Hanedan Gemi Cafe & Nargile, please check the Moovit app.

Use the app to navigate to popular places including to the airport, hospital, stadium, grocery store, mall, coffee shop, school, college, and university.

Hanedan Gemi Cafe & Nargile Address: Ayvansaray Cad. street in Fatih

Gemi Hanedan Cafe Nargile

Gemi Hanedan Cafe Nargile fotoğraflar

Daha fazla

Gemi Hanedan Cafe Nargile Restoran Yerleri

Gemi Hanedan Cafe Nargile, bir Ayvansaray Mahallesi, Ayvansaray Caddesi, No 2, Fatih, İstanbul konumunda bulunuyor. Tüketim aralığı 40 TL / Kişi başına arasındadır, Çalışma saatleri - ve Balat yakınında bir Restaurant Cafe mağazasıdır. yakında hangi restoranlar var?yakınlarda restoran, canlı restoranlar, en iyi restoranlar, ve Daha Fazlası için Kullanıcı Yorumları ve Önerileri. kebapçı, meyhaneler, pizza, pastane, pizzacılar, kafeler ve diğer popüler restoran türleri. Restoranların Menüsüne, Yorumlarına, İletişim bilgilerine, Konumuna, Telefon Numarasına, Harita bilgisine ve daha fazlasına bak - YummyAdvisor

Daha fazla

Gemi Hanedan Cafe Nargile yorum

Değerlendirme yaz

Daha fazla

Benzer Restoranlar

Yakınlardaki en iyi restoranlar

Hanedan Gemi Cafe & Nargile adresi, iletişim bilgileri

Hanedan Gemi Cafe & Nargile

Adres: Ayvansaray Cad. Fatih İstanbul

Telefon:()



Çalışma Saatleri

Pazartesi:
Salı:
Çarşamba:
Perşembe:
Cuma:
Cumartesi:
Pazar:

Bilgileri Güncelle
Resim & Açıklama Ekle


ilgili aramalar: hanedan cafe menü, gemi hanedan cafe & nargile fatih/istanbul, gemi hanedan cafe, hanedan cafe balat nasıl gidilir, hanedan cafe fiyatlar, hanedan cafe beşiktaş, hanedan gemi cafe iftar menüsü, hanedan cafe pendik

Yorumlar

Yemekleri lezzetli, servis personeli güleryüzlü, manzara şahane, daha ne söylenebilir ki

Mekanin Ulaşımı çok zor değil eminonunden otobüsler ile gelebilirsiniz yada yeni yapılan tramvay hattı da önünden geçiyor özel balat hastanenin hemen yanında hastane otoparkın arkasında yada ayvan saraydan yürüme 10 dakika .deniz ortasında manzarası güzel bu mekanda talip olmasamda nargile servisleri de seafoodplus.infoil kelam bu mekana gelinirmi bence gelinmesi gereken bir tarzı var.

Eh işte, fiyatlar bulunduğu konuma göre iyiydi, ancak garsonlar yeterince ilgili değillerdi, ayrıca nargile fiyatı ₺ olmasına rağmen ₺ fiyat verdiler, normalde ₺ menüden fiyatını göstermeseydim 20₺ ekstra ücret alacaklardı. Artılar + Gayet güzel bir manzaraya sahip. + bulunduğu konuma göre görece iyi fiyatlar. + Yemek güzeldi. Eksiler - Garsonlar ilgisiz - Daha sattıkları ürünün fiyatını yanlış biliyorlar

Manzara için gittim camlar leş gibi dışarı neredeyse gözükmüyor. Atıştırma tabağı söyledim herşey freş ürün bimdekiler biledaha güzel. Nargileyi hafif istediğim halde sert geldi. Öksürmekten nargile içemedim. Kahve istedim 2 kez istememde geldi. Şeker istedim kahvem soğudu şeker hala gelmedi garson arkada telefonla oynuyordu seslenmeme rağmen duymadı. Tek kelimeyle berbat biryer sakın GİTMEYİN.

Ortam nefis ama çocuk menü yapmışlar chicken mushroomdan. Ortalama bir avuç içi kadar göğüs ile çay tabağının ortası boyutunda basmati pilav, tek çatal salata tabağın dört bir yanına dizilmiş : Tavuk henüz büyümemiş sanırım. Kısacası chicken mushrom yemeyin.

Sakince kafa dinlemelik yer Çalışanlar tatlı insanlar Önerilir

Hem sakin hem güzel bir manzaralı yer arıyorsanız doğru yerdesiniz

1 adet limonlu sodanın 24 lira olduğu cafe.. 2 adet limonlu soda 48 lira. 24 liraya sodamı olur? Fiyatlar çok yüksek. Servis yavaş

Gemi içerisinde kafe mükemmel konsept deniz üzerinde sahile bağlanmış gemi tavsiye ediyorum

Denizin üzerinde bir gemi fakat sallanmıyor. Çok harika kesinlikle tavsiye ediyorum iki katlı bayağı geniş bir yer. Her yeri camekanlı olduğu için rüzgardan etkilenmiyorsunuz. Menüsü güzel. Fiyatlar çok pahalı değil normalin biraz üstü. Personeli gayet ilgili sunumları güzel.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir